Dodaj do ulubionych

Polski dziennikarz pobity w Rosji na wizji.

24.11.16, 00:13
Ale heca. Takie rzeczy tylko w Azji Rosją zwaną:

"Dyskusja przebiegała stosunkowo spokojnie do momentu aż Maciejczuk nie porównał rosyjskiej i rumuńskiej płacy minimalnej, na co prowadzący program oraz rosyjscy goście starali się przekonać wszystkich, że w Rosji płaca minimalna jest wyższa niż jest to w rzeczywistości.

Do dyskusji pomiędzy prowadzącym program a Maciejczukiem włączył się inny rosyjski gość, który stwierdził uszczypliwie, że Polacy i Ukraińcy sprzedają się za pieniądze zachodowi. Na to z kolei zareagował Maciejczuk, odpłacając się równie uszczypliwą uwagą, że Polacy i Ukraińcy chcą żyć jak normalni ludzie, a nie „jak Rosjanie w gó...e”.

Do kłótni i przepychanek dołączyli się pozostali rosyjscy goście, którzy próbowali zmusić Maciejczuka do opuszczenia studia. Polak bronił się jednak twierdząc, że jego oponenci wielokrotnie używali o wiele bardziej ostrych słów w stosunku do Polaków, Ukraińców czy innych narodów – mianowicie wielokrotnie w tym programie nazywano Polaków prostytutkami zachodu i Unii Europejskiej."

Artykuł z video:

pikio.pl/polski-dziennikarz-pobity-w-rosyjskiej-telewizji-na-zywo-video/
Obserwuj wątek
    • 5magna Re: Polski dziennikarz pobity w Rosji na wizji. 24.11.16, 00:15
      Maciejczuk to Ukrainiec.....Podszywa sie.......
    • wasyl_szuja Re: Polski dziennikarz pobity w Rosji na wizji. 24.11.16, 00:19
      Tak wygląda debata publiczna w Rosji :)
      Trzymać to bydło na odległość rakiet taktycznych.
      • j-k Na twojej kochanej Ukrainie - tak samo 24.11.16, 15:47
        juz widzialem jak sie tlukli na wizji - wiec nie ograniczaj tego tylko do Rosji.
        • wasyl_szuja Iwan... 24.11.16, 18:32
          Uderzyłem w drażliwą nutę? ;)
          • obrotowy mahmud.. 25.11.16, 11:48
            nie znosze tylko holoty ukrainskiej :)

alel iwanem nie jestem:)

Tfu(j), jak zawsze Dr. J.K.
            dzialacz "S" w 1981
    • wasyl_szuja Re: Polski dziennikarz pobity w Rosji na wizji. 24.11.16, 00:39
      Tak jeszcze uzupełniając: kiedyś podawałem w wątpliwość sens przychodzenia do rosyjskich programów i odradzałem. Tam nie ma dobrej strategii, albo cię przekrzyczą albo pobiją i w sumie doszło do tego czego się spodziewałem. Lejcie na to, niech się kiszą we własnym sosie. Japończycy mają teleturnieje gdzie uczestnicy pierdzą sobie w twarze, Rosjanie polityczny boks i biatlony czołgowe ;)
    • yurek11111 Re: te borrka 24.11.16, 06:43
      A skad to podejrzenie ze Maciejczuk to Ukrainiec,z moich info wynika ,ze podobnie jak ja ma sceptyczne spojrzenie na to co sie na Ukrainie dzieje, tylko ze ja nie mam zakazu wstepu na Ukraine a Maciejczuk ma ...

wschodnik.pl/polska/item/5724-tomasz-maciejczuk-uznany-za-persona-non-grata-na-ukrainie.html
      • wasyl_szuja Re: te borrka 24.11.16, 18:35
        Bo rosyjskie trolle mają takie zadanie, że każdy kto nie liże dupy putasom jest Ukraińcem. Ukraińców na forach europejskich jest więcej niż na samej Ukrainie, siedzą sawuszkinowcom nawet w lodówce.
        Nazwisk kończących się na -uk, -icz, -ko itp. w Polsce jest dużo, taka pozostałość po I RP.
    • wojciech.2349 te Melord 24.11.16, 08:18
      1.melord napisał(a):

> ten Ukrainiec podszywajacy sie pod Polaka powinien po ryju dostac...ukrainskiec
      > h spraw niech broni jesli potrafi ? ,od polskich wara
      -------------------------------
      Ten dziennikarz ma 5-letni zakaz wjazdu na Ukrainę.
      Wyrwałeś się jak filip z konopi.

www.wirtualnemedia.pl/artykul/dzialacz-i-dziennikarz-tomasz-maciejczuk-z-5-letnim-zakazem-wjazdu-na-ukraine#
    • czizus Re: Polski dziennikarz pobity w Rosji na wizji. 24.11.16, 09:21
      To jest bardzo typowa reakcja Rosjan na krytykę, na słowa prawdy, na przypominane fakty. Jak im powiesz trochę przykrej prawdy to obrażają się, wyzywają nas od rusofobów, zdrajców czy prostytutek zachodu. Ja nie bardzo rozumiem co oni maja na myśli twierdząc że my jesteśmy prostytutkami zachodu? Wcześniej poprosiliśmy ich o dokonanie rozbioru a potem błagaliśmy o "wyzwolenie" w 1939 r., zsyłki i Katynie i wreszcie o okupację radziecką po 1945 r.? Więc jak już się wygrzebaliśmy z tego "wyzwolenia" po 1989 r. i uzyskaliśmy pełną niepodległość, to to była ta zdrada? Zdradą i prostytutką zachodu ci debile nazywają naszą niepodległość, wolność i swobodę w kreowaniu własnej polityki?? Nie da się inaczej tego interpretować.

Ktoś kiedyś powiedział, że Rosja to chore państwo a Rosjanie to chore społeczeństwo i z tym cały czas niestety mamy do czynienia. Tak to jest jeżeli wiedzę czerpie się z zakłamanej propagandy a nie z rzetelnej wiedzy historycznej czy tej bieżącej.
      Ja też napisałem kilka słów prawdy o stosunkach łotewsko-rosyjskich i o katowni KGB w Rydze gdzie obecnie znajduje się muzeum KGB i gdzie pokazane jest to wyjątkowe bestialstwo rosyjskie. Byłem tam i widziałem wszystko. Natychmiast, po chamsku i brutalnie zaatakował mnie pracownik Ambasady Rosyjskiej z nickiem - walter622. I to tylko dlatego, że napisałem kilka zdań prawdy.
      A z jakim oburzeniem mamy do czynienia w przypadku wywalania pomników rosyjskich generałów - prześladowców Polaków, oczywiście w 1945 r. wyzwalali nas od faszyzmu ale zapominają o mordach na Polakach(np. obława augustowska - zatrzymano i prześladowano 7 000 osób z okolicznych wiosek a 600 osób zostało w ten czy inny sposób zamordowanych. To byli zwyczajni prości ludzie. Takich sytuacji było wiele). I oni nazywają to "wyzwoleniem" od faszyzmu.
      Powiesz że było inaczej to dostaniesz po pysku.
      Ot Rosja!!
      • bywszy2 Re: Panie cyzus+ 24.11.16, 12:51
        wart jest pac paca?
        Ten najblizszy wspolpracownik Polaka Dzierzynskiego.
        " Odpowiedzialny za masowe represje wobec domniemanych przeciwników władzy bolszewickiej - "czerwony terror". "
        oraz
        pierwszy głównodowodzący Armii Czerwonej od 4 września 1918 do 8 lipca 1919 roku.
        A w ogole
        "«Советская власть держится на еврейских мозгах, латышских штыках и русских дураках!» — такая поговорка существовала в России в годы революции.

Читать полностью: www.km.ru/bsssr/2011/08/19/istoriya-sssr/raimond-pauls-glavnymi-ubiitsami-byli-latyshi-ne-russkie"
        • czizus Re: Panie cyzus+ 24.11.16, 13:30
          bywszy2 napisał:

> wart jest pac paca?
          > Ten najblizszy wspolpracownik Polaka Dzierzynskiego.

Bywszy, ty nie rozumiesz problemu czy nie chcesz zrozumieć? Co z tego, że Dzierzyński był z pochodzenia Polakiem, podobnie jak jakiś inny zamordysta? Mówimy o zmasowanej, świadomej działalności jednego państwa wobec drugiego a nie o jakichś jednostkach i mówimy o faktach będących udziałem całego państwa a nie jednostki. ZSRR zawarł porozumienie z Hitlerem i na mocy tego porozumienia napadł wspólnie z Hitlerem na Polskę. Brał udział wspólnie z Hitlerem w eksterminacji narodu polskiego w pierwszej fazie wojny(Katyń. Miednoje, Ostaszków, Starobielsk, masowe wywózki Polaków w Sybir(około 1,5 mln. ludzi) tylko dlatego że byli Polakami, . . . . . .etc.) W 1945 r. była kontynuacja tego dzieła w nieco mniejszej skali ale jednak, . . . , zakończona okupacją do 1989 r. Takie są fakty i odnoszą się nie do jakiegoś jednego, dwóch czy trzech bandytów takiego czy innego pochodzenia a do całego państwa i jego polityki.

Ps. Idąc twoim rozumowaniem, należałoby stwierdzić, że to Żydzi zorganizowali i przeprowadzili rewolucję bolszewicką a potem to Żydzi dokonali masowych mordów na "wrogach" komunizmu w ZSRR bo sporo było Rosjan żydowskiego pochodzenia w ówczesnych władzach. I taką propagandę sieją często obecnie na Kremlu. To inne nacje są winne ale nie Rosjanie i nie rosyjskie państwo.
          A ty łykasz bezmyślnie te absurdy i powielasz je!
          • wasyl_szuja Re: Panie cyzus+ 24.11.16, 18:38
            Jak to mówią: "z kim przystajesz, takim się stajesz" lub "jeśli wlazłeś między wrony musisz krakać jak i one".
          • bywszy2 Re: Panie cyzus i pac z pacem+ 25.11.16, 07:55
            Mam wielka przyjemnosc w obcowaniu z osoba,ktora wszystko rozmie.
            Obstaje jednak przy swoim,ze pac jest wart paca.
            A zwlaszcza paca lotyszskiego znanaego z tortur w okresie po rewolucji.
    • szwampuch58 Re: Polski dziennikarz pobity w Rosji na wizji. 24.11.16, 10:45
      Trudno mi ocenic bo nie wiem co oni tam pyskuja,jedno jest pewne rekoczyny na wizji nie powinny sie wydarzyc.
    • kylax1 Kogoś to dziwi? 24.11.16, 12:41
      Rosja to stan umysłu. Ale z drugiej strony, dzięki takiej trochę "dzikości", są mocarstwem, z którym inni muszą się liczyć. Więc to obusieczny miecz.
    • szwampuch58 Re: Polski dziennikarz pobity w Rosji na wizji. 24.11.16, 13:00
      W miedzy czasie" dotarlo "do mnie troche wiedzy na temat tej "ofiary -dziennikarza"
      To beznadziejny chorobliwy przypadek styropianowej nienawisci do Rosji,oczywiscie nie pochwalam ze mu dano po mordzie ale robi wszystko co w jego mocy by oberwac.
      • wasyl_szuja Re: Polski dziennikarz pobity w Rosji na wizji. 24.11.16, 18:41
        Acha, czyli zaproszono go w tym celu by go pobić, to ukartowane. Rozumiem.
    • znak-wodny Kacap kest kacapem i kacapem pozostanie 24.11.16, 13:00
      a rumuńska płaca minimalna jest o 1,8 razy wyższa niż minimalna płaca w Rosji
      i to jest fakt! Średnia rumuńska płaca jest o 1,5 raza wyższa niż rosyjska i to też jest fakt.
      • szwampuch58 Re: znak wodny to... 24.11.16, 13:20
        .... twoj nick panie Tomaszu ?
      • czizus Re: Kacap kest kacapem i kacapem pozostanie 24.11.16, 13:35
        znak-wodny napisał(a):

> a rumuńska płaca minimalna jest o 1,8 razy wyższa niż minimalna płaca w Rosj
        > i
        > i to jest fakt! Średnia rumuńska płaca jest o 1,5 raza wyższa niż rosyjska i to
        > też jest fakt.

Właśnie za powiedzenie tej prawdy Polak dostał w pysk. W Rosji nie lubią prawdy a ci którzy o niej mówią to rusofoby.
        • 5magna Re: Kacap kest kacapem i kacapem pozostanie 24.11.16, 15:18
          Tylko dlaczego pelno rosyjskich turystow na swiecie a z Rumunii nie ma nikogo. Moze tylko Rumuni I Ukraincy w Rosji pracuja za ta minimalna stawke ??
          • kylax1 W Rosji jest ogromne rozwarstwienie dochodowe. 24.11.16, 15:22
            Mieszkańców Moskwy i Petersburga stać na podróże. Ale poza tymi miastami bieda z nędzą.
          • czizus Re: Kacap kest kacapem i kacapem pozostanie 24.11.16, 15:33
            5magna napisał(a):

> Tylko dlaczego pelno rosyjskich turystow na swiecie a z Rumunii nie ma nikogo.
            > Moze tylko Rumuni I Ukraincy w Rosji pracuja za ta minimalna stawke ??

W Rosji żyje około 140 mln. ludzi, z tego około 8% na w miarę niezłym poziomie. Nie mówię o oligarchach czy innych sztucznie bogackich. Te 8% to około 11-12 mln. ludzi w tym są wszelkiej maści urzędnicy(żyjący z łapówek) ale i tzw. klasa średnia i to oni podróżowali(ale obecnie już zdecydowanie mniej). Reszta, czyli około 128 mln. ludzi żyje w biedzie a często w skrajnej nędzy. Te średnie dochody w Rosji mocno zawyża grupa oligarchów.
            Zwyczajni ludzie nie znają języków i żyją w biedzie co widzą ci publicyści którzy znają Rosję, podróżują po niej, przebywają tam dłużej. Dodatkowo, istnieją informacje które mówią o fałszowaniu danych statystycznych w Rosji w celu pokazania jej w lepszym świetle(Kudrin tak twierdził)
        • kylax1 Rosjanie mają mniejszy majątek, niż Pakistańczycy. 24.11.16, 15:21
          forum.gazeta.pl/forum/w,154812,156826550,156826550,Przecietny_Rosjanin_biedniejszy_od_Pakistanczyka.html
          • boavista4 Re:pyskowka na rosyjskiej TV 24.11.16, 18:37
            to tak jak na FS. Jak przeciwnik ma inne zdanie yo mozna u dac w pysk, albo wymazac jego post bez sladu.
            • wasyl_szuja Re:pyskowka na rosyjskiej TV 24.11.16, 18:43
              Czujcie się jak u siebie w domu tawariszci. Czym chata bogata tym rada.
    • wasyl_szuja Re: Polski dziennikarz pobity w Rosji na wizji. 24.11.16, 18:39
      Wyobraźmy sobie taką sytuację: ja wyzywam twoją matkę od prostytutek.
      Nazwanie tych troglodytów szambonurkami to delikatna pieszczota.
    • wasyl_szuja Re: Polski dziennikarz pobity w Rosji na wizji. 24.11.16, 19:14
      Korejba też został wyrzucony:

kresy24.pl/polski-dziennikarz-wygnany-z-rosyjskiej-telewizji-nazistowska-swolocz-wideo/
    • kfugktru23 Re: Polski dziennikarz pobity w Rosji na wizji. 24.11.16, 21:50
      Rosjanie mocno przeżywają rozpad ZSRR. A najbardziej sukces Polski i innych państw post socjalistycznych.
    • darekvtb Re: Polski dziennikarz pobity w Rosji na wizji. 25.11.16, 12:03
      1. Polaka uderzył pięścią w twarz nie Rosjanin, ale - ukraiński deputowany Igor Markow.
      2. Polski dziennikarz zarabia kase za wystapienia w rosyjskiej TV, a Rosjanie chetnie go zapraszaja liczac na skandal i wzrost ogladalnosci.
      3. Maciejczuk przeprosil za swoje slowa i wystepowal w rosyjskiej TV juz na drugi dzien! (sam widzialem).
      4. Skandal sie zaczal nie od slow o sredniej placy w Rumunii i Rosji, ale po slowach Maciejczuka: Ukraińcy też chcą żyć jak normalni ludzi, a nie jak w gó...e, jak wy Rosjanie.

Ciekaw jestem jak by zareagowali Polacy po takich slowach Rosjanina w polskiej TVP?
      • czizus Re: Polski dziennikarz pobity w Rosji na wizji. 25.11.16, 12:48
        darekvtb napisał:

> 1. Polaka uderzył pięścią w twarz nie Rosjanin, ale - ukraiński deputowany Igo
        > r Markow.
        > 2. Polski dziennikarz zarabia kase za wystapienia w rosyjskiej TV, a Rosjanie c
        > hetnie go zapraszaja liczac na skandal i wzrost ogladalnosci.
        > 3. Maciejczuk przeprosil za swoje slowa i wystepowal w rosyjskiej TV juz na dru
        > gi dzien! (sam widzialem).
        > 4. Skandal sie zaczal nie od slow o sredniej placy w Rumunii i Rosji, ale po sl
        > owach Maciejczuka: Ukraińcy też chcą żyć jak normalni ludzi, a nie jak
        > w gó...e, jak wy Rosjanie
        .
        >
        > Ciekaw jestem jak by zareagowali Polacy po takich slowach Rosjanina w polskiej
        > TVP?

Ale zapomniałeś napisać o nazywaniu Polski przez rosyjskich dziennikarzy prostytutką zachodu. To było dopuszczalne, obiektywne, , . . . . . . ? Co oni mieli na myśli mówiąc, że Polska to prostytutka zachodu? To, że jesteśmy wolnym, niepodległym krajem i sami decydujemy o naszych sojuszach i o naszej polityce? Nie wolno nam prowadzić niezależnej od Rosji polityki a jeżeli to robimy to jesteśmy prostytutka zachodu???

Skoro wykształceni dziennikarze wypacają takie opinie, to oznacza że Rosjanie faktycznie żyją w goownie. Polski dziennikarz w kontekście całej rozmowy powiedział tylko prawdę.
        • pimpus18 Re: Polski dziennikarz pobity w Rosji na wizji. 25.11.16, 13:13
          Prawdę powiedział - Pomroczna daje...

No ale dlaczego niepodległy kraj zawowuje się tak podle i nie prowadzi niezależnej polityki?

Rosyjskiego dziennikarza w telewizji w Pomrocznej nie zobaczysz!

• darekvtb Re: Polski dziennikarz pobity w Rosji na wizji. 25.11.16, 14:42
          " Co oni mieli na myśli mówiąc, że Polska to prostytutka zachodu? "

Moze to:

"Bullshit kompletny. Skonfliktujemy się z Niemcami, z Rosją, i będziemy uważali, że wszystko jest super, bo zrobiliśmy laskę Amerykanom. Frajerzy. Kompletni frajerzy".
          R.Sikorski
          • czizus Re: Polski dziennikarz pobity w Rosji na wizji. 25.11.16, 14:54
            darekvtb napisał:

> " Co oni mieli na myśli mówiąc, że Polska to prostytutka zachodu? "
            >
            > Moze to:
            >
            > "Bullshit kompletny. Skonfliktujemy się z Niemcami, z Rosją, i będziemy uważ
            > ali, że wszystko jest super, bo zrobiliśmy laskę Amerykanom. Frajerzy. Kompletn
            > i frajerzy
            ".
            > R.Sikorski

Dlaczego to? Sikorski mówił o skonfliktowaniu się z Niemcami, z Rosją, . . . . ! O pewnych błędach w polityce ale również wobec Niemiec. A tym rosyjskim dziennikarzom nie chodziło o wypowiedz Sikorskiego bo pewnie jej nawet nie znają a o niezależną politykę Polski, która akurat jest prozachodnia a nie prorosyjska i to im doskwiera. To nazywanie Polski prostytutką zachodu pojawiło się w Rosji wiele lat przed wypowiedzią Sikorskiego a po przystąpieniu Polski do NATO potem do UE. I szastają bezkarnie tym słownictwem od lat.

Kombinuj dalej, ale załóż jakieś dobre okulary bo po omacku nie dojdziesz.
      • wasyl_szuja Re: Polski dziennikarz pobity w Rosji na wizji. 25.11.16, 18:58
        O Igorze Markowie słów kilka:
        kresy24.pl/jesli-igor-markow-nie-jest-rosjaninem/
        Czyli kryminalista chroniony przez Kreml.
        A jakiej narodowości jest prowadzący, który rzucając kartki w twarz dziennikarzowi dał swoim psom sygnał do ataku?
    • wasyl_szuja Re: Polski dziennikarz pobity w Rosji na wizji. 25.11.16, 18:25
      www.msn.com/pl-pl/wiadomosci/polska/polak-pobity-w-rosyjskiej-tv-gdybym-ust%C4%85pi%C5%82-to-bym-przegra%C5%82-taka-jest-mentalno%C5%9B%C4%87-rosjan/ar-AAkLcnS?li=AA4WWV&ocid=spartandhp
      "Dyskusja od samego początku była ostra, a prowadzący nie był, tak jak jesteśmy do tego w Polsce przyzwyczajeni, mediatorem, a wyraźnie wspierał jedną stronę. Przypominał przekupionego sędziego piłkarskiego, który widzi tylko faule jednego zespołu i robi wszystko, by drugi wygrał – opowiadał w rozmowie z WP Maciejczuk.
      – Ze strony zaproszonego do studia politologa już wcześniej słyszałem obraźliwe epitety pod adresem Polaków. Mówił, że jesteśmy genetycznie gorszym narodem prostytutek, który sprzedaje się za pieniądze i liże buty Amerykanom. Dlatego, gdy usłyszałem od niego, że "Polacy i Ukraińcy sprzedają się za pieniądze", to po prostu nie wytrzymałem. Odpowiedziałem, że Ukraińcy nie są prostytutkami, tylko chcą żyć normalnie, jak inni ludzie, a nie w gó...e, jak Rosjanie – powiedział."

"Dziennikarz WP zapytał Maciejczuka, dlaczego w ogóle przyjmuje zaproszenia od stronniczych rosyjskich stacji telewizyjnych. – By nie dominował w nich tylko jeden punkt widzenia. Dzięki temu mogę polemizować z gośćmi i prowadzącymi, a rosyjski widz ma szersze spektrum. Dociera do niego więcej prawdziwych informacji. Po tej feralnej rozmowie w telewizji TV Centr dostałem ponad tysiąc wiadomości od różnych ludzi. W czwartek "Echo Moskwy" przeprowadziło sondaż, w którym pytano: "Czy Maciejczuk powiedział prawdę mówiąc, że Rosja żyje w gó...e?". 89 procent odpowiedziało "tak", tylko 11 procent powiedziało, że "nie". To najlepiej dowodzi tego, że moje występy w tych programach mają sens – przekonywał."
      • pijatyka Więcej o "polskim dziennikarzu" (niestety,bukwami) 25.11.16, 23:33

www.eastbook.eu/ru/2016/11/25/makarowa-5-kopeek-maciejczuk/

Korejba, Maciejczuk to tacy sami polscy dziennikarze jak Piskorski (ten od "Zmiany") - polski polityk
    • jorl Re: Polski dziennikarz pobity w Rosji na wizji. 25.11.16, 20:33
      wasyl_szuja napisał:

> Do dyskusji pomiędzy prowadzącym program a Maciejczukiem włączył się inny rosyj
      > ski gość, który stwierdził uszczypliwie, że Polacy i Ukraińcy sprzedają się za
      > pieniądze zachodowi.

A to nieprawda? Powiedzieli, nie wstydz sie droga szujo, ze taka Polska to prostytutka.
      Kto to prostytutka? Udaje milosc za kase a klienta wcale nie lubia, znam sie na tym zawodzie, mailem takich duzo, tak jest.
      Przeciez Polacy biora od Niemiow kase, Niemiaszkow nie lubia, taki j-k jest najlepszym przypadkiem, ale tez Polacy w Polsce, wiec odpowiada to definicji prostytutki. Czyz nie?

>Na to z kolei zareagował Maciejczuk, odpłacając się równie
      > uszczypliwą uwagą, że Polacy i Ukraińcy chcą żyć jak normalni ludzie, a nie „j
      > ak Rosjanie w gó...e”.

Ja bywam w Rosji, w Polsce tez. I jakos nie widze roznicy, w Polsce w duzych warstwach ludnosci bieda piszczy w Rosji wcale nie jest gorzej. Jak wezmiemy ile nowych samochodow sie w Polsce czy w Rosji sprzedaje na glowe ludnosci to w Rosji w warunkach kryzysu wlasnie nie mniej jak w Polsce. Przedtem pare razy wiecej. Liczac po nowych samochodach w kryzyie Rosja jest w takim samym g..nie jak Polska caly czas jest.

A Ukraincy? Oni nawet do biednej Polski teraz jada, widuje takich, ci to zyja w g..nie. Mieszkaja w budach, jedno lozko w pokoja na dwoch, jeden jedzie do roboty to drugi w nim spi i na zmiane. Takie zycie w g..nie sobie wlasnie Ukraincy po majdanie zafundowali.

Tak ze ten dzinnikarz naprawde propagandysta

• wasyl_szuja Re: Polski dziennikarz pobity w Rosji na wizji. 25.11.16, 20:39
        To jeszcze podaj źródło tych informacji, bo jeżdżąc po Polsce inne rzeczy widzę.
        A co do prostytutek-jeśli załatwiasz interesy handlowe i gospodarcze, to oczywiście wszystkich kochasz. Kurczę, jaki ty pieszczoch jesteś.
        • jorl Re: Polski dziennikarz pobity w Rosji na wizji. 25.11.16, 20:49
          wasyl_szuja napisał:

> To jeszcze podaj źródło tych informacji, bo jeżdżąc po Polsce inne rzeczy widzę

O jakie informacje Tobie chodzi droga szujo? O Polakach masowo pracujacych za place minimalna czyli te ca. 1500zi/miesiac na lape?
          Co tydzien jestem w Polsce, mieszkam w hotelch mam dziewczyny wlasnie takowe.

Co do Ukraincow to wlasnie wiem od Twoich wspolplemiencow. Z Lubiskiego. Zreszta sam widze lazacych z torba Ukraincow i co ile zarabiaja? Minimalna? jak dobrze pojdzie. Musza placic za wyro tez. Zyja w g..nie, ktore sobie wlasnie zalatwili.

> A co do prostytutek-jeśli załatwiasz interesy handlowe i gospodarcze, to oczywi
          > ście wszystkich kochasz.

Czyzby zawod qu..a to taki sam jak inne? OK, wiem ze macie taka mentalnosc, stad wlasnie tak was nazwano w tym studiu. Wiec o co chodzi? Skad to oburzenie?
          • wasyl_szuja Re: Polski dziennikarz pobity w Rosji na wizji. 25.11.16, 20:57
            Czyli nie podasz źródeł? Ok. Jeżdżę czasem do Kaliningradu na dziewczynki i traktuję to jako pomoc humanitarną dla nich.
            Co do interesów-chyba bogaty nie jesteś, skoro prowadzisz je tylko z tymi których "kochasz". Ach ta rosyjska dusza...
            • boavista4 Re: prowadzacy dyskusje powinien 25.11.16, 21:06
              wylaczyc mikrofony I poprosoc Polaka o natychmiastowe opuszczenie studia.
              • wasyl_szuja Re: prowadzacy dyskusje powinien 25.11.16, 21:09
                Prowadzący sam powinien opuścić studio i zabrać ze sobą swoje szczekaczki.
            • jorl Re: Polski dziennikarz pobity w Rosji na wizji. 25.11.16, 21:37
              wasyl_szuja napisał:

> Czyli nie podasz źródeł? Ok. Jeżdżę czasem do Kaliningradu na dziewczynki i tra
              > ktuję to jako pomoc humanitarną dla nich.

Do Kaliningradu na prostytutki? A Po c holere? Przeciez w Polsce masz napewno nie drozej a do tego pod nosem. A do Kalinigradu wizy, wcale nie prosto dostac, cholerny wysilek.

> Co do interesów-chyba bogaty nie jesteś, skoro prowadzisz je tylko z tymi który
              > ch "kochasz". Ach ta rosyjska dusza...

Robie to co duzo robi, naturalnie tacy ktorych stac. Kasa za sex. Taki Trump tez jest taki. Ma przeciez osteuroejska q..e za zone, jak moje. Ja robie lepiej, zadne zony ale poza tym cala reszta sie zgadza.
              • szwampuch58 Re: Polski dziennikarz pobity w Rosji na wizji. 25.11.16, 21:48
                jorl czy ty nie kumasz ze te twoje "bery i bojki" o twoim zyciu to nawet ciec z Pcimia ci nie kupuje,czlowieku lecz te wyobraznie
                • jorl Re: Polski dziennikarz pobity w Rosji na wizji. 25.11.16, 21:57
                  szwampuch58 napisał:

> jorl czy ty nie kumasz ze te twoje "bery i bojki" o twoim zyciu to nawet cie
                  > c z Pcimia ci nie kupuje,czlowieku lecz te wyobraznie

Mow za siebie s58. Mi wisi to naprawde co Ty sadzisz. I ci z Pcima.
                  Po prostu sam jestes biednym dziadem kalwaryjskim i wydaje sie Tobie ze caly Swiat taki jest.
      • czizus Re: Polski dziennikarz pobity w Rosji na wizji. 26.11.16, 00:22
        jorl napisał:

> wasyl_szuja napisał:
        >
        >
        > > Do dyskusji pomiędzy prowadzącym program a Maciejczukiem włączył się inny
        > rosyj
        > > ski gość, który stwierdził uszczypliwie, że Polacy i Ukraińcy sprzedają s
        > ię za
        > > pieniądze zachodowi.
        >
        > A to nieprawda? Powiedzieli, nie wstydz sie droga szujo, ze taka Polska to pros
        > tytutka.
        > Kto to prostytutka? Udaje milosc za kase a klienta wcale nie lubia, znam sie na
        > tym zawodzie, mailem takich duzo, tak jest.
        > Przeciez Polacy biora od Niemiow kase, Niemiaszkow nie lubia, taki j-k jest naj
        > lepszym przypadkiem, ale tez Polacy w Polsce, wiec odpowiada to definicji prost
        > ytutki. Czyz nie?

Nie!!! Jesteś wyjątkowym idiotą, kremlowskim ale marnym propagandystą i niczym więcej. Postaraj się może bo ręce opadają!!!!! Po pierwsze, relacje pomiędzy tymi zwyczajnymi Polakami i Niemcami sa generalnie poprawne. Jest wiele mieszanych małżeństw które świetnie się realizują i dają dobry przykład. Takie są przynajmniej statystyki ale wiem to z tzw. doświadczenia życiowego!!!!!! I tyle!!!
    • felusiak1 Re: Polski dziennikarz pobity w Rosji na wizji. 25.11.16, 22:25
      cham doświadczył chamstwa. może powinien był uważać na słowa i nie starać się przekonać roslan iż żyją w goownie.
    • jk2007 Re: Polski dziennikarz pobity w Rosji na wizji. 25.11.16, 23:33
      dziwna ta rosyjska telewizja: polski pedal, banderowcy, komuniści - sami swoi
      • czizus Re: Polski dziennikarz pobity w Rosji na wizji. 26.11.16, 00:25
        Nie dziwna tylko zwyczajne chamska, po prostu prymitywna. A ta telewizja to telewizja rosyjska !!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka