malkontent6 27.11.17, 18:34 Susan Sarandon krytykuje Hilarię Clinton. "Gdyby Clinton wygrała to mielibyśmy wojnę". Szczerze mówiąc nie spodziewałem się takiej krytyki ze strony tej aktorki. www.rt.com/usa/411071-clinton-war-sarandon-guardian/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kylax4 RT, czyli ruski bełkot. 27.11.17, 18:40 Żadnej wojny by nie było. Bo zarówno USA wie, że wojny z Rosją nie wygra, jak i Rosja wie, że wojny z USA nie wygra. Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent6 Re: RT, czyli ruski bełkot. 27.11.17, 18:45 No tak ale czy Hilaria to wie? Odpowiedz Link Zgłoś
kylax4 Oczywiście, że wie. 27.11.17, 18:51 To co mówi to jedno. Była przecież sekretarzem stanu, to wie jak wygląda geopolityka. A co tam mówi w mediach, to wsio rawno. Odpowiedz Link Zgłoś
amg10 Re: Szczęka mi opadła 27.11.17, 19:46 Zbyt serio traktujesz to co mowia aktorzy. To tez tylko ludzie i moga sie mylic. Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent6 Re: Szczęka mi opadła 27.11.17, 19:54 Tu nie chodzi o to co ja myślę o aktorach. Demokraci utrzymują bliskie kontakty z Hollywood, bo aktorzy wspierają ich finansowo. I są to poważne sumy więc opinia znanej aktorki ma poważny wpływ na przyszłość polityka. Odpowiedz Link Zgłoś
engine8 Re: Szczęka mi opadła 27.11.17, 20:39 Eh ja tam nie zwracam uwagi na to co mowia aktorzy.. Przeciez oni najlepiej sie czuja i najwiecej kasy robia kiedy nie sa soba i im lpeiej to robia tym wiecej maja/ Odpowiedz Link Zgłoś
5magna Re: Szczęka mi opadła 30.11.17, 23:49 A czy to dobrze czy zle ?? Pilnuj szczeki malko w takim wieku juz jest lamliwa.... Odpowiedz Link Zgłoś