Dodaj do ulubionych

dana znowu judzi

22.09.04, 17:34
"nie, nie ma.
nic nie zastanawiajace, igor. wyraznie powiedzieli: najpierw zydzi, potem
chrzescijanie."

stara sie jak moze przedstawic konflikt w palestynie, jako czesc wielkiego
wyimaginowanego konfliktu swiatowego.

niestety... ci ludzie nie walcza ze "swiatem" tylko z okupantem izraelem.
samobojcy w izraelu to nie wielka "wojna cywilizacji" tylko zle pojeta walka
z okupantem.

a tak na marginesie to cos mi sie zdaje, ze chrzescijanie z palestyny nie
podzielaja twoich obaw... kilka dni temu ogladame sobie program na satelicie,
gdzie o okupacji mowili palestynczycy: nie tylko muzulmanie, ale i duchowni
chrzescijanscy. i zgadnij, w jakim tonie???

tak wiec, danus, nie judz, prosze.
Obserwuj wątek
    • Gość: dana33 Re: dana znowu judzi IP: *.broadband.actcom.net.il 22.09.04, 17:38
      mirmilek, siedz gdzie siedzisz i przestan klamac.
      chrzescijan w ramalii juz wymordowali, w bethlehem tez ich zostaly pojedyncze
      rodziny, w darfurze tez juz pokazali co umieja, ty mirmilciu nie bron tak
      sprawy, ktora juz na drodze do przegranej, by lepiej zmien nazwisko i imie i
      zacznij szukac innych, ktorych mozesz popierac. mozesz sie zjednoczyc w
      francuzami, oni tez nas nie lubia. ale bardziej po cywilizowanemu.
      • Gość: rachelka Re: dana znowu judzi IP: *.twcny.rr.com 22.09.04, 17:42
        Gość portalu: dana33 napisał(a):

> mirmilek, siedz gdzie siedzisz i przestan klamac.
        > chrzescijan w ramalii juz wymordowali, w bethlehem tez ich zostaly pojedyncze
        > rodziny, w darfurze tez juz pokazali co umieja, ty mirmilciu nie bron tak
        > sprawy, ktora juz na drodze do przegranej, by lepiej zmien nazwisko i imie i
        > zacznij szukac innych, ktorych mozesz popierac. mozesz sie zjednoczyc w
        > francuzami, oni tez nas nie lubia. ale bardziej po cywilizowanemu.

dana odpowiem ci jak ty mnie wczoraj.nie umiesz innych tematow poruszyc tylko o
        zydach. nic cie poza tym nie interesuje,nie masz nic wesolego do nadmienienia
        tylko te obelgi,krzyki i narzekania na polakow.to juz chyba gabryska z kkk
        lepsza,ona chociaz sie polowicznie obnaza,moze doczekamy na naga calosc. a ty co
        tylko obiecanki,podobnos cudo ?moze wystapisz z zezowata zebra
        kukulinskim?ftracalski potem napisze playbojowskie balwanki i chociaz jeden
        dzien sie bedziemy tu smiali,pomysl.
        • Gość: dana33 Re: dana znowu judzi IP: *.broadband.actcom.net.il 22.09.04, 19:45
          rachelciu szmatelciu, po pierwsze to nie ja otworzylam ten watek, a po drugie
          to gdzie ja tu krzycze na polakow? jak klamiesz, to ty szmatelcia, nie
          zapominaj zlotko. a klamiesz jak najeta.
          • Gość: rachelka Re: dana znowu judzi IP: *.twcny.rr.com 22.09.04, 19:49
            Gość portalu: dana33 napisał(a):

> rachelciu szmatelciu, po pierwsze to nie ja otworzylam ten watek, a po drugie
            > to gdzie ja tu krzycze na polakow? jak klamiesz, to ty szmatelcia, nie
            > zapominaj zlotko. a klamiesz jak najeta.
            no to otworz watek o czyms nowym,poczytamy,byle nie o tych samych lamentach. a
            kto klamie to my wiemy,kropka angielska:)
            • Gość: dana33 Re: dana znowu judzi IP: *.broadband.actcom.net.il 23.09.04, 00:22
              ty klamiesz rachelciu piszac, ze narzekam i krzycze na polakow.
      • mirmilek Re: dana znowu judzi 22.09.04, 17:46
        > mirmilek, siedz gdzie siedzisz i przestan klamac.

skoro mowa o klamaniu. KIEDY ODWOLASZ KLAMSTWO, ZE NA CIEBIE BLUZGALEM?

wiesz, danus, dlaczego chrzescijanie opieraja sie okupacji? poniewaz sa
        palestynczykami. a to nie jest konflikt religijny, jak uporczywie nam to chcesz
        wmowic. to jest konflikt o podlozu narodowo-etnicznym. dlatego chrzescijanie
        palestynscy nie chca okupacji izraelskiej... bo to PALESTYNCZYCY

i dlatego tak cie denerwuje przypominanie tego faktu. burzy ci to piekna wizje
        konfliktu cywilizacji...

> sprawy, ktora juz na drodze do przegranej

hehehe tez masz pomysly.
        • Gość: dana33 Re: dana znowu judzi IP: *.broadband.actcom.net.il 22.09.04, 19:47
          mirmilek, tys coraz glupszy. palestynczycy? a kto to? wiesz dobrze, ze takich
          nie ma. to arabowie palestynscy, a nie palestynczycy. nie bylo, nie ma i moze
          kiedys beda, jak beda mieli swoj kraj zwany palestyna. a dotychczas takiego
          kraju, jak wiesz, nie bylo. uspokoj sie i nie zmieniaj historii na mirmilowska
          wersje.
    • Gość: totyle Re: dana znowu judzi IP: *.176.3.221.Dial1.Phoenix1.Level3.net 22.09.04, 17:47
      Nu dana mysli ze to swiatowe jest bo rzydzi na calym swiecie sie
      paletaja.Prosta rzydowska logika a raczej logiki odwrotnosc.
    • marcuss_crassus [...] 22.09.04, 17:52
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • Gość: rachelka Re: mirmilek nie psuj danie roboty!!!! IP: *.twcny.rr.com 22.09.04, 18:02
        marcuss jak tys taki madry to czemu z toba nikt nie dyskutuje oprocz
        tomsona?nawet tomsona wpisy bija twoje,na leb na szyje,czyzby poziom gw sie
        opuszczal ktora tak ladnie tu reprezentujesz?
        • Gość: marcus_crassus jakbys byla madra to bys sie zorientowala ze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 18:10
          ja od dluzszego czasu sie nie loguje :))))ale chyba trzeba bedzie zaczac :))
          • Gość: rachelka Re: jakbys byla madra to bys sie zorientowala ze IP: *.twcny.rr.com 22.09.04, 18:27
            Gość portalu: marcus_crassus napisał(a):

> ja od dluzszego czasu sie nie loguje :))))ale chyba trzeba bedzie zaczac :))
            no to naprawde mozna uswirowac od tych wszystkich podrobek.trzeba by miec liste
            ludzi i ich adresy na monitorze,aby to sprawdzac kto do cholery jest kim w tym
            pajacowie,cos okropnego,sorry:)
    • Gość: igor Akurat znam Araba chrzescijanina i z "palestyny'" IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 22.09.04, 18:06
      Jego wspolwyznawcy mieli problemy z Zydami. Ale glownym powodem ucieczki
      chrzescijan stamtad so islamcy. Teraz zostalo tylko 60 tys chrzescijan a kiedys
      wiekszosc mandatu brytyjskiego to chrzescijanscy Arabowie. Znam tez rodzine
      chrzescijanska z Libanu. Tam Zydow nie bylo a jednak uciekli. Bali sie Arabow
      od Allaha.
      • Gość: jarek-Zyd ne telus Ciekawe jest tez ,ze chrzescijanie z Cisjordani IP: *.fastres.net 22.09.04, 18:16
        uciekaja do hebrajskiej czesci israela, jest ich tam tak duzo, ze Polski Ojciec
        Swiety , nazywany tez Katolickim Papiezem postanowil przeniesc siedzibe swojego
        wyslannika do Zydowskiej czesci Israela, ale o tym jak zwykle Arab mirmil
        jeszcze nie wie..albo tez nie chce wiedziec.
        • Gość: igor Zdecydowal sie bo w Izraelu jest spokojnie. Wbrew IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 22.09.04, 18:34
          temu co prasa rozdmuchuje. terror zdarza sie rzadko choc nie jest tam raj. Ale
          kto, majac troche rozumu, bedzie szedl do dzielnicy "mniejszosci" w Detroit? To
          samo z tak zwana "palestyna".
      • Gość: mirmil tia... IP: *.red-217-217-23.user.auna.net 22.09.04, 22:23
        >islamcy

miala danusia racje... wyjestescie chlopaki z klasa. normalnie kultura taka, ze
        szok...
    • Gość: jarek-Zyd ne telus I nie zapomnijmy sprawy arabskich mordercow= IP: *.fastres.net 22.09.04, 18:13
      sprawa palestynska.
    • bam_buko dana jeszcze judzi ..a jak nudzi!!! ale.... 22.09.04, 23:59
      juz niedlugo
      W Israelu kobiety przechodza na emeryture w wieku 85 lat lub w wieku 75 lat jak
      urodza przynajmniej 10 zydziakow.

Dana kwalifikuje sie do tej pierwszej kat.(polgojka) i wkrotce jak zasluzony
      pracownik mossadu - wydzialu propagandy i dezyinformacji zostanie wyslana na
      pustynny Synaj na emeryture..........i to bedzie koniec judzenia i nudzenia.
      • Gość: Gerard Czekam kiedy Izrael zniszczy instalacje w Iraku. IP: *.detroit-19rh15rt.mi.dial-access.att.net 23.09.04, 00:08
        Jak myslisz czy Iran robi jakies przygotowania do ataku?
        • Gość: dana33 Re: Czekam kiedy Izrael zniszczy instalacje w Ira IP: *.broadband.actcom.net.il 23.09.04, 00:27
          napewno.
      • Gość: dana33 Re: dana jeszcze judzi ..a jak nudzi!!! ale.... IP: *.broadband.actcom.net.il 23.09.04, 00:30
        ha, bambusiku, nudze ogromnie. ale wy latacie za tymi moimi nudami, jak muchy
        za lepem. gdzie nie napisze, to was zaraz pelno.
        a co do emerytury, to spokojnie. jeszze mi cus nie cus brakuje do 85. oprocz
        tego mozna pracowac po emeryturze tez. a juz na zakonczenie, zebys nie spal w
        nocy ze strachu, to synaj nie nasz juz, tylko egipski, wiec mnie tam nikt nie
        posle, a na naszym negewie to computer moge podlaczyc wszedzie. u nas piasek
        specjalny, taki elektryczny. tylko nie mow nikomu, bo to mossadowska tajemnica
        i ostatnie odkrycie naszego high-tech.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka