Dodaj do ulubionych

"Rosja...Od dziś nienawidzę tego kraju"

10.02.14, 05:50
Juz na poczatku musz roczarowac moich wiernych i wielce kulturalnych fanow... (np. takie obsrane-kalesony, a o jurku-banderowcu, czy kundlu-ameryki-synu-kacapa nawet nie wspomne).

Otoz powyzsze slowa (w tytule watku) nie sa moje, a powiedziala je... nasza polska, znakomita biegaczka po sniegu, nijaka Paulina Maciuszek! Oczywiscie na Olimpiadzie byla w czolowce biegaczek - zajela jakies wysokie 29. miejsce (wywalajaca sie gorolka zajela w tym biegu 6. miejsce - pomimo tego, ze biegla z polamana noga!!!).
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
sport.wp.pl/kat,1039845,title,Maciuszek-wsciekla-RosjaOd-dzis-nienawidze-tego-kraju,wid,16393961,wiadomosc.html?ticaid=1122d6

Maciuszek wściekła. "Rosja...Od dziś nienawidzę tego kraju"

Paulina Maciuszek narzeka na warunki panujące w wiosce olimpijskiej. "Mama i siostra leciały taki kawał drogi, ale nie możemy nawet usiąść na kawę" - napisała na facebooku polska biegaczka.

Tylko prosze nie umieszczac zadnych zlosliwych komentarzy pod adresem naszych polskich sportowcow, a zwlaszcza Pulinki.

Paulinko dziekujemy ci za twojego sportowego ducha - zapraszamy cie serdecznie na forum swiat, znajdziesz tu wielu podobnych do siebie bardzo, bardzo chorych psychicznie... Oni tez bardzo, bardzo nienawidza Rosji...

Obserwuj wątek
    • misterpee Re: przylaczam sie popierania Paulinki 10.02.14, 06:01
      musimy ja zaprosic na kawe , koszera i angel cake. Jest tak zaplakana ze jedynym ratunkiem na jej dobre poczucie beda laskotki przez specjaliste od laskotania - Bywszego.
      • szczery.usmiech.grabarza [...] 10.02.14, 06:12
        Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
        • misterpee Re: Zajmijmy sie sportowcami, a nie wariatami 10.02.14, 06:17
          zagladnalem na Facebook na strony Paulinki i nie moglem znalezc takiego wpisu, na odwrot paulinka cieszy sie z wyjazdu do Soczi, cieszy sie z imprez i zwiedzania, poprostu mile facebookowe gadki bez ublizania nikomu, Skad ta gazeta wymyslila ta historie? Moze Paulinka wymazala, kiedy zauwazyla ze bedzie znana z takiej opini? hehehe.
          • misterpee Re: Zajmijmy sie sportowcami, a nie wariatami 10.02.14, 06:23
            www.facebook.com/maciuszek.paulina?ref=ts&fref=ts#!/maciuszek.paulina
          • szczery.usmiech.grabarza [...] 10.02.14, 06:27
            Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
            • misterpee Re: To musi byc robota politrukow 10.02.14, 06:40
              Bo jest tam jedno pytanie w sprawie ten notaki prasowej z twoarzystwa przyjazni Polsko Rosyjskiej , i na to pytanie nie ma odpowiedzi. Jak widac wkladaja tym dzieciakom w usta wypowiedzi. Rowniez interesujace jest ze jednym ze sponsorow tej panienki byl A. Kwasniewski, czyzby piekny Olek ?
              • szczery.usmiech.grabarza Re: To musi byc robota politrukow 10.02.14, 07:41
                Tak tez mysle, ze to robota KGB, UB, PZPR, CCCP i Czekistow. Kazdy wie, ze Soczi to ulubione miasto Stalina i to jego robota!

No ale artykul wciaz wisi w wp.pl i tyle fajnytch pod nim wypowiedzi...
                Swego czasu Paulinke dopadli na dopingu i miala bana. Teraz znow zaczela smigac po sniegu... Zdaje sie, ze jej ojciec Luszczak (nazwisko Maciaszek ma po matce), byl nieco lepszym sportowcem. No ale coz - Paulinka w koncu zaistniala - a tak o wybitnej sportsmence nikt by nie uslyszal. I prosze... mamy celebrytke: Pauline Maciuszek!

Kamila Stocha zostawmy poki co w spokoju. Teraz do tego cherlawego gorola przyczepi sie tylku dzialaczy, przodownikow i innej cholery, ze az strach... Sukces ma wielu, wielu ojcow.
                • panibiedroniowa Re: To musi byc robota politrukow 10.02.14, 07:46
                  Szcześniak wiem,że to ty!Spec od intoksykacji od siedmiu boleści!
    • strondzo Re: "Rosja...Od dziś nienawidzę tego kraju" 10.02.14, 07:32
      gołym okiem widac że Bankrut nie lubi rosji I chce ja oczarnic !
    • drugiwojwa Re: "Rosja...Od dziś nienawidzę tego kraju" 10.02.14, 08:08
      To od siadania na kawę, gorąca kawa może oparzyć
      Rodzinka zapłaciła sama za wycieczkę ?
    • lubat Re: "Rosja...Od dziś nienawidzę tego kraju" 10.02.14, 10:14
      Uśmiechu grabarza, fajne posty, człek się relaksuje przy nich, po zatruciu pijaczyną lub muchomorem;)
      • walter622 Re: "Rosja...Od dziś nienawidzę tego kraju" 10.02.14, 11:11
        W rzeczy samej dość zabawnie - personel podparyskiej myjni samochodowej dla Arabów
        miota się we wściekłości.
        Bidula, gdyby nie ten brak kawy to na mecie pewnikiem była by 28 lub nawet 27. Widocznie kiepsko zna języki obce i nie wiedziała jak się spytać gdzie jest kawiarnia -:)

sport.mail.ru/sochi/news/16840250/

Osobiście kibicuję zawodnikom z Bermudy (na otwarciu mieli fantastyczne wdzianka) - jak
        pożyczą kilku zawodników z Tonga lub Timoru to złoto w hokeja mają jak w banku.
    • bywszy1 Re:alez panie mpicku+ 10.02.14, 11:05

pomimom moich umiejetnosci w pewnych dziedzinach-gdzie mnie do pana,mego mentora i nauczyciela.

Musialem sie pogodzic,ze w niektorej dzialalnosci,np.w laskaniu meskich ... pana nigdy nie przescigne.
      Jest pan pewnym wzorcem.
      I dlatego panski portret(slowny?) zostal rozwieszony we wszystkich wiejskich szaletach.
    • romrus Wszystko proste:-) 10.02.14, 12:53
      szczery.usmiech.grabarza napisał:
      > sport.wp.pl/kat,1039845,title,Maciuszek-wsciekla-RosjaOd-dzis-nienawidze-tego-kraju,wid,16393961,wiadomosc.html?ticaid=1122d6

"Paulina Maciuszek zajęła 29 miejsce".

Reszta jej wypowiedzi to belkot z frustracji.
      Ma prawo nienawidziec.
      Rosja nic nie straci, jesli ona wiecej nie przyjedzie.

A tu blog amerikanskiego narciarza i on opisuje IO absolutnie inaczej:

noahhoffman.com/
      • kylax1 Muszę się z Tobą zgodzić 10.02.14, 15:01
        Zwykła frustracja z braku osiągnięć. Nie wiem co ma kraj, do kiepskich wyników konkretnego sportowca.
    • malkontent6 Re: "Rosja...Od dziś nienawidzę tego kraju" 10.02.14, 14:34
      W domu wszyscy zdrowi?
      • yurek11111 szczerbaty grabarzu,ostatni moj wpis do .... 10.02.14, 15:26
        ..."mezaliansu dla psa".... :-)))))

Próżnoś repliki się spodziewał
        Nie dam ci prztyczka ani klapsa.
        Nie powiem nawet pies cię jebał,
        bo to mezalians byłby dla psa.

PS.Do pelnego kompletu wpisow innych "mezaliansow dla psa" na nastepnym glupawym watku,brakuje ewci i lubata ,chyba zaspali....
        grabarzu szczerbaty i cwokowaty,zostales dolaczony do niechlubnego grona bercikow i szczylkow, i odeslany w odbyt,tfu,niebyt,tym samym dolaczyles do grona osobnikow na ktorych poszczekiwanie nie zwraca sie uwagi....:-))))))
        • misterpee Re: na jej facebooku nic nie ma 10.02.14, 16:03
          przeciwko Rosji , czy dziennikarz to wszystko wymyslil ? . a moze dziewczyna w pierwszym odruchu zlosci po przegranej napisala cos takiego , a potem wymazala?
          • misterpee Re: Paulina dala sie poniesc emocji 10.02.14, 16:11
            sama to napisala na Facebooku , Wiec nie ma co z tego robic wielkich tragedi. Gorzej jest czytac Bywszego, ta kanalia nikogo nie przeprasza. Mam nadzieje ze Wowka wysle Paulince upominek.
            Cytat z Paulinki :
            "Napisałam wczoraj posta za który chce przeprosić wszysktich których mógł on urazić.
            Przepraszam.
            Pisałam go pod wplywem emocji czego nie powinnam robić.
            Dla wielu jest to nie zrozumiale, że zawodnik tez ma uczucia...
            Niektórzy z nas, sportowców startujących w Sochi, dzięki kampanii P&G mają więcej szczęścia.
            Mają tu na miejscu wsparcie mam, które dopingują z całych sił. Z rodzinami widujemy sie bardzo rzadko. Z mama widuje się zaledwie pare razy w roku a siostry nie widzialam juz od dwóch lat.
            Wczoraj był to moj jeden jedyny dzien wolny podczas startow na igrzyskach.
            A przy tym jeden jedyny dzień w roku kiedy mogłam zobaczyć je obie..
            Mialam wielka nadzieje że się z nimi zobacze i w ten wolny dzien usiade w fotelu rozprostuje nogi i powiem mamie "dziekuje Ci mamo".
            Cieszyłam sie ze mama i siostra dodadzą mi otuchy i skrzydel do dalszej walki !!!
            Że w wolny dzień się zrelaxuje ..
            Nie wyszlo tak jak to sobie wyobrazalam i bylo mi bardzo smutno, dalam sie poniesc emocjom, za to jeszcze raz pragne wszystkich przeprosic..

Rosjanie może mają małe wpadki podczas tych Igrzysk.. głównie niedociągnięcia mieszkalne ale za to trasy i śnieg mają na najjjjjwyższym poziomie!

Trasy to nawet chyba moje ulubione "
    • wojciech.2349 zjedz snickersa /bt 10.02.14, 16:24
    • johnny-kalesony Ależ oczywiście ... 10.02.14, 20:23
      Ależ oczywiście - te słowa ne mogą pochodzą od ciebie. Przecież nie ma tam nic o defekacji, kale albo brudnej bieliźnie.

Pozdrawiam
      Keep Rockin'

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka