Dodaj do ulubionych

forum oszolomow :DDDDD

01.09.04, 15:21
sadze ze konkurs na najwiekszego przyglupa forum juz nigdy sie nie odbedzie -
po prostu przyglupow jest tyle ze nie da sie miedzy nimi wybrac...

-watto ->facet z kuku na muniu,przypomina poziomem zdebilenia bimiego,jest w
stanie uzasadnic ze muppet show to narzedzie syjonistycznej ekspansji izraela
a takze jest w stanie uwierzyc w dowolnie glupia rzecz,poziom glupoty
zwieksza szanse ze watto w to uwierzy.ostatnio zasugerowal ze WTC zostal
zniszczony bombami atomowymi :)))))) to przebija lasery bimiego ale mam
wrazenie ze ci ludzie to bracia ktorych w dziecinstwie rozdzielili w
wariatkowie :))))

stopien zdebilenia:8

konrad->przyglup do kwadratu,jakas sierota ze szwecji,cholera wie czy facet
to oszolom,wariat czy jakis sekciarz,wlazi pod roznymi nickami i udaje ze to
nie on,loguje sie z roznych komputerow na forum i udaje ze spotkal swojego
znajomego,raz pisze ze pracuje w dyplomacji drugi raz ze ma firme z drzewem
zwiazana,do tego ma bzika na punkcie gadania o roznych kwestiach
intymnych.doszukuje sie na forum oplacanych agentow oraz zespolu GW w osobie
mojej i paru jeszcze innych osob.

stopien zdebilenia :10

wqrwiony2 - alkoholik,w chwilach upojenia alkoholowego odzywa sie w nim jego
alter ego czyli bnadem,jest gotow isc w zaparcie do samego konca,facet
wirtualnie podrozujacy do izraela syrii i cholera gdzie jeszcze (jego alter
ego nawet do czeczenii jako bojownik chyba podrozowalo).facet porzadnie
ulomny.bystry jak woda w klozecie.na tyle glupi ze nie potrafi korzystac
nawet z wyszukiwarek internetowych :)))

stopien zdebilenia :7

tomson:uposledzony umyslowo student PG,uszkodzenie mozgu powoduje zupelna
niemozliwosc przyswajania nowej wiedzy,co jasno pokazuje fakt ze nie moze za
chiny ludowe przyswoic zasad ortografii.rzeczywisty kretynek.

stopien zdebilenia:9-10

split:idiota do kwadratu,czyta prase izraelska 24 h na dobe,mozna powiedziec
ze poswieca wiecej czasu na studiowanie wszystkiego co zwiazane z izraelem
niz ortodoksyjni rabini.przyglup straszliwy.

stopien zdebilenia:7

totyle:ciezko mowic.slowo debil najprosciej okresla osobowosc faceta.

stopien zdebilenia:niejasne - 6-10

gucio:

pojeb totalny.stopien zdebilenia niemozliwy do okreslenia

zastanawia mnie tylko poziom zdebilenia tych wszystkich "rozsadnych"....

co was sklania do marnowania cennego czasu na dyskusje z kretynkami???
przeciez to totalna strata czasu i bezsens.
Obserwuj wątek
    • humbak Re: forum oszolomow :DDDDD 01.09.04, 15:36
      Marcus, taki problem. Sam z nimi dyskutujesz, albo ich czytasz, skoro jesteś w
      stanie te oceny wystawić. To chyba problem w świetle tego, co napisałeś. Bo
      psuchologiem chyba nie jesteś?
      • marcus_crassus od dluzszego czasu na szczescie wyzbylem sie 01.09.04, 16:44
        potrzeby studiowania "glupoty wrodzonej" tych ludzi i mowiac szczerze obecnie
        mnie spreza o czym te przyglupy pisza i w co wierza...dla mnie moga nawet
        popierac ruch wyzwolenia pingwinow w republice gornej wolty :)))

mam do w dupie :)
        • humbak Re: od dluzszego czasu na szczescie wyzbylem sie 01.09.04, 17:51
          Chłopie, Ty się ostatnio chyba zajmujesz już tylko wyśmiewaniem i atakowaniem
          innych forumowiczów. Nie szkoda Ci na to czasu, skoro się z nimi aż do tego
          stopnia nie zgadzasz?
          • marcus_crassus poszukaj sobie moich postow z ostatniego miesiaca 01.09.04, 17:59
            na szczescie checi dyskusji z tymi debilami wyzbylem sie w zupelnosci :))))

czasem natomiast jeszcze raz na jakis czas wpadne zeby sie posmiac,to dlatego
            ze w zoo rzadko bywam.to chyba nic zlego.a szkoda czasu na chodzenie do ZOO???

byle tylko nie codziennie :D

• humbak Re: poszukaj sobie moich postow z ostatniego mies 01.09.04, 18:31
              Stałeś się kwintesencją wrogości. Coś jak Tifusnieflavius, tyle że z nim był
              niezły ubaw. Rób co chcesz, twoja sprawa.
    • a.adas Na Aktualnościcach nie jesteśmy gorsi 01.09.04, 15:38
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=15320825
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=15373071&v=2&s=0
      I kapitalny post ciagle lądujący na Oślej (mam nadzieję, ze się utrzyma, bo
      jest po prostu piękny)
      " Pragnę Was powiadomić i uczulić na broń HAARP-a. Ta bron działa na zasadzie
      przesyłania fal niskiej częstotliwości. Dotyka ona wszystkiego i wszystkich.
      Jak ona działa i na czym polega można znaleźć w linkach
      niniwa2.cad.pl/raportn.htm Mam drugi link po angielsku
      www.haarp.net/#lenews Znam też możliwość wejścia na link
      www.swistak.pl/aukcja.htm/?id=113741. Trzeba wystukać na wyszukiwarce "HAARP
      bron" i tam znajdzie się ten link. Na tej właśnie stonie jest ogólnie opisane
      działanie broni HAARP-a. Można też zamówić sobie książkę pod tym tytułem,
      której nie ma w księgarniach. Jeżeli ktoś zna język angielski, to więcej na
      temat tej broni może dowiedzieć się wystukując na wyszukiwarce "HAARP
      weapon". Jeżeli ktoś zna niemiecki, to proszę wystukać "HAARP Waffe"
      Ja chcę napisać o działaniu tej broni na ludzi. Chcę uczulić ludzi na
      niepotrzebne leczenie i używanie coraz dziwniejszych lekarstw na coraz
      dziwniejsze choroby. Jakiekolwiek bóle w naszym organizmie nie muszą być
      oznaką choroby. Najpierw trzeba siebie i lekarza zapytać, czy nie jest to
      działanie HAARP-a ? Wszyscy muszą się nauczyć w ten sposób reagować na
      jakiekolwiek dolegliwości. HAARP jak do tej pory objawiał się w naszych
      organizmach bezsennością albo snem przerywanym. HAARP może na nas działać bez
      jakiegokolwiek śladu potajemnie i objawia się wtedy rożnymi dolegliwościami
      jak bóle, wszelkimi niedomaganiami naszej psychiki a także zmianą apetytu.
      Objawia się też czasem bardziej jawnie. Czyli zaczyna szumieć cos w uszach.
      Słyszymy taki ciągły ssssssyk i uderza nas np. w głowę taki lekki "piorun".
      Może też zadziałać silniej, że aż można podskoczyć i poczuć, że wchodzi nam
      jakiś promień do odbytnicy np. HAARP działa tez podniecając. To jest bardzo
      ważny sygnał naszego organizmu. Chętniej współżyjemy z partnerem. Potrafi nas
      też podniecić na widok partnera tej samej płci. Na sprawy współżycia musimy
      bardzo zwracać uwagę. Może nam też zaniknąć zupełnie nasze libido. Chcę
      dlatego wszystkich bardzo uczulić na wszelkie kontakty z lekarzami, którzy w
      większości wiedzą o istnieniu HAARP-a, który pomaga im w zdobywaniu
      pacjentów. Zarabiają też na tym bardzo koncerny farmaceutyczne. Przestrzegam
      przed braniem jakichkolwiek leków a szczególnie tych, które nie mają podanego
      składu i nie mają ulotki o szkodliwości. Radzę wrócić do penicyliny,
      pabialginy, akronu, kropli na żołądek i na serce, z tym że te lekarstwa będą
      robione według starych receptur. Przestać się leczyć na cokolwiek i żądać od
      lekarzy tylko jednego badania przyrządem - analizator spektrum, który wykrywa
      działanie HAARP-a na nasz organizm. Trzeba uważać i pamiętać, ze HAARP na
      czas badania może się usunąć. Pamiętajmy żeby o tym powiadamiać innych. Jest
      to taka broń, że nawet paląc papierosa, możemy się natychmiast zatruć.
      Rzucenie palenia może nic nie dać, bo HAARP wokół nas wytworzy takie
      powietrze, którym i tak się zatrujesz. HAARP działa potajemnie będąc prywatną
      firma. Jest finansowany przez Ministerstwo Obrony USA. Musimy doprowadzić do
      jego ujawnienia. Jeżeli ktoś chce się ze mną skontaktować proszę pisać na
      joasiik25@gazeta.pl Chcę tylko jeszcze zwrócić uwagę na wpływ HAARP-a na
      samochody, które w każdej chwili mogą przyspieszyć i spowodować wypadek.
      Proszę jeździć bardzo wolno. Proszę Was powiadomcie o tym wszystkich, którzy
      dość często niedomagają na zdrowiu. Proszę się nie bać!!!!!!!! Nasz strach
      jest HAArp-a sprzymierzeńcem. To, że ktoś będzie siedział cicho, to wcale nie
      znaczy, że go to nie dotknie. Wielki czas i ostatnia chwila żeby zacząć o tym
      mówić głośno. Proszę wszystko dobrze zapamiętać, o czym napisałam i
      przekazywać każdej napotkanej osobie. Pisałam tez już sporo na ten temat na
      forum na stronie "Ploty" adres www.ploty.com Proszę w wyszukiwarce poszukać
      moich wypowiedzi. Podpisuje się "Gośka". Dziękuje bardzo za uwagę i życzę
      wszystkim zdrowia. Wierze w Waszą mądrość.
      Asia i Kacperek
      • a.adas Re: Na Aktualnościcach nie jesteśmy gorsi 01.09.04, 15:55
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=9998236&a=9998236
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=15186753&a=15186753
      • marcus_crassus mnie juz nic nie zdziwi :)) 01.09.04, 16:46
        jednak nadal utrzymuje ze nie ma takiego dna glupoty spad ktorego nie moze
        zapukac tomson albo watto :)))
    • mamzerka Re: forum oszolomow :DDDDD 01.09.04, 15:58
      zapomniales jeszcze pare kretynow:
      rachelka
      KOKOSZ
      Gaal
      FredzioXXX
      • marcus_crassus rzeczywiscie:update... 01.09.04, 16:56
        rachelka - to rzeczywiscie glupia baba...poziom sprzedawczyni w warzywniaku
        narzekajacej akurat na brak klientow i zastanawiajacej sie nad tematami
        egzystencjalnymi.ona zreszta wlasciwie nie mowi o ile sie nie orientuje o
        polityce tylko gledzi cos nie na temat.glownie na temat pogladow innych
        forumowiczow lub innych pierdol.

o ile zas jest glupia i nie wie o czym gadac o tyle nie zauwazylem zeby byla
        uposledzona jakos wybitnie i szukala yeti pod swoim lozkiem :)

kokosz - no debil.przyznaje.

gaal - gaal jest oszolomem o pogladach ktore nadaja sie na skecze monty
        pythona.jednak nie jest kretynem ani uposledzencem.to po prostu oszolom ale
        jego oszolomizm wynika ze debilnosci jego pogladow.sek w tym ze sama debilnosc
        pogladow nie kwalifikuje jeszcze to uposledzenia umyslowego.np jesli ktos
        trzyma w domu stado prosiakow bo lubi swinie to oszolom i dziwadlo ale
        niekoniecznie uposledzeniec.

********************************************************************************

fredziow nie czytam.pisza jakies glupoty.

dodam jeszcze do lokalnych dziwactw:

tysprowda:

zapomnialem na smierc o tym kretynku.to przyglup na 100%.sek w tym ze to taki
        przyglup ze cholera wie o czym on w ogole pisze.wymysla jakies nowe wyrazy i
        mysli ze kogos to bawi.pisze jakies idiotyczne historyjki ktore nadaja sie
        najwyzej do umieszczenia na srajtasmie.facet zyje w jakims alternatywnym
        wymyslonych swiecie.on pisze rzeczy tak glupie ze nie wiadomo w ogole co o nim
        napisac.niewatpliwie jednak duren pierwszorzedny.

stopien zdebilenia : 10

i inna osoba nieco z innej beczki.

jarek-zyd jarek-nudziasz i X innych nickow.facet czasem pisze ciekawie ale non
        stop kogos doi oraz ustawicznie szuka arabow na forum i wszystko mu sie z
        arabami kojarzy.mozna mu pokazac pole kukurydzy a i tak jego pierwsze
        skojarzenie to bedzie cos zwiazanego z islamem albo arabami.
        • Gość: rachelka Re: rzeczywiscie:update... IP: *.twcny.rr.com 01.09.04, 17:00
          marcus_crassus napisał:

> rachelka - to rzeczywiscie glupia baba...poziom sprzedawczyni w warzywniaku
          > narzekajacej akurat na brak klientow i zastanawiajacej sie nad tematami
          > egzystencjalnymi.ona zreszta wlasciwie nie mowi o ile sie nie orientuje o
          > polityce tylko gledzi cos nie na temat.glownie na temat pogladow innych
          > forumowiczow lub innych pierdol.
          >
          > o ile zas jest glupia i nie wie o czym gadac o tyle nie zauwazylem zeby byla
          > uposledzona jakos wybitnie i szukala yeti pod swoim lozkiem :)
          >

no krapus to chyba watek o tobie,bo to raczej ty te warzywka na stragan dowozisz
          a wolnych chwilach analizujesz mnie i innych.
          • wqrwiony2 Pozioim charakterystyk Krassuli: 01.09.04, 17:13
            www.generalcomics.com/funny-animal-pictures-cartoon-animals/30.php
            • ed_ Wqrwiony opowiedz coś o wyprawie do Lewantu n/t 01.09.04, 17:15

• wqrwiony2 Nie rzucam pereł między wieprze... 01.09.04, 17:16
                • ed_ Re: Nie rzucam pereł między wieprze... 01.09.04, 17:19
                  Wieprzem to ty jesteś i kłamcą bez odrobiny honoru
                  • wqrwiony2 Aleś się spienił, zakłamany detergencie... 01.09.04, 17:20
                    • ed_ Krzyczenie nic ci nie pomoze - jesteś kłamcą 01.09.04, 17:25
                      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=14089961&a=14130852
                      12.07.2004 00:49 nasz mitoman nadaje "z Lewantu"
                      12.07.2004 02:41 - szybka teleportacja do Krakowa

Wiecej tutaj:
                      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=14544161&a=14547052
                      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=14196601&a=14660110

• wqrwiony2 Nie ja kłamcą, ale wy fałszerzami... 01.09.04, 17:26
                        • ed_ Nie pogrążaj się 01.09.04, 17:56
                          Zostałeś przyłapany na oszustwie i nikt nie wierzy w Twoje bajki o Lewancie.
                          1. Nadawałeś ze swojego IP w Krakowie jako niezalogowany (chyba przez pomyłke)
                          w niecałe 2 godziny po rzekomym poscie z Lewantu.
                          2. Twoje tłumaczenia, że z kafejek internetowych w Jordanii, Izraelu czy
                          Libanie nie możesz pisać jako niezalogowany "bo to niebezpieczne" są smieszne
                          (masę ludzi pisze na tym forum z Izraela, z Libanu też bywali i nie mieli
                          żadnych obiekcji)

3. Znając już oskarżenia pod swym adresem mogłeś posłać jeden post jako
                          niezalogowany i oczyścić się. Dalej pisałeś jako zalogowany.
                          4. W Turcji prawdopodobnie byłeś ale nie w Izraelu, Syrii Jordanii i Libanie

P.S.
                          Czy maczałeś palce w usunięciu demaskującego cię postu pana.scana z tego wątku.
                          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=14089961&a=14127270
                          Tytuł postu: Teleportacje - czyli wszędzie Ok, w domu najlepiej

Jeszcze wczoraj był na swoim miejscu.

• wqrwiony2 Ten numer z podróbami jest zbyt oklepany - 01.09.04, 18:03
                            studenci obiecali mi, że w październiku go definitywnie wyjaśnią - przypali się
                            wam skóra na tyłku, fałszywki...
                            Przedsmak mieliśmy jeszcze kilka miesięcy temu, kiedy z mojego podrobionego I.P
                            ktoś wysłał kiepską polszczyzną bezsensowny komunikat...
                            • ed_ Re: Ten numer z podróbami jest zbyt oklepany - 01.09.04, 18:35
                              wqrwiony2 napisał:

> studenci obiecali mi, że w październiku go definitywnie wyjaśnią - przypali
                              się
                              > wam skóra na tyłku, fałszywki...

Łgasz dalej w swoim stylu: "studenci obiecali", "przyjaciel
                              przestrzegał" "dalecy krewni w Izraelu", "kilku Arabów w tym dwóch
                              Palestyńczyków".
                              Lepiej powiedz dlaczego się logowałeś "w Lewancie".

A tak a propos: 10 lipca o 20 jeszcze pisałeś na forum z Polski a 11 lipca o 21
                              po przylocie do "Lewantu", bądź co bądź miejsca egzotycznego i ciekawego nie
                              znalazłes nic ciekawszego do roboty tylko wchodzenie na FORUM ŚWIAT i pisanie
                              postów do 3 w nocy i to nie jakichś opisów i wrażeń tylko normalnych słownych
                              przepychanek jak zwykle.

Wqrwiony ty jesteś naprawdę biednym, żałosnym człowieczkiem

> Przedsmak mieliśmy jeszcze kilka miesięcy temu, kiedy z mojego podrobionego
                              I.P
                              > ktoś wysłał kiepską polszczyzną bezsensowny komunikat...

Prosze o link.
                              • wqrwiony2 Dobiorę się wam do skóry, to wszyscy zobaczą, 01.09.04, 18:38
                                krętaczu-pan.scanie...
                                • mamzerka why don't you go fly a kite? 01.09.04, 18:40
                                  on The Moon!!
                                  • wqrwiony2 Bo cię nie chcę tam spotkać... 01.09.04, 18:42
                                    • mamzerka you are so full 01.09.04, 18:53
                                      of shit
                                      even your eyes are brown!
                                      • wqrwiony2 Następny oszołom z fekalicznymi upodobaniami - 01.09.04, 19:04
                                        gdzie was wszystkich tak pogięło...?
                                • ed_ Kończmy tę dyskusję kłamco 01.09.04, 18:41
                                  bez honoru.
                                  Krzyk nie zagłuszy faktów na które nie potrafisz odpowiedzieć. Na przyszłość
                                  jak już muszisz kłamać to rób to z trochę większą finezją
                                  • wqrwiony2 Nie, kłamco bez honoru - ta dyskusja jeszcze 01.09.04, 18:43
                                    wróci na forum - wtedy będzie dopiero ciekawie...
                                    • ed_ Re: Nie, kłamco bez honoru - ta dyskusja jeszcze 01.09.04, 18:47
                                      wqrwiony2 napisał:

> wróci na forum - wtedy będzie dopiero ciekawie...

Umieram z ciekawości wqrwiony, może uchylisz rabka tajemnicy.

Nie odpowiedziałeś na moje pytanie o usunięcie postu pana.scana.

• wqrwiony2 Bo - w przeciwieństwie do was, ja nie manipuluję 01.09.04, 19:03
                                        więc zapytaj swoich, jak to się robi...
                              • mamzerka Re: Ten numer z podróbami jest zbyt oklepany - 01.09.04, 18:39
                                chej, ed_
                                ile mozna?
                                wszyscy wiemy ze wqrwiony2 lgal i lga jak najety.
                                Daj mu spokoj. Nikt go nie czyta. Szkoda czasu.
                                • wqrwiony2 Szybko się przelogowałeś... 01.09.04, 18:40
                                  • mamzerka What da fuck are you talking about? 01.09.04, 18:44
                                    • wqrwiony2 You know 01.09.04, 18:45
                                      • mamzerka No I don't! 01.09.04, 18:47
                                        Domyslam sie ze myslisz ze ja to ed_ albo marcuss
                                        Mylisz sie klamczuchu!
                                        Nie kazdy tutaj zaklamany jak ty :-)
                                        • wqrwiony2 Ale ze się taj sam wsypałeś...? 01.09.04, 19:06
                • Gość: wiktor Re: Nie rzucam pereł między wieprze... IP: 5.5R* / 212.25.109.* 01.09.04, 17:43
                  nie obrazaj sie diagnoc byl prawidlowy .mage dodac jeszcze 10
            • marcus_crassus wiesz juz kim byl konsul Flaccus przyglupie?:) 01.09.04, 17:20
          • wqrwiony2 Fajny link podałeś - smutny koniec Krassuli: 01.09.04, 17:21
            www.generalcomics.com/dirty-cartoons-black-humor-pictures/14.php
          • wqrwiony2 A bidula Krassula ma nadzieję, że nawiąże ze 01.09.04, 17:22
            mną rozmowę...
        • mamzerka Re: rzeczywiscie:update... 01.09.04, 18:43
          Mylisz sie na temat rachelki. Daleko jej do sprzedawczyni.
          Pozatym w USA niewiele polskich sprzedawcow warzyw. Warzywa scisle w sferze
          Koreanczykow ;-)
          rachelka jest bez watpienia bezrobotna sprzataczka!
          Uklony
    • Gość: traian oj marcus IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.09.04, 17:03
      dawno sie tak nie usmialem, b. dobre charakterystyki
    • ed_ A propos Bimiego 01.09.04, 17:08
      Ostatnio mu się wyraźnie pogorszyło, chociaż przyznaję, że watto przerósł
      Bimiego w poziomie paranoi.
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=15384400
    • Gość: wiktor Re: forum oszolomow :DDDDD IP: 5.5R* / 212.25.109.* 01.09.04, 17:23
      no.....ja az rogziawilem usta takiej 100%dijagnostiki nie czytalem .POZDRAWIAM
      SERDECZNIE!!!!
    • abstrakt2003 Re: forum oszolomow :DDDDD 01.09.04, 17:25
      Szczerze mówiąc to sam sobie zataje to pytanie od jakiegoś czasu.
      Najbardziej niepokoi mnie to że nie potrafię znaleść sensownej odpowiedzi.
      :(
    • Gość: wiktor Re: forum oszolomow :DDDDD IP: 5.5R* / 212.25.109.* 01.09.04, 17:36
      pozdrwiam 105%prawda
      • Gość: HiHi Ha Ha Re: forum oszolomow :DDDDD IP: *.telia.com 01.09.04, 17:56
        Brawo marcus
        Autor: Gosc: Ingrid IP: *.swipnet.se
        Data: 22.01.2004 17:40 + odpowiedz na list

jests krolem na tym forum. Czesc Ingrid

xxxxxxx

Re: Brawo marcus
        Data: 22.01.2004 17:53 + odpowiedz na list
        -------------------------------------------------------------------------------
        -
        Nie moge juz dluzej dzisiaj tutaj byc. Podabosz mi sie marcus-crassus. Czesc
        Ingrid. Wpadne jutro

xxxxxx
        jak mowie dziekuje ale naprawde prosilbym
        Autor: marcus_crassus
        Data: 22.01.2004 17:59 + odpowiedz na list

--------------------------------------------------------------------------------
        o mniej wyrazow uznania...po prostu to tylko zabawa i juz.a tak to dosc
        dziwne :)))))))))ale dziekuje.a wyrazy uznania sa niepotrzebne bo jak mowie
        liczy sie tylko tekst umieszczony i jego sens a nie osoba ktora to pisze.

xxxxxxxxxxxxx
        marcus krolem tego forum
        Autor: Gosc: bajset IP: *.telia.com
        Data: 22.01.2004 17:51 + odpowiedz na list

--------------------------------------------------------------------------------
        bajset uznaje marcussa za krola dyskusji. Wie co mowie i ma argumenty.
        Lewactwo w polsce i ameryce jest sdane na stracenie. Czy mam racje marcus?
        Bajset.

xxxxxxxxxxxxxxx
        Tak jest :))))) :)))..dziekuje za uznanie ale
        Data: 22.01.2004 17:54 + odpowiedz na list

to troche krepujace :))))
        xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
        Re: Tak jest :))))) :)))..dziekuje za uznanie ale
        Autor: Gosc: bajset. IP: *.telia.com
        Data: 22.01.2004 17:55 + odpowiedz na list

Jak sie kogos szanuje to nie trzeba sie krepowac powiedzic to.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
        do marcussa
        Data: 21.01.2004 19:09 + odpowiedz na list

Czytalam ze ktos sie z Tobie nasmiwa. Ja tego nie lubie. Jestem drugia
        generacja ivandrare i lubie Polska. Czytam twoje zdania i
        ciekawi mnie.
        Nazywam sie Ingrid i mam 21 lat.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
        dziekuje za zainteresowanie moja osoba
        Data: 21.01.2004 19:42 + odpowiedz na list

i za krytyke konrada ale:

a)nie wlacze sie do rozmowy bo obiecalem ze nie bede bluzgal a nie widze innej
        mozliwosci odezwania sie do konrada...moje zdanie o jego warunkach
        intelektualnych jest ogolnie znane i nie wymaga powtorzenia.

b)moje dane osobowe nie maja znaczenia.wystarczy to co wiedza wszyscy.jestem
        Polakiem i mieszkam w Polsce.na tym zawsze koncze rozmowy o personaliach.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Re: dziekuje za zainteresowanie moja osoba
        Data: 21.01.2004 19:48 + odpowiedz na list

I tak ma byc. Bo tutaj nie koscol. Tu sie nie spowiada. Ale Konrad to opowiada
        tylko balki i kawaly a o polityce nic nie wie.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
        Re: dziekuje za zainteresowanie moja osoba
        Data: 21.01.2004 19:59 + odpowiedz na list

Musze juz isc do biblioteki,dlatego ide. Cial cial crassus, jutro znowu tu bede.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
        Re: dziekuje bardzo adminom GW :)))))))))))))
        Autor: werw
        Data: 21.01.2004 20:00 + odpowiedz na list

Dotychczasowe doswiadczenia z adminami sa gorzej niz zle. Wycinanie na
        zasadzie random.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

• wqrwiony2 Ale Krasula kit połknął! Bystry jak jego analizy.. 01.09.04, 18:07
          • Gość: Ropokondrak Re: Ale Krasula kit połknął! Bystry jak jego anal IP: *.telia.com 01.09.04, 18:09
            I to nie raz juz. On jest przedstawicielem gazety. Myslal ze naciagnie Ingrid
            na cos powoli:
            • Gość: Geniusz Cytaty genialnych wypowiedzi geniusz crassusa IP: *.telia.com 01.09.04, 18:22
              Wypowiedzi z pism marcussa-crassusa ( adwokat ktorego druga ojczyzna jest
              Izrael.)

0.102] fajansie...a kto cie traktuje i twoj belkot
              1.to lewactwo "obdartusowskie"
              2. czy ty kretynie wiesz
              3. to slowo powtarzasz jak szympans
              4. a teraz cmoknij mnie obdatra ofiaro
              5.ale ty pierd0lisz WC...matko boska...
              6.abe,sieroto,w kazdym razie
              7.buhahaaha,ale ty jestes konrad sierota ;))))
              8. abstrakt,olac go
              9.film "Pasja" smierdzi....
              10.durnota to jestes ty,
              11.jersey guy zbzikowal
              12.cccp,jakze w watku o pierdach ciebie
              13.[60] tomson juz zglupial
              14.[68] zgadza sie,bedziemy wlazili US w dupe na wszelkie
              15.[51] tomsona zatrudnisz do czyszczenia kibli w swoich
              16.przestan wciskac ciemnote
              17.105] posluchaj oszolomie.

Bez Kommentarzy. To sa wypowiedzi adwokata ktorego druga ojczyzna jest Izrael.
              Polaku czytaj dla siebie, dla dzieci Twoich i wyciagaj wnioski.

• wqrwiony2 Eeee - on goj, który marzy, że - podobnie jak 01.09.04, 18:26
                pan.scan - załapie się przez małżeństwo... Tylko po co kokietował Ingrid - to
                imię skandynawskie...
                • Gość: Iska Re: Eeee - on goj, który marzy, że - podobnie jak IP: *.telia.com 01.09.04, 18:30
                  Bo Ingrid nadawala z komputera swipnet.se , z tego zamego IP-adresu co inna
                  pani poprzednio co nazywala sie Mirjam. On myslal ze znalzl komputer gdzie
                  zydowka Mirjam podaje sie za kogos innego.
                  • Gość: Batteria Re: Eeee - on goj, który marzy, że - podobnie jak IP: *.telia.com 01.09.04, 18:33
                    II Liceum Ogólnokształcące
                    im. Andrzeja Frycza Modrzewskiego
                    w Rybniku
                    ul. Mikołowska 25, tel. (0 prefix 32) 42 21 229, e mail: iilo@rsi.pl

marek kras

aik_strona.w.interia.pl/Admin.html
                  • wqrwiony2 Ale Miriam już mężatka, - oj, brzydki Krassula... 01.09.04, 18:33
                    • Gość: Kapitalista Re: Ale Miriam już mężatka, - oj, brzydki Krassul IP: *.telia.com 01.09.04, 18:35
                      Mirjam to jeden z moich zatrudnionych co ma wony komputer na sniadanie zamiast
                      gazety,
                      • Gość: Szperacz Starych grzechow IP: *.telia.com 01.09.04, 18:37
                        marek krasa

K.Z NSZZ SOLIDARNOŚĆ "Gazomontaż" Bydgoszcz S.A.
                        85-759 Bydgoszcz ul. Witebska 1
                        tel. - (0-52) 3421884
                        fax. - (0-52) 3422507
                        tel.kom. - 0604 068028
                        Marek Kras - Przewodniczący K.Z
                        Hyba nie.

www.szablony.pl/strony/tematyczne/02/index.html mozliwe

Hyba tak
                        aik_strona.w.interia.pl/Admin.html
                        www.wirtuals.net/szablony/04/
                        marek krasa mkpol@ka.onet.pl
                        • Gość: Pomoglo A jednak pomoglo IP: *.telia.com 01.09.04, 18:41
                          Zameldowanie do Komendy glownej pomoglo w instrukcjach o kontroli textow co?

Do Komendy Glownej Policji w Warszawie.

Zameldowanie popelnienia przestepstwa wedlug prawa polskiego i Europejskiego
                          KOMENDA GŁÓWNA POLICJI
                          ulica Puławska 148 / 150
                          02-514 Warszawa 12
                          telefon +48 22 6210251 telefaks +48 22 8488494
                          Uprzejmie prosze o wszczenie sledztwa dotyczacego ponizania i pietnowania
                          mniejszosci narodowych i religijnych. Meldunek przestepstwa prawa dotyczy osoby
                          o nicku ( przydomku) marcus_crassus ktory na lamach prasy Gazety Wyborczej ,
                          forum dyskusyjne Swiat totalnie w okolo 920 wypowiedziach notorycznie poniza
                          religie i kulture islamu. Meldunek ten takze zawiera oskarzenie o pietnowanie
                          do zwalczania islamu i kultuy jak i religi islamu. Dane dotyczace osoby o
                          przydomku marcus-crassus moznau zyskac od redakci Gazety wyborczej.
                          Ponizzy meldunek o przestepstwie prawnym tej osoby jak i kilku innych osob
                          miedzy innymi zamieszkalych w Szwecji w okregu Malmö zostanie slozony na
                          komendzie policji w Sztockholmie .
                          Zameldowanie przestepstwa dotyczy takze dzialalnosci Gazety Wyborczej ktora na
                          lamach prasy i w eterze internetu umozliwia rozprzestrzenianie rasistowskich
                          wypowiedzi pietnujacych mniejszosci narodowe.
                          Ponizanie i rasistowskie wypowiedzi datycza przedewszystkim mniejszosci
                          narodowych wiary i kultury islamskiej jak i zydowskiej.
                          marcus_crassus znaleziono: 924 wypowiedzi
                          Przyklad szkalujacych i dyskryminujace mniejszosci narodowe zanotowano w
                          wypowiedziach marcussa_crassusa na lamach Gazety Wyborczej
                          titusik,ty nie rozumiesz ze islamisci to bydlo i
                          Data: 14.01.2004 12:24
                          trzeba postepowac z wami jak z bydlem,czyli ganiac,potem rzeznik,potem znow
                          ganiac i znow rzeznik...

nie porownoj bydla z laski swojej do Trojan ktorzy byli wg legend przodkami
                          rzymian...

titusik --> nie "w ogole nie ma praw" --> "dla was nie ma praw"

ponial??

:DDD
                          nastepny przklad ponizajacy religie islamu
                          islam mowiac szczerze jest najprymitywniejsza z naszego punktu widzenia pod
                          katem spolecznym religia.malo tego,jest religia dominujaca na obszarach na
                          ktorych nie bylo intensywnego ruchu ludnosci ani nie dokonywaly sie jakies
                          przelomy cywilizacyjne.czasy "zlotego wieku" islam ma dawno za soba.w chwili
                          gdy europejczycy zdobywali swiat islam pograzyl sie w stagnacji.zreszta dzialo
                          sie to juz od upadku Grenady.Ta data wg mnie oznacza moment kiedy
                          nastepny przyklad
                          te kolorowe i zabawne obdartusy palowane na demonstracjach???

to smutne ze zostana zakrzyczani....

wypije jutro za nich drina...ucieszysz sie???

Wypowidzi tej osoby jest okolo 920 do daty 12 lutego 2004 roku. Innie osoby
                          notorycznie zwalczaja i pietnuja zydow jak i judaizm jako religie. Dlatego tez
                          zarowno wypowiedzi poszczegolnych osob jak i dzialanosc Gazety Wyborczej ktora
                          umozliwia rozprzestrzenianie po calym swiecie tej informacji jest lamaniem
                          prawa Polskiego jak i Europejskiego. Umozenie sledztwa w Polsce bedzie
                          kontynuowane na platformie Europejskiej.
                          Cenzura i niszczenie watkow w Gazecie Wyborczej nie funkcjonuje ze wzgledu na
                          techniczne podloze forum dyskusyjnego. Wpierw jest rasistowska mysl publikowana
                          a eventualnie nastepnie moze byc , lub nie , usunieta. Funkcjonujaca cenzura
                          broniaca prawa powinna wpierw przed opublikowaniem powinna wziac wzglad na
                          zawartosc a nastepnie ja opublikowac jezeli zgodnosc z prawem istnieje.

Z poszanowaniem. Czytelnik Gazety Wyborczej , sieciowej, w Europie

• marcus_crassus niewatpliwie konrad z wqrwionym do najwieksze 02.09.04, 09:50
                            bziki.z tym ze konrad jest wg mnie ulomny umyslowo a wqrwiony jest po prostu
                            tepy i nie rozumie glupot ktore wypisuje.

trzeba przyznac jednak ze nawet do tworek by ich nie przyjeli.:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka