Dodaj do ulubionych

Pakistan testuje nową rakietę

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.04, 07:46
A taka Polnocna Korea nawet alaskanskich karibou i niedzwiedzi nie moze
jeszcze porzadnie wystraszyc.

To jak tam, tow. Kin Jong-il? Kiedy uderzacie w San Francisco i Los Angeles?

Chyba jeszcze przed amerykanskim atakiem powietrznym?

Bo po nim, to juz raczej- nie! :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

P.S. Czy podeslac wam wiecej trawy z amerykanskich prerii? Mam nadwyzke! :-)))
Obserwuj wątek
    • Gość: sun Re: Pakistan testuje nową rakietę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.04, 10:00
      Ciekawe kiedy Izrael zbomarduje im reaktor i fabryke tych rakiet.
      • Gość: jarek-Zyd ne telus Wtedy, kiedy w taki sam sposob jak IRAN IP: *.fastres.net 12.10.04, 10:15
        otwarcie beda mowic, ze te rakiety maja sluzyc do zniszcsenia Israela, ale oni
        tego nie mowia.
    • Gość: maruda Re: Pakistan testuje nową rakietę IP: *.gdynia.mm.pl 12.10.04, 15:47
      Gość portalu: meerkat napisał(a):

> P.S. Czy podeslac wam wiecej trawy z amerykanskich prerii? Mam nadwyzke! :-)))

Cały meerkat. Nawet wiechcie do butów importuje z USA.

• Gość: meerkat MARUDA SZUKA SLOMY DO SWOIC GNOJKOW! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 19:22
        Jasne, przeciez wszystkim tutejszym kmiotom, ktorych jestes ezgemplifikacja

SLOMA Z Z ZAGNOJONYCH GUMIAKOW WYLAZI!

Jeszcze dobry interes na tym zrobie.

W RP nawet sadzenie trawy sie nie oplaca! :-((((((((((((((((((((((((((((((((((((
    • Gość: igor Ktorys z tych islamcow walnie kiedys w Mekke IP: *.detroit-19rh15rt.mi.dial-access.att.net 12.10.04, 16:15
      przez przypadek. Teraz A ma Pakistan, dojdzie Iran; mowia, ze Indonezja tez
      probuje. Biorac pod uwage islamskie tradycje wojskowe i zmysl do stawiania na
      sowiecka technologie, wystrzela w zlym kierunku. Potem beda na Izrael zwalac.
      Oczywiscie Zydzi beda plakac jak Mekka zniknie. Ja tez - zal mi bedzie czarnego
      kamienia. Mozna na bizuterie przerobic (huge profit) a tak wyparuje i nic.
    • Gość: Dr."No" Re: Pakistan testuje nową rakietę IP: *.itpp.pl 13.10.04, 02:06
      Gdyby władze Pakistanu na kanwie zaparczywości religijnej zaatakowli kogoś a nie
      straszyli tubylców wtedy stała by się ta wiadomość wydarzeniem i kto wie dla
      niektórych może nawet dość opłacalna !.Mówią że pieniądze sieją słowa,to może
      przestali by pieprzyć i pokazywać jacy oni są tylko cos zrobili.A dopuki co
      to jedyne osiągnięcie władz Pakistanu to "fakt" że wszyscy biorą pod uwage to
      iż kraj ten posiada broń pytając się co się tam dzieje?.Ludzi którzy
      wykorzustuja "Broń" w celach demonstracynych nazywani są "Terrorystami"'
      i przypominają gówniarzy z P-35 w ręku .A już gorsi od nich są ci którzy
      dostarczyli informacje zasadniczo można nazwać ich "wtórnymi terrorystami"
      i nie ma dla nich synonimu.
      • Gość: Gerard Indie traktuja to jednak jako zagrozenie. Byly juz IP: *.detroit-19rh15rt.mi.dial-access.att.net 13.10.04, 03:39
        trzy wojny miedzy obu panstwami i w przypadku kolejnej, przegrywajaca strona
        moze uzyc A.
        • Gość: meerkat Indie traktuja to jako zagrozenie. I SLUSZNIE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 19:27
          I ta strone baedzie wlasnie Pakistan, bo nie jest w stanie sprostac indyjskim
          silom konwencjonalnym, zwlaszcza liczebnie.

Jedyna dla P. nadzieja w nuklearnej wojnie indyjsko-chinskiej (ChRL i Indie do
          od polwiecza zajadli wrogowie). Po jednej stronie zginie pol miliarda, po
          drugiej stronie zginie pol miliarda i tylko mniej geb bedzie do wyzywienia.

Nawet"zerowzrostowcy" z Klubu Rzymskiego byliby zadowoleni! ;-)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka