Dodaj do ulubionych

Podziwiam TA kobiete za odwage....

21.12.15, 23:11

Taka ruska kobieta pracujaca,wszedzie jej pelno...:-)))
A tu jeszcze patrzyla jak syna w zopu dmuchali....
Rusek wszystko kupi....:-)))

www.1tv.ru/news/world/262978
Obserwuj wątek
    • polski_francuz Cios za cios 22.12.15, 09:07
      Dalej wierzysz, ze taka wymiana ciosow, chcialem powiedziec watkow, prowadzi do stworzenia interesujacego forum?

PF
      • yurek11111 Re: Cios za cios 22.12.15, 20:00
        Lubie boks,chociaz teraz preferuje UFC...
        Jak pozbedziemy sie komsomolu,a z hasbara to sie udalo,to wtedy zajmiemy sie tworzeniem interesujacego forum,drogi PF-ie...
        • polski_francuz Re: Cios za cios 22.12.15, 21:55
          Oby Opatrznosc Cie wysluchala drogi Jurku.

PF
          • yurek11111 Re: Cios za cios 22.12.15, 22:12
            Na Opatrznosc dawno przestalem liczyc drogi PF-ie, tylko w klawiaturze nadzieja...:-)))

PS.Jaka pogoda we Francji,bo u mnie dzisiaj plus 12,a jutro plus 14 i Swiety Mikolaj w krotkich spodenkach smiga...
            • polski_francuz Re: Cios za cios 22.12.15, 22:27
              No coz, pogoda jest pazdziernikowa by nie powiedziec wrzesniowa. W nocy +5°C w dzien do 15°C o ile nie wiecej. Wigilia staje sie jesienna zamiast zimowa. A jesli i w kanadzie takie temperatury to siem chyba swiat zagrzal i trzeba go schladzac.

Co do Twojej filozofii: wszystko tylko nie cenzura, moge tylko powtorzyc to przekonanie o ktorym Ci juz pisalem: bez admina nie pozbedziemy sie rosyjskiej webbrygady.

Pozdro

PF
              • yurek11111 Re: Cios za cios 22.12.15, 22:47
                A ja Ci tylko przypomne drogi PF-ie mroczne czasy PRL-u ,gdy nigdy nikomu do glowy by nie przyszlo ze pokojowo ruskich sie z Polski pozbedziemy,a jednak udalo sie,i zapewniam Cie ze podobnie bedzie z forumowa jaczejka....:-)))
                • felusiak1 Rozkazy nie nadeszły 23.12.15, 01:14
                  ale nie martw się. Nadejdą i wtedy jaczejka zajmie się czymś innym. To znaczy będzie inna jaczejka w innym języku na innym forum. Zaniedługo Ukraina zejdzie z kremlowskiej tapety.
                  Oni wiedzą, ze przegrali ale muszą to przetrawić a to bierze czas.
                  • eva15 Re: Rozkazy nie nadeszły 23.12.15, 01:57
                    Czemu sądzisz, że jest konieczność dyskutowania z mądrymi inaczej? Ja psychiatrą nie jestem, więc takie wątki z zasady omijam.
                    • yurek11111 Re: Rozkazy nie nadeszły 23.12.15, 06:07
                      ewcia,pewnie ze ty psychiatra nie jestes,ty sie predzej kwalifikujesz jako pacjentka psychiatry....:-))))

PS.Jakbys zamawiala wizyte u psychiatry to nie zapomnij igorczika/bandere z soba zabrac....:-)

eva15 napisała:

Ja psychiatrą nie jestem...
                  • yurek11111 Re: Rozkazy nie nadeszły 23.12.15, 06:10
                    Rozkazy nie nadeszly,ale z braku kasy chyba na propagandzie tna,bo romrusa udzielajacego sie systematycznie,cos nie widac....:-)))
                  • polski_francuz Nadeszly Swieta 23.12.15, 11:08
                    Powoli trzeba bedzie podsumowac mijajacy rok. I po raz pierwszy zaczynam myslec o forum mniej i zamiast przekonywania tego czy tamta, zaczynam myslec: niech mysla co chca. Co mnie to obchodzi, w gruncie rzeczy?

Jakos sie przyzwyczailem do wyzwisk pod moim adresem i klamstw, ale czy to dobre przyzwyczajenie?

I powoli, moj wrodzony optymizm, opuszcza mnie jak mysle o tym forum. Mysle, ze poki co to tutaj nie wygralo dobro ale panoszy sie zlo.

I motywacja do pisania mi przechodzi.

PF

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka