Dodaj do ulubionych

Junta szykuje prowokacje .

13.06.14, 00:09
SBU planuje zorganizowac w centalnych i zachodnich obwodach Ukrainy serie aktow terrorystycznych o bardzo powaznych skutkach.
Pozniej w mediach rozpeta sie kompania informacyjna pod haslem: " Wy nie chcieli jechac na wojne z terrorem,to terror przyjechal do was".Wina za ofiary obarcza Noworosje i Rosje
MSZ Rosji poufnie poinformowalo o tych planach junty zachodnich partnerow,jak rowniez uprzedzilo junte,ze jej plany sa znane,a dzialania ukrainskich sluzb specialnych sa monitorowane na biezaco . To powinno zmusic junte do zaprzestania swoich przestepczych dzialan,ale po tych idiotach mozno oczekiwac wszystkiego.

Obserwuj wątek
    • zlotamajka Re: Junta szykuje prowokacje . 13.06.14, 00:17
      O jakich "partnerach" piszesz Igor?
      • igor_uk Majka . 13.06.14, 00:21
        Tak Putin nazywa USA i EU.
        • zlotamajka Re: Majka . 13.06.14, 00:27
          A co ty myslisz? Czy kraje ktore narzucaja sankcje, zaczynaja wojne domowa przy miedzy itd itd mozna nazywac partnerami? Dla mnie to dziwne partnerstwo.
          • igor_uk Re: Majka . 13.06.14, 00:33
            To tylko kurtuazja,majka,za nia nic nie stoi.
            • zlotamajka Re: Majka . 13.06.14, 00:49
              Nie slyszalam by ta kuruazja byla odwzajemniana. W zamian USa i EU wyzywa Rosje od imperialistow, hitlerowcow, zlodzieji (Samantha Powers w radzie bezpieczenstwa w UN) itd. A NATO nazwalo Rosje wrogiem (wypowiedz glownego albo drugiej rangi dowodzacego NATO). Piekne partnerstwo. Prawdziwie obopulne.
              • igor_uk Re: Majka . 13.06.14, 00:55
                Nic podobnego,majka. Na poziomie oficialnym panuje ta sama kurtuazja.Dzis Kerry nawet zlozyl Putinu gratulacje,z okazji Dnia Rosji. Jestem pewien tego,ze on najchetniej by zrzucil bombe atomowa na Kreml w tym dniu,ale kurtuazja nakazuje robic co innego.

p.s.Majka,tematem watku jest zachowanie zachodu i jej kijowskich marionetek,a nie jezyk dyplomacji.Nie wiem dlaczego to robisz,ale starasz sie zasrac temat.
                • zlotamajka Re: Majka . 13.06.14, 01:38
                  To Samatha Powers nie nazwala Rosji "zlodziejem" podczas sesji Rady Bezpieczenstwa ONZ. Bylo na kamerze. Na youtube mozesz zobaczyc.
                  • igor_uk Re: Majka . 13.06.14, 01:48
                    A co to ma do tego,co planuje zrobic na Ukrainie junta?
                    • eva15 Kompletny nieład 13.06.14, 01:57
                      Ano NIC, to forum ma to do siebie, że ludzie po obu stronach barykady nie potrafią trzymać się tematu.
                    • zlotamajka Re: Majka . 13.06.14, 02:14
                      Ma wieksze znaczenie niz myslisz. Bo jesli jakies ataki terorystyczne beda, co sie nie zdziwie, to beda zorganizowane przez zawsze sluszna "demokracje" czyli tych ktorych Putin nazywa "partnerami"". Wiec piszesz ze Rosja zglosila sie do "partnerow" ze beda ataki terorystyczne. To tak jakby zglosic sie do SS i Gestapo ze morduja ludzi w obozach i z takim samym skutkiem.
                      • igor_uk majka,to nie ma zadnego znaczenia. 13.06.14, 02:24
                        Kazdego,z kim prowadza sie rozmowy,mozno nazwac partnerem,jak nawet jestes gotowa jego udusic wlasnymi rekami.
                        Ja nic na to nie poradze,majka,ale Putin zawsze wszystkich,z kim prowadzi rozmowy,nazywa partnerami.
        • drugiwojwa Qui pro quo ? 13.06.14, 07:35
          Czasami odmoszę wrażenia że igor pisze jako majka potem jako ewa - czyli pisze sam do siebie a potem odpowieda na to :):):)
    • kzet69 Re: Junta szykuje prowokacje . 13.06.14, 00:24
      A igorek, jak ta ostatnia k...a przekalkowuje pracowicie szambo od swojego oficera prowadzącego i igorek ma zatwardzenie że na wzloty jego matrixowych informacji Polacy... pierdzą

"Z cyklu Igorowy Matrix 12.06.2014"...
      • igor_uk zuzia69. 13.06.14, 00:34
        jestes niegrzeczna dziewczynka,w twoim wieku grzeczne dzieci powinni spac,a nie szwendac sie po forach dla doroslych.
        • adamusb Re: zuzia69. 13.06.14, 05:43
          No właśnie igorek, pochowają dzieciaku zabawki do pudełka, paciorek, siusiu i spać.
          Poważne tematy zostaw poważnym ludziom.
    • marko125 Re: Junta szykuje prowokacje . 13.06.14, 00:26
      Biorąc pod uwagę, że Junta to marionetki Zachodu MSZ Rosji poinformowal Zachód, iż ten planuje prowokacje na Ukrainie dobre :)
      • igor_uk mareczek,jestes zbyt tepy, 13.06.14, 00:46
        zeby zrozumiec o co chodzi.
        Rosja poinformowala zachod tylko dlatego,zeby on wiedzial,ze plany ich Rosji sa dobrze znane.
        • eva15 Zachód jest głuchy i ślepy, jeśli chce... 13.06.14, 02:08
          Niestety, Zachód jet głuchy i ślepy, jeśli tak mu pasuje do konceptu. Rosja piętnuje mordy na wsch. Ukrainie, zwoluje RB ONZ, telefonuje, dyskutuje, nawołuje do rozsądku i humanizmu.... Jak dotąd bez skutku.

Rosja mocno się trzyma prawa, w tym międzynarodowego. Zachód jest już na wyższym szczeblu rozwoju demokracji. Prawo to on.
    • arkaf poufne info igruszki 13.06.14, 00:43
      1igor-uk napisał(a):

> MSZ Rosji poufnie poinformowalo o tych planach junty zachodnich partnerow,jak
      > rowniez uprzedzilo junte,

mozemy sie tylko domyslec ze rowniez bardzo poufnie poinformowalo igruszke, zeby mogl sie z nami tym podzielic
      >
      >
      • igor_uk arkafowicz,pajacyk po podstawowce. 13.06.14, 00:48
        Zdziwil sie by ,jak by dowiedzial sie o tym,skad ja to znam.
        • arkaf igruszka, daj mi sie zdziwic 13.06.14, 00:56

• pijatyka Ka-capi troll. Kosz. 13.06.14, 00:51

• elka-sulzer Re: Junta kijowska 13.06.14, 01:08
        finansowana i sterwoana przez payatzow nad Potomakiem, bezwolnie robi to co payatze robia od wiekow i zawsze z tym samym .... zalosnym rezultatem.

Prowokacje w Vietnami .... tak im na dobre wyszly, hehehe.
        Wczesniej Iran ....
        Teraz ... Irak

Jest tego wiecej ...
        • igor_uk Re: Junta kijowska 13.06.14, 01:10
          Tak samo bedzie i tym razm,Elka.Szkoda tylko Ukraincow :-(
        • eva15 Cel demokratyzowania jest spełniony 13.06.14, 02:02
          Ja myślę, że w Iraku im świetnie wyszło. Zdemokratyzowany Irak to bomba rozsadzająca prawie cały (z jednym wyjątkiem:-) Bl. Wschód. Podobną funkcję ma zdemokratyzowana Libia.

Ty chyba nie zakładasz, Elka, że Amis poszli do Iraku siać demokrację i dobrobyt, że taki był ich cel? No jeśli uważasz, że tak planowali, to faktycznie im nie wyszło, a chcieli dobrze:-)))).
          • eva15 Re: Cel demokratyzowania jest spełniony 13.06.14, 02:04
            W Iranie demokratyzacja się nie udała, tu faktycznie Amis nie wyszło. Iran ma w kościach 1953 r. , powtórki nie chce.
          • eva15 Re: Cel demokratyzowania jest spełniony 13.06.14, 02:18
            Mam na myśli sianie tej autentycznej demokracji, a nie tej w cudzysłowie. Autentyczna USA nie interesuje.
          • elka-sulzer Re: Cel demokratyzowania jest spełniony 13.06.14, 02:37
            eva15 napisała:

> Ja myślę, że w Iraku im świetnie wyszło. Zdemokratyzowany Irak to bomba rozsadz
            > ająca prawie cały (z jednym wyjątkiem:-) Bl. Wschód. Podobną funkcję ma zdemok
            > ratyzowana Libia.

No nie wiem czy tak znow swietnie, Ewka .... czas pokaze czy uda im sie utrzymac zalozone tam przyczolki. Mysle, ze wyjdzie im tak jak w Vietnami czy Iranie....
            Garstka rzydo-mafijnych beneficjantow bedzie spie...c z tamtad w podskokach.
            W Libii tez im dadza za jakis czas popalic.
            Taka juz natura czlowieka. Rzydo-mafii nikt nie toleruje na dluzsza mete.
            Szkoda tylko ludzi.

> Ty chyba nie zakładasz, Elka, że Amis poszli do Iraku siać demokrację i dobroby
            > t, że taki był ich cel? No jeśli uważasz, że tak planowali, to faktycznie im ni
            > e wyszło, a chcieli dobrze:-)))).

Co do "siania demokracji i dobrobytu" to ja, Ewka, nie mam zludzen ... gdzies od czasow .... Vietnamu.
    • igor_uk Padalec. 13.06.14, 01:49
      Przestan podszywac sie pod vigila.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka