Dodaj do ulubionych

Bogaci Europejszycy a biedny Rosjanki:-)

12.12.14, 19:15
Policjanci Nowogrodu Wielkiego zatrzymali obywatela Francji, poszukiwanego przez interpol w związku z podejrzeniem o popełnienie małżeńskich oszustw, poinformowala służba prasowa MSW.

"Obywatel Francji jest podejrzany o popełnienie tak zwanych "małżeńskich oszustw" w Moskwie, Wołogdzie, Twerze i Kazaniu", - poinformowano na stronie resortu.

Najprawdopodobnie zostanie wyslany do Francji, bo byl poszukiwany listem gonczym Interpolu"

vz.ru/news/2014/12/12/720160.html

Bogaci Europejszycy a biedny Roshanki:-)
Obserwuj wątek
    • wojciech.2349 o czym ten wątek? /bt 12.12.14, 19:18
      • romek1612 Watek zbyt skomplikowany dla kartoflarzy. /bt 12.12.14, 19:26

• wojciech.2349 Re: Watek zbyt skomplikowany dla kartoflarzy. / 12.12.14, 19:29
          Ty chyba masz jakieś kompleksy.
          No i co z tego, że złapano jakiegoś oszusta
          matrymonialnego????
    • x2014 Re: Bogaci Europejszycy a biedny Rosjanki:-) 12.12.14, 20:18
      w niemieckich i innych burdelach uchodza za mistrzynie 3pla, japa-pipa-dupa, dupa-japa-pipa itd itd
      nic dziwnego, ze francuz wybral sie do rosji, tam ma 3pla podwojnego, z tym drugim to szybko do lekarza a zadne koszty, wystaeczy mydelko fa haha i nie pytajcie tylko prosze skad to wiem
      • romek1612 Trollu wielonickowy, 12.12.14, 20:38
        x2014 napisał:
        > w niemieckich i innych burdelach uchodza za mistrzynie 3pla, japa-pipa-dupa, du
        > pa-japa-pipa itd itd
        > nic dziwnego, ze francuz wybral sie do rosji, tam ma 3pla podwojnego, z tym dru
        > gim to szybko do lekarza a zadne koszty, wystaeczy mydelko fa haha i nie pytajc
        > ie tylko prosze skad to wiem

...jakis czas temu byl tu na forum watek o ilosci qrew na leb mieszkanca w UE i Rosji.

Wynik wyliczen byl taki, ze najlepiej ze wsystkich krajow UE w stosunku do Rosji wygladala Polska, bo ma tylko o 2-2.5 razy wiecej niz Rosja.
        Nowy szczesliwy czlonkowie UE siegaja ponad 30(!) razy wiecej qrew na leb przecietnego Europejczyka od przecietnego Ruska.

Jesli chcesz, to znajde ten watek w archiwum.
        • x2014 Re: Trollu wielonickowy, 12.12.14, 21:17
          co ty mi tu sciemniasz, przejedz sie w niemczech ppod szwajcarska granice i zobacz sam, oprocz niemiekiego, kroluje rosyjski, pogadaj z nimi a nie wyszukuj mi watkow, ty znasz to z forum a ja z zycia, czaisz roznice?
          • romek1612 Czaje 12.12.14, 21:36
            x2014 napisał:
            > co ty mi tu sciemniasz, przejedz sie w niemczech ppod szwajcarska granice i zob
            > acz sam, oprocz niemiekiego, kroluje rosyjski, pogadaj z nimi a nie wyszukuj mi
            > watkow, ty znasz to z forum a ja z zycia, czaisz roznice?

W zwiazku z tym ze nie masz kasy i na nich cie nie stac, musis onanizowac za rogiem, wiec nie masz mozliwosci zapytac skad pochodza.

Pare qrew, ktorych tam widzialesz zdaleka, moga pochodzic ze szczesliwych krajow UE- trzech baltyckych karzelkow, ze o Uk-Ruinie i Moldawii nie wspominam.

Wlasnie u baltyckich karzelkow ilosc qrew na leb podatnika UE przekracza o 30 razy ilosc qrew na leb Wani-Ruska.
            Nastepny sa Bulgaria i Rumunia.
    • polski_francuz To nie jest news 12.12.14, 21:14
      Bo facet oszukiwal kobity. To bylby news, gdyby obiecywal malzenstwo mezczyznom.

PF
      • x2014 Re: To nie jest news 12.12.14, 21:17
        hehe
      • romek1612 Zalerzy od punktu widzenia 12.12.14, 21:29
        polski_francuz napisał:
        > Bo facet oszukiwal kobity. To bylby news, gdyby obiecywal malzenstwo mezczyznom.

W Europie chyba to juz wkrotce.

W Rosji niusem bylo, ze Francuz oszukuje kolchoznic z Tweru.
        Po raz ostatni ich tam widziano w 1812.
        • polski_francuz Zalerzy, zalerzy:) 12.12.14, 21:37
          Nu romrus. Wpierw potwierdz tozsamosc, czyli Papieren bitte!

Jesli tak, to Cie oczywiscie wygasze, bo slowo sie rzeklo.

A co do 1812 roku, to dodam Ci osobisty komentarz. Chyba moj dziadek od strony Taty badal nasze drzewo genealogiczne. I mnie te jego zazolcone dokumenty wlasnie z 1812 roku po rosyjsku pozostaly. I okazalo sie, ze moj przodek o imieniu Jan byl kapitanem Legionow.

Mam wiec tradycje Rosje najezdzac. Wiec sie pilnuj, tawariszcz:)

PF
          • bywszy1 Re: wybacz,wacpan+ 13.12.14, 17:48
            polski_francuz napisał:
            Mam wiec tradycje Rosje najezdzac. Wiec sie pilnuj, tawariszcz:)
            <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
            Ale jest mozliwosc tam tradycyjnie w d.pe dostac!
            Juz tak historycznie najazdy tam sie koncza.
            A jak statystycznie to sie powtarza,to przmienia sie to w regule.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka