abstrakt2003 04.09.04, 19:47 Wrota do raju www.kcckp.net/external_e/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tomson Co dla ciebie istniejąca w KRLD wersja stalizmu IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 04.09.04, 21:47 ma wspólnego z leninem?????? Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 Tomson 04.09.04, 21:50 Ty to napewno znasz hasło. Może je zdradzić :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomson Co wy się tak na tą KRLD uwzieliście. IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 04.09.04, 21:56 Czy ja kiedykolwiek chwaliłem to pństwo??? Daj spokój, bo to nawet już śmieszne nie jest, tylko poprostu żałosne i głupie. Jak ty mi pokazujesz KRLD jako typowy przykład komunizmu, to ja ci pokażę Etiopię,Zair,Rwandę,Haiti,Liberię,Sierra Leone, itp...... jako typowy przykład kapitalizmu, więc skończ z tą żałosną gierką. Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 Re: Co wy się tak na tą KRLD uwzieliście. 04.09.04, 22:00 Jak to!!!! Przecież to twoja duchowa ojczyzna jest! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomson A twoja to kraina wiecznej kapitalistycznej IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 04.09.04, 22:09 szczęśliwości i całkowitej uległości wobec USA - Haiti! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slo Re: A na haiti IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.09.04, 23:54 ladnie jest chociaz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: A na haiti IP: *.proxy.aol.com 05.09.04, 00:05 i goraco do tego,tam tomson nie poleci na wakacje bo jest to tlusta swinia i przy 21st.C. tak sie poci ,ze tego smrodu od gnoju w ktorym egzystuje odroznic nie mozna,powaznie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
qwasyx Szanowna(y) Pani(e) jojo, 05.09.04, 14:30 moze zechcial(a)by Pani(n), przemyslec fakt iz Forumowicze inwestuja pieniazki czytajac posty. Lacze wyrazy szacunku Qwasyx Odpowiedz Link Zgłoś
wqrwiony2 Etiopia, Tomson, akurat po obaleniu Hajle Selassje 05.09.04, 12:32 wybrała komunistyczny model rozwojowy, zweryfikowany przez historię dopiero kilkanaście lat temu - efekty są widoczne jak na dłoni... Odpowiedz Link Zgłoś