wasyl_szuja 13.08.15, 19:44 A więc doczekaliśmy się: wyborcza.pl/1,75477,18553005,rosyjscy-dziennikarze-skarza-putina-w-sadzie-chca-odtajnienia.html#BoxGWImg My wiemy to od początku. Kreml od początku zgrywa głupa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
frompiter "Rosyjscy", he-he:-) 13.08.15, 20:11 wasyl_szuja napisał: > A więc doczekaliśmy się: > wyborcza.pl/1,75477,18553005,rosyjscy-dziennikarze-skarza-putina-w-sadzie-chca-odtajnienia.html#BoxGWImg "Skarga została złożona na początku czerwca. Jej autorem jest Iwan Pawłow, adwokat, prezes fundacji Swoboda Informacji". Fundacja "Swoboda Informacji" w sierpniu 2014 otrzymala honorowy status agenta zagranicznego, akurat po spotkaniu z Obama. Kasa z Zachodu sie konczy, czas chlopaczkom dorobic pare groszy:-) www.svoboda.org/content/article/26568837.html No i cala koszerna ekipa "rosyjskich dziennikarzy":-) Olewski: www.ridus.ru/images/2015/7/21/313151/58e6819474.jpg Babczenko, nazwisko panienskie Geodakian: mediananny.com/content/images_new/news/620x408/105901.jpg Banderowiec-politruk Pasko ze Lwowu, ktory juz odsiedzial za szpionaz na rzecz Japonii: www.index.org.ru/mayday/images/pasko7.jpg Szlossberg, bez komentarza: energo.mobile.rustelegraph.ru/photo/all/21489.jpg Olewski: www.ridus.ru/images/2015/7/21/313151/58e6819474.jpg Ruslan Lewijew, bez komentarza, zlac sie mozna: pbs.twimg.com/media/CE_I6MLWIAEEnAs.jpg Gzie sa "rosyjscy dziennikarzy" na tej liscie?:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ubiquitousghost88 Szlomo, pakuj się... 13.08.15, 20:40 I ty huskij?...:))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
stefan2015 Odezwał się z powrotem troll "spowrotem" 13.08.15, 20:56 ubiquitousghost88 13.08.15, 11:46 napisał: Zmienny! Tam i spowrotem... forum.gazeta.pl/forum/w,50,158434056,158434316,Toz_to_nie_bedzie_prad_staly_.html Ze "spowrotem" to ty daleko nie zjedziesz, jesteś matoł i tyle! Odpowiedz Link Zgłoś
frompiter Iwan Pawłow Chińczykiem nie jest. 13.08.15, 22:16 stefan2015 napisał: >Iwan Pawłow jest Chińczykiem! > To chciałeś napisać? On po prostu pracuje na USA, dostaje stad kase i wlasnie z tego powodu jego fundacja zostala uznana za agenta zagranicznego. W St.Petersburgu go lubia i dla tego maluja mu serduszka na biurze:-) www.golos-ameriki.ru/content/ap-foreign-agents/1840100.html Info ze strony jego fundacji: old.svobodainfo.org/ru/node/491 "Nas finansuja naszy partnerzy": National Endowment for Democracy, USA Open Society Institute (Soros), USA Oak Foundation, Szwajcaria Ambasada Holandii MacArthur Foundation, USA Odpowiedz Link Zgłoś
yurek11111 Re: Iwan Pawłow Chińczykiem nie jest. 13.08.15, 22:28 romrus, oprocz wylewania pomyj na pytajacych,masz cos w temacie? Ruskie gina na Ukrainie sluzac w wojsku,czy tez sa urlopowani? Putin utajnil informacje o stratach wśród rosyjskich wojskowych "w czasie pokoju oraz podczas operacji specjalnych" ze wzgledu na to,ze chce ukryc udzial ruskich wojsk walczacych po stronie separatystow ,czy tez V kolumne Chinom podsyla? Opinia jorla o nie taczce: Wku..asz mnie n-t. Jestes bezmyslna ale za to duzym parciem na ekran. Pojecia nie masz o niczym ale piszesz Odpowiedz Link Zgłoś
frompiter [...] 13.08.15, 22:33 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
yurek11111 Re: Z kim mam dyskutowac na temat? 13.08.15, 22:40 A przed kim oczerniasz rosyjskich dziennikarzy? re:zkim mam dyskutowac.... buhahahaha,ale robisz z siebie przyglupa..... re:wielonickowy trollu Musisz miec wieeeelka doope.....:-)))) re:Ja was obu mam w doopie, razem z koszerna ekipa podpisantow skargi. > Dobrze ze chociaz ty przyznajesz ze ruskie gina na Ukrainie,bo ten z Kremla idzie w zaparte.... re:> Lepiej ginac za sluszna idee Odpowiedz Link Zgłoś
frompiter Oczerniac? 13.08.15, 23:19 yurek11111 napisał: > A przed kim oczerniasz rosyjskich dziennikarzy? Jak mozna oczernic czlowieka, nazywajac jego narodowosc? Po za tym, kasa z Jankiesji to zaszyt i honor, jak mozna kogos tym oczernic?:-) Odpowiedz Link Zgłoś
yurek11111 Re: Oczerniac? 13.08.15, 23:29 Tak myslalem ze to zbyt skomplikowane okreslenie dla ciebie ,spytaj prowadzacego cie politruka,moze ci wytlumaczy,ale podpowiem ze to rosyjscy dziennikarze..... Odpowiedz Link Zgłoś
frompiter Wytlumacz mi, michnikowcu, ... 13.08.15, 23:35 yurek11111 napisał: > Tak myslalem ze to zbyt skomplikowane okreslenie dla ciebie ,spytaj prowadzaceg > o cie politruka,moze ci wytlumaczy,ale podpowiem ze to rosyjscy dziennikarze... ...po co wy swoi piekny nazwiska zmeniacie na na jakies niewyrazny slowianski? Mial znany "rosyjski" opozycjonista takie piekne nazwisko Zilbertrud, a zostal "rosyjskim poeta" Bykowym:-) img11.nnm.me/6/9/9/3/2/bb5bf2e0d7197951f0ff51e0853.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
yurek11111 Tlumacze ci chociaz michnikowcem nie jestem...:-) 13.08.15, 23:47 Nie nazwisko swiadczy o tym czy sie jest ruskim grazdaninem... Kazdy z dziennikarzy skarzacych dekret Putina,posiada paszport rosyjski... My mamy nawet takiego Polaka, z ktorego jestesmy dumni.... www.sport.pl/boks/1,64992,18487100,boks-nokaut-polaka-robi-furore-na-swiecie-wideo.html Odpowiedz Link Zgłoś
pijatyka Pasja prawdziwego kacapa - tropienie zaginionych.. 30.09.15, 22:09 ...napletków. Odpowiedz Link Zgłoś
stefan2015 Re: Z kim mam dyskutowac na temat? 13.08.15, 22:46 frompiter napisał(a): > Bla-bla-bla. > Lepiej ginac za sluszna idee, niz na rozkaz Pana zza oceanu z rak kozopasow na > afganskim zadoopiu, jak gina polskie zolnierzy. Polscy żołnierze uczestniczą w misjach ONZ. W jakiej to misji uczestniczą rosyjscy żołnierze na Ukrainie? PS. Z tymi ideami, to bez patosu... . Kremlowska klika traktuje was jak mięso armatnie i to wszystko. Mają głębokim poważaniu, jakie wam przyświecają idee. Jest ważne tylko to, co głosi ich propaganda. Wy Rosjanie nie macie głosu tak, jak ryby ( mogą być szprotki, których Polska od lat nie eksportuje do Rosji, o czym zapomniał Miedwiediew). Odpowiedz Link Zgłoś
yurek11111 Re: Z kim mam dyskutowac na temat? 13.08.15, 22:50 Nie oczekuj zrozumienia od romrusa,na forum to wlasnie on jest ruska propaganda....:-))))) re:Jest ważne tylko to, co głosi ich propaganda. Wy Rosjanie nie macie głosu.... Odpowiedz Link Zgłoś
frompiter Re: Z kim mam dyskutowac na temat? 13.08.15, 23:25 stefan2015 napisał: > Polscy żołnierze uczestniczą w misjach ONZ. Oszolomie, od kiedy ONZ prowadzi misje w Iraku czy Afganistanie? Do dzis szukacie broni chemicznej pod dowodstwa Jankiesow:-) > Z tymi ideami, to bez patosu... . > Kremlowska klika traktuje was jak mięso armatnie i to wszystko. Mają głębokim poważaniu, jakie wam przyświecają idee. Jest ważne tylko to, co głosi ich propaganda. Wy Rosjanie nie macie głosu tak, jak ryby ( mogą być szprotki, których Polska od lat nie eksportuje do Rosji, o czym zapomniał Miedwiediew). Bla-bla-bla Wlasnie z powodu braku glosu tysiacy ochotnikow na wlasne zyczenie wyjechali na Donbas i wala twoci banderowskich kumpli. Kozacy z Uralu ruszaja na Donbas www.youtube.com/watch?v=zKuVncftqHY www.youtube.com/watch?v=UbBkI-hFbxs Odpowiedz Link Zgłoś
yurek11111 tysiacy ochotnikow na wlasne zyczenie 13.08.15, 23:32 Wśród jednostek, których żołnierze uczestniczyli w walkach w ukraińskim Donbasie w szeregach separatystów, rosyjskie środki masowego przekazu wymieniały m.in. 76. dywizję desantowo-szturmową z Pskowa, 98. dywizję powietrznodesantową z Iwanowa, 5. samodzielną brygadę pancerną z Ułan-Ude i 3. brygadę sił specjalnych (specnazu) wywiadu wojskowego GRU z Togliatti. Kreml konsekwentnie neguje doniesienia o udziale żołnierzy z Rosji w walkach w Donbasie. Zaprzecza też, by Moskwa wspierała separatystów sprzętem bojowym. Przyznaje jedynie, że na wschodzie Ukrainy mogą walczyć ochotnicy z Rosji. Rosyjskie media niejednokrotnie informowały o przypadkach przenoszenia żołnierzy do cywila przed wysłaniem do Donbasu. Z przedstawionego 12 maja przez opozycyjną Republikańską Partię Rosji-Partię Wolności Narodowej (RPR-Parnas) raportu "Putin. Wojna", poświęconego konfliktowi na Ukrainie, wynika, że zginęło tam już co najmniej 220 rosyjskich żołnierzy. RPR-Parnas przewodził Borys Niemcow zamordowany 27 lutego w Moskwie. wiadomosci.onet.pl/swiat/rosja-obroncy-praw-czlowieka-i-dziennikarze-zaskarzyli-dekret-putina/hje36x Odpowiedz Link Zgłoś
j-k wez nie smiesz. 13.08.15, 23:52 kazde normalne panstwo - to neguje odbilo ci ? Odpowiedz Link Zgłoś
wasyl_szuja Re: "Rosyjscy", he-he:-) 14.08.15, 14:27 Podaj mi definicję Rosjanina, bo o Buriacie mówisz "Rosjanin", o swojej mieszance ugrofińsko-tatarskiej mówisz Rosjanin, to chyba mieszanki żydowsko-tatarsko-ugrofińsko-kaukaskie-i jakieś tam też są chyba Rosjanami, nie? Tak na logikę. I czy Rosjanie żydowskiego pochodzenia nie giną w Donbasie? Odpowiedz Link Zgłoś
frompiter A nie ma logiki 14.08.15, 15:36 wasyl_szuja napisał: > Podaj mi definicję Rosjanina, bo o Buriacie mówisz "Rosjanin", o swojej mieszance ugrofińsko-tatarskiej mówisz Rosjanin, to chyba mieszanki żydowsko-tatarsko-ugrofińsko-kaukaskie-i jakieś tam też są chyba Rosjanami, nie? Tak na logikę. To sa Rosjanie: Anatoli Wasserman - "ja sie nie uwazam za Zyda, ja sie uwazam za Rosjanina zydowskiego pochodzenia". img.flexcom.ru/2012/06/14/bimg656203.jpg Iosif Kobzon -"Zydzi, nie wqrwiajcie rosyjski narod" Wystepowal z koncertami w Afganistanie, Czeczenii, na Donbasie. Wszed do srodka Nord-Ostu na negocjacji z terroristami -"bylem w domu, kiedy uslyszalem o zamachu terroristycznym, ogolilem sie, zalozylem garnitur i pojechalem tam, bo uwazalem, ze tak mam zrobic" www.kp.ru/f/12/image/13/64/7546413.jpg Leonid Roszal - Dwa razy prowadzil negocjacji z terroristami, ratowal dzieci. files.vm.ru/photo/vecherka/2013/07/doc6asicmcx387r0izg300_800_480.jpg plk Said-Muhamed Kakijew, Bohater Rosji - "na Allaha przysiegam, ze jestem gotow umrzec za Rosje" preview.photoxpress.ru/preview/photoxpress_ru/news_info/349278802.jpg Ramzan Kadyrow - "oddam zycie za Rosje" lol54.ru/uploads/posts/2012-10/1350412292_001.jpg Dorzy Batomunkujew, slynny buriacki czolgista - "Rosjan nie da sie pokonac, nas mozna wylacznie zatruc...o niczym nie zaluje, walczylem po slusznej stronie..." www.novayagazeta.ru/storage/c/2015/03/02/1425299584_891748_96.jpg Mahomed Tolbojew, pilot myśliwca - "wstyd i hanba ukrainskim pilotom, ktory walcza przeciwko wlasnemu narodowi" Mufci Albir Krganow - "My, Rosjanie, zyjeme na jednej ziemi i mame wspolna kulture" voicesevas.ru/img/2d857e527fdcc4bbde4d4e43ba2c89bb.jpeg etc, etc, etc > I czy Rosjanie żydowskiego pochodzenia nie giną w Donbasie? Nie wiem, ale bardzo, bardzo mozliwe. W kazdym razie ministrem SZ Donieckiej Republiki jest Pan Kofman. Natomiast czlonkowie bandy sprzedawczykow, ktora zebra w ambasadach o kase, Rosjanami nie sa, nawet jesli sie nazywaja Iwan Pawlow czy Wasili Iwanow. Odpowiedz Link Zgłoś
wasyl_szuja Re: A nie ma logiki 14.08.15, 15:57 A nie zauważyłeś, że walczą o Rosję postępową i nowoczesną, a nie pogrążający się w kryzysie społeczno-polityczno-gospodarczym gazowy bantustan? Odpowiedz Link Zgłoś
frompiter Nie smiesz mi:-) 15.08.15, 17:54 wasyl_szuja napisał: > A nie zauważyłeś, że walczą o Rosję postępową i nowoczesną, a nie pogrążający się w kryzysie społeczno-polityczno-gospodarczym gazowy bantustan? Za amerikanska kase? Poyebalo cie sie, szujo:-) Predzej uwierze w ufoludkow, niz w szczery i dobry intencji Zachodu wobec Rosji. Odpowiedz Link Zgłoś
pijatyka Re: Podaj mi definicję Rosjanina 23.08.15, 18:07 Interesują Cię definicje forumowego Zesranina ? Really? ;-> Odpowiedz Link Zgłoś
pijatyka Brutalna prawda jest taka, że iwany masowo... 14.08.15, 00:27 ...trują się na poligonach polskimi jabłkami i szprotkami... Odpowiedz Link Zgłoś
europitek Re: Brutalna prawda jest taka, że iwany masowo... 14.08.15, 04:46 Bywają też śmiertelne pogryzienia przez szprotki, które są jadowite. A w jabłkach polscy dywersanci od Sawickiego zaszywają nanobomby. Odpowiedz Link Zgłoś
pijatyka Re: w jabłkach dywersanci zaszywają nanobomby 14.08.15, 14:43 Iwanonanobomby ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pijatyka Re: iwany masowo trują się na poligonach 27.10.15, 16:17 A żeby popełnić samobójstwo to jadą aż do Syrii www.tvn24.pl/wiadomosci-ze-swiata,2/w-syrii-zginal-zolnierz-rosyjski,589515.html Odpowiedz Link Zgłoś
pijatyka A żołnierze - prawdy o nich samych (żywych) 15.08.15, 15:27 Rosyjski oficer Władimir Starkow publicznie zaapelował do prezydenta Władimira Putina, by potwierdził, że jest majorem sił zbrojnych Rosji. Starkow walczył w szeregach prorosyjskich rebeliantów w Donbasie. Został zatrzymany i trafił do ukraińskiego aresztu. Władze na Kremlu utrzymują, że rosyjskich wojskowych w Donbasie nie ma. "Nie odcinajcie się od nas" - prosił oficer. www.tvn24.pl/wiadomosci-ze-swiata,2/wojna-w-donbasie-rosyjski-oficer-apeluje-do-putina,568931.html Odpowiedz Link Zgłoś
eva.aus.moskau Re: Rosyjscy dziennikarze chcą prawdy o poległych 01.10.15, 11:40 Moim zdaniem Rosjanom nalezy sie prawda a w tej chwili karmieni sa klamstwem Odpowiedz Link Zgłoś