jaroslaw2104 31.03.14, 20:40 ...w Kijowie. Postrzelony zastępca mera. Demokratyzacja zycia w Kijowie niczym na Zachodzie, Dzikim Zachodzie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elka-sulzer Re: Mały Texas.... 31.03.14, 20:44 No coz "demokracja" jak zwykle najlepszymi przykladami swieci. Odpowiedz Link Zgłoś
tirol1 Re: Mały Texas.... 31.03.14, 20:49 Demokracja czyli kazdy moze zostac zastrzelony Odpowiedz Link Zgłoś
felusiak1 Re: Mały Texas.... 01.04.14, 01:20 to ciekawe bo ja mieszkam e texasie i nie strzelają tu do wicemerów. nie strelają też do merów i gubernatorów. myślę, że wyobraźnia jest stereotypowa. przeczytałem też oba komentarze sulcerowej elki i nie wiem o co jej chodzi. może sprecyzuje..... Odpowiedz Link Zgłoś
elka-sulzer Re: Mały Texas.... 01.04.14, 01:25 ale strzelaja do ... prezydentow .... jesli jest taka potrzeba Odpowiedz Link Zgłoś
elka-sulzer Re: Mały Texas.... tja, felus 01.04.14, 03:21 felusiak1 napisał: > i biją murzynów bez potrzeby. Bo ciagniecie murzyna na lancuchu za pick-upem to tylko za potrzeba moze byc! en.wikipedia.org/wiki/Murder_of_James_Byrd,_Jr. Strzelanie do prezydenta tez! Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent6 Re: Mały Texas.... tja, felus 01.04.14, 03:33 elka-sulzer napisała: > Bo ciagniecie murzyna na lancuchu za pick-upem to tylko za potrzeba moze byc! > > en.wikipedia.org/wiki/Murder_of_James_Byrd,_Jr. Elżuniu, przerabiałem już ten temat z Ewcia i z Igorem. Przestępczość w Rosji jest większa niż w USA. Rosjanie mordują się prawie tak dużo jak amerykańscy murzyni. Zapytaj wujka Googla - "murder rate by country". Odpowiedz Link Zgłoś
elka-sulzer Re: Mały Texas.... tja, felus 01.04.14, 07:07 Pamietam, ze bylo przerabiane, pamietam tez ze napady z bronia w reku to nasza US speccjalnosc. Ale o tym ani mru mru bo my to mamy byc przykladem praworzadnosci dla reszty swiata, zwlaszcza tego ktorego uszczesliwianie na sercu naszej wojennej mafii lezy. Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent6 Re: Mały Texas.... tja, felus 01.04.14, 20:08 elka-sulzer napisała: > napady z bronia w reku to nasza US speccjalnosc. Ale o tym ani mru mru Mieszkasz w jaskini? Burżuazyjne media trąbią o tym na bieżąco. Zwłaszcza jeśli sprawca zabójstwa jest biały. Odpowiedz Link Zgłoś
elka-sulzer Re: Mały Texas.... tja, felus 01.04.14, 21:15 malkontent6 napisał: > Mieszkasz w jaskini? Burżuazyjne media trąbią o tym na bieżąco. Zwłaszcza jeś > li sprawca zabójstwa jest biały. > Tja, malky. Te same "burzuazyjne" zio-media trabia nam tez o efektach demokratyzowania, w moim i twoim imieniu, jakichs bogu ducha winnych ludzi w lepiankach pod drugiej stronie globu. Odpowiedz Link Zgłoś