Dodaj do ulubionych

UFO nadaje

IP: *.twcny.rr.com 02.09.04, 20:21
Slynny najwiekszy teleskop swiata w Puerto Rico odebral sygnaly z kosmosu.
Naukowcy zastanawiaja sie czy to moze oznaczac,ze ktos zamieszkujacy jakies
planety chce sie z nami ziemianami skontaktowac(biedak),czy sygnaly te moga
byc poprostu zakloceniem na trasie lacz? moze to ktorys z naszych kosmicznych
forumowiczow odfrunal i chce powrocic, aby znow pisac na tym forum?

www.cnn.com/2004/TECH/space/09/02/space.signals.reut/index.html
Obserwuj wątek
    • abstrakt2003 Rachelko zlituj się! 02.09.04, 20:28
      Na forum nie jeden kosmita już pisze (np. watto) i nikt nie robi z tego
      sensacji.
      • Gość: rachelka Re: Rachelko zlituj się! IP: *.twcny.rr.com 02.09.04, 20:49
        abstrakt2003 napisał:

> Na forum nie jeden kosmita już pisze (np. watto) i nikt nie robi z tego
        > sensacji.

artykul nie o zydach, wiec nie mozecie mi zarzucic braku zainteresowania innymi
        skadinad ciekawymi zagadnieniami. nie wiem czy kiedykolwiek widziales ten
        wspanialy teleskop,wiec z checia przeczytalam artykul o transmisji dzwiekow z
        przestrzeni. a noz..
        • abstrakt2003 Re: Rachelko zlituj się! 02.09.04, 20:52
          A gdzie ja o Żydach w tym wątku piszę?
          watto akurat Żydów nie lubi.
          PS
          Osobiście nie widziałem ale na zdjąciach i owszem.
          PSS
          rachelko my tu w kraju może nie bogate ale tochę kumate i o takich rzeczach też
          czytamy (nie tylko o Żydach i antysemitach)
          • Gość: rachelka Re: Rachelko zlituj się! IP: *.twcny.rr.com 02.09.04, 21:02
            abstrakt2003 napisał:

> A gdzie ja o Żydach w tym wątku piszę?
            > watto akurat Żydów nie lubi.
            > PS
            > Osobiście nie widziałem ale na zdjąciach i owszem.
            > PSS
            > rachelko my tu w kraju może nie bogate ale tochę kumate i o takich rzeczach też
            >
            > czytamy (nie tylko o Żydach i antysemitach)
            to nie mial byc przytyk tylko stwierdzenie faktu. jak cos widzisz to chcesz
            przekazac. na pewno polacy sa oczytani i wyksztalceni, to sama pamietam i jesli
            widzisz moje wpisy nie pluje na moj kraj,raczej wrecz przeciwnie staram sie
            zawsze go bronic.
            • wqrwiony2 A może być o Żydach - gdzieś na forum znalazłem 03.09.04, 09:59
              taki dowcip:
              "Facet wypytuje UFO-ludka:
              - Czy to prawda, że wszyscu jesteście zieloni?
              - Tak.
              - Czy to prawda, że wszyscy macie czułki?
              - Tak.
              - A czy to prawda, że wszyscy macie garbate nosy?
              - Nie - to tylko Żydzi..."
              P.S.
              Mam nadzieję, że nie zrobią ze mnie od razu antysemity...
              • Gość: rachelka Re: A może być o Żydach - gdzieś na forum znalazł IP: *.twcny.rr.com 03.09.04, 15:45
                wqrwiony2 napisał:

> taki dowcip:
                > "Facet wypytuje UFO-ludka:
                > - Czy to prawda, że wszyscu jesteście zieloni?
                > - Tak.
                > - Czy to prawda, że wszyscy macie czułki?
                > - Tak.
                > - A czy to prawda, że wszyscy macie garbate nosy?
                > - Nie - to tylko Żydzi..."
                > P.S.
                > Mam nadzieję, że nie zrobią ze mnie od razu antysemity...

juz jestes ja tez bo sie z wami zadaje,przezyjemy:)
                uforachelka
                • Gość: . Re: A może być o Żydach - gdzieś na forum znalazł IP: *.227-1-64736c10.cust.bredbandsbolaget.se 03.09.04, 17:29
                  Zasada:wqrwiony2 antysemita nie jest-za glupi.
                  Twierdzenie:Ty tez nie jestes.
                  Dowod:
                  Glupiec twym idolem,wiec,jestes poprostu glupia baba.
                  Na antysemite trza zasluzyc.
                  • wqrwiony2 Szwedzka menda apologetą "inteligentnego 03.09.04, 17:30
                    antysemityzmu..."
                    Ty chyba potrafisz stoczyć się jeszcze niżej...
                  • cien_anny Re: A może być o Żydach - gdzieś na forum znalazł 03.09.04, 19:09
                    obydwoje gowniarze
                    rachelka jeszcze prostaczka (pierwszy przypadek w historii ludzkosci kogos z
                    ujemnym IQ)
                    Chuj im w oko!

• wqrwiony2 oj, wojo - i tak się nie ukryjesz - zdradza cię 03.09.04, 19:15
                      "bogactwo" frazeologii...
                      • Gość: rachelka Re: oj, wojo - i tak się nie ukryjesz - zdradza c IP: *.twcny.rr.com 03.09.04, 20:06
                        wqrwiony2 napisał:

> "bogactwo" frazeologii...

jak widac starsinpanowie nie maja nic innego do roboty tylko ganiac za mna po
                        wszystkich watkach z tymi samymi slowami. niezaleznie od tematu ich chamskie
                        wypowiedzi sa zawsze takie same. pomysl z ujmnym IQ to ode mnie zciagneli,biedne
                        wodoglowia nawet same niczego wymyslic nie moga (jedynie rozne nicki). a
                        wracajac do UFO, to rzeczywiscie fascynujace co pisze totyle zwlaszcza,ze sama
                        jakies dziwne latajace stwory widzialam. pare lat temu udalo mi sie zobaczyc
                        ogromny meteor,ktory lecial przez pare stanow i na szczescie spadl gdzies do
                        wody. byla to ogromna czerwona kula,ktora leciala swiszczac niczym pocisk. no
                        coz jestesmy czescia ogromego kosmosu i bynajmniej nie jestesmy sami w
                        przestrzeni. tak mysle. a wracajac do poczatku mego watku to ciekawe,ze jakies
                        sygnaly zostaly odebrane w Puerto Rico.
    • Gość: ufojudek Re: UFO nadaje IP: *.176.6.172.Dial1.Phoenix1.Level3.net 02.09.04, 21:38
      Znam ten temat dosc dobrze.Pracuje tam niejaki pan Szostak-polskiego
      pochodzenia astrofizyk.Wysylalismy duzo sygnalow do Ziemi,deostalismy tez kod
      genetyczny Ziemian ale jak dowiedzielismy sie ze tam macie rzydow to dalismy
      sobie spokoj.Nie chcemy problemow na naszych galaktykach.
      • Gość: rachelka Re: UFO nadaje IP: *.twcny.rr.com 03.09.04, 00:23
        Gość portalu: ufojudek napisał(a):

> Znam ten temat dosc dobrze.Pracuje tam niejaki pan Szostak-polskiego
        > pochodzenia astrofizyk.Wysylalismy duzo sygnalow do Ziemi,deostalismy tez kod
        > genetyczny Ziemian ale jak dowiedzielismy sie ze tam macie rzydow to dalismy
        > sobie spokoj.Nie chcemy problemow na naszych galaktykach.

zupelnie to rozumiem. pana szostaka nie poznalam w aresibo,ale miejsce i
        teleskop sa fantastyczne. co do ziemian to rzeczywiscie problem z niektorymi
        egzemplarzami i ich kodem genetycznym. ja mam nadzieje,ze kiedys jakiegos
        ufoluda zobacze z bliska,widzialam ich raz na niebie i bylo to zjawisko dziwne:)
        • Gość: totyle Re: UFO nadaje IP: *.176.6.12.Dial1.Phoenix1.Level3.net 03.09.04, 03:01
          Poczekaj,widzialas na nie bie co?-jezseli mozna abys powiedziala?.
          • Gość: rachelka Re: UFO nadaje IP: *.twcny.rr.com 03.09.04, 03:09
            oj widzialam 2 razy w zyciu cos czego nie zapomne. raz w australii spory trojkat
            wolno poruszajacy sie po niebie, ale dosc odlegly. najbardziej scary bylo ufo
            ktore to przelatywalo tam gdzie mieszkam. wracalismy duza grupa z zabawy jadac
            kabrioletem. nagle nad nami wydawalo sie dosyc nisko zuwazylismy trojkat wolno
            poruszajacy ,jakby za nami. na kazdym rogu mial zielone swiatla i poruszal sie
            bezszmerowo ale strasznie szybko. wszyscy zupelnie zglupielismy ale po paru
            minutach stania nad nami obiekt poprostu odplynal bezszmerowo. Nastepnego dnia w
            lokalnej gazecie byl opis tego zdazenia,gdyz pare innych osob widzialo to
            rowniez. bylo to bardzo nieprzyjemne i tajemnicze. kiedys widzialam ogromna
            czerwona kule lecaca nad szosa gdzie jechalam. podobno byl to meteor.
            • Gość: totyle Re: UFO nadaje IP: *.176.6.12.Dial1.Phoenix1.Level3.net 03.09.04, 04:10
              To ciekawe z tym trojkatem.Ogladalem kiedys reportaz o tych sprawach i w
              Holandi byl taki prawdopodobnie obiekt w latach 80-tych.Widzialo go ponoc co
              najmniej 1/5 holendrow.Wyslano mysliwce natychmiast ale nie bylo szans.
              Ja w to wierze ale sceptycznie dosyc-dopoki sam nie zobacze bede uwazal ze to
              sa przemyslu zbrojeniowego testowane loty.
              Niewiem czy slyszalas o Groomlake-Area 51 w Newadzie i o panu Lazar-ktory ponoc
              tam pracowal nad napedem antygrawitacyjnym-na podstawie egzemplarza z 48 r. z
              Roswell N.Mexico gdzie to niby mial miejsce wypadek UFO-logiczny.
              Te sprawy mnie frapuja niesamowicie i wlasciwie nie ma nocy abym w niebo nie
              patrzyl -ale nic z UFO-podobnych obiektow mi sie nie przydarza.
              • Gość: rachelka Re: UFO nadaje IP: *.twcny.rr.com 03.09.04, 04:22
                Gość portalu: totyle napisał(a):

> To ciekawe z tym trojkatem.Ogladalem kiedys reportaz o tych sprawach i w
                > Holandi byl taki prawdopodobnie obiekt w latach 80-tych.Widzialo go ponoc co
                > najmniej 1/5 holendrow.Wyslano mysliwce natychmiast ale nie bylo szans.
                > Ja w to wierze ale sceptycznie dosyc-dopoki sam nie zobacze bede uwazal ze to
                > sa przemyslu zbrojeniowego testowane loty.
                > Niewiem czy slyszalas o Groomlake-Area 51 w Newadzie i o panu Lazar-ktory ponoc
                >
                > tam pracowal nad napedem antygrawitacyjnym-na podstawie egzemplarza z 48 r. z
                > Roswell N.Mexico gdzie to niby mial miejsce wypadek UFO-logiczny.
                > Te sprawy mnie frapuja niesamowicie i wlasciwie nie ma nocy abym w niebo nie
                > patrzyl -ale nic z UFO-podobnych obiektow mi sie nie przydarza.
                ja tez nigdy bym nie uwierzyla gdyby mnie to nie spotkalo. co wiecej widzialo to
                pare osob i bylo to opisywane w prasie. bylo to naprawde dosyc dziwne a zarazem
                grozne. czulismy sie obserwowani jednoczesnie dosyc bezsilni. ja wierze,ze byc
                moze sa prowadzone jakies tajne badania,ale co mnie zdziwilo to z jaka
                predkoscia ten obiekt sie poruszal jak rowniez,ze nie wydawal zadnego dzwieku.
                jego swiatla wygladaly zupelnie jak swiatla pozycyjne samolotu. to bylo
                najbardziej "ludzkie" w tym zjawisku i mrygaly tak jak swiatla samolotu.
                • Gość: totyle Re: UFO nadaje IP: *.176.6.12.Dial1.Phoenix1.Level3.net 03.09.04, 05:59
                  Zawsze mowilem czemu to sie mnie nie przydarzy taka UFO-logiczna przygoda ja
                  bym nie poscil to obojetnie jak to wielu mowi ze widzialo UFO ludkow i ze tak
                  czy owak wygladali.Ja mam pamiec wzrokowa i rysownicze moce wiec pewnie bym od
                  razu to przelal na papier.
                  Z pojazdami jest roznie.jest za wiele t zw.hoks,ludzie sie nabierali na to jak
                  ryby.a artysci od tych ufologicznych kreacji robili furore i czasem niezle
                  pieniadze.
                  To ze widzialas to co opisujesz jest bardzo popularne i tysiace ludzi swiadkow
                  nie moze sie mylic.
                  Jednakze uwazam ze byl to eksperyment zbrojeniowy a oni juz maja technologie oj
                  maja.
                  Jest Aurora o napedzie atomowym-pewnie nastepna maszyna do oswobodzania krajow
                  z ropy naftowej-zdaje sie Iran.Na Iran musza miec stunt bo to ok.70 mln. luda
                  wiec nie Irak.
                  Maja tez juz naped antygrawitacyjny bo Lazar taki sam zrobil w swoim garazu
                  Jak byl program to go prezentowal.Moglbym ci opisac duzo o tym facecie ale nie
                  chce przynudzac bo moze to nie jest az taki temat wazny dla ciebie.
                  • Gość: rachelka Re: UFO nadaje IP: *.twcny.rr.com 03.09.04, 15:49
                    Gość portalu: totyle napisał(a):

> Zawsze mowilem czemu to sie mnie nie przydarzy taka UFO-logiczna przygoda ja
                    > bym nie poscil to obojetnie jak to wielu mowi ze widzialo UFO ludkow i ze tak
                    > czy owak wygladali.Ja mam pamiec wzrokowa i rysownicze moce wiec pewnie bym od
                    > razu to przelal na papier.
                    > Z pojazdami jest roznie.jest za wiele t zw.hoks,ludzie sie nabierali na to jak
                    > ryby.a artysci od tych ufologicznych kreacji robili furore i czasem niezle
                    > pieniadze.
                    > To ze widzialas to co opisujesz jest bardzo popularne i tysiace ludzi swiadkow
                    > nie moze sie mylic.
                    > Jednakze uwazam ze byl to eksperyment zbrojeniowy a oni juz maja technologie oj
                    >
                    > maja.
                    > Jest Aurora o napedzie atomowym-pewnie nastepna maszyna do oswobodzania krajow
                    > z ropy naftowej-zdaje sie Iran.Na Iran musza miec stunt bo to ok.70 mln. luda
                    > wiec nie Irak.
                    > Maja tez juz naped antygrawitacyjny bo Lazar taki sam zrobil w swoim garazu
                    > Jak byl program to go prezentowal.Moglbym ci opisac duzo o tym facecie ale nie
                    > chce przynudzac bo moze to nie jest az taki temat wazny dla ciebie.

nie zanudzasz mnie, ja sie dosyc tym interesuje. napisz prosze detale, jesli nie
                    sa objete tajemnica. jeszcze zapomnialam dodac,ze ten dziwny "pojazd" stal w
                    miejscu dosyc dlugo nad nami i nie wydawal zupelnie dzwieku. nie wiem czy
                    istnieje jakas maszyna,ktora potrafi stac a potem sie bezszmerowo posuwac
                    nabierajac szybkosc nieomalze swiatla?
                    • Gość: totyle Re: UFO nadaje IP: *.176.3.31.Dial1.Phoenix1.Level3.net 03.09.04, 18:05
                      Antygrawitacyjny naped pozwala sie poruszac zygzakowato i w miejscu stac i
                      wszelkie cuda.Jest to jakis potezny generator co neutralizuje przyciaganie
                      ziemskie wytwarzajac proznie wokol pojazdu.Nie ma wiec zadnego oporu aby statek
                      musial z nim walczyc wiec lata jak chce.
                      Ci co pracowali w Area 51 podpisywali cyrograf na zrzeczenie sie praw
                      cywilnych-konstytucyjnych.Dostawali tam ogromne pieniadze aby trzymac zezyk za
                      zebami.
                      Lazar ktoregos dnia chcial pokaza koledze gdzie pracuje wzial go wiec na
                      wycieczke .poszli w gory i staneli jakies 6 mil od Groomlake.Tam pracuje-mowi
                      pokazujac na ledwo co dostrzegalne budynki.Stali przed zasiekami na ktorych byl
                      napis ze przekroczenie tej lini grozi zabiciem.US Goverment.
                      Nastepnego dnia juz go nie bylo w pracy.Zostal zwolnionuy pod grozba ze zawsze
                      moze byc zabity i jego rodzina.Facet nie mial wiec nic do stracenia i poszedl
                      do jakiejs redakcji gazety i opowiedzial cale zdarzeni w ten sposob mysli mial
                      jakies szanse na przezycie-zdobyc rozglos.Gazeta oczywiscie wziela temat z
                      ochota i tak powstal program o ktorym ci pisalem.
                      Pana Lazara wszystkie slady i recordings osobowe zostaly wymazane z historii
                      tej ziemi i jego zycia.Nigdzie w zadnej instytucji nie bylo takiego czlowieka
                      nawet w birth cerificate records.Poprostu nie ma nikogo o takim nazwisku.
                      Wyczyscili wszystkie jego papiery wiec zabic go nie jest zadna sprawa
                      kryminalna bo takiego nie ma.
                      Inny czlowiek ktory mial wywiad w tym programie a tam tez pracowal9twarz
                      zaciemniona)powiedzial ze za trzy lata-od momentu udzielania tego wywiadu
                      zobaczymy cos nowego w historii latania i zabijania.To by wypadalo w 2006 roku.
                      Trzymaj sie mocna-na forum tez-ja jade na lono natury poogladac zycie seksualne
                      mrowek.
      • Gość: . Re: UFO nadaje+ IP: *.227-1-64736c10.cust.bredbandsbolaget.se 03.09.04, 09:49
        Czy to ten pan Szostak,co za kumpla ma kosmite Ufojudka-idiote?
        • Gość: totyle Re: UFO nadaje+ IP: *.176.6.166.Dial1.Phoenix1.Level3.net 03.09.04, 09:55
          Pan Szostak robi to na wlasna reke bo jak wiesz NASA jak sie dowiedziala ze
          kosmos rzydow nie przyjmie(czego dowodem byla luna z Columbii nad Texasem dwa
          lata temu niecale)to przerwali finansowanie poszukiwan extraterestrial.Zydy z
          USA powiedzialy ze nie chca miec nic do czynienia z antysemickim kosmosem.
          • Gość: . Re: UFO nadaje+ IP: *.227-1-64736c10.cust.bredbandsbolaget.se 03.09.04, 09:59
            A ty tez kosmita?
            • Gość: totyle Re: UFO nadaje+ IP: *.176.6.166.Dial1.Phoenix1.Level3.net 03.09.04, 10:02
              Nie,ja antysemita.Widzisz roznice?
              • Gość: . Re: UFO nadaje+ IP: *.227-1-64736c10.cust.bredbandsbolaget.se 03.09.04, 17:19
                Na antysemite jestes za glupi.
                Ponawiam pytanie:
                Jestes nie z tej Ziemi?
              • Gość: . Re: UFO TYLEnadaje+ IP: *.227-1-64736c10.cust.bredbandsbolaget.se 03.09.04, 18:51
              • Gość: . Re: UFO Lazarz nadaje+ IP: *.227-1-64736c10.cust.bredbandsbolaget.se 03.09.04, 19:11

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka