1igor_uk 02.05.14, 15:10 Gdzie dzis odbyli sie trojstronne rozmowe gazowe. Czy oprocz puszczenia gazow,o czyms dogadali sie? Z tego co mnie obilo sie o uszy -nic na razie nie postanowili. A dlug Ukrainy za dostarczony gaz rosnie z kazda munuta. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pijatyka Słychać jak słychać - ale smród onuc Władymira... 07.05.14, 19:50 ...czuć aż w warszawskim metrze. > A dlug Ukrainy rosnie z kazda minutą Wiemy, wiemy... Dług - Zwiastun kinowy | 1999 Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Uzytecznych nie sieja,sami rodza sie :-) 07.05.14, 19:56 Pijaczynko,dzieki za uzytecznosc.Zalozylem ten watek i zapomnialem o nim,a przeciez cos tam waznego bylo powiedziano. Na pewno waznym bylo to,ze europejczyki uznali sam fakt dlugu ukrainskiego,a dzis minal ostatni termin jego splaty. kasiorki nie ma,a to znaczy,ze Ukraina dalej bedzie otrzymywac gaz dopiero po przedoplacie. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Bo umiem czytac,mara. 07.05.14, 21:05 1prime.ru/gas/20140507/784396407.html Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Re: dzieki za wyjasnienie 08.05.14, 21:23 Cala przyjemnosc po mojej stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
pijatyka Re: dzieki, zalozylem ten watek i zapomnialem 07.05.14, 21:37 Nie ma za co, sowiecki (niektóre wątki podbijam wyłącznie ze względu na uniwersalny tytuł, czasem wbrew intencjom autora) Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Nie tlumacz sie z uzytecznych uczynkow,pijaczynko. 07.05.14, 21:40 Dla was,uzytecznych..........,to chleb powszechny. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k A dziekuje - bilet na metro, czy tramwaj 1 Euro. 07.05.14, 19:56 co dla srednio i malo zarabiajacych Polakow jest dosc drogo. Coraz wiecej chodzi piechota, lub jezdzi roverami. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Januszek. 07.05.14, 20:00 Ale co to ciebie,mieszkajacego w Niemcach,obchodzi? Niech sobie placa,i tak maja sporo taniej,niz w Londynie. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k bez jaj mi tu. 07.05.14, 21:03 w stosunku do sredniej pensji maja drozej, niz w Londynie. O to chodzi. Metro w Moskwie w polowie finansuje miasto. u nas - w niewielkim stopniu. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Ale ja o tym wiem. 07.05.14, 21:06 Tylko pytam,a czego ty tak tym przyjmujesz sie? Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Wierze... 07.05.14, 21:46 domysl sie czemu... w Rassiji panstwo finansuje w polowie komunikacje w Polsze , moze ze 20 %... to dusi rozwoj gospodarczy miast i provincji. bogaci, tak czy tak, maja na benzyne. biedni siedza na d.... miast szukac pracy - gdzie sie da. J.K. ekonomista. Odpowiedz Link Zgłoś
jabbaryt Re: A dziekuje - bilet na metro, czy tramwaj 1 Eu 09.05.14, 12:14 I dlatego własnie z uczuciem dzikiej ulgi wymeldowywywuję się jeszcze w tym miesiącu z Lemingradu. Finalizuje sprzedaż swojego warszawskiego mieszkania, wyprowadzam się całkowicie na wieś. I mam nadzieję, że nie bede musiał tam jeździć częściej niż raz na pół roku, chyba że w odwiedziny do rodziny. Formalną zmianę statusu z mieszkańca stolycy na mazowieckiego wiesniaka traktuję jako nobilitację i dużą wygodę zyciową. Odpowiedz Link Zgłoś
lodziarek Re: A co slychac w Warszawie? 07.05.14, 21:48 W-wa przygotowana - Putin nie przejdzie! Odpowiedz Link Zgłoś
lodziarek Re: Lodziarek,a ty gotow? 07.05.14, 21:54 Nie wiedziałem, że masz takie dojścia do Obamy:) Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Przeciez to moj dobrzy znajomy. 07.05.14, 21:55 o tym wszysci na forum wiedza:-) Odpowiedz Link Zgłoś
lodziarek Re: Przeciez to moj dobrzy znajomy. 07.05.14, 22:14 Eee, to nie będę robił Ci konkurencji:) Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Alez ty dla mnie nie jestes konkurentom. 07.05.14, 22:18 Ja wysteuje tylko w roli posrednika.Ty lubisz robic loda,a prezydenci USA takich potrzebuja. Nic osobistego-tylko biznes :-) Odpowiedz Link Zgłoś
boavista4 Re: ni ma co zartowac z Obamy 08.05.14, 21:33 to pierwszy prezydent co bedzie prze 4 albo i 6 kadncji, to prawdziwy wodz, czyli fuhrer. Odpowiedz Link Zgłoś