Dodaj do ulubionych

Dzisiaj , wstydze sie , ze jestem Polakiem

IP: *.ozemail.com.au 17.04.02, 19:19
Polska jako jeden z niewielu krajow europejskich nie ma odwagi
zaatakowac celow zydowskich na swoim terytorium.

Synagogi pala sie juz od tygodni w niemalze wszystkich krajach Europy.

A WY POLACY CO ?

CZEKACIE NA ZBAWIENIE ?
Obserwuj wątek
    • lechu1 Pewnie arab i tyle i dlatego tu gardlujesz . 17.04.02, 19:23
      Takich "Polakow" nam nie potrzeba .
      • Gość: Marek11 Re: Pewnie arab i tyle i dlatego tu gardlujesz . IP: *.aleksandrow-kujawski.sdi.tpnet.pl 20.04.02, 13:44
        lechu1 napisał(a):

> Takich "Polakow" nam nie potrzeba .

Mow (pisz za siebie), anie za mnie.
        • Gość: jewhater Re: Pewnie arab i tyle i dlatego tu gardlujesz . IP: *.ozemail.com.au 20.04.02, 15:53
          Gość portalu: Marek11 napisał(a):

> Mow (pisz za siebie), anie za mnie.

Dzieki za poparcie
          Niech zydowska zaraza wie , szeregi jewhaters nie maleja ale stale rosna.
    • kochanka Re: Dzisiaj , wstydze sie , ze jestem Polakiem 17.04.02, 20:26
      Gość portalu: jewhater napisał(a):

> Polska jako jeden z niewielu krajow europejskich nie ma odwagi
      > zaatakowac celow zydowskich na swoim terytorium.
      >
      > Synagogi pala sie juz od tygodni w niemalze wszystkich krajach Europy.
      >
      > A WY POLACY CO ?
      >
      > CZEKACIE NA ZBAWIENIE ?

Ty tez nie masz odwagi. Szczekasz tylko ukryta za anonimowym serwerem.

• Gość: Michał Re: Dzisiaj , wstydze sie , ze jestem Polakiem IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 17.04.02, 20:31
      Naprawdę wstydzę się czytając coś takiego.
    • Gość: ktos Re: Dzisiaj , wstydze sie , ze jestem Polakiem IP: *.acn.pl / 10.134.128.* 17.04.02, 20:33
      Spokojnie; ja tylko czekam az jakis zydek wejdzie mi w droge, bedzie w
      Warszawie o jednego mniej.
      • kochanka TWOJ_____NICK___JEST__HYBA__COS,_NIE KTOS!!!!!!!!! 17.04.02, 20:35
        Gość portalu: ktos napisał(a):

> Spokojnie; ja tylko czekam az jakis zydek wejdzie mi w droge, bedzie w
        > Warszawie o jednego mniej.

• Gość: ktos A ty dlaczego podpisujesz sie "kochanka"? IP: *.acn.pl / 10.134.128.* 17.04.02, 20:48
          Przeciez ty zwykla ... [no, tu mam problem, bo ja pewnych slow nie uzywam, wiec
          mam nadzieje, ze sie domyslilas, co mam na mysli] jestes.
          • kochanka Re: A ty dlaczego podpisujesz sie 17.04.02, 20:53

> Przeciez ty zwykla ... [no, tu mam problem, bo ja pewnych slow nie uzywam, wiec
            >
            > mam nadzieje, ze sie domyslilas, co mam na mysli] jestes.

Nagle kulturalny sie zrobiles?? Ja uzywam wszystkie slowa ty pojebany skurwysynie!
            • Gość: ktos Re: A ty dlaczego podpisujesz sie IP: *.acn.pl / 10.134.128.* 17.04.02, 21:24
              Wiem, wyzywasz sie na forum, bo trafiaja ci sie same obrzezance, nieprzwdaz?
              • kochanka Re: A ty dlaczego podpisujesz sie 17.04.02, 21:41

> Wiem, wyzywasz sie na forum, bo trafiaja ci sie same obrzezance, nieprzwdaz?

Niedotykam facetow!! Nawet obrzezanych!

• Gość: ktos Re: A ty dlaczego podpisujesz sie IP: *.acn.pl / 10.134.128.* 17.04.02, 21:50
                  Zaden cie nie chce? Biedactwo...
                  • kochanka Re: A ty dlaczego podpisujesz sie 17.04.02, 21:56

> Zaden cie nie chce? Biedactwo...

Kochasiu, nie jestes za bardzo bystry, prawdaz?
                    Pomysl jeszcze raz, to nie boli.
                    • Gość: ktos Re: A ty dlaczego podpisujesz sie IP: *.acn.pl / 10.134.128.* 17.04.02, 22:08
                      Cos mi switalo, ze jestes lesba. Przecierz masz nierowno pod sufitem,
                      nieprawdaz?
                      • kochanka Re: A ty dlaczego podpisujesz sie 17.04.02, 22:15

> Cos mi switalo, ze jestes lesba. Przecierz masz nierowno pod sufitem,
                        > nieprawdaz?

Nareszcie ci prawidlowo zaswitalo.
                        Z rownym sufitem zaswitaloby ci jednak szybciej. Nieuwazasz?

• Gość: ktos Re: A ty dlaczego podpisujesz sie IP: *.acn.pl / 10.134.128.* 17.04.02, 22:28
                          Pod moim sufitem wszystko w porzadku a i szybkosc switania tez u mnie w normie,
                          co do ciebie natomiast, to niektozy uwazaja, ze takie potworki jak ty nie
                          powinny miec prawa do zycia. Do tej pory tego nie rozumialem, ale jak
                          przeczytalem twoje wypowiedzi, to zmienilem zdanie.
                          • kochanka Re: A ty dlaczego podpisujesz sie 18.04.02, 13:32

> Pod moim sufitem wszystko w porzadku a i szybkosc switania tez u mnie w normie,
                            >
                            > co do ciebie natomiast, to niektozy uwazaja, ze takie potworki jak ty nie
                            > powinny miec prawa do zycia. Do tej pory tego nie rozumialem, ale jak
                            > przeczytalem twoje wypowiedzi, to zmienilem zdanie.

Ty zdecydowanie zaliczasz sie do "niektorych" i twoja negatywne zdanie o moich
                            wypowiedziach jest dla mnie wspanialym komplementem. Zaczne sie martwic
                            jak "czlonek" takiej listy "niektorych" zacznie sie ze mna zgadzac.

• Gość: Sławik Re: A ty dlaczego podpisujesz sie IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 20.04.02, 13:37
                            Chyba Was porąbało ale gdzie?
                            Odeszliście od tematu. A Wasze pieprzenie chyba zdrowego nikogo nie
                            interesuje, więc nie nie obciążajcie łącz.
      • Gość: Dawid To może chcesz się ze mną spotkać. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.04.02, 20:47
        Mam 186 i waże ok 90 kg., a w mordę umiem dać, bo mnie polscy "przyjaciele"
        uczyli w szkołach.
        • Gość: ktos Re: To może chcesz się ze mną spotkać. IP: *.acn.pl / 10.134.128.* 17.04.02, 20:51
          A buldozera juz sobie zalatwiles?
          • Gość: Dawid Re: To może chcesz się ze mną spotkać. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.04.02, 12:36

> A buldozera juz sobie zalatwiles?

Nie do końca rozumiem...
            Ale wracając do porzedniej kwestji, z przyjemnością bym się z panem spotkał.

• Gość: ktos Re: To może chcesz się ze mną spotkać. IP: *.acn.pl / 10.134.128.* 18.04.02, 13:51

> Nie do końca rozumiem...

Niby zyd, a glupi. A co SSzaron wysyla na bezbronnych Palestynzykow? Hulajnogi?
              Przypominam: markewy oraz samoloty i smiglowce bojowe a za nimi buldozery na
              kobiety, dzieci, starcow. W najleprzym razie nasi palestynscy przyjaciele moga
              odpowiedziec z karabinow.

A co do spotkania, to niezrozumiales; jak mi wejdziesz w droge to sie policzymy,
              ale ja nie mam zamiaru sie z toba umawiac; nikt normalny i cywilizowany ze
              zbrodniczym scierwem sie nie umawia.
              • Gość: Dawid Re: To może chcesz się ze mną spotkać. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.04.02, 00:16
                Udowodniłem ci żeś głupi (przegał z kretesem dyskusje na "Apel forum żydzi...")
                a w dodatku bez jaj ;)

Przypominam ci co pisałeś: "ja tylko czekam az jakis zydek wejdzie mi w droge,
                bedzie w Warszawie o jednego mniej."
                • Gość: ktos Re: To może chcesz się ze mną spotkać. IP: *.acn.pl / 10.134.128.* 20.04.02, 10:27

> Udowodniłem ci żeś głupi (przegał z kretesem dyskusje na "Apel forum żydzi...")
                  > a w dodatku bez jaj ;)

To jest inny watek, dlaczego tego nie piszesz w tamtym watku? Moze sie obawiasz,
                  ze argumentacja ci znowu nie wyjdzie? Bo komu koncza sie argumenty, ten zaczyna
                  korzystac z obelg i zmienia temat. Ja ci po prostu udowodnilem kretactwo i tyle -
                  chcesz o tym dyskutowac pisz na tamtym watku. A co do jaj, to wlasnie widac kto
                  ich nie ma... (zmienia watki, obraza...)

> Przypominam ci co pisałeś: "ja tylko czekam az jakis zydek wejdzie mi w droge,
                  > bedzie w Warszawie o jednego mniej."

Czy ty znasz polski jezyk? W moim zdaniu nie ma slowa o ARANZOWANYCH spotkaniach.
                  Znowu probujesz krecic i przeinaczac - prawdziwy zyd.
    • Gość: mirmat Jewhater Polakiem ???????????? IP: *.dialup.eol.ca 17.04.02, 21:08
      Trzeba troche wiecej niz bredzic po Polsku by osmielic sie do przynaleznosci do
      Narodu Kazimierza Wielkiego (otworzyl Polske dla przesladowanych mniejszosci),
      Jagielonow ktorzy stworzyli z Polski oaze wolnosci do ktorej ciagnely rzesze
      dysydentow z calej Europy, czy Pilsudskiego,ktory razem z zydowskimi
      towarzyszami organizowal opor przeciw carskiemu zaborcy.

Jewhater Polakiem????? Tfuu !!!!!
      • kochanka Re: Jewhater clowiekiem ???????????? 17.04.02, 21:13
        Gość portalu: mirmat napisał(a):

> Trzeba troche wiecej niz bredzic po Polsku by osmielic sie do przynaleznosci do
        >
        > Narodu Kazimierza Wielkiego (otworzyl Polske dla przesladowanych mniejszosci),
        > Jagielonow ktorzy stworzyli z Polski oaze wolnosci do ktorej ciagnely rzesze
        > dysydentow z calej Europy, czy Pilsudskiego,ktory razem z zydowskimi
        > towarzyszami organizowal opor przeciw carskiemu zaborcy.
        >
        > Jewhater Polakiem????? Tfuu !!!!!

Jewhater czlowiekiem????? Tfuu !!!!!

• Gość: wuesz Re: Dzisiaj , wstydze sie , ze jestem Polakiem IP: *.lubin.dialog.net.pl 17.04.02, 21:47

>
      >
      > A WY POLACY CO ?
      >

Mozna bylo to przedstawic w innej formie ale zgadzam sie w 100%. Mam dosyc
      dochodzenia , obwiniania polakow w takich chocby sprawach jak min. mord w
      Jedwabnym.
      • Gość: Hycel Re: Dzisiaj , wstydze sie , ze jestem Polakiem IP: 212.98.145.* 17.04.02, 22:11
        Przesadzasz moj drogi i to bardzo. Sa tysiace Zydow,ktorzy sa razsadnymi
        ludzmi,ktorzy potepiaja polityke Izraela i innych org.Zionistycznych tak w
        stosunku do Polski jak i do Palestyny.

A ty "kochanko"rasisto masz za swoje.Jestes jednym,z tych,ktorzy swoimi
        wypocinami powiekszaja tylko grono takich jak jewhater!
        • kochanka Re: Dzisiaj , wstydze sie , ze jestem Polakiem 17.04.02, 22:16
          Gość portalu: Hycel napisał(a):

> Przesadzasz moj drogi i to bardzo. Sa tysiace Zydow,ktorzy sa razsadnymi
          > ludzmi,ktorzy potepiaja polityke Izraela i innych org.Zionistycznych tak w
          > stosunku do Polski jak i do Palestyny.
          >
          > A ty "kochanko"rasisto masz za swoje.Jestes jednym,z tych,ktorzy swoimi
          > wypocinami powiekszaja tylko grono takich jak jewhater!

hehe Masz za swoje? hehe!!!!

• kochanka ZA moje mi placa.. tak mam za swoje !! 17.04.02, 22:17
    • Gość: Helga Re: Dzisiaj , wstydze sie , ze jestem Polakiem IP: *.micha.pl 17.04.02, 23:37

>
      >
      > A WY POLACY CO ?
      >

hhhe czemu nie? nie mamyt nic przeciwko zbawieniu, wrecz przeciwnie. Ale ty
      uwazaj, bo jesli dzien sadu ostatecznego nastapi, to Zbawiciel cie nie potraktuje
      laskawie.

A co do zawstydzenia, to bardzo swietnie, ze masz problemy z tym zeby siebie
      nazwac Polakiem. Bo nam tez sie wydaje, ze Polakiem nie jestes!

• indris Powody do wstydu 18.04.02, 13:11
      Wstydzić się to mógłbyś za swoje posty.
    • leeshy Ja sie wstydze ze ktos taki jak ty to napisal 18.04.02, 13:53
      Jedź do Autonomii Palestyńskiej, tam twoje miejsce, bęcwale.
      • werw Re: Ja sie wstydze ze ktos taki jak ty to napisal 20.04.02, 12:48
        Można sobie wyobrazić, kim są rodzice tego szczeniaka, skoro nasączyli go
        takimi treściami: stary na drugie śniadanie je kanapki z azbestem, matka pewnie
        się prostytuuje, podczas gdy on myśli że nocami sprząta biura.
    • Gość: Polak Re: Dzisiaj , wstydze sie , ze jestem Polakiem IP: 195.64.16.* 18.04.02, 14:28
      Ty JEWHATER wstydz sie lepiej, za te wstretene wypowiedzi, ktore na ramach
      forum kazdego prawego czlowieka bola!!! Ty sie wstydz, ze nie jestes
      czlowiekiem, bo tylko taki moze nawolywac ludzi do zbrodni!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka