Dodaj do ulubionych

Wolno mu ...

23.05.16, 13:52
....ale czy warto tak "szpanowac" ?
tiny.pl/grfvw
Obserwuj wątek
    • malkontent6 Re: Wolno mu ... 23.05.16, 14:02
      Kto to jest?
      • szwampuch58 Re: Wolno mu ... 23.05.16, 14:10
        najlepszy aktualnie pilkarz Arsenalu London,pochodzenia tureckiego urodzony w Niemczech reprezentant tegoz kraju
        • enter2016 I co w związku z tym? 23.05.16, 14:16
          Zrobił sobie zdjęcie w Mekce. Nie pasuje ci? To po co je oglądasz i je rozpowszechniasz?
          • szwampuch58 Re: a co brakuje ci Rosji? 23.05.16, 20:36
            bystrzak enter2016 w tym temacie?
        • malkontent6 Re: Wolno mu ... 23.05.16, 14:25
          Ozil?
          • szwampuch58 Re: Wolno mu ... 23.05.16, 20:36
            ile jeszcze ci wskazuwek dac?
            • zdziwiony6 Re: Wolno mu ... 23.05.16, 21:14
              szwampuch58 napisał:

> ile jeszcze ci wskazuwek dac?

Poproszę raczej o wskazówki.
              • szwampuch58 Re: Wolno mu ... 23.05.16, 22:09
                fakt paskudny byk ortograficzny,nie mam nic na swok swoje usprawiedliwienie
    • monalisa2016 Re: Wolno mu ... 23.05.16, 14:35
      Szwapsiu58 przestań rozpowszechniać fotomontaże czyli propagandę, widzi się gołym okiem ze coś tu nie tak.
      • szwampuch58 Re: Wolno mu ... 23.05.16, 22:07
        tja, co ci nie pasi pegida
        www.facebook.com/hashtag/holycity?source=feed_text&story_id=1430547847023783
    • czuk1 Re: Wolno mu ... 26.05.16, 21:05
      Przepraszam (z góry) autora tego wątku - szwamucha58, że wcinam się mu z innym tematem.

A to tylko dlatego, że bardzo aktywny wątek .... został skasowany. Chyba dlatego, że był nietaktowną propozycja dla moderatora. Nie wiem czy autor wykasowanego wątku , proszący moderatora by kazał zwrócić uwagę wiktorowi na potrzebę informowania o pochodzeniu swoich informacji , otrzymał od niego odpowiedź ? Ale dla mnie to nieistotne.
      A ja dłużny jestem odpowiedzi kilku forumowym zwierzątkom , które mnie od roku tu podgryzają.
      Dlatego - choć zmieniona jest sytuacja - bez poprawek zacytuję to co im napisałem, przed godziną.

-----------------------------------------------------------------------------------------------
      Masz rację ml2016. Za pobieranie i wklejanie na forum treści (nawet powszechnie dostępnych) art.prasowych , bez podania kto jest ich autorem, możemy mieć sprawę sądową. Adwokaci z tego żyją. Ale o to by nie wpaść w kolizje z prawem musimy dbać sami ..... moderator za nas tego nie zrobi. Wleczemy za sobą ten IP (adresik) który świetnie mógłby też posłużyć do identyfikacji, wszelkich takich .... jak my politykierów, inaczej myślących i piszących. .

Ale to nie wiąże się z tytułem wątku , który jest delikatną propozycją (by moderator w trosce o dobre imię Agory) pouczył Wiktora o potrzecie podawania "kto drukuje to i owo" .
      Odpowiedzi na przykładzie udzieliła (pośrednio) ml2016. Ja twierdzę dodatkowo , że każdy z nas, w swoim interesie, powinien podawać źródło cytowanych informacji . Tym bardziej, że upominają się o to koledzy forumowicze.

PS. Zaś hieny czatujące na mnie mogą skierować się na inną zdobycz.
      • szwampuch58 Re: Wolno mu ... 26.05.16, 21:30
        hmm,zgoda kazdy ale tylko Wiktorowi "wybacza" sie takie numery a to denerwuje ,letko
        • czuk1 Re: Wolno mu ... 26.05.16, 22:05
          Nie sądzę by ktoś wybaczał Wiktorowi. Może też "oni" zaczytują sie w jego powieściach.
          Wiktora możemy spacyfikować, tj. przekonać go do tego, że grozi mu proces sądowy za kopiowanie czyichś opracowań, bez podejmowania źródeł.
          Gorzej bedzie dla twojej idei .... zwrócić uwagę .... jeśli okaże się, że są to jego własne "powieści."
          Ja to mu zasygnalizuję.
          Nie zajmowałem się tym.... nie czytam jego kopiałów.
    • szwampuch58 Re: nie Wolno mu ... 05.06.16, 13:35
      twierdzi stanowczo ta pani:
      i2.gmx.net/image/304/31600304,pd=3,f=lead-xxl/frauke-petry.jpg
    • kylax1 Jak Podolskie, czy inne Klose robią znak 05.06.16, 19:28
      krzyża, to Polacy szczytują, to muzułmanin nie może sobie zrobić publicznego zdjęcia w Mekce?
      • malkontent6 Re: Jak Podolskie, czy inne Klose robią znak 05.06.16, 19:33
        Ja też nie widzę w tym niczego złego. A jestem mało religijny.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka