Dodaj do ulubionych

czyja kanapa

IP: *.twcny.rr.com 06.10.04, 15:42
co poniektorym smieciarze juz wynosza legowisko. czas forumowe lenie na
przetrzepanie dywanow i posprzatanie mieszkania. inaczej trzeba bedzie odkazac
cale pomieszczenia po was.nie cpajcie dzis niczego tylko ruszcie sie do
sprzatania i prania.
northwestsignal.net//front.jpg
Obserwuj wątek
    • Gość: z daleka Re: czyja kanapa IP: *.inter.net.il 06.10.04, 16:22
      Jesli ktos nie ma kanapy? ani dywanow? Niech posprzata pajeczyny w lesie albo
      niech je przynajmniej poceruje.planet.nana.co.il/fredshd/pa.jpg
      • Gość: rachelka Re: czyja kanapa IP: *.twcny.rr.com 06.10.04, 16:32
        nie chcialabym walczyc z takim pajakiem,ale swoja droga nadchodzi czas pajeczyn
        i babiego lata,czyli czas porzadkow zimowych:)
    • Gość: totyle Re: czyja kanapa IP: *.176.3.26.Dial1.Phoenix1.Level3.net 06.10.04, 17:31
      To sa ci chlopcy erecowcy pracujacy w Moving company w Jersey City
      co to 9/11 tanczyli na widok palacych sie dwoch chalp w NYC.Chlopcy erecowcy
      pozuja tez na part time jako studenci sztuk pieknych-nu wiesz uczuleni
      estetycznie na pejzaz amerykanski-czego dowodem byl ich taniec dla piekna wiez
      i wzruszajacego do szpiku kosci dramatu skaczacych po szybsza smierc ludzi.
      • Gość: z daleka Re:gdzie ty masz oczy, totyle IP: *.inter.net.il 06.10.04, 18:36
        planet.nana.co.il/fredshd/front.jpg
        Gość portalu: totyle napisał(a):

> To sa ci chlopcy erecowcy pracujacy w Moving company w Jersey City
        > co to 9/11 tanczyli na widok palacych sie dwoch chalp w NYC.Chlopcy erecowcy
        > pozuja tez na part time jako studenci sztuk pieknych-nu wiesz uczuleni
        > estetycznie na pejzaz amerykanski-czego dowodem byl ich taniec dla piekna
        wiez
        >
        > i wzruszajacego do szpiku kosci dramatu skaczacych po szybsza smierc ludzi.
        • Gość: dana33 Re:gdzie ty masz oczy, totyle IP: *.broadband.actcom.net.il 06.10.04, 18:46
          z daleka, ata paszut gadol.... :)
          • Gość: rachelka Re:gdzie ty masz oczy, totyle IP: *.twcny.rr.com 06.10.04, 19:36
            Gość portalu: dana33 napisał(a):

> z daleka, ata paszut gadol.... :)
            dana jak cyklop z jednym okiem,ale na temat o porzadkach zaraz reaguje. jak tam
            danus nie czas stare i wysiedziane kanapki wywalic:)
            • Gość: dana33 Re:gdzie ty masz oczy, totyle IP: *.broadband.actcom.net.il 06.10.04, 19:52
              rachelciu, ty niszto nie panimajesz.... te stare, wysiedziane, te sa
              najwygodniejsze..... juz nie mowie nic o wspomnienach jakie w sobie maja.... :)
              • Gość: rachelka Re:gdzie ty masz oczy, totyle IP: *.twcny.rr.com 06.10.04, 19:56

> rachelciu, ty niszto nie panimajesz.... te stare, wysiedziane, te sa
                > najwygodniejsze..... juz nie mowie nic o wspomnienach jakie w sobie maja.... :)
                wszystko panimaju tozto ja walke tocze o ich wyrzucanie. jak siadziesz i
                dotykasz pupa dywanu to czas na nie,niezaleznie ile wspomnien i kurzu w nich
                zostalo.czas pomyslec o wspieraniu nowych miejsc pracy jak rowniez o
                otoczeniu,ktore to przychodzi i jak siadzie na czyms takim...
                • Gość: dana33 Re:gdzie ty masz oczy, totyle IP: *.broadband.actcom.net.il 06.10.04, 19:59
                  nu, nie przesadzajmy, jak powiedzial ogrodnik.... jeszzce nie dotykam pupa
                  dywanu... ale rachelciu doceniam, ze uzylas slowa pupa zamiast, nu, wiesz co :)
                  a co do miejsc pracy, to masz racje. musze sie zastanowic... :)
                  ale kurzu nie ma. odkurzam regularnie, dobrym elektroluksem.
                  ktora u ciebie godzina teraz? u nas 20:00.
                  • Gość: rachelka Re:gdzie ty masz oczy, totyle IP: *.twcny.rr.com 06.10.04, 20:02

> nu, nie przesadzajmy, jak powiedzial ogrodnik.... jeszzce nie dotykam pupa
                    > dywanu... ale rachelciu doceniam, ze uzylas slowa pupa zamiast, nu, wiesz co :)
                    > a co do miejsc pracy, to masz racje. musze sie zastanowic... :)
                    > ale kurzu nie ma. odkurzam regularnie, dobrym elektroluksem.
                    > ktora u ciebie godzina teraz? u nas 20:00.
                    ty elektroluksem a ja mopem jako,ze mam jak to sie mowilo drzewienne podlogi.na
                    nizszym poziomie mam taki antyk,gdzie jak sie siada to jak winda w dol:)czas
                    stoczyc bitwe pod Waterloooooooo i wyrzucic to to. u mnie 2pm,czas na podlewanie
                    kwiatkow a potem na sprinty:)
                    • Gość: dana33 Re:gdzie ty masz oczy, totyle IP: *.broadband.actcom.net.il 06.10.04, 20:05
                      przyjemnego podlewania (ja swoje tez na balkoniku) no i sprint to zawsze dobra
                      rzecz... :)
    • Gość: totyle Dana 200 kilo zywaj wagi. IP: *.176.3.26.Dial1.Phoenix1.Level3.net 06.10.04, 20:21
      Nu dana mowi ze nie czas na sprzatanie.Siedzi wiec dalej przy kompie i tyje
      mowiac ze jeszcze nie czas na odchudzanie bo dostanie reka do kloaki aby ja po
      ciezkich zmaganiach podetrzec.
      • Gość: rachelka Re: Dana 200 kilo zywaj wagi. IP: *.twcny.rr.com 06.10.04, 20:26
        Gość portalu: totyle napisał(a):

> Nu dana mowi ze nie czas na sprzatanie.Siedzi wiec dalej przy kompie i tyje
        > mowiac ze jeszcze nie czas na odchudzanie bo dostanie reka do kloaki aby ja po
        > ciezkich zmaganiach podetrzec.

totyle nie wolno sie wysmiewac z ludzi otylych (60% US)raczej trzeba ich
        namawiac do porzadkow i ruchu. moze dasz jakies wskazowki naszej gabci,ona tu
        juz weteranka w naciskaniu klawiszy,to musi byc armata:)
        • Gość: totyle Re: Dana 200 kilo zywaj wagi. IP: *.176.3.26.Dial1.Phoenix1.Level3.net 06.10.04, 20:33
          Ok.Z ludzi otylych sie juz nie smieje.A z glupich sie mozna smiac?.
          Na to sie tez obydwaj zalapuja.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka