Dodaj do ulubionych

Dlaczego Rosja na kolanach przeprasza Turcje?

05.10.15, 21:35
Nie dosc ze tureckie F-16 pogonily zablakany rosyjski samolot to jeszcze pilot rosyjskiego samolotu musial po wyladowaniu szybko zmieniac spodnie. To Turcy powinni przeprosic wystraszonych Rosjan. Jak myslicie bystrzyki?
Obserwuj wątek
    • wasyl_szuja Rosjanie muszą uważać. 05.10.15, 21:47
      Latając samolotami bez oznaczeń mogą narobić sobie biedy. Oficjalnie to nie są maszyny państwa rosyjskiego.
      • szwampuch58 Re: na tych modernych terorystow... 05.10.15, 21:51
        ....szczegolnie:
        pbs.twimg.com/media/CQiIx51VEAAW_iV.jpg
        • eva.aus.moskau Re: na tych modernych terorystow... 05.10.15, 21:59
          Ciekawe, ze mundur tego terrorysty pochodzi z magazynu pod Moskwa. W identycznych zielone ludziki zajmowaly Krym. Bron tez znajomo wyglada. Rosyjska. Podejrzewam ze flagi produkowane sa w Petersburgu, bo tam mielismy taka fabryczke takich gadzetow.
          Dobrze, ze podlinkowales dzieki temu wiadomo ze Rosja tp nie w kij dmuchal i ma swoj towar eksportowy.
          • szwampuch58 Re: i to by bylo na tyle 05.10.15, 22:03
            demotywatory.pl//uploads/201103/1300145587_by_babycham_600.jpg
            • eva.aus.moskau Re: i to by bylo na tyle 05.10.15, 22:10
              W takim razie zeby rozmowa z toba nie skonczyla sie w taki sposob to zostawiam ciebie z twoim problemem intelektualnym, moze dojdziesz kiedys do sensownej inteligencji
        • wasyl_szuja Tak wyglądają nowocześni terroryści: 05.10.15, 22:06
          www.abc.net.au/news/image/5293232-3x2-940x627.jpg
          Gaspadin jest wielikij!
          • eva.aus.moskau Re: Tak wyglądają nowocześni terroryści: 05.10.15, 22:13
            Tych ja znaju. Wiem ze w Moskwie szykowano ta operacje juz trzy lata wczesniej. Mundury, bron itp. Mamy tego w Rosji na kopy i teraz eksportujemy do roznych krajów.
      • pijatyka Re: Latając samolotami bez oznaczeń 09.10.15, 21:41

Zielone lotniki ?
        • eva.aus.moskau Re: Latając samolotami bez oznaczeń 19.12.15, 22:58
          I biede maja. Nigdzie juz nie wyjadą na wakacje i nic do garnka nie wloza.
      • pijatyka Re: mogą narobić sobie biedy 27.11.15, 17:18

Było słuchać...
    • eva.aus.moskau Re: Dlaczego Rosja na kolanach przeprasza Turcje? 05.10.15, 21:48
      Jakby tego bylo malo to jeszcze okazalo sie ze wszystkie piloci rosyjscy boja sie teraz latac. Wiec zastanawiam sie czy nie powinni dostac odzkodowania od Turcji.
      Jedyny plus z calej sytuacji, ze ambasador wyczyscil Turkom dywan nogawkami.
    • eva.aus.moskau Re: Dlaczego Rosja na kolanach przeprasza Turcje? 05.10.15, 22:27
      Slyszalam jeszcze ze ten samolot rosyjski nie nadaje sie do uzytku ze wzgledu na skazenie biologiczne kabiny.
      • kaszebe12 Jeju , evus !!! 05.10.15, 22:56
        -To oni maja nawet kabiny skazone biologicznie ? -Jeden z twoich przyjaciol doniosl nam o AIDS-ie , wszach i krotkich penisach...co to bedzie , co to bedzie ? -No , nie ! -Ruscy juz przegrali z kretesem ! Czy ty sobie mozesz wyobrazic rezultat randki ruskiego lotczika z jakas piekna Syryjka ? Juz ma dojsc do finalu , Rusek sie rozbiera i co ta piekna Syryjka widzi ? -Wyglodzony szkielet pokryty wszami , skazony biologicznie adidasem , alkoholem i narkotykami...i na dodatek ten malusienki penis....ale blamaz !
        • 5magna Re: Jeju , evus !!! 05.10.15, 23:26
          Tak bystrzaki daja dupy ze wypisuja androny. Wszy was zjedza......
        • eva.aus.moskau Re: Jeju , evus !!! 07.10.15, 11:34
          Nie mecz mnie swoim nieuctwem, dopiero wrocilam z urlopu i nie mam ochoty ciebie teraz uczyc.
        • jankowski1960 Re: Jeju , evus !!! 12.10.15, 09:44
          " o AIDS-ie , wszach i krotkich penisach..." - no coz... ludzie mowia zawsze o swoich problemach---
      • wasyl_szuja Kokpit Su-34. 06.10.15, 00:14
        Jest w nim wc, ale nie pytaj mnie jak rozwiązują sprawę przykrych zapachów. Wiem, że podczas lotu nie można otwierać "okien" by się wywietrzyło.
        Natomiast w wypadku rozbicia się lub zestrzelenia, piloci najprawdopodobniej skończą z sedesem w zębach.
        • wasyl_szuja Toaleta w Su-34: 06.10.15, 00:21
          i.imgur.com/ttwLB.jpg

• eva.aus.moskau Re: Toaleta w Su-34: 11.10.15, 20:08
            Tamten pilot nie zdazyl najwyrazniej do toalety.
    • eva.aus.moskau Re: Dlaczego Rosja na kolanach przeprasza Turcje? 06.10.15, 08:22
      Okazuje sie ze rosyjski ambasador w Turcji musial kupic nowe spodnie, bo poprzednie pozdzieral juz na kolanach. MSZ Turcji bedzie chyba musialo w niedlugim czasie wymienic tez dywan, bo codzienne wizyty ambasadora Rosji na kolanach nadmiernie go zuzywaja.
      • kaszebe12 Alez evuniu.... 07.10.15, 20:56
        -Co ty mnie zarzucasz ? -Ja tylko przekazalem informacje twoich przyjaciol , nic wiecej , a ty takim niesympatycznym tonem sie do mnie zwracasz...nieladnie , evus...
        • eva.aus.moskau Re: Alez evuniu.... 09.10.15, 20:10
          A co ja mam do twoich przyjaciol? Mowilam ci juz ze nie wezme calego waszego kibucu na utrzymanie. Musicie sobie zaczac radzic sami.
    • eva.aus.moskau Re: Dlaczego Rosja na kolanach przeprasza Turcje? 10.10.15, 20:45
      Turcy sie doigrali. Po co im byl ten dywan? Teraz popamietaja Rosje i jej sluzby specjalne. Kadyrow dostanie kolejny medal.
    • drugiwojwa Komu takie brednie piszesz ? 10.10.15, 21:13
      eva.aus.moskau napisała:
      Nie dosc ze tureckie F-16 pogonily zablakany rosyjski samolot to jeszcze pilot rosyjskiego samolotu musial po wyladowaniu szybko zmieniac spodnie. To Turcy powinni przeprosic wystraszonych Rosjan. Jak myslicie bystrzyki?
      .................
      Tekst nie tylko kłamliwy, ale również głupi. Wymyśl coś bardziej przekonywującego.
      Podejrzewam że szkoły miałaś pod górkę ?
      IIdiotom ?
      • eva.aus.moskau Re: Komu takie brednie piszesz ? 10.10.15, 21:16
        Zgadles, najwyrazniej jestes targetem moich tekstow. Diagnoza jest wiec niezwykle trafna. Jak wiec skonczysz szkole to przyjdz poczytac jeszcze.
    • jankowski1960 Re: az tyle masz problemów rusku? ;) 12.10.15, 17:26
      na mojego czlonka nikt sie nie uskarzal...o reszcie nie mamy co gadac:)
    • xystos Re: Dlaczego Rosja na kolanach przeprasza Turcje? 12.10.15, 17:31

Ewuniu,odstawiono Ci elektroszoki ?
      zadzwonie do doktora Szmul'a to ci
      da serie pozakolejnoscia,niedziekuj
      ja to z szczerego serca

Zdrowka Zycze

ZEN
      • 5magna Re: Dlaczego Rosja na kolanach przeprasza Turcje? 13.10.15, 09:00
        Turcja to moze Rosje pocalowac w dupe I reszta was tez. Chiny teraz przepedza yankesow z morza chinskiego oczywiscie przy pomocy Rosji. Tak ze uwazajcie zku...ele bo moga was zniesc z powierzchni ziemi....
        • xystos Re: Dlaczego Rosja na kolanach przeprasza Turcje? 13.10.15, 09:19

..to lubie,pikantna Chinszczyzne popita rosyjska wdka !
          A wy Lachy mozecie zaczynac przekowac kosy na sztorc ..i szykujta swinnajom tuszonke i dobry bimber - pogonimy jewreji,o !

ZEN
    • gosc88 Eva a tu cos specjalnie dla ciebie: 27.11.15, 17:34
      eva.aus.moskau napisała:

> Nie dosc ze tureckie F-16 pogonily

Nie pogonily tylko zestrzelily.

> zablakany

Nie zablakany tylko lecacy na planowej trasie.

> rosyjski samolot

Turcy nie wiedzieli czyj to samolot.
      • pijatyka Re: Nie pogonily tylko zestrzelily 01.12.15, 23:08

Popatrz na datę posta, matołku.
      • eva.aus.moskau Re: Eva a tu cos specjalnie dla ciebie: 18.12.15, 22:50
        Dlaczego wiec zaplanowali lot nad Turcja? W ten sposob Putin wydal wyrok smierci na pilotow bombowca.
    • eva.aus.moskau Re: Dlaczego Rosja na kolanach przeprasza Turcje? 16.12.15, 14:20
      Rosja wciaz na kolanach przed Turcja.
      Wydaje sie ze najlepszym rozwiazaniem konfliktu byloby wlaczenie Rosji do Turcji jako kolejnej prowincji. Putin moglby otrzymac tytul gubernatora prowincji. Co wy na to bystrzyki? To chyba uczciwa propozycja?
      • 5magna Re: Dlaczego Rosja na kolanach przeprasza Turcje? 30.12.15, 02:06
        Polska jest na kolanach jak robi loda.....
        • yurek11111 Re: Dlaczego Rosja na kolanach przeprasza Turcje? 30.12.15, 02:23
          Bo ruskie traca miliony dolarow ,jak Turki na Bosforze ruch wstrzymuja ,oczywiscie wtedy gdy ruskie statki na horyzoncie,bo turecka straz cwiczenia robi,albo jak biora sie za skrupulatne sprawdzanie ,oczywiscie tylko ruskich statkow,co powoduje wydluzenie czasu przeplywu przez Bosfor,a to sa dla ruskich straty,Putin sie odgryza ,znowu jakis ukaz przeciwko wspolpracy z Turcja podpisal...
        • eva.aus.moskau Re: Dlaczego Rosja na kolanach przeprasza Turcje? 30.12.15, 21:40
          A ja widzialam jak ty robisz loda Putinowi. Czy czules sie wtedy szczesliwszy niz teraz kiedy plujesz na Polske?
      • pijatyka Re: wlaczenie Rosji do Turcji jako prowincji 10.02.16, 12:54

Ciekawa koncepcja ;)
    • eva.aus.moskau Re: Eva a tu cos specjalnie dla ciebie: 18.12.15, 23:05
      Znow jestes na przepustce? Przykro mi ze leki ci juz nie pomagaja. Moze sprobujesz eutanazji.
    • pijatyka Szambuch, to ty? 30.12.15, 01:10

• eva.aus.moskau Re: Szambuch, to ty? 03.01.16, 22:37
        Wyglada na to ze ten rusofob jest wielonickowy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka