Dodaj do ulubionych

DO BAM_BUKO

IP: *.broadband.actcom.net.il 09.10.04, 15:03
szanowny bambuko. wczoraj mielismy w miare cywilizowana wymiane zdan.
rzuciles mi bardzo popularny na forum zarzut:
"Sharon jest warty Arafata lub odwrotnie ....dobrze o tym wiesz i dopoki tych
dwoch palantow bedzie u wladzy NIGDY nie bedzie spokoju a tylko wzajemne
obwinianie sie o teroryzm."

w mojej odpowiedzi zadalam ci pytanie, na ktore jakos nie odpowiadasz....
brakuje ci slow czy brakuje ci odpowiedzi?

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=16495177&a=16503168
Obserwuj wątek
    • bam_buko Re: DO BAM_BUKO 10.10.04, 00:25
      Gość portalu: dana33 napisał(a):

> szanowny bambuko. wczoraj mielismy w miare cywilizowana wymiane zdan.
      > rzuciles mi bardzo popularny na forum zarzut:
      > "Sharon jest warty Arafata lub odwrotnie ....dobrze o tym wiesz i dopoki tych
      > dwoch palantow bedzie u wladzy NIGDY nie bedzie spokoju a tylko wzajemne
      > obwinianie sie o teroryzm."
      >
      > w mojej odpowiedzi zadalam ci pytanie, na ktore jakos nie odpowiadasz....
      > brakuje ci slow czy brakuje ci odpowiedzi?
      >
      > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=16495177&a=16503168

haha co za Wersal...wiec
      szanowna dano z reguly "wpadam" na forum na chwile ,zagram czasmi w bambuko
      i spadam bo szkoda mi mojego cennego czasu na jalowe tutaj dyskusje.
      Wracajac do meritum sprawy,NIE mam zielonego pojecia czy macie jakiegos
      rozsadnego polityka w Izraelu ktory potrafilby wyprowadzic was z tego slepego
      zaulka.U Palestynczykow jeszcze gorzej bo jak jakis sie pokaze to zaraz go
      ustrzelicie zeby za duzo sie nie wymadrzal o ewentualnym pokoju!!
      Codziennym zabijaniem coraz wiekszej ilosci Palestynczykow niczego oprocz
      nienawisci i checi rewanzu NIE osiagniecie.

• Gość: dana33 Re: DO BAM_BUKO IP: *.broadband.actcom.net.il 10.10.04, 01:08
        pytalam sie jakiego mielismy, nie jakiego mamy, polityka. rozumiem juz ze nie
        mamy. a jakiego mielismy?

co do twojego twierdzenia ze "jak jakis sie pokaze to zaraz go ustrzelicie zeby
        za duzo sie nie wymadrzal o ewentualnym pokoju!!" to kogo masz na mysli?
        yassina? rantissi? i tych pomniejszych znanych terrorystow? bo tymczasem
        polujemy tylko na terrorystow, zadnych politykow jeszcze nie "ustrzelilismy",
        czy moze ty wiesz o jakims o jakim ja nie slyszalam?
        • moskowit Re: DO Dannoczki 10.10.04, 01:20
          Nu Dannoczka, bambusik to w tajemnicy musi trzymac. On to ma w tej swojej
          bambusowej glowce, bo wybraz sobie, ze swiat by sie o tym dowiedzial i zaczal
          na tego nieterroryste presje robic i pokoj Palestnczykom narzucac....

Nu co Ty, Dannoczka?

• Gość: dana33 Re: DO Dannoczki IP: *.broadband.actcom.net.il 10.10.04, 01:23
            nu, ja tolko dumaju, ze on moglby sprecywoac swoje odpowiedzi, ty farsztejst?
            jak przychodzi do precyzji, to oni cusik niedokladni... ty moze wiesz, dlaczego?
            • moskowit Re: DO Dannoczki 10.10.04, 01:30
              Nu dorogaja, ja wied' nie psihiatr?

I s durakami niczego obszego u mienia niet! Ponimajesz? Wot!

Nu sama pomysl, co moze byc w bambusowej glowie? Totyle i nic wiecej.....
              Nu prawda wied'? Nu wot!

• bam_buko Re: DO BAM_BUKO 10.10.04, 01:30
          Gość portalu: dana33 napisał(a):

> pytalam sie jakiego mielismy, nie jakiego mamy, polityka. rozumiem juz ze nie
          > mamy. a jakiego mielismy?

o ile pamietam to Barak chial dobrze...ale mu sie nie udalo hahaha nie
          pozwoliliscie zeby sie udalo
          >
          > co do twojego twierdzenia ze "jak jakis sie pokaze to zaraz go ustrzelicie
          zeby
          >
          > za duzo sie nie wymadrzal o ewentualnym pokoju!!" to kogo masz na mysli?
          > yassina? rantissi? i tych pomniejszych znanych terrorystow? bo tymczasem
          > polujemy tylko na terrorystow, zadnych politykow jeszcze nie "ustrzelilismy",
          > czy moze ty wiesz o jakims o jakim ja nie slyszalam

dana ja juz przyzwyczilem sie do waszego nazewnictwa , KAZDY palestynczyk to
          terorysta lub przywodzca Hamasu ,nawet dzieci jak ta 13 letnia dziewczynka tez
          byla w Hamasie przywodzca.

• bam_buko hehe nawet ten smiec forumowy z Anglii przylecial 10.10.04, 01:40
          nu to mamy juz smietnik i szambo
        • bam_buko moskowit ty guza szukasz??? znow 10.10.04, 01:48
          wpier+++asz sie nie proszony, czy czytac nie umiesz?? do kogo dana sie zwraca ??
          nie widzisz durak,ze do pana bambuko !!!!!!!!!!!

Chcesz zejsc do poziomu tego kropy ,ktory z zadupia Polski slome w butach do
          Anglii zabral i smieci nia na forum,czy nie czujesz smrodu jaki on za soba
          zostawia??? tfu
      • Gość: totyle Re: DO BAM_BUKO IP: *.176.6.10.Dial1.Phoenix1.Level3.net 10.10.04, 01:16
        Prozne z dana dywagacje sa.Oni juz zaszufladkowali arabow jako terrorysci-po co?
        Aby budowac wielki izrael.Tam tylko ktos z sasiadow izraela kto posiadzie BMR
        i w sposob zdecydowany powie rzydkom aby sie uspokoili zrobi porzadek.
        Palestynczycy za nastepne 50 lat juz nie beda istniec.Przynajmniej na terenie
        Palestyny.
        • Gość: dana33 Re: DO BAM_BUKO IP: *.broadband.actcom.net.il 10.10.04, 01:20
          cos ty powiedzial, tozero? ze za nastepne 50 lat palestynczykow juz nie bedzie
          na terenie palestyny???? pierwszy raz powiedziales cos co nie jest glupie.
          moze sie w koncu wyksztalcisz.
          • Gość: totyle Re: DO BAM_BUKO IP: *.176.6.10.Dial1.Phoenix1.Level3.net 10.10.04, 01:22
            No widzisz dana jak ja znam rzydkow?Wiem do czego zmierzaja.Oj wiem.
            Totalna eksterminacja palestynczykow-taki jest narazie wasz cel.
            • Gość: dana33 Re: DO BAM_BUKO IP: *.broadband.actcom.net.il 10.10.04, 01:24
              nu, idz, ucz sie dalej. tymczasem w twoja du, oops, jak mowi moj przyjaciel,
              glowe, nic nie wchodzi. nu, glowa prostaka i chama, tam ciezko wchodza normalne
              nauki.
              • Gość: . A w CO maja wejsc, jesli mu mozg przy operacji IP: *.range81-157.btcentralplus.com 10.10.04, 01:31
                hemoroidow przez przypadek wycieli?
          • moskowit Re: DO Dannoczki 10.10.04, 01:25
            Nu, Dannoczka, co Ty bedziesz z nimi dyskutowala? Jak bambusik ma totyle w
            glowie, to czego sie mozna po nich spodzieac?

Nu, sama powiedz, wied' praw ja?

• Gość: dana33 Re: DO Dannoczki IP: *.broadband.actcom.net.il 10.10.04, 01:30
              jasne, ze ty praw. ja to budu z toboj dyskutowac.... :)
              cusik mi sie zdaje, ze ten moj russkij jazyk straszny... :)
              • moskowit Re: DO Dannoczki 10.10.04, 01:34
                Nu ja sie ciesze, ze chcesz ze mna dyskutowac....
                A ruskim nie przejmuj sie, ja wied' ponimaju i po polski ;)

Nu priwet Tiebie dorogaja, horoszoj i spokojnoj noczy!

• Gość: dana33 Re: DO Dannoczki IP: *.broadband.actcom.net.il 10.10.04, 01:36
                  tobie rowniez.... :)
            • Gość: totyle Re: DO Dannoczki i moska. IP: *.176.6.10.Dial1.Phoenix1.Level3.net 10.10.04, 01:45
              Nu moskowitz kiedys zac daneczka pisala co bedziesz z nimi dyskutowac dfzis zas
              ty jej rady dajesz-a dyskutujecie.Po co?.Lepiej idzcie sobie na dyskoteke lub
              zrobcie sobie przejazdzke autobusem.
              • bam_buko Re: DO Dannoczki i moska. 10.10.04, 01:52
                Gość portalu: totyle napisał(a):

> Nu moskowitz kiedys zac daneczka pisala co bedziesz z nimi dyskutowac dfzis
                zas
                >
                > ty jej rady dajesz-a dyskutujecie.Po co?.Lepiej idzcie sobie na dyskoteke lub
                > zrobcie sobie przejazdzke autobusem.

Myslalem naiwny ze dana ma dobre intencje ..... a tu na dodatek te wyleniale
                kundelki za nia przylecialy i ujadaja...czujesz ten smod jaki zostawiaja
                mieszanka gowna i czosnku
                • Gość: totyle Re: DO Dannoczki i moska. IP: *.176.6.62.Dial1.Phoenix1.Level3.net 10.10.04, 02:40
                  A szkoda gadac.Najsmieszniejsze to jest to ze innym radzi aby nie odpisywali a
                  pozniej sama sie daje wciagac.Wychodzi na idiotke wieksza niz bym jej bez tego
                  przypisal.
                  Ja nikomu nie radzilem co ma robic z kim gadac lub jak.
                • Gość: dana33 do bam-buka IP: *.broadband.actcom.net.il 10.10.04, 13:41
                  ja mam najlepsze intencje. tylko sie zastanawiam, gdzie sa twoje, jak czytam
                  "ja juz przyzwyczilem sie do waszego nazewnictwa , KAZDY palestynczyk to
                  terorysta lub przywodzca Hamasu ,nawet dzieci jak ta 13 letnia dziewczynka tez
                  byla w Hamasie przywodzca."
                  gdzie to bylo napisane? kto to napisal? ja napewno nie, bo ja nie uogulniam, na
                  odwrot, zawsze podkreslam roznice miedzy ogolem arabow palestynskich a
                  terrorystami. ktorys z israelczykow tu na forum to napisal? mozesz dac link?
                  bo wiesz, bambuko, mnie te wasze "wy" na kazdym kroku dosyc dobrze pokazuja, z
                  kim rozmawiam. "wy" to 5 milionow obywateli israelskich. ty rozmawiasz z 5
                  milionami i wszyscy ci powiedzieli, ze kazdy arab palestynski to terrorysta?
                  ja widzialam w polsce dosyc duzo pijakow, to znaczy ze 40 milionow obywateli
                  polskich to pijacy? czyli idac dalej twoim rozumowaniem, to polska kraj
                  zapijaczonych, lezacych w rynsztoku, tak?
                  no i z tymi "kundelkami" jak ty mowisz.... znaczy sie kazdy z nas ma
                  swoich "kundelkow". jak sie popatre na te twoje i na te moje..... wspolczuje ci
                  z calego serca, ze twoim kundelkiem jest wlasnie tozero.

barak byl dobry? mozliwe. rabin chyba wg ciebie tez byl dobry nie? tylko oni
                  obaj tak chcieli dobrze, oddawali ziemie arabom, chcieli nawet oddac pol
                  jerozolimy.... a w odpowiedzi dostalismy zwiekszony terror, 2 razy tygodniowo.
                  dlatego barak przegral. bo sie okazalo, ze jego polityka dobroci wywoluje u
                  generalissimo wlasnie odwrotna reakcje: im wiecej dostaja, tym wiecej nas
                  morduja. jak sprawdzisz, to zobaczysz, ze wlasnie za kadencji tego niedobrego
                  netanyahu, co tak nic nie chcial oddawac i poszedl na terrorystow i
                  generalissimo twarda reka, ataki terrorystyczne zmiejszyly sie o 80%.
                  wiec w takiej sytuacji, to jak ty uwazasz? bo sam wiesz dobrze, ze powrot do
                  granic 67 roku nie zatrzyma atakow na nas.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka