Dodaj do ulubionych

Nie mam juz watpliwosci.

06.05.14, 11:29
Ukraine celowo ,z premedetacja , pchali do wojny .
Dowodem na to sa zdjecia,ktore praktycznie od razu po tragedii, okazali sie w internecie.ich setki,pokazujace ogrom zbrodni.Kazde z tych zdjec,to dowod na to,ze nie stala sie tragedia,a tylko dobrze splanowana akcja,majaca na celu zabic jak najwiecej ludzi i nikt od samego poczatku prawdy nie chcial ukrywac.
Komu to bylo potrzebno? Jaki byl cel w tym,zeby najpierw doprowadzic do masakry,a pozniej efekt dzialan starannie sfotogrofowac i opublikowac? Odpowiedz jest oczywista -to ma sluzyc temu,zeby jedna czesc Ukraincow rzucila sie do gardl drugiej,zeby kazdy Ukrainiec dobrze wiedzial,ze jest inny Ukrainiec,ktory jest wrogiem.
Komu to jest potrzebno? Odpowiedz rowniez jest oczywista -temu,kto mial mozliwosc wejsc do Domu Zwiazkow w Odessie i wszystko zadokumentowac i to nie byli prorosyjskie dzialacze,czy agenci Putina, to byli ci,kto dokonal zbrodnie na zlecenie i to zleceniodawca jest zainteresowany w wojnie domowej na Ukrainie.

p.s. Kazda ofiara,kazda kropla krowi na Ukrainie,sa na sumieniu tych,kto rzadzi Stanami.
Obserwuj wątek
    • igor_uk Troche nie na temat. 06.05.14, 11:40
      Najdluzsza na Swiecie "Wstega Swietego Jerzego" okazala sie w Kiszyniowie,stolicy ponoc strasznie proeuropejskiej i antyrosyjskiej Moldowy,wiekszosc mieszkancow ktorej,jak pokazali ostatnie sondaze,widza przyszlosc swojego Kraju w Unii Celnej,tworzonej przez Rosje.
    • eva15 Re: Nie mam juz watpliwosci. 06.05.14, 11:41
      Najgorsze jest to, ze do tej wojny chca wciagnac Rosje. Beda tak dlugi bestialsko mordowac, az Rosja nie wytrzyma. Na to chyba licza.
      • igor_uk Re: Nie mam juz watpliwosci. 06.05.14, 11:58
        Rosja sie nie da wciagnac w otwarty konflikt.
        Odpisalem Tobie gdzie indziej:
        forum.gazeta.pl/forum/w,50,150827391,150835817,Tak_Ewa_odsiecz_nadciaga_.html
          • eva15 Re: Tak odesski "Berkut" postapil. 06.05.14, 12:49
            Wiem, widzialam to wczoraj w "ruskiej, wrazej" tv.-))). Potem chlopaki podrzucily link na forum..

Sa jeszcze porzadni Ukraincy. nie wszyscy to banderowcy.
            • eva15 Re: Tak odesski "Berkut" postapil. 06.05.14, 12:57
              Igorze, wieczorem niemiecka tv tez to pokazala.
              • igor_uk Re: Tak odesski "Berkut" postapil. 06.05.14, 13:07
                To dobrze,ze zaczynaja pokazywac.W UK tylko na RT to mozno bylo zobaczyc.
                W Polsce w ogole.
                • brat_ramzesa Jak zlamac ta propagande 06.05.14, 13:09
                  to jest najwieksze wyzwanie, znalezc sposob na zlamanie tej ordynarnej propagandy
                  • brat_ramzesa Zdaje sie ze Jezus byl najlepszym agentem 06.05.14, 13:12
                    Mowil "nie daj sie zwyciezyc zlu ale zlo dobrem zwyciezaj" paru Ukraincom w ten sposob oczy przetarlem, nie dysputy, grozby, nienawisc a wyciagnieta reka i okazywanie przyjazni, rzad Rosji moze to robic wzgledem ukrainskich obywateli ale robi malo
                    • igor_uk Re: Zdaje sie ze Jezus byl najlepszym agentem 06.05.14, 13:21
                      Rosja od 23 lat utrzymuja ukrainskom panstwowosc,finansujac wszystkie kolejne rzady.i dzis finansuje,dostarczajac gaz i rope na kredyt.
                      • brat_ramzesa Re: Zdaje sie ze Jezus byl najlepszym agentem 06.05.14, 13:36
                        Fakt, ogolnie Ukraincom wydae sie ze im sie nalezy, moze musza docenic ta przyjazn
                        • igor_uk Re: Zdaje sie ze Jezus byl najlepszym agentem 06.05.14, 13:38
                          Ukraincy w ogole o tym nie mysla. Oni,jak i Polacy,uwazaja,ze karmia Rosje,przeciez sprzedaja Rosji slonine :-)
                          • brat_ramzesa Re: Zdaje sie ze Jezus byl najlepszym agentem 06.05.14, 13:41
                            No z tym to rzeczywiscie, Ukraincy ciagle mysla ze sa wykorzystywani przez Rosje a jak im zadaje pytanie jak to jest ze kiedy 25 lat temy byliscie na maxa wykorzystywani, staliscie wyzej niz Polska a dzis kiedy wolni jestescie macie ruine...nie potrafia odpwiedziec
                  • igor_uk To bardzo trudno. 06.05.14, 13:20
                    Poczytaj posty kzeta.
                    Kiedys on mnie wydawal sie za rozsadnego czlowieka,ale po latach totalnej indoktrynacji on nie jest wstanie przyjac do wiadomosci nic,co odbiega od tego,czym na codzien go karmi polsko-jezyczna prasa.
      • herr7 widocznie wiedzą, że mogą sobie 06.05.14, 14:34
        na to pozwolić. Jeszcze w ubiegłym tygodniu ukraińskie władze wstrzymywały ofensywę, kiedy rosyjska armia zaczęła grzać silniki w swoich czołgach. Obecnie minister Ławrow nawołuje do rozmów, co musi być przyjęte jako wyraz słabości. A słabych się wszędzie bije - tak kiedyś powiedział Putin. Pytanie - skąd ta nagła słabość Rosji się wzięła, skoro jeszcze tydzień temu Putin zapowiadał obronę Rosjan wszędzie, gdzie się ich atakuje? Po wydarzeniach w Odessie chyba nikt nie ma wątpliwości w jaką stronę to wszystko pójdzie? A sankcje i tak będą.
    • kzet69 Re: Nie mam juz watpliwosci. 06.05.14, 13:16
      Igor miałem cię za człowieka inteligentnego, ale twoi szefowie w FSB zmuszają cię do tak płytkiej propagandy? Pisuj takie teksty w Kampuczy czy w Laosie , bo w Polsce budzisz jedynie śmiech... Myśmy "zaplutych karłów reakcji" już przerabiali, więc dokształć się...
      • igor_uk kzet. 06.05.14, 13:22
        idz spac .
      • tornson Re: Nie mam juz watpliwosci. 06.05.14, 13:27
        kzet69 napisał:

> Igor miałem cię za człowieka inteligentnego, ale twoi szefowie w FSB zmuszają c
        > ię do tak płytkiej propagandy? Pisuj takie teksty w Kampuczy czy w Laosie , bo
        > w Polsce budzisz jedynie śmiech... Myśmy "zaplutych karłów reakcji" już przerab
        > iali, więc dokształć się...
        Właśnie ich znowu przerabiacie, żałosne bezmyślne ludki!
        wyborcza.biz/biznes/1,100896,15567474,_Newsweek___wynajeci_hakerzy_zalewaja_internet_prorosyjskimi.html
        • igor_uk Tornson. 06.05.14, 13:30
          czy uwazasz,ze taki kzet jest wstanie samodzielnie myslec?
          • tornson Re: Tornson. 06.05.14, 13:33
            igor_uk napisał:

> czy uwazasz,ze taki kzet jest wstanie samodzielnie myslec?
            Kiedyś tak było, nawet pisał z sensem. Ale w temacie Rosji odyebało mu totalnie. :/
            • igor_uk Re: Tornson. 06.05.14, 13:36
              Bo jest on rusofobem .A kazda fobia ma podloze w kompleksach.Prawdopodobnie nie wiele on osiagnal w swoim zyciu i szuka w tym winnych.Moze wmowil sobie,ze to przez "ruskich" jemu nie powiodlo sie?
              • kzet69 Re: Tornson. 06.05.14, 13:42
                Ale ty pie...sz bez sensu Igorku...
      • brat_ramzesa Re: Nie mam juz watpliwosci. 06.05.14, 13:37
        Mow za siebie
        Nie mierz wszystkkich Polakow swoja miarka
        • kzet69 Re: Nie mam juz watpliwosci. 06.05.14, 13:44
          Nie mierzę, poprawiam się: prymitywna propaganda Igora może skutkować u Wolaków i innych wyznawców Kaczyńskiego
          • brat_ramzesa Re: Nie mam juz watpliwosci. 06.05.14, 14:02
            Zdaje sie ze musisz sobie przypomniec czym jest merytoryka a propaganda
            • kzet69 Re: Nie mam juz watpliwosci. 06.05.14, 14:04
              Merytoryką jest dramat Ukraińców (niezależnie od strony którą reprezentują), propagandą hasła o banderowcach, faszystach, juntach w kijowie... takie to trudne? Dla wolaka być może...
              • brat_ramzesa Re: Nie mam juz watpliwosci. 06.05.14, 14:05
                widocznie dla ciebie za trudne soro tych oczywistych zjawisk nie dostrzegasz na Ukrainie
      • blue.skay Podejrzewam, ze to aktorzy ... 06.05.14, 13:59
        przyszli z bratnia pomoca ... To tak przez skojarzenie.

No i ten rzadzacy Obama w Stanach, ktory ma teraz krew, niczym Stalin, na rekach.
    • lubat Re: Nie mam juz watpliwosci. 06.05.14, 13:46
      Dzisiaj w Polskim Radio w wiadomościach podali, że obradująca Rada Wierchowna Ukrainy wyrzuciła z sali obrad posłów reprezentujących komuszków i regionałów.
      I słusznie, co będą przeszkadzać w demokratyzowaniu kraju:)

Szukałem potwierdzenia tej wiadomości, ale albo nie mogę jej znaleźć, albo to jednak parszywa sprawa, i media ją wstydliwie przemilczają.
      • magdolot Re: Nie mam juz watpliwosci. 06.05.14, 13:58
        Zajrzyj sobie do relacji "na żywo" na fejsie Wyborczej. :) Przemilczanie nie do zniesienia, zaiste.

Uwielbiam te Wasze "dyskusje". Są tak grubymi nićmi szyte, że jacht Putina mięciutko by zatrzymały.

Epatowanie zwłokami nad których nadprodukcją usilnie Wasz kraj pracuje, a Wy dokładacie do tego swe zasmarkane cegiełki... mnie nie powala moralnie, delikatnie mówiąc.
        • blue.skay I jak tu nie powiedziec ... 06.05.14, 14:15
          brawo i prosimy i bis?

Z tym jachtem i grubymi nicmi ... Ladnie poiedziane.
      • brat_ramzesa Re: Nie mam juz watpliwosci. 06.05.14, 14:04
        domokracja bedzie wtedy gdy PS i Swoboda beda rzadzic
    • herr7 a co na to Putin? 07.05.14, 07:45
      Jedzie w czerwcu spotkać się z liderami Zachodu we Francji. Jak widać zwyciężyła "wielka polityka". Tylko czy Rosja na niej coś ugra?
      • marko125 Rosja uznała farsę na Ukrainie :) 26.05.14, 11:20
        No jak wiadomo. Dziś pan Ławrow powieidział, że FR uznaje decyzję ukraińców. Moskwa gotowa do współpracy z nowymi władzami Ukrainy. Buhahaha Farsja jakich mało a Putinek uznaje wybory.
        Na wschodzie biedni Ci ludzie uwierzyli w potęgę Putina i FR a ten ich wyrolował.
        Zachód znów drwi z Rosji. Zrobił wybory farsę, nawet się z tym nie kryli a Ci uznali wybory hehehe.
        • igor_uk mareczek,kiedy przestaniesz robic z siebie idiote? 26.05.14, 21:54
          Zreszta to nie wazno,idz spac,pajacu.

p.s. Dzieki za podbijanie watku.Jestes moim osobistym uzytecznym idiotom,tak trzymaj,moze rzuce ci czas od czasu jakas kosc.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka