Dodaj do ulubionych

Lista ofiar 11 wrzesnia ciagle rosnie.

20.04.14, 10:36
Przez to,co dzieje sie na Ukrainie,sporo waznych wydarzen na swiecie odchodzi na drugi plan,ale przez to nie nie staja byc mniej waznymi.
13 kwietnia biezacego zostal zamordowany Michael Ruppert ,ktory wiele sil poswiecil szukaniu prawdy o 11 wrzesnia.Rok temu,4 marca 2013 roku,byl zabity Philip Marshall,ktory mial dowody na wspolprace CIA z saudyjskim wywiadem i szkoleniu terrorystow,ktorych pozniej obciazyli wina za atak na Ameryke.Nie bede wyliczac wszystkie dziwne smierci tych osob,ktore zblizali sie do prawdy,ale trzeba przyznac,ze cos jest nie tak.

p.s. Nie wykluczylby i tego,ze zabojstwo spowodowalo i inne zainteresowanie Michael Ruppert,a mianowicie szukaniu prawdy o rzeczywistych zapasach ropy na swiecie,o czym on napisal ksiazke " Crossing the Rubicon".
Obserwuj wątek
    • humbak Re: Lista ofiar 11 wrzesnia ciagle rosnie. 20.04.14, 10:45
      Uważaj Igor z takimi dowodami, bo nasi spece od Smoleńska mają całą listę dowodów w postaci zgonów, że Wasz prezydent zaciukał naszego.
      • 1igor_uk Bez przesady humbak. 20.04.14, 10:47
        Oni nie Putina w tym obwiniaja,a tylko Tuska.
        p.s. Mnie rowniez dziwi ,ze w Polsce grasuja seryjni samobojce.
        • humbak Re: Bez przesady humbak. 20.04.14, 11:08
          Obu. Tuska traktują jako "namiestnika" Vladimira, lub Angeli, lub Vladgeli.
    • brat_ramzesa noc krysztalowa bis 20.04.14, 10:59
      wszystko pasuje
    • felusiak1 Re: Lista ofiar 11 wrzesnia ciagle rosnie. 21.04.14, 03:37
      napavalleyregister.com/news/local/sheriff-author-michael-ruppert-dies-of-self-inflicted-gunshot-wound/article_89508d82-c5ca-11e3-b327-001a4bcf887a.html
      • boavista4 Re: self inflicted gunshuts 21.04.14, 03:49
        feluas zawsze wyprostuje wszystko. jak on to swzybko znalazl !. Moze Felus by wyprostowal historoe Vincent Foster ?
        • 1igor_uk Re: self inflicted gunshuts 21.04.14, 08:52
          bo felus zna tylko jedna prawde,jak kazdy bolszewik i znajdzie kozde goowno,zeby tylko swoja prawde bronic.
          • felusiak1 Re: self inflicted gunshuts 21.04.14, 17:09
            Widzicie towarzyszy Sorokin, ja nie miałem pojęcia co się stało i wpisałem do gugla nazwisko i nie było nigdzie o morderstwie. Pomyślałem, że znowu kłamiecie i nie pomyliłem się.
            • igor_uk Widziszli felusbaum. 21.04.14, 17:18
              ja nie wierze w grasujacych po swiecie seryjnych samobojcow ,zwlaszcza,jak ci samobojce zabijaja tych ludzi,ktore zblizaja sie do tajemnic amerykanskich..
              p.s. po cholere tak postapiliscie z Lepperem? czym on wam zaszkodzil ?
            • lisek.syfilisek Re: self inflicted gunshuts 21.04.14, 17:24
              Taki wesoły australijczyk i powiesił się jak Lepper, przepraszam, zabił się kilkakrotnie ze strzelawki. Skąd my to znamy? W Polsce samobójcy wprost szaleją, jeden przez drugiego chce do raju.
              www.heavy.com/news/2014/04/michael-ruppert-suicide-9-11-conspiracy/
              Taki felusiak jeden znazł szybko stronę internetową, którą każdy informatyk moze skomponować.
              • felusiak1 Re: self inflicted gunshuts 21.04.14, 19:21
                Black helicopters i czarne Wołgi.
                Jeśli każdy informatyk może stworzyć taką stronę to może też i taką która mówi o morderstwie.
                Głupich nie sieja. Oni rodzą się na kamieniu jak chwasty.
      • 1igor_uk Co felus. 21.04.14, 08:51
        kolejna ofiara seryjnego samobojcy?
        A i kobitki zawsze znajduja sie,ktore obciazaja takich ludzi roznymi sprawami.
    • 99venus Re: Lista ofiar 11 wrzesnia ciagle rosnie. 21.04.14, 10:36
      przestań wypisywać głupoty i naucz się wreszcie polskiego.czegoś takiego jak: ciasna wspolpraca w języku polskim nie ma więc od razu wiadomo kto to pisze.
      • 1igor_uk Przeciez nie ukrywam... 21.04.14, 10:39
        kim jestem i o tym wszysci wiedza.
        Co do meritum twojego wpisu,to moge podziekowac tylo za to,ze podbil moj watek do gory,zadnej innej wartosci nie ma.
      • lisek.syfilisek Re: Lista ofiar 11 wrzesnia ciagle rosnie. 21.04.14, 17:27
        Eee? Ciasnej współpracy w języku może nie być, ale jest w seksie, przyjaciółko ty moja.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka