arkaf 04.04.14, 11:48 czy istnieje mozliwosc wykasowania wpisow osobnika ktory dostaje bana, mam na mysli wszystkie wpisy w historii jego (zbanowanego) bycia na forum ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polski_francuz Skazac 04.04.14, 11:59 nie nieistnienie wirtualne. Ciezka kara. I chyba nieskuteczna co pokazuje przyklad Herostratesa:) PF Odpowiedz Link Zgłoś
pijatyka Pisz pan na Berdyczów... 05.04.14, 18:14 forum.gazeta.pl/forum/w,654,150214638,150242624,Re_kolejny_dowod_na_to_ze_w_gazeta_pl_toleruje.html Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy Teoretycznie istnieje... 04.04.14, 12:06 bylo to juz u Orwella (w jego ksiazce - "rok 1984") - gdzie zmieniano nawet przeszlosc. Tyle tylko, ze pamiec tego co (obiektywnie) bylo, zawsze sie gdzies zachowa. Odpowiedz Link Zgłoś
wasilko Sowieckie nauki nie poszły w las... 04.04.14, 12:16 ... tylko w Arkafa. Jak coś się wyretuszuje, to tego nie ma? Odpowiedz Link Zgłoś
arkaf i tu jest pies pogrzebany 04.04.14, 12:20 kochajacy wolnosc slusznie sie oburza, zaprotestuja kochajacy kasowanych dzis sie oburza, jutro kochajacych wolnosc skasuja Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2349 Re: Pytanie do moderow :) 04.04.14, 12:41 Jest coś takiego. Moderatorzy nazywają to "młotem." Odpowiedz Link Zgłoś
arkaf o wyzszosci swiat bozego narodzenia nad swiatami 04.04.14, 12:47 wielkiej nocy .... Odpowiedz Link Zgłoś
igor.z_uk To w cale nie jest czyms abstrakcyjnym ,blu. 04.04.14, 12:52 Zmartwychwstanie jest wiekszym cudem,niz cud narodzin .Wszysci kiedys urodzili sie,ale tylko jeden zmartwychwstal. Odpowiedz Link Zgłoś
arkaf i widzisz jak ty niewiele wiesz 04.04.14, 12:53 poszperaj po necie, moze sie czegos dowiesz i moze zatrybisz moj wpis Odpowiedz Link Zgłoś
igor.z_uk Re: To ty,blu,nie wykazujesz sie wiedza. 04.04.14, 12:56 Uciekl post:-) W Cerkwi prawoslawnej Wielka Noc jest wiekszym swietem od Bozego narodzenia.Wlasnie z tego powodu,o ktorym ja wspomnialem. p.s. Kiedy przestaniesz robic sztuczny tlok na forum? Odpowiedz Link Zgłoś
arkaf a ty uparcie, choc nie skrycie 04.04.14, 13:06 a znasz "60 minut na godzine" :) Odpowiedz Link Zgłoś
sowietolog1 Re: To ty,blu,nie wykazujesz sie wiedza. 04.04.14, 15:58 Igor, w Kościele (rzymsko-)katolickim jest tożsamo. Owszem, Święta Bożego Narodzenia są bardzo ważne, są jednak drugie w kolejności, po Świętach Wielkiejnocy, które są najważniejsze, ponieważ dopiero Zmartwychwstanie (Jezusa Chrystusa) udowodniło jego boskość; iż jest Synem Bożym. Plus kwestia Zesłania Ducha Świętego na Apostołów, co obok Ostatniej Wieczerzy, ustanawiało Kościół na Ziemi. Inszą inszością jest to, iż dla wielu - a zwłaszcza już dla dzieci, wyczekujących prezentów pod choinką - Gwiazdka jest ważniejsza, ponieważ jest weselsza, bardziej rodzinna. Pozbawiona tej znacznej i znaczącej otoczki męki Chrystusa, ukrzyżowania i śmierci. W przypadku Wielkanocy. Odpowiedz Link Zgłoś
igor.z_uk Re: To ty,blu,nie wykazujesz sie wiedza. 04.04.14, 16:41 Czyli mam racje,sovetolog. Odpowiedz Link Zgłoś
arkaf polskiej kultury, podczepiaczu, nie znasz 05.04.14, 00:22 jakbys znal "60 minut na godzine" to bys wiedzial o czym pisze jednym slowem zamknij paszczeke czasami, bo tak naprawde masz niewiele do powiedzenia, tutaj wsrod Polakow, bo nas, ani naszej kultury nie znasz Odpowiedz Link Zgłoś
igor.z_uk blu,ale ty nie masz nic wspolnego z kultura. 05.04.14, 01:53 ten twoj post jest temu podtwierdzeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
arkaf za to ty jestes chodzaca kultura 05.04.14, 09:45 w gumiakach i waciakach Pisalem ci juz, nie ucz innych, bo sam soba wiele nie reprezentujesz przepros za istnienie, wtedy sie zastanowimy czy warto cie tolerowac Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2349 Re: Istnieje,ubeku. 04.04.14, 12:53 Igorku, UB to dziecko Waszego NKWD (KGB). O czym ty mówisz? Odpowiedz Link Zgłoś
bywszy1 Re: to ty bogdan,mam pytanie+ 04.04.14, 13:03 a laxigen juz probowales? tojabogdan 04.04.14, 12:16 Odpowiedz troche cie przyhamuje, ale rozumu niestety ci nie przybedzie. Alternatywa jest zamkniecie oczu. Tak robia np. male dzieci, maja wrazenie, ze niechciane obrazy znikaja. <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< jak mnie w nerw chciales kopnac,a trafiles w g.wno ajgora,noge juz wyciagnales i umyles? Czy siedzi tam dalej? Odpowiedz Link Zgłoś
boavista4 Re: ubeckie bystrzaki spamuja 04.04.14, 13:15 ze tez sie im chce, i jaka strata dla sponsorow Odpowiedz Link Zgłoś
zgred-zisko Re: Pytanie do moderow :) 05.04.14, 10:48 Do tego nie jest potrzebny moderator. Zalicz tego kogoś do swoich nieprzyjaciół i będziesz miał spokój. Podejmowanie decyzji za innych, jest nietaktem. Odpowiedz Link Zgłoś
wasilko Też mam pytanie-Co tu robią Golemy CIA? 05.04.14, 17:50 Normalny człowiek śpi, pracuje, chodzi na spacer czy choćby działkę skopie, tymczasem Arkaf, Wojciech.ileśtam, Borrat, Przyjaciel Ameryki napier...lają dniem i nocą korporacyjną propagandę, bez chwili przerwy... o jakiejkolwiek logice rozumowania nawet nie wspominam. Ze względów oczywistych - to są bezmyślne GOLEMY JEHUDY Odpowiedz Link Zgłoś
zgred-zisko Re: Też mam pytanie-Co tu robią Golemy CIA? 05.04.14, 17:57 Zapomniałeś jeszcze dodać, że w wolnych chwilach przeglądają rozmaite serwisy informacyjne (krajowe i zagraniczne) i zabawne fora i wypisują z nich ciekawe - według nich - linki. Kilkadziesiąt dziennie. Czasami różnice czasu między wpisami (na różnych forach) wynoszą kilka sekund. Po prostu geniusze! Odpowiedz Link Zgłoś
wasilko Re: Też mam pytanie-Co tu robią Golemy CIA? 05.04.14, 18:02 Wątpię, aby to oni sami szukali linków. Podejrzewam, że mają to ze sztabów ich prowadzących. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2349 Re: Też mam pytanie-Co tu robią Golemy CIA? 05.04.14, 18:11 wasilko napisał(a): > Normalny człowiek śpi, pracuje, chodzi na spacer czy choćby działkę skopie, tym > czasem Arkaf, Wojciech.ileśtam, Borrat, Przyjaciel Ameryki napier > ...lają dniem i nocą korporacyjną propagandę, bez chwili przerwy... ------------------- Wania, zanim przybyli na forum czekiści, to to forum było antyamerykańskie. Wiesz o tym? Odpowiedz Link Zgłoś
wasilko Re: Też mam pytanie-Co tu robią Golemy CIA? 05.04.14, 18:15 A czy było propolskie? Człowiecze? To jest istota sprawy, a nie etniczne resentymenty... Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2349 Re: Też mam pytanie-Co tu robią Golemy CIA? 05.04.14, 18:19 wasilko napisał(a): > A czy było propolskie? Człowiecze? > To jest istota sprawy, a nie etniczne resentymenty... -------------------- Zawsze broniłem polskich interesów. To moja ojczyzna. Odpowiedz Link Zgłoś
wasilko Re: Też mam pytanie-Co tu robią Golemy CIA? 05.04.14, 18:30 OK! Ale dlaczego bronisz polskich interesów za dolary? CIA poprzez różne fundacje przetransferowała do Polski w latach 1980-1989 jakieś 200 mln ziela. Działacze Solidarności i ich doradcy przyznali się do 6 mln. Gdzie się podziało 194 mln $ ? Skąd Gieremek, Kaczyński, Olszewski, Olechowski, Tuski i inni mieli kasę na założenie ogólnopolskich partii politycznych ? Zadałeś kiedyś sobie takie pytanie, czy bezmyślnie klepiesz wszystko co opublikuje GW i TVP ? Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2349 Re: Też mam pytanie-Co tu robią Golemy CIA? 05.04.14, 18:35 wasilko napisał(a): > OK! Ale dlaczego bronisz polskich interesów za dolary? ----------- Zmartwię Cię pisałem przeciwko Jankesom. No to kto mi płacił? Moskwa? ----------- > CIA poprzez różne fundacje przetransferowała do Polski w latach 1980-1989 jakie > ś 200 mln ziela. ----------- Domysły. Ale kompinuj dalej. ----------- > Zadałeś kiedyś sobie takie pytanie, czy bezmyślnie klepiesz wszystko co opublik > uje GW i TVP ? ------------ Nie czytam Gazety Wybranej. Odpowiedz Link Zgłoś
wasilko W takim razie jesteś naziolem... 05.04.14, 18:46 ... czyli jesteś głupszy niż myślałem - Golem Jehudy Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2349 Re: W takim razie jesteś naziolem... 05.04.14, 18:51 wasilko napisał(a): > ... czyli jesteś głupszy niż myślałem - Golem Jehudy ------------- Interesuje mnie WYŁĄCZNIE interes Polski. Reszta to drugi plan lub sprawy nieistotne. Nie pouczaj mnie w sprawie jak myśleć. Ucz się. Odpowiedz Link Zgłoś
arkaf wypraszam sobie, dzisiaj np bylem na rowerze 05.04.14, 19:18 a taki igor, jak popatrzysz na godziny wpisow, nawet siural z kompem w reku :) Odpowiedz Link Zgłoś
wasilko To kup sobie lampkę Sigma Pavia 05.04.14, 19:30 ... i jeszcze pojeździj. Po ciemku możesz lać z roweru, gdzie chcesz. Odpowiedz Link Zgłoś
wasilko Dobre są wiejskie buraczki, "na zasmażce" 05.04.14, 19:47 ... jadłeś kiedy? Odpowiedz Link Zgłoś