Dodaj do ulubionych

Kto wbija sobie do bramki samoboja?

02.08.14, 16:09
Sakcje zatwierdzone a teraz przychodzi strach zachodu o powszechny kolaps bankow, to jest tak jak debile cos zadecyduja bez przeanalizowania ich postepowan.

Bankensystem
Sanktionen: Russische Zentralbank droht mit Crash des globalen Finanz-Systems

System bankow.
Sankcje: rosyjski bank centralny grozi Crash/kolapsem globalnych systemow finansowych.

deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2014/08/02/sanktionen-russische-zentralbank-droht-mit-crash-des-globalen-finanz-systems/
Nasze unijne niedorajdy z Brukseli zapomieli ze wszystkie banki swiata sa z soba powiazane wiec przytakneli najwiekszej niedorajdzie swiata z Washingtonu i zatwierdzili sankcje przeciw sobie samym. Ot europejscy niedorajdy z Brukseli jak i poszczegolnych panstw unii.
Obserwuj wątek
    • wojciech.2349 Re: Kto wbija sobie do bramki samoboja? 02.08.14, 16:12
      Putin i Igorek trzymają swoje kopiejki w bankach
      na Zachodzie.

Oprzytomniej.
      • ola.z.opola Re: Kto wbija sobie do bramki samoboja? 02.08.14, 16:24
        wojciech.2349 napisał(a):

> Putin i Igorek trzymają swoje kopiejki w bankach
        > na Zachodzie.
        >
        > Oprzytomniej.

Bylam przekonana, ze jak do tej pory znasz sie na kartoflach, jablkach, ropie i gazie.
        Teraz sie okazuje, ze wiesz jeszcze, ze Putin "trzyma swoje kopiejki w bankach na Zachodzie"!
        Dobre... oprzytomniej!
        • wojciech.2349 Re: Kto wbija sobie do bramki samoboja? 02.08.14, 16:27
          ola.z.opola napisała:

> wojciech.2349 napisał(a):
          >
          > > Putin i Igorek trzymają swoje kopiejki w bankach
          > > na Zachodzie.
          > >
          > > Oprzytomniej.
          >
          > Bylam przekonana, ze jak do tej pory znasz sie na kartoflach, jablkach, ropie i
          > gazie.
          > Teraz sie okazuje, ze wiesz jeszcze, ze Putin "trzyma swoje kopiejki w bankach
          > na Zachodzie"!
          > Dobre... oprzytomniej!
          ------------------
          Putin jest wyceniany na 70 mld$.
          Gdzie myślisz trzyma "oszczędności?"
          • ola.z.opola Z "takimi" argumentami, to jestes szpenio 02.08.14, 16:47
            > Putin jest wyceniany na 70 mld$.
            > Gdzie myślisz trzyma "oszczędności?"

"NA BANK"!!!
            "Tega glowa" z ciebie! Wojciech, to twoj nick, czy twoje imie? Ladne!
            Probowales pisac ksiazki s-f? Powinienes! Oprocz mnie, to w zasadzie na forum masz samych tobie przeciwnych - zostaw to i zacznij pisac... niezle masz predyspozycje!
            I pisze to mloda (wiekiem) wielbicielka twojego jeszcze nieujawnionego talentu!
            • wojciech.2349 Re: Z "takimi" argumentami, to jestes szpenio 02.08.14, 16:56
              A mnie się wydaje, że być nie-złodziejem
              na Kremlu to grzech.

Tylko mi nie pisz, że Putin ma 2 stare Łady.
              • xavras_wyzhryn Re: Z "takimi" argumentami, to jestes szpenio 02.08.14, 17:05
                Miał 1 nową przez chwilę, ale się z pedałem gazu nie umiał obchodzić.
              • ola.z.opola Ja nic nie wiem, co ma Putin. 02.08.14, 17:11
                > A mnie się wydaje, że być nie-złodziejem
                > na Kremlu to grzech.
                > Tylko mi nie pisz, że Putin ma 2 stare Łady.

"Wszystkiego" sie dowiaduje od ciebie! Licze na jeszcze!
                Skad ty to wszystko wiesz?
                Ile masz lat? Ja 25.
                Zonaty?
                • wojciech.2349 Putin najbogatszą głową państwa 02.08.14, 17:16
                  Potężne zamki, rozległe dobra ziemskie, wielkie parki samochodowe - portal celebritynetworth.com wybrał 10 najbogatszych głów państw. Żyją w niewyobrażalnym luksusie, a razem ich majątek wycenia się na 139 mld dolarów. Na pierwszym miejscu zestawienia króluje prezydent Rosji Władimir Putin.

W zestawieniu zaskakujące jest, że w dziesiątce nie znalazło się miejsce dla królowej Wielkiej Brytanii Elżbiety II. Z majątkiem 450 mln dolarów znalazła się dopiero na 15. pozycji. W porównaniu z tym, co posiada Putin to bardzo skromna kwota. Prezydent Rosji może pochwalić się bowiem majątkiem w wysokości 40 mld dolarów.

life.forbes.pl/styl-zycia/artykul/Styl/wladimir-putin-najbogatsza-glowa-panstwa,31003,1

To takie jedno z wielu info.
                  • ola.z.opola Dziekuje Wojteczku! 02.08.14, 19:07
                    Re: Putin najbogatszą głową państwa
                    > Potężne zamki, rozległe dobra ziemskie, wielkie parki samochodowe - portal cele
                    > britynetworth.com wybrał 10 najbogatszych głów państw. Żyją w niewyobrażalnym l
                    > uksusie, a razem ich majątek wycenia się na 139 mld dolarów. Na pierwszym miejs
                    > cu zestawienia króluje prezydent Rosji Władimir Putin.
                    > Prezydent Rosji może pochwalić się bowiem majątkiem w wysokości 40 mld dolarów.

Tylko nie wiem kto jest lepiej poinformowany - ty, czy Forbes?
                    Ja bardziej wierze tobie, ze Putin ma 70 mld dolarów, chyba Forbes nie policzyl wartosci Kremla i Ermitage w St Petersburgu i stad pare groszy roznicy?
                    No, ale nie odpowiedziales mi na wszystkie pytania...
                    Ile masz wzrostu? Ja 177 cm i troche za duzy biust.

• wojciech.2349 Re: Dziekuje Wojteczku! 02.08.14, 19:09
                      Olu,
                      tutaj piszą ludzie starsi.
                      Niewiasta 50 wiosenek to siusiumajtka.
                    • chlodnym_okiem1 Olu 02.08.14, 20:34
                      ola.z.opola napisała:
                      > Tylko nie wiem kto jest lepiej poinformowany - ty, czy Forbes?
                      > Ja bardziej wierze tobie, ze Putin ma 70 mld dolarów, chyba Forbes nie policzyl
                      > wartosci Kremla i Ermitage w St Petersburgu i stad pare groszy roznicy?

Daj sobie spokoj, jesli pisalas w to wierzac?
                      Forumowy Wojciech jest rozbawiajacym forum wesolkiem i powinnas to zauwazyc.
                      40 mld, 70 mld czy X mld, jakie to ma dla niego znaczenie? Zreszta dla tych, ktorzy go stad znaja - rowniez!
                      Wojciech chce byc tu dusza towarzystwa. Nie jedyny tu zreszta. To wszystko. Nalezy patrzec przez palce na to co pisze. A pisze tu bardzo duzo! Twoja uwaga o tym zeby pisal powiesci s-f byla bardzo prawidlowa.
                      Olu, mieszkasz w Opolu?

• ola.z.opola Przyznaje Ci racje 02.08.14, 20:52
                        chlodnym_okiem1 napisał:
                        > Daj sobie spokoj, jesli pisalas w to wierzac?
                        > Forumowy Wojciech jest rozbawiajacym forum wesolkiem i powinnas to zauwazyc.
                        > 40 mld, 70 mld czy X mld, jakie to ma dla niego znaczenie? Zreszta dla tych, kt
                        > orzy go stad znaja - rowniez!
                        > Wojciech chce byc tu dusza towarzystwa. Nie jedyny tu zreszta. To wszystko. Nal
                        > ezy patrzec przez palce na to co pisze. A pisze tu bardzo duzo! Twoja uwaga o t
                        > ym zeby pisal powiesci s-f byla bardzo prawidlowa.

Chociaz wielu tu jest jemu podobnych. :-)
                        On nie jest tak nadety, jak niektorzy, ale ze wszedzie go pelno to prawda...
                        Chcialam dociec czy ma jakas rodzine, poniewaz tyle czasu spedza na forumowej dzialalnosci, ale urwal mi sie z haczyka.:-))) Ot i wszystko.

• radar105 Re: Kto wbija sobie do bramki samoboja? 02.08.14, 16:31
      ja prawie wszystkie oszczednosci zamienilem na zloto I czekam na kolaps
      • wojciech.2349 Re: Kto wbija sobie do bramki samoboja? 02.08.14, 16:33
        radar105 napisał(a):
        > ja prawie wszystkie oszczednosci zamienilem na zloto I czekam na kolaps
        ----------------
        Ty chyba grasz w rosyjską ruletkę.
        Nie mój cyrk, nie moje małpy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka