tirol1 06.11.15, 20:43 Rosyjska demokratyczna opozycje zamiast religijnych islamskich fanatykow to dowod po czyjej stronie jest putin teraz czyli kreml ujawnia swoja prawdziwa antydemokratyczna totalitarna morde ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piter_rom_rus Rosja morduje dzieci! 06.11.15, 20:54 tirol1 napisał: > Rosyjska demokratyczna opozycje zamiast religijnych islamskich fanatykow ... pbs.twimg.com/media/CTC4vy9WcAA0-NB.jpg:large Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Re: Rosja morduje 06.11.15, 20:56 Niestety .... nie powalczysz tezą - Rosja morduje. Napiszą ci jak zwykle i wyśmieją ;) - na BW chcesz wprowadzać demokrację, a wiesz - rok temu Asad w wyborach otrzymał 89 % głosów, jest prawowitym Prezydentem Syrii, Rosja z Syrią współpracuje ponad 10 lat, PREZYDENT WÓDZ NARODU SYRYJSKIEGO poprosił Rosję o pomoc militarną w sumieniu terrorystów. Tylko normalni ludzie z cywilizacji europejskiej potwierdzą Twoje spostrzeżenia. Czekamy na reakcję. Na pewno popsułem ci jednak opinię, swoim wpisem i nie lubianym przez trolli loginem. Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Re: Rosja morduje 06.11.15, 20:58 2 sekundy przed moim wpisem igor zareagował złośliwie i sarkastycznie. Jak zwykle nie znalazł argumentów. Odpowiedz Link Zgłoś
piter_rom_rus Oprzytomnij 06.11.15, 21:06 czuk1 napisał: > 2 sekundy przed moim wpisem igor zareagował złośliwie i sarkastycznie. > Jak zwykle nie znalazł argumentów. Nie jestem Igor, mam naimie Roman i tu na forum sa ludzie ktory znaja mi osobiscie, czyli na zywo. To was, wielonickowcow, jest tu od groma i nie da sie rozpoznac. Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Re: Oprzytomnij 06.11.15, 21:21 Przepraszam Romanie. PS. Moje regionalne forum 10 let tamu nazad było mieżdynarodnym i my wstieczaliś w realu. Miłe to były wriemia. Odpowiedz Link Zgłoś
tirol1 Re: Rosja morduje 06.11.15, 21:10 sorry miało być morduje syryjską opozycję- tak twierdzi Washingtown - pomyliłem się bo jednak 5 piw :) osłabia umysł:) Odpowiedz Link Zgłoś
piter_rom_rus 5 piw tam jest na miescu:-) 06.11.15, 21:25 tirol1 napisał: > sorry miało być morduje syryjską opozycję- tak twierdzi Washingtown - > pomyliłem się bo jednak 5 piw :) osłabia umysł:) www.youtube.com/watch?v=V_yVpOTOn8w Odpowiedz Link Zgłoś