Dodaj do ulubionych

Charkowianie zlapali najemnika amerykanskiego!!

10.04.14, 13:46
Wpie...c tak by zapamietal
www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=p9mSvoN2OWA
Obserwuj wątek
    • arkaf Re: Charkowianie zlapali najemnika amerykanskiego 10.04.14, 15:10
      a gdzie to widac, slychac czy cokolwiek ze to amerykanin jest, bo to ze jakies bydlo tam ryja drze to jeszcze o niczym nie swiadczy
      • brat_ramzesa zgadza sie, niedlugo pownno potwiedzic sie 10.04.14, 15:22
        Narazie wiadomo tyle ze to amerykanski przebieraniec w uniformie "Sokola"
        • pijatyka Re: niedlugo pownno potwiedzic sie 10.04.14, 22:58
          Tik-tak, tik-tak... ;->
        • pijatyka No i jak tam? 11.04.14, 22:29
          Nauczył sie "najemnik" chociaż paru słów po angielsku? ;->
        • pijatyka Ach, te kacapki - a to znajdują najemników... 24.04.14, 07:50
          ...to niepodważalny dowód ;->

Od kilku dni Ukraińcy publikują w sieci setki memów, wyśmiewających kłamstwo separatystów ze Słowiańska. Ci twierdzą, że sprawcami niedawnej strzelaniny na rogatkach miasta jest nacjonalistyczny Prawy Sektor.
          Dowodem na ich winę mają być... wizytówki, które nacjonaliści zgubili podczas akcji.

wyborcza.pl/1,75248,15835321,_Wizytowka_Jarosza__hitem_ukrainskiego_internetu_.html
      • pijatyka Re: jakies bydlo tam ryja drze 10.04.14, 22:57
        I to jedyna pewna rzecz jaka wynika z tego nagrania.

Najprawdopodobniej ofiara to w ogóle kolega "filmowców" ;->
    • malkontent6 Re: Charkowianie zlapali najemnika amerykanskiego 10.04.14, 15:19
      brat_ramzesa napisał:

> Wpie...c tak by zapamietal

Rozrzucał stonkę ziemniaczaną?
      • brat_ramzesa Myslisz ze zrzucaja stonke na Ukraine 10.04.14, 15:23
        w sumie masz racje
      • johnny-kalesony Przemalowywał krasnoludkom czapeczki? 10.04.14, 16:07
        Przemalowywał krasnoludkom czapeczki na granatowo i dodawał białe gwiazdki?

Pozdrawiam
        Keep Rockin'
    • romrus Wracaja stare dobry czasy:-) 10.04.14, 16:52
      brat_ramzesa napisał:
      >Charkowianie zlapali najemnika amerykanskiego

s018.radikal.ru/i522/1202/bc/eff076550c8b.jpg
      • eva15 Wietnam - bis na Ukrainie? 10.04.14, 23:32
        Aleś Ty inteligentnie złośliwy...
        • romrus Re: Wietnam - bis na Ukrainie? 10.04.14, 23:50
          eva15 napisała:
          > Aleś Ty inteligentnie złośliwy...

Ja?
          Ale gdzie tam:-)

s020.radikal.ru/i715/1404/f9/06f9aad85d7b.jpg
          • eva15 Re: Wietnam - bis na Ukrainie? 11.04.14, 00:03
            Ha, ha, skąd Ty takie obrazki bierzesz? Popłakać się idzie ze śmiechu.
            Ale to też jest dobre:

bi.gazeta.pl/im/53/c6/f0/z15779411AA.jpg
            A tak swoją drogą - zmieniłeś swoje zdanie na temat Ukraińców? Mam na myśli tych z Jugo-Wostoka....Pamiętam jak chciałeś ich wszystkich olać. Oni na to chyba nie zasłużyli. Zwłaszcza, że nie wszyscy to Ukraińcy...
            Gdybyś Ty był na miejscu Putina, Rosja nie odzyskałaby Krymu:-))))
            • romrus Re: Wietnam - bis na Ukrainie? 11.04.14, 00:31
              eva15 napisała:
              > Ha, ha, skąd Ty takie obrazki bierzesz? Popłakać się idzie ze śmiechu.

mtdata.ru/u3/photo640F/20491776500-0/big.jpeg
              s015.radikal.ru/i330/1404/38/f26d193eb6b7.jpg

> A tak swoją drogą - zmieniłeś swoje zdanie na temat Ukraińców? Mam na myśli tych z Jugo-Wostoka....Pamiętam jak chciałeś ich wszystkich olać. Oni na to chyba nie zasłużyli. Zwłaszcza, że nie wszyscy to Ukraińcy...

Jesli beda walczyc, zmenie zdanie.
              Trzeba bedzie pomagac. Kropka.

> Gdybyś Ty był na miejscu Putina, Rosja nie odzyskałaby Krymu:-))))

No-no.
              Zawsze mowilem ze naiwpierw musa oddac Krym, a dopiero potem moga spadac:-)
              • eva15 Re: Wietnam - bis na Ukrainie? 11.04.14, 01:00
                romrus napisał:

> Jesli beda walczyc, zmenie zdanie.
                > Trzeba bedzie pomagac. Kropka.

Nie, aby mogli zacząć skutecznie walczyć, trzeba pomagać. Walka kosztuje.

Jak pisałam gdzie indziej - zgadzam się z opiną Rotschilda, że wszelkie rewolucje są sterowane i opłacnae. Wyjątkie współczesnym była według nie tylko rewolucja kubańska. Ale wyjątek potwierdza regułę.

> Zawsze mowilem ze naiwpierw musa oddac Krym, a dopiero potem moga spadac:-)

OK, może coś przegapiłam. pamiętam, że byłeś zdania, iż Rosji bez Ukrainy będzie lepiej. Ja uważałam, że geopolitycznie nie będzie. Podobnie sądzi Putin, co go w moich oczach po raz kolejny kwalifikuje jako mądrego przywódcę:-))))

A tak serio, nie jestem samotna - tego waszego Putina zazdrości wam coraz więcej Niemców.

• eva15 Re: Wietnam - bis na Ukrainie? 11.04.14, 01:04
                  Sorry, połknęłam znów litery, jeszcze raz:

> Nie, aby mogli zacząć skutecznie walczyć, trzeba pomagać. Walka kosztuje.

> Jak pisałam gdzie indziej - zgadzam się z opiną Rotschilda, że wszelkie rewolucje są sterowane i opłacane. Wyjątkie współczesnym była według mnie tylko rewolucja kubańska. Ale wyjątek potwierdza regułę.
                  >
                  > OK, może coś przegapiłam. Pamiętam, że byłeś zdania, iż Rosji bez Ukrainy będzie lepiej. Ja uważałam, że geopolitycznie nie będzie. Podobnie sądzi Putin, co go w moich oczach po raz kolejny kwalifikuje jako mądrego przywódcę:-))))
                • bddominik Re: Wietnam - bis na Ukrainie? 11.04.14, 08:11
                  > Ja uważałam, że geopolitycznie nie będzie

Co przez to rozumiesz?

Odzyskanie wpływów na Ukrainie będzie w obecnej sytuacji dla Rosji bardzo trudne. W sumie po rozpadzie ZSRR politycy tego kraju nigdy nie byli jacyś przychylni FR, a nawet wrodzy jak za Juszczenki i obecnych władz. Wątpie aby FR udało się zmienićteraz władze na Ukrainie.
        • arkaf Re: Wietnam - bis na Ukrainie? 11.04.14, 08:06
          no ja bym raczej napisal - inteligentny inaczej
    • romrus Charkowska plicja zaczyna przechodzic na strone... 10.04.14, 22:18
      ...narodu.

Podpulkownik Czujkow, 18 lat stazu w milicji, prosi mieszkancow Charkowa o wybaczenie, publicznie rezygnuje ze sluzby kijowskim putczystom i przechodzi na strone protestujacej ludnosci.

Brawo.
      Ktos musi byc pierwszym.
      • romrus Link 10.04.14, 22:20
        romrus napisał:
        > Podpulkownik Czujkow, 18 lat stazu w milicji, prosi mieszkancow Charkowa o wybaczenie, publicznie rezygnuje ze sluzby kijowskim putczystom i przechodzi na strone protestujacej ludnosci.
        > Brawo.
        > Ktos musi byc pierwszym.

Od 1'10"
        www.youtube.com/watch?v=gmQ3jzt67BM
        • boavista4 Re: Nieoficjalne doniesienia z Brighton Beach 10.04.14, 23:26
          Mowia ze zlapali rowniez 2 komandosow w uniformach Sokola, sprawdzono ich tozsamosc i okazalo sie jest to Jarek Kurdupel i Saaka Krawatopolykacz. Kilku znalazlo bezpieczne schronienie w Rosji, dzieki temu ze posiadaja paszporty rosyjskie, sa to By-wszy Pizdietz i Woytus Obalama Kartoszka.
        • eva15 Płatne słuszne i niesłuszne rewolucje... 10.04.14, 23:44
          Bodaj któryś z Rotschildów stwierdził, że naiwnością jest wierzyć, iż rewolucje/przewroty są spontaniczne i bez kontroli (kasy) z zewnątrz . Wg mnie on ma rację, a jedynym współczesnym wyjątkiem była chyba tylko rewolucja kubańska. Ta rzeczywiście odbyła się bez wsparcia z zewnątrz. Może właśnie dlatego władza Castro tak długo się na Kubie utrzymuje....

Ale nawet i nie w tym rzecz. Rewolucje mogą być jak najbardziej opłacone, koordynowane, niech sobie będą. Ważne, by były w dobrej dla narodu sprawie.
          Rewolucja majdaunów płacona dolarami na pewno w dobrej sprawie nie była.
          Oby ta niedolarowa była dla ludzi lepsza.
          • marko125 Re: Płatne słuszne i niesłuszne rewolucje... 10.04.14, 23:48
            >Rewolucja majdaunów płacona dolarami na pewno w dobrej sprawie nie była.
            >Oby ta niedolarowa była dla ludzi lepsza.

Tej niedolarowej nie będzie. Jak tam garstka separatystów i Ludowa Republika Donieck hehehe :)
            • eva15 Re: Płatne słuszne i niesłuszne rewolucje... 11.04.14, 00:05
              Wiemy, wiem, a Putin Krymu nie odzyska. Borrci rura nie powstanie. Tak już jest.
              Masz rację, uspokój się i idź spać.
            • j-k ile mam ci muvic, hloopcze ? 11.04.14, 22:38
              marko125 napisał:
              > Tej niedolarowej nie będzie.

ile mam ci muvic, hloopcze ?
              tam zadnej revolucji (w Donbassie) nie bylo..
              bylo tylko (do niej) preludium...
              revolucja - to bendzie za rok, czy dwa, po podwyzce cen gazu dla Ukrainy do 485 US $
              per 1000 m3...

Tfu(j), jak zawsze, Dr. J.K.
              ekonomista.
              • marko125 Re: ile mam ci muvic, hloopcze ? 11.04.14, 22:42
                Chłopcze

Za dwa lata Ukraina będzie już pod calkowitym wpływem zachodu. Jakakolwiek rewolucja zostanie stłumiona w zarodku. Zachód to nie marny Putin, który pozwala sobie robić rewolucje pod nosem. I to już drugą.
                Putin będzie się już wtedy martwił nie o Ukrainę a o samego siebie, żeby mu majdanu pod nosem nie zrobili. Zrozumiał? Pod nosem będzie miał też wojska NATO.
                • j-k hloopcze... 11.04.14, 23:09
                  zadalem ci pytanie ...
                  (wczesniej)

ile masz lat ?

Tfu(j), jak zawsze Dr. J.K.
                  ekonomista.
                  w 1981 dzialacz "Solidarnosci" w Warszawie.
    • gotowana.brukselka Re: Charkowianie zlapali najemnika amerykanskiego 11.04.14, 22:44
      brat_ramzesa napisał: Charkowianie zlapali najemnika amerykanskiego
      -
      W Libii złapanym jeńcom podrzynali gardła, a oni wołali tylko Allah, Allah. Nagranie internetowe to pod nazwą "Obama's Libia" zostało skutecznie zablokowane. Były tam 4 klipy: podrzynanie gardła żołnierzowi Kadafiego, rozrywanie w Benghazi, jedzenie mięsa swojego dowódcy przez jeńców, wbijanie zbrojeniowego pręta w brzuch chłopaczka aby zeznawał.
      Może to był marines a nie żaden najemnik?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka