Dodaj do ulubionych

Cenzura w Wyborczej (Szokujace zdjecia)

IP: *.nyc2.dsl.speakeasy.net 10.04.02, 18:47
Wczoraj zamiescilem Post z linkiem do bardzo drastycznej strony
ukazujacej "Szokujace zdjecia zbrodni Izraelskich"(taki byl tytul tematu)
Wywiazala sie goraca polemika wlacznie z grozbami pozbawienia mnie zycia przez
kogos zajadle opluwajacego Polakow, uzywajacego nika "FREDZIO"
dzis rano okolo 7ej bylo tam 25 postow, gdy zajzalem tam o godz 12 w poludnie
cale forum zniknelo, znalazlem je na "Oslej lawce" z usunietymi wszystkimi co
goretszymi wypowiedziami, rownierz grozby rozstrzelania od "FREDZIA" zostaly
usuniete bez sladu. Czyzby wyborcza chciala wten sposob utrudnic dochodzenie
Policji w sprawie Grozby Karalnej? Bo sam fakt przeniesienia forum mnie nie
zaskoczyl, no bo jak to ,jakis Polaczek smie pokazac odrobine prawdy o Zydach??
Nie w Wyborczej. Szalom Wyborcza
zainteresowanych strasznymi obrazami zbrodni Izraela na Palestynczykach odsylam
tu: www.ummah.com/inewsletter/massacres/palestine/index.htm
Ale tak jak i wczoraj , ostrzegam ze sa to zdjecia tak drastyczne ze wywra one
wrazenie na waszej psychice na dluzszy czas.
Ja od trzech dni nie potrafie o niczym innym myslec, ale im wiecej ludzi tym
wie tym lepiej, tak jak kiedys przelamano bariere ciszy o zbrodniach
Hitlerowcow na Zydach teraz swiat musi sie dowiedziec co Zydzi robia innym. Z
historii wyciagneli najgorsze wnioski z mozliwych.
Obserwuj wątek
    • Gość: Swiadek A "IZRAEL ZWYCIEZY" jest tu juz od Pazdziernika IP: *.nyc2.dsl.speakeasy.net 10.04.02, 18:51
      Zapomnialem dopisac ze forum zatytulowane "IZRAEL ZWYCIEZY" jest tu juz od
      Pazdziernika zeszlego roku i zawsze jest na pierwszej stronie forum , pomimo ze
      co dzien powstaje okolo 20-30 nowych forum.
      Gazeto, nie badz tak bardzo pro w jedna strone!!!
      • Gość: mik50 Re: A IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 10.04.02, 18:57
        Gość portalu: Swiadek napisał(a):

> Zapomnialem dopisac ze forum zatytulowane "IZRAEL ZWYCIEZY" jest tu juz od
        > Pazdziernika zeszlego roku i zawsze jest na pierwszej stronie forum , pomimo ze
        >
        > co dzien powstaje okolo 20-30 nowych forum.
        > Gazeto, nie badz tak bardzo pro w jedna strone!!!

m Pocieszajmy sie tym,ze przy dobrych okolicznosciach Polska pozbedzie sie tych
        obludnikow.Tym razem kazemy im spuscic spodnie.Takie towarzystwo,jest nam
        niepotrzebne w Polsce.
        • Gość: -- Re: A IP: 168.103.126.* 10.04.02, 19:04
          Tacy faszysci powinni byc scigani prawnie na calym swiecie
        • Gość: Swiadek To nic nie da w Ameryce IP: *.nyc2.dsl.speakeasy.net 10.04.02, 19:06
          Zydzi co by o nich nie powiedziec sa bardzo madrzy, nie chcac zeby ich bylo tak
          latwo rozpoznac jak w czasach 2 Wojny Swiatowej od 50 lat rozpowszechnili w USA
          teze ze obrzezani chlopcy i meszczyzni sa zdrowsi, ze to ma cos wspolnego z
          higiena osobista i praktycznie 70 - 80 procent amerykanow urodzonych w ciagu
          ostatnich 30 lat jest obrzezana. Liczba lekarzy w USA pochodzenia Zydowskiego
          wzrosla w ciagu ostatnich lat o 300 % i oni naprawde poprzez media ktore sa
          rownierz w ich rekach(Hollywood,New York times, Washington post, New york
          post,Wyborcza) maja wplyw na ksrztautowanie psychiki amerykanow.
        • Gość: Hycel Re: Drastyczne zdjecia IP: 63.100.218.* 10.04.02, 19:36
          Moze redakcja ma na wzgledzie mlodszych czlonkow tego Forum.?

A o ile rzeczywiscie dba o posty nie sprzeczne z dobrymi obyczajami i
          Netykieta,to dlaczego juz dawno nie usunela watek "Normalna"czyli arabski
          smrod pod,ktorym widnieja same obelzywe posty pod adresem kobiety-zony
          Araba,pod adresem religii islamu i jej wyznawcow itd.
          Prawdobodobnie "arabski smrod"to okreslenie mieszcace sie w granicach
          przyzwoitosci.(wg gazety)
          Trzeba zaznaczyc,ze watek ten jest juz dawno napisany i ma ogromne powodzenie
          wsrod WOJA Pulsa i vinca (tylko) i ciagle na pierwszej stronie.
          Gdyby to bylo "normalna to zydowski smrod na forum" dawno,watek ten bylby w
          archiwum!
          • Gość: 100% Re: Drastyczne zdjecia IP: 66.32.227.* 10.04.02, 20:31
            Gość portalu: Hycel napisał(a):

> Moze redakcja ma na wzgledzie mlodszych czlonkow tego Forum.?

jezeli tak jest to gazeta powinna cenzurowac gosci jak fredzio z ich jezykiem a
            poza tym czlowiek ktory to wyslal ostrzegal w swoim poscie o drastycznosci tych
            zdjec, nie ma co szukac dziury w calym GW jest jaka jest i trzeba to pokazac

• normalna Re: Drastyczne zdjecia 12.04.02, 09:20
            Gość portalu: Hycel napisał(a):

>
            > A o ile rzeczywiscie dba o posty nie sprzeczne z dobrymi obyczajami i
            > Netykieta,to dlaczego juz dawno nie usunela watek "Normalna"czyli arabski
            > smrod pod,ktorym widnieja same obelzywe posty pod adresem kobiety-zony
            > Araba,...

Hej Hycel, a skad wiesz, ze moj maz jest Arabem, he? ;-)Mieszkac w Libanie to
            jeszcze nie znaczy miec meza Araba. Lub w ogole miec meza.
            Przyznaj sie, czytasz posty woja-pulsa :-( Bo oni tak dobrze wszystko wiedza...

pozdrowienia, hycel. Lubie Cie.
      • Gość: skiba Chyba wiesz jak działa forum? IP: *.policom.com.pl 15.04.02, 15:38
        Jak ktoś się dopisze do wątku to wskakuje on na pierwsze miejsce, w każdym
        razie tak mi się wydaje.
    • Gość: ap Re: Cenzura w Wyborczej (Szokujace zdjecia) IP: *.tnt5.st-petersburg.fl.da.uu.net 10.04.02, 19:36
      Men, te zdjecia sa najlepszym dowodem na to kto jest ofiara, a kto morderca
      (barbarzynca, terorysta itp.). Teraz juz nie mam nawet odrobiny litosci dla
      zydkow za to co w obozach koncentracyjnych faszysci robili z nimi. Chcieli po
      prostu oczyscic Swiat ze scierwa zydowskiego i koszernych produktow.
    • Gość: Nałęcz Re: Cenzura w Wyborczej (Szokujace zdjecia) IP: *.knurow.sdi.tpnet.pl 10.04.02, 19:39
      Można tam wejść z altavista,z onetu się nie udaje.Człowieku,nie przejmuj
      się,jak mówi się "na mieście" to nie jest polska gazeta,to jest gazeta dla
      Polaków.
    • Gość: Iowa Re: Cenzura w Wyborczej (Szokujace zdjecia) IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 10.04.02, 19:49
      Internet mam niedawno i otwarłeś mi oczy myślałałem że tu jest feir play
      • Gość: GREEN Re: Cenzura w Wyborczej (Szokujace zdjecia) IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 12.04.02, 17:44
        Gość portalu: Iowa napisał(a):

> Internet mam niedawno i otwarłeś mi oczy myślałałem że tu jest feir play

CO TY TU OKRUTNA WRE WOJNA
    • Gość: Rumsfeld Re: Cenzura w Wyborczej (Szokujace zdjecia) IP: *.tnt29.chi15.da.uu.net 10.04.02, 20:03

> Wczoraj zamiescilem Post z linkiem do bardzo drastycznej strony
      > ukazujacej "Szokujace zdjecia zbrodni Izraelskich"(taki byl tytul tematu)
      > Wywiazala sie goraca polemika wlacznie z grozbami pozbawienia mnie zycia przez
      >
      > kogos zajadle opluwajacego Polakow, uzywajacego nika "FREDZIO"
      > dzis rano okolo 7ej bylo tam 25 postow, gdy zajzalem tam o godz 12 w poludnie
      > cale forum zniknelo, znalazlem je na "Oslej lawce" z usunietymi wszystkimi co
      > goretszymi wypowiedziami, rownierz grozby rozstrzelania od "FREDZIA" zostaly
      > usuniete bez sladu. Czyzby wyborcza chciala wten sposob utrudnic dochodzenie
      > Policji w sprawie Grozby Karalnej? Bo sam fakt przeniesienia forum mnie nie
      > zaskoczyl, no bo jak to ,jakis Polaczek smie pokazac odrobine prawdy o Zydach??
      > Nie w Wyborczej. Szalom Wyborcza
      > zainteresowanych strasznymi obrazami zbrodni Izraela na Palestynczykach odsylam
      >
      > tu: <a href="www.ummah.com/inewsletter/massacres/palestine/index.htm"t
      > arget="_blank">www.ummah.com/inewsletter/massacres/palestine/index.htm</a>
      > Ale tak jak i wczoraj , ostrzegam ze sa to zdjecia tak drastyczne ze wywra one
      > wrazenie na waszej psychice na dluzszy czas.
      > Ja od trzech dni nie potrafie o niczym innym myslec, ale im wiecej ludzi tym
      > wie tym lepiej, tak jak kiedys przelamano bariere ciszy o zbrodniach
      > Hitlerowcow na Zydach teraz swiat musi sie dowiedziec co Zydzi robia innym. Z
      > historii wyciagneli najgorsze wnioski z mozliwych.

A wiec usuneli,to nie szkodzi,mnustwo ludzi napewno to widzialo.Pewnie i ten
      usynie,ale trzymaj ten watek i link ciagle na gorze i trzeba by go
      bylo rozpowszechnic na inne zagraniczne forums.Czym wiecej ludzi na Swiecie tych
      zwyklych smiertelnikow o tym wie tym lepiej.
      • Gość: pomysl Ludzie nie dajmy sie zwariowac!!!!!!! IP: *.sympatico.ca 10.04.02, 22:11
        Rozumiem, ze mozna wszystko zwalac na brzydka wyborcza
        ale nie dajmy sie zwariowac z tymi spiskowymi teoriami dziejow.
        Na chacie o forum (prosze sprawdzic) z prosba o zdjecie twojego
        watku zwrocil sie niejaki Galba.
        Motywowal to makabrycznoscia zdjec.
        Z tego powodu twoj watek zostal zdjety.
        Ot i cala tajemnica.
        • Gość: Swiadek Jesli tak to przepraszam Gazete Wyborcza IP: *.nyc2.dsl.speakeasy.net 10.04.02, 22:18
          Nie tlumaczy to jednak faktu dlaczego zniknely pogrozki "Fredzia"
        • Gość: Swiadek Przecierz wyraznie ostrzegalem IP: *.nyc2.dsl.speakeasy.net 10.04.02, 22:24
          A tak na marginesie nie mozna juz wyrazniej dac do zrozumienia ze sa tam bardzo
          drastyczne zdiecia, niz Ja to zrobilem. Ostrzegalem czysta polszczyzna. Jak nie
          chcesz to nie klikaj a jak klikniesz to miej pretensje tylko do siebie i do
          tych dzieki ktorym one mogly powstac.
    • wesoly3 Re: Cenzura w Wyborczej (Szokujace zdjecia) 10.04.02, 22:14
      tak - to juz jest zenujaca tendencja
      ze watek "normalna......." nie znalazl sie jeszcze na oslej lawce
    • Gość: Gala Re: Cenzura w Wyborczej (Szokujace zdjecia) IP: 193.0.110.* 10.04.02, 22:21
      Brak mi wprost slow.
    • astro_j Re: Cenzura w Wyborczej (Szokujace zdjecia) 10.04.02, 22:46
      Popieram twój protest przeciwko zdjęciu wątku. Zdjęcia są drastyczne, ale
      wyraźnie o tym ostrzegałeś. Jednak uważam, że dla równowagi należy pokazać
      przykłady działań Palestyńczyków. Uprzedzam, że zdjęcia w poniższym linku
      również są drastyczne, choć nie tak dalece, jak palestyńskie: <a
      href="http://www.hebron.org.il/pics/shalhevet.htm">www.hebron.org.il/pics
      /shalhevet.htm</a>. Szczególnie polecam te zdjęcia ap i Iowa. Skoro po
      obejrzeniu zdjęć dziecka zabitego ślepym odłamkiem pocisku artyleryjskiego (we
      wcześniejszym wątku ktoś pisał o trafieniu pociskiem, ale kształt rany wlotowej
      i opis w tekście wskazują, że przyczyną śmierci był odłamek), z pełnym
      przekonaniem twierdzą, że Żydzi to zbrodniarze, jak zareagują na widok dziecka
      zabitego przez palestyńskiego snajpera? Przez snajpera - czyli człowieka, który
      z premedytacją wycelował w dziecko trzymane przez matkę na rękach i pociągnął
      za spust.

Polecam również stronę <a
      href="http://www.jr.co.il/terror/israel/index.html">www.jr.co.il/terror/i
      srael/index.html</a>. Bez drastycznych szczegółów, ale zawierającą długą listę
      palestyńskich ataków.

Przypuszczam, że przy dłuższym szukaniu w interniecie znalazłbym więcej
      podobnych informacji, choć na razie zwróciłem uwagę na jedno - z trudem
      dotarłem do zdjęć o podobnie drastycznej zawartości, jak zdjęcia z linku
      Swiadka. Żydzi na swoich stronach poświęcionych ofiarom zamachów prezentują
      głównie zdjęcia paszportowe ofiar. No cóż, Palestyńczycy chyba lepiej się znają
      na propagandzie (albo nie mają takich skrupułów) i wiedzą, że na widok dziecka
      z dziurą na pół pleców większość ludzi przestaje myśleć (sporo przykładów można
      znaleźć na tym forum).
      • astro_j Poprawka linków 10.04.02, 22:49
        A niech to diabli. Przepraszam za linki. Pierwszy raz zamieszczam linki na
        forum i nie byłem pewny, czy zostaną automatycznie oflagowane. W efekcie poszły
        zupełnie w maliny. Mam nadzieję, że poniższe będą działać:

www.hebron.org.il/pics/shalhevet.htm

www.jr.co.il/terror/israel/index.html
      • astro_j Jeszcze jeden link 10.04.02, 22:54
        Główna strona zawierająca informacje o śmierci Shalhevet:

www.shalhevet.hebron.org.il/
        • Gość: Panek Re: Jeszcze jeden link do dupy IP: 212.150.0.* 10.04.02, 23:33
          polaczki jestescie gupie swinie jak araby.NIkt nie wierzy w takie montarze.
          arabska propaganda i tylko polaczki w to wierza.
          klamstwa .klamstwa.zdjencia robione w teatrze wy debile.jednak to prtawda.
          polaczki to glupki bardzo duze.kazdy was moze w dupe kopac.
          szmaki niedomyte.
          • Gość: PYTON Re: SUPER ZYDEK IP: 128.241.245.* 11.04.02, 02:33
            Gość portalu: Panek napisał(a):

> polaczki jestescie gupie swinie jak araby.NIkt nie wierzy w takie montarze.
            > arabska propaganda i tylko polaczki w to wierza.
            > klamstwa .klamstwa.zdjencia robione w teatrze wy debile.jednak to prtawda.
            > polaczki to glupki bardzo duze.kazdy was moze w dupe kopac.
            > szmaki niedomyte.

CO ZA CHAMSTWO , NIESAMOWITE !

• wesoly3 Re: Jeszcze jeden link do dupy 11.04.02, 02:46
            panek - spadaj z tego forum pizdzielcu
          • Gość: GREEN DO PANKA IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 12.04.02, 17:47

> klamstwa .klamstwa.zdjencia robione w teatrze wy debile.jednak to prtawda.
            > szmaki niedomyte.

NIEMCY TEZ TAK TWIERDZĄ O OŚWIECIMIU ZE TO TYLKO FOTOMONTAZ ZYDOWSKIEJ PROPAGANDY
      • Gość: Swiadek Re: Cenzura w Wyborczej (Szokujace zdjecia) IP: *.246.87.116.Dial1.NewYork1.Level3.net 11.04.02, 05:13
        Dlaczego wszyscy mowia tylko o tym dziecku , przecierz tam sa setki innych
        zdjec jeszcze bardziej dramatycznych, mnie najbardziej zbulwersowaly zdjecia 3
        nastolatkow zamordowanych, przetrzymanych przez tydzien w Izraelu i potem
        zwroconych z ukradzinymi narzadami. Kazdy link na tej stronie to kilka lub
        kilkanascie zdjec i kazde opisane, niektore sa z zachodnich agencji jak AP czy
        Reuter.
        • Gość: Panek Re: Cenzura w Wyborczej (Szokujace zdjecia) IP: 212.150.0.* 11.04.02, 07:20
          szmaki niedomyte.

• astro_j Re: Cenzura w Wyborczej (Szokujace zdjecia) 11.04.02, 09:03
          Dziecko jest najbardziej szokującym przypadkiem opisanym na pierwszej stronie i
          zwraca wszystkich uwagę. Zresztą na tej samej stronie można znaleźć inne
          ciekawe zdjęcie, zatytułowane "głowa palestyńskiego męczennika". W wątku
          usuniętym na oślą ławkę skomentował to Mosze:
          "Ta glowa co widac na zdjeciu jest glowa "kamikaza-samobojcy" co wysadzil sie w
          Tel Awiwie kilka lat temu zabijajac kilkanascie ludzi. To bylo na swieto Purim
          6 lat temu na ulicy King George/Dizengoff. Rece w rekawiczkach gumowych to sa
          oficera policji co zbiera zwloki...On jest "martyr" czy zwykly morderca...???".

Nie da się ukryć, że jego wersja jest bardziej prawdopodobna od opisu zdjęcia
          na stronie - tło zdjęcia wskazuje na silną eksplozję, a z człowieka, który
          zdetonował na sobie bombę zostałoby to, co widać na zdjęciu (oraz nogi
          kilkanaście metrów dalej). Ale dobrze byłoby to sprawdzić jeszcze w innych
          źródłach. Dlatego ciekaw jestem, czy masz niezależne potwierdzenie tej
          opowieści o narządach.

Poza tym pamiętajcie, że Żydzi, ofiary palestyńskich zamachów wyglądają
          dokładnie tak samo, jak Palestyńczycy na tych zdjęciach.
          • Gość: ap Re: Cenzura w Wyborczej (Szokujace zdjecia) IP: *.tnt1.st-petersburg.fl.da.uu.net 11.04.02, 14:40
            Ja, mysle, ze powinnismy spojrzec na ta cala ich wojne troche inaczej.Po
            pierwsze to araby sie bronia przed zydami w sposob taki jaki moga. Nie majac
            wyposazenia(czolgi itp.) jedyna bronia sa te domowej roboty babki, a z drugiej
            strony to jak to jest mozliwe, ze czlowiek naszpikowany materialami przechodzi
            przez punkty kontrolne tak latwo.
      • Gość: Xywa Astro, ??? IP: *.104.popsite.net 12.04.02, 10:14
        Pokazuje akurat nowe osiedle zydowskie na ternie palestynskim Hebron

CZy jak ci go odcieli to ci rozu odebralo. Twoje liki sa na korzysc sprawy
        Palestynskiej a ty tu miles bronic zydow
    • Gość: Zet Re: Cenzura w Wyborczej (Szokujace zdjecia) IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 11.04.02, 22:59
      Przed chwila napisalem uwage o przerazajacyh decyzjach wladz Izraela w sprawie
      ujawnienia Palestynczokow w wieku zdolym do walki i groby rostrzeliwaniem takze
      ich rodzin.Uwazam to za straszne.Podala te wiadomosc polska telewizja.Uwagi nie
      byly wrogie wobec Izraela,ale porownalem to zarzadzenie do Zarzadzen wladz
      niemieckich,ktore grozily rozstrzelaniem za ukrywanie Zydow.Takie zarzadzenia
      przerazaly mnie w czasie okupacji niemieckiej,ale takze w Izraelu,ktory sam
      sobie szkodzi.
      Uwagi moje natychmiast zostaly usuniete.Gazeta Wyborcze toleruje uwagi
      prywmitywne(nawet antysemickie),ale nie toleruje uwag powaznych,ktore
      ostrzegaja Szarona przed zgubnymi dezyzjami.
      • Gość: ktos Re: Cenzura w Wyborczej (Szokujace zdjecia) IP: *.acn.pl / 10.134.128.* 11.04.02, 23:10
        Prawda w oczy kole.
      • Gość: Rumsfeld Re: Cenzura w Wyborczej (Szokujace zdjecia) IP: *.tnt29.chi15.da.uu.net 12.04.02, 06:44
        Gość portalu: Zet napisał(a):

> Przed chwila napisalem uwage o przerazajacyh decyzjach wladz Izraela w sprawie
        > ujawnienia Palestynczokow w wieku zdolym do walki i groby rostrzeliwaniem takze
        >
        > ich rodzin.Uwazam to za straszne.Podala te wiadomosc polska telewizja.Uwagi nie
        >
        > byly wrogie wobec Izraela,ale porownalem to zarzadzenie do Zarzadzen wladz
        > niemieckich,ktore grozily rozstrzelaniem za ukrywanie Zydow.Takie zarzadzenia
        > przerazaly mnie w czasie okupacji niemieckiej,ale takze w Izraelu,ktory sam
        > sobie szkodzi.
        > Uwagi moje natychmiast zostaly usuniete.Gazeta Wyborcze toleruje uwagi
        > prywmitywne(nawet antysemickie),ale nie toleruje uwag powaznych,ktore
        > ostrzegaja Szarona przed zgubnymi dezyzjami.

Az sie prosi zeby mu Michnikowi tak profilaktycznie
        do dupy na kopac.Tak koszarnie zeby sie nie dobrudzic
        jak sie exkrementami zafajda.Budz i tyle-to delikatnie
        napisane.
        • Gość: Panek Re: Cenzura w Wyborczej (Szokujace zdjecia) IP: 212.150.0.* 12.04.02, 06:47
          szmaki niedomyte.
          • Gość: Maximus Re: Cenzura w Wyborczej (Szokujace zdjecia) IP: 157.25.92.* 12.04.02, 10:40
            Odpowiedz mi "żydku", skoro nazywasz mnie "polaczkiem", czemu w Europie tylko w
            jednym kraju - Polsce były tak liczne osiedla i gminy żydowskie? Czemu skoro
            jesteśmy takimi "szmakami" mamy najwięcej tytułów "sprawiedliwy wśród narodów
            świata", które to nadawane są przez was - "żydków" za ratowanie z narażeniem
            życia waszych tyłków przed aryjskimi chłopcami z SS? Swoimi wypowiedziami
            jedynie utwierdzasz w swym zdaniu tę część narodu polskiego, która uważa, że
            głupotą było pomaganie Polakom pochodzenia żydowskiego w czasie II wojny
            światowej. Zastanów się, twoje wypowiedzi jedynie podsycają nienawiść do
            Izraela, uśpioną po krwawej łaźni Holocaustu. I to nie tylko w Polsce, ale w
            całej Europie. Pamiętaj "kto sieje wiatr ten zbiera burzę".......
          • Gość: ajax ??? IP: 148.81.189.* 12.04.02, 10:51
            Wedlug ciebie w Palestynie nic zlego sie nie dzieje, a wszystkie te zdjecia to
            fotomontaz dla glupich "polaczkow" ?? Tak naprawde trwa tam sielanka w gronie
            bliskich przyjaciol. Normalka.

To moze jeszcze napiszesz, ze zdjecia i relacje z Aschwitz, to tez byla tylko
            propaganda ? Paru takich, co zakwestionowalo te zbrodnie juz ma klopoty.

Rzeczywiscie, bardzo europejska GW wykazuje asceze w relacjonowaniu sytuacji na
            froncie (co najwyzej 1/2 strony dziennie) i relatywizm w odniesieniu do praw
            czlowieka. Inne gazety zreszta tez. Telewizyjni reporterzy maja cykora i cedza
            slowa tak, aby przypadkiem nie powiedziec o jedno slowo prawdy za duzo. Bywaja
            bohaterscy na pierwszych liniach frontow, pchaja sie nawet dalej, a w tym
            przypadku boja sie, .... ze nie dostana amerykanskiej wizy, popadna w infamie
            srodowiska, wyleca z roboty, ...
            • patriota po co w ogole gadacie z tym zydowskim scierwem? 12.04.02, 14:58
              Czemu odpowiadacie w ogole pankowi?
              Ta obrzezana swinia nie dostala dosyc cyklonu B i teraz sie tu potyka o swoje
              pejsy.
              Niech sie ktos nad nim zlituje i go dobije.
          • normalna Re: Cenzura w Wyborczej (Szokujace zdjecia) 15.04.02, 13:22

> klamstwa .klamstwa.zdjencia robione w teatrze wy debile.jednak to prtawda
            > .
            > szmaki niedomyte.

Panek, otworz sobie ten oto link. Moze obrazy przemowia do ciebie i pomoga
            zmienic plyte, bo chyba cos ci sie zacielo ostatecznie.

www.elliat.republika.pl

• Gość: normalna Re: Cenzura w Wyborczej (Szokujace zdjecia) IP: 2.3.STABLE* / 10.0.5.* 15.04.02, 13:33

> klamstwa .klamstwa.zdjencia robione w teatrze wy debile.jednak to prtawda
            > .
            > szmaki niedomyte.

Panek, otworz sobie ten oto link. Moze obrazy przemowia do ciebie i pomoga
            zmienic plyte, bo chyba cos ci sie zacielo ostatecznie.

www.elliat.republika.pl

• Gość: bocian kilka spostrzeżeń IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 12.04.02, 10:53
      Mam następujące spostrzeżenia:

1 Panek to bałwan - jeżeli reprezentuje choć część opinii żydowskiej to jest to
      banda ograniczonych umysłowo imbecyli i należy ich powywieszć. Na szczęście
      uważam że jest to odosobniony przypadek głąba który się dorwał do internetu a z
      rozumu zostało mu tyle co z ciała Palestyńczyka rozerwanego własną bronią.

2. Też przypominam sobie to zdjęcie jako resztki Palestyńczyka rozerwanego jego
      własną bombą.

3. Pamiętajcie że zdjęcia sa strasznie stronnicze - ciężko żeby nie były
      stronnicze jeżeli robi je jedna ze stron konfliktu (nie mniej nie wątpię że
      żołnierze Izraelscy dopuszczają się w tej chwili aktów nawet ludobójstwa!).

4. obejrzyjcie zdjęcia Izraelczyków rozerwanych na strzępy przez bomby
      palestyńskie, zastrzelonych przez snajperów palestyńskich. To nie jest tak ze
      zbrodniarze sa po jednej stronie!

5 Pamiętajcie od czego to wszystko sie zaczeło - podjęcie decyzji o budowie
      osiedli żydowskich na terenach zamieszkiwanych przez Palestyńczyków. Ci drudzy
      na to odpowiedzieli zamachami. Izrael na zamachy odpowiadał początkowo TYLKO
      likwidacją terrorystów Palestyńskich z Dżihad i Hezbollah. Palestyńczycy w
      odpowiedzi zabijali kolejnych cywili! I kto tu jest terrorystą? To co się
      dzieje to jest efekt terroryzmu Palestyńskiego oraz cichej pozycji opini
      międzynarodowej wraz z USA na pierwszym miejscu. A teraz się dziwią! Biedacy.
      I mimo całego dramatu i bólu jaki wyrzadza ta wojna wydaje mi sie że jeżeli
      świat tolerował zamachy terrorystyczne i nie zmusił Arafata do zdecydowanej
      interwencji to tak być musi - Izrael musi prowadzić wojnę żeby jego cywile nie
      ginęli w czasie pokoju jak kaczki do których się strzela.
      Niestety dla pokoju znów Izrael musi się pierwszy wycofać i liczyć że
      Palestyńczycy dorosną do takiego wielkiego posunięcia i zaprzestaną terroryzmu
      a zaczną rozmawiać. Bo jeśli nie to wkroczenie znów nastapi tylko ze wtedy
      Izrael będzie musiał postępowac jeszcze radykalniej.
      Dajcie znać jeżeli się mylę!
      A po ginących i tak będzie płacz...
      Pozdrawiam
      Bocian
      • Gość: ktos Re: kilka spostrzeżeń IP: *.acn.pl / 10.134.128.* 12.04.02, 11:14

> 5 Pamiętajcie od czego to wszystko sie zaczeło - podjęcie decyzji o budowie
        > osiedli żydowskich na terenach zamieszkiwanych przez Palestyńczyków. Ci drudzy
        > na to odpowiedzieli zamachami. Izrael na zamachy odpowiadał początkowo TYLKO
        > likwidacją terrorystów Palestyńskich z Dżihad i Hezbollah. Palestyńczycy w
        > odpowiedzi zabijali kolejnych cywili

To NIE jest prawda. Zydzi nie likwidowali tylko terorystow (chociazby dlatego, ze
        nie mieli (i nie maja, teraz to widac doskonale) takich mozliwosci). Po drugie:
        Palestynczycy od poczatku zabijali takze zydowskich zoldakow, problem w tym, ze
        izrael to ukrywal (i nadal to robi, jak mu na reke). Po trzecie: w izraelu jest
        dupokracja, wiec kazdy zyd jest odpowiedzialny za okupacje. Co do Palestynczykow,
        to ich duza czesc ma malo albo nie ma nic wspolnego z teroryzmem.
        • Gość: a Re: kilka spostrzeżeń IP: 148.81.189.* 12.04.02, 13:01
      • Gość: PEACE Re: kilka spostrzeżeń IP: *.dialup.mindspring.com 13.04.02, 00:15
        Gość portalu: bocian napisał(a):

> Mam następujące spostrzeżenia:
        >
        > 1 Panek to bałwan - jeżeli reprezentuje choć część opinii żydowskiej to jest to
        >
        > banda ograniczonych umysłowo imbecyli i należy ich powywieszć. Na szczęście
        > uważam że jest to odosobniony przypadek głąba który się dorwał do internetu a z
        >
        > rozumu zostało mu tyle co z ciała Palestyńczyka rozerwanego własną bronią.
        >
        > 2. Też przypominam sobie to zdjęcie jako resztki Palestyńczyka rozerwanego jego
        >
        > własną bombą.
        >
        > 3. Pamiętajcie że zdjęcia sa strasznie stronnicze - ciężko żeby nie były
        > stronnicze jeżeli robi je jedna ze stron konfliktu (nie mniej nie wątpię że
        > żołnierze Izraelscy dopuszczają się w tej chwili aktów nawet ludobójstwa!).
        >
        > 4. obejrzyjcie zdjęcia Izraelczyków rozerwanych na strzępy przez bomby
        > palestyńskie, zastrzelonych przez snajperów palestyńskich. To nie jest tak ze
        > zbrodniarze sa po jednej stronie!
        >
        > 5 Pamiętajcie od czego to wszystko sie zaczeło - podjęcie decyzji o budowie
        > osiedli żydowskich na terenach zamieszkiwanych przez Palestyńczyków. Ci drudzy
        > na to odpowiedzieli zamachami. Izrael na zamachy odpowiadał początkowo TYLKO
        > likwidacją terrorystów Palestyńskich z Dżihad i Hezbollah. Palestyńczycy w
        > odpowiedzi zabijali kolejnych cywili! I kto tu jest terrorystą? To co się
        > dzieje to jest efekt terroryzmu Palestyńskiego oraz cichej pozycji opini
        > międzynarodowej wraz z USA na pierwszym miejscu. A teraz się dziwią! Biedacy.
        > I mimo całego dramatu i bólu jaki wyrzadza ta wojna wydaje mi sie że jeżeli
        > świat tolerował zamachy terrorystyczne i nie zmusił Arafata do zdecydowanej
        > interwencji to tak być musi - Izrael musi prowadzić wojnę żeby jego cywile nie
        > ginęli w czasie pokoju jak kaczki do których się strzela.
        > Niestety dla pokoju znów Izrael musi się pierwszy wycofać i liczyć że
        > Palestyńczycy dorosną do takiego wielkiego posunięcia i zaprzestaną terroryzmu
        > a zaczną rozmawiać. Bo jeśli nie to wkroczenie znów nastapi tylko ze wtedy
        > Izrael będzie musiał postępowac jeszcze radykalniej.
        > Dajcie znać jeżeli się mylę!
        > A po ginących i tak będzie płacz...
        > Pozdrawiam
        > Bocian

JEDNO ALE, STOSUNEK OFIAR JEST TERAZ JEKIES 500 PALESTYCZYKOW DO 30 ZYDOW I ZYDZI
        POKAZUJA WYBUCH W KAWIARNI ALE NIE CHCA WPUSCIC DZIENNIKARZY DO OBOZU UCHODZCOW.
        DLACZEGO? PYTANIE RETORYCZNE
    • Gość: Tadek Re: Cenzura w Wyborczej (Szokujace zdjecia) IP: *.244.100.66.Dial1.NewYork1.Level3.net 13.04.02, 20:21
      O Boze...
      • Gość: Dorotka Gina ciala palestynczykow IP: *.246.85.173.Dial1.NewYork1.Level3.net 15.04.02, 06:06
        Wiele gazet donisi ze w tajemniczych okolicznosciach gina ciala zabitych arabow.
        Szykuje sie cos w stylu Katynia?
        • Gość: jojo Re: Gina ciala palestynczykow IP: *.proxy.aol.com 15.04.02, 06:11
          Gość portalu: Dorotka napisał(a):

> Wiele gazet donisi ze w tajemniczych okolicznosciach gina ciala zabitych arabow
          > .
          > Szykuje sie cos w stylu Katynia?

A czemu nie? Arab to zwierze,naloz mu kapcie,a czlowieka nasladowac bedzie...
          • Gość: αΓ»¼ Re: Gina ciala palestynczykow IP: *.104.popsite.net 15.04.02, 10:58
            tracert //oj486 -t 15-04-2002 06:11 & su α╫α▐ßαΓ»¼
            • Gość: יקנרםמ Re: Gina ciala palestynczykow IP: *.cm-upc.chello.se 15.04.02, 11:31
              Gość portalu: αΓ»¼ napisał(a):

> tracert //oj486 -t 15-04-2002 06:11 & su α╫α▐ßαΓ
              > ;»¼

www.hebron.org.il/maaraflag5.GIF
              יקנרםמ

• aqra Re: Gina ciala palestynczykow 15.04.02, 15:17
            Gość portalu: jojo napisał(a):

> Gość portalu: Dorotka napisał(a):
            >
            > > Wiele gazet donisi ze w tajemniczych okolicznosciach gina ciala zabitych a
            > rabow
            > > .
            > > Szykuje sie cos w stylu Katynia?
            >
            > A czemu nie? Arab to zwierze,naloz mu kapcie,a czlowieka nasladowac bedzie...

hehehe dobre Panie jojo.pozdrawiam .
          • Gość: Polak Re: Gina ciala palestynczykow IP: *.boanxx2.adsl.tele.dk 15.04.02, 15:24
            Ty jojo.........
            Wolnosc Palestyne
    • Gość: wieslaw6 Re: Cenzura w Wyborczej (Szokujace zdjecia) IP: *.cm-upc.chello.se 15.04.02, 14:21

[...cut..]

Posluchaj moj drogi. Niedalej jak wczoraj napisalem artykul na temat propagandy.
      Napisalem w nim dla przykladu ze Izraelskie szpitale nigdy nie wpuszczaja do
      srodka dziennikarzy nie pozwalaja im fotografowac ani filmowac pomordowanych i
      zmasakrowanych po zamachach ludzi.

Izraelnie pozwala robic zdjec porozrzucanych po ziemi szczatkow ludzkich,
      pozostalosci po jakims kolejnym terorystycznym zamachu.

Po zamachu w New York mimo ze zginelo tam prawie 3000 ludzi i bezprzerwy podczas
      porzadkowania ruin znajdowano kawalki ludzkich cial - zaden dziennikarz - nikt
      nie robie zdjec i nie zamieszczal tego w prasie.

Dlaczego. Taka jest nasza mentalnosc!!! Zaden czlowiek nie chce widziec szczatkow
      swoiej najblizszej rodziny na zdjeciach w gazetach. Uzywanie zwlok do propagandy
      jest dla mnie czyms obrzydliwym. Jest to zgoty obliczone na to ze krwawe zdejcia
      porusza czytelnika.

Dlatego tez widzi sie ciagle i glownie arabskie zdjecia ofiar ale prawie wogole
      nie widzi sie Izraelskich ofiar. Poza tym strony na ktore wskazujesz zawieraja
      zdjecia ktore sa sfalszowane. Glowa lezacego tam palestynczyka jest prawdziwa ale
      nie jest to zpowodu izraleskiego okrucienstwa, ale tak to wyglada jak ktos sie
      wysadzi w powietrze.

Dzieci Palestynskie bardzo czesto ginely nie dlatego ze Izraelczycy do nich
      strzelali ale dlatego ze ich Paletynscy tatusiowie otwierali ogien do
      Izraelczykow nie dbajac o to ze stoja wsrod kobiet i dzieci. Jeden z takich
      tatusiow produkujac bomby w jednym z obozow uchodzcow wysadzil sie w powietrze
      razem z zona i dziecmi.

Poza tym jestem pewnien ze ci sie nic nie stanie... ze zaden Fredzio nie zagraza
      twemu zyciu.. caly ten siet jest prowadzony przez islamskiego fanatyka podobnego
      do tego ktorego w Szwecji skazano za rasizm i ktory wyniosl sie ze swoim site do
      USA

GHAZI, RASHID (RG22032) info@ummah.net
      GHAZI,RASHID
      Muslim Directory ltd, 65a Grosvenor Rd.
      LONDON W71HR
      UK 020 87994455 020 87994456

Nie pisz tez "nas polakow" - bo nikt nie wie czy jestes Polakiem a nie jakims
      Arabskim studentem ktory kiedys przebywal w polsce na kursach organzizowanych
      przez PRL.
      • Gość: m4 Re: Cenzura w Wyborczej (Szokujace zdjecia) IP: 194.151.168.* 15.04.02, 14:59
        Przed laty opowiadal mi przyjaciel z Durbanu jak europejscy dziennikarze
        rozrzucili cukierki na wysypisku smieci i filmowali z ukrycia.Zdjecia poszly w
        swiat jako dowod glodujacych czarnych w RPA ofiar apartheidu.Tak samo odbieram
        zdjecia produkowane przez Palestynczykow.Czysta i ordynarna propaganda!To
        przeciez Palestynscy terrorysci zamordowali 76 olimpijczykow w Monachium ,
        wysadzali samoloty z pasazerami w roznych czesciach swiata , zastrzelili
        inwalide na wozku na Achile Lauro a teraz morduja przypadkowych ludzi w
        centrach sklepowych.To "dzielni partyzanci" mordujacy niewinnych. To Izrael
        jest, tak jak kiedys Polska, przedmurzem cywilizacji europejskiej w morzu
        muzulmanskiej nienawisci.To po Jego stronie powinna byc sympatia Polakow ,
        nawet tych oglupionych antysemicka retoryka Radia Maryja.To Jego Corka byla
        Miriam-Maryja i Jej Syn Josua-Jezus.Czyzbyscie i tego nie wiedzieli!!!!
        • Gość: Polak Re: Cenzura w Wyborczej (Szokujace zdjecia) IP: *.boanxx2.adsl.tele.dk 15.04.02, 15:21
          Wolnosc Palestyna
        • Gość: Z..N.זZN ZN&# 1494;&# 1502; IP: *.cm-upc.chello.se 15.04.02, 16:00
          Gość portalu: m4 napisał(a):

> Przed laty opowiadal mi przyjaciel z Durbanu jak europejscy dziennikarze
          > rozrzucili cukierki na wysypisku smieci i filmowali z ukrycia.Zdjecia poszly w
          > swiat jako dowod glodujacych czarnych w RPA ofiar apartheidu.Tak samo odbieram
          > zdjecia produkowane przez Palestynczykow.Czysta i ordynarna propaganda!To
          > przeciez Palestynscy terrorysci zamordowali 76 olimpijczykow w Monachium ,
          > wysadzali samoloty z pasazerami w roznych czesciach swiata , zastrzelili
          > inwalide na wozku na Achile Lauro a teraz morduja przypadkowych ludzi w
          > centrach sklepowych.To "dzielni partyzanci" mordujacy niewinnych. To Izrael
          > jest, tak jak kiedys Polska, przedmurzem cywilizacji europejskiej w morzu
          > muzulmanskiej nienawisci.To po Jego stronie powinna byc sympatia Polakow ,
          > nawet tych oglupionych antysemicka retoryka Radia Maryja.To Jego Corka byla
          > Miriam-Maryja i Jej Syn Josua-Jezus.Czyzbyscie i tego nie wiedzieli!!!!

z.N
          tak trzymac
        • Gość: ustupid? 76 w Monachium??????????????????? IP: *.nyc2.dsl.speakeasy.net 15.04.02, 16:57
          Wiem o 11 ale to pewnie tak samo jak z 3 milionow zydzi zrobili 6 o ktorych wie
          kazde dziecko na swiecie.(To byl majstersztyk propagandy)
          sprawdz sobie na waszym kanale CNN
          www.cnn.com/US/9607/27/munich.remembered/
      • Gość: Polak Re: Cenzura w Wyborczej (Szokujace zdjecia) IP: *.boanxx2.adsl.tele.dk 15.04.02, 15:22
        Wolnosc Palestyna
        • Gość: m4 Re: Cenzura w Wyborczej (Szokujace zdjecia) IP: 194.151.168.* 15.04.02, 15:49
          Ech!Zebys Ty jeszcze po polsku pisac umial "polaku"!
        • Gość: swiadek Latest news 16/04/2002 IP: *.nyc2.dsl.speakeasy.net 16.04.02, 17:07
          najswierzsze wiadomosci

www.peacenowar.net/Palestine/News/April%2016%2002.htm#5
    • Gość: Waldi Re: Cenzura w Wyborczej (Szokujace zdjecia) IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 16.04.02, 22:24
      Dzięki za ten link . Niech Świat zobaczy prawdę , którą przekazują
      zdjęcia .Hipokryci w stylu Warszawskiego czy Geberta i Pana Ambasadora Izraela
      w Polsce - wstydźcie się !
      • Gość: Bimber Czy to moze Waldi z Hybryd? lata 70te? IP: *.246.81.127.Dial1.NewYork1.Level3.net 18.04.02, 03:50
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka