Dodaj do ulubionych

NARESZCIE!!!!!!!!

IP: *.bb.netvision.net.il 13.10.04, 10:49
trzeba powiedziec, ze cierpliwosc sie oplaca.
dlugo czekalam, az australijski zafajdaniec pokazal swoja prawdziwa potwarz.
przez lata zapewnial tutaj, ze on skad, on sprawidliwy, on po stronie arabow
palestynskich, bo oni ci, nu, wiecie, biedni, pod straszliwa okupacja
israela, ale on oczywiscie nie nienawidzi zydow, on sprawiedliwy, on nie
antysemita, on cacy we mniam mniam.
ale nawet zafajdaniec nie mogl na dluzsza mete i dostalam dzisiaj ladna
notatke:

"To izraelskie bydlo w mundurach nie cofa sie przed niczym. I taka Dana
bedzie mnie oskarzac o brak obiektywizmu i stronniczosc!!! Jaki obiektywizm,
kiedy wasi bandyci strzelaja do dzieciakow w szkolach???!!!
Dana zmieniam zdanie. Dawniej uwazalem ze to wasze panstwo powinno jednak
istniec w granicach z 67 roku. Teraz koniec. Uwazam ze po prostu nie
sprawdziliscie sie. Nie wyciagneliscie zadnych wnioskow z hitleryzmu, chyba
tylko taki ze ich metody byly dobre i trzeba je stosowac. Im szybciej was
sasiedzi zlikwiduja tym lepiej dla swiata. Jestescie dno!"

"Im szybciej was sasiedzi zlikwiduja tym lepiej dla swiata." - dokladnie to
samo mowi arafat i liczne zastepy band t3rrorystycznych. fajne nie?
jestem ciekawa na jaka z tych band placi skladki zafajdaniec.....
Obserwuj wątek
    • gini Re: Juz Ci tlumaczylam 13.10.04, 10:55
      Izrael nie rowna sie wszyscy Zydzi .Wiec sie nie podniecaj.Co zrobisz z
      zydowskimi ortodoksami, ktorzy nie uznaja istnienia Izraela pala flagi itd?

Dziwisz sie reakcji?W ciagu tylko dwoch dni wasza armia zabila ponad 100 osob,
      w obozach panuja tragiczne warunki,czemu sie dziwisz pani Dano?
      Dziwisz sie, ze brutalne postepowanie zoldakow wzbudza ludzki gniew?
      • Gość: dana33 Re: Juz Ci tlumaczylam IP: *.bb.netvision.net.il 13.10.04, 10:59
        szanowna gini, ten zafajdaniec mowi tu nie o zolnierzu czy dwom, on tu mowi o
        likwidacji calego panstwa. to jedno. a ty mozesz mi dac link, gdzie to
        wyrazalas swoj gniew na zlinczowanie w ramalli, na wybuchy autobusow, na
        masakre 24 podrostkow w dyskotece tel avivskiej? chetnie bym zobaczyla ten twoj
        gniew.
        • gini Re: Juz Ci tlumaczylam 13.10.04, 11:06
          Gość portalu: dana33 napisał(a):

> szanowna gini, ten zafajdaniec mowi tu nie o zolnierzu czy dwom, on tu mowi o
          > likwidacji calego panstwa.

Panstwo Izrael to nie wszyscy Zydzi, raz jeszcze.Sa Zydzi, ktorzy rowniez nie
          uznaja panstwa Izrael .

to jedno. a ty mozesz mi dac link, gdzie to
          > wyrazalas swoj gniew na zlinczowanie w ramalli, na wybuchy autobusow, na
          > masakre 24 podrostkow w dyskotece tel avivskiej?

A kiedy to bylo?Druga sprawa, ze przyczyna wybuchow autobusow i dyskotek sa
          wasze ataki na miasta, domy i meczety, liczba waszych ofiar wciaz sie zwieksza,
          zaczynacie dokonyuwac eksterminacji,.
          Z okupacji zrezygnowac nie chcecie, a chcecie pokoju.
          Chcesz zjesc ciastko i miec ciastko, ale tak dobrze Dana nie ma.

chetnie bym zobaczyla ten twoj
          >
          > gniew.

Jezeli sie wycofacie, zezwolicie na powstanie panstwa palestynskiego, dacie tym
          ludziom zyc w spokoju, to ja wtedy zaczne wyrazac swoj gniew.
          Jak ktos sam prowokuje, toniech sie gniewa sam na siebie .
          • Gość: dana33 Re: Juz Ci tlumaczylam IP: *.bb.netvision.net.il 13.10.04, 11:21
            gini, tys glupia czy pytasz o droge?
            w israelu zyje ponad 5 milionow zydow. zafajdaniec mowi o likwidacji panstwa
            israelskiego. czy to co napisals, to znaczy, ze zanim nas zlikwiduja, to zrobia
            selekcje kto wg ciebie i zafajdanca dobry zyd a kto do likwidacji?

nu, twoje zdanie co do resazty jest juz dawno znane. nie bede nawet odpowiadac,
            bo po co? ty przeciez wiesz, ze wszystko nasza wina.
            a co z tymi zamachami przed 1967?

hahahahaha, kiedy to bylo? nu, pewnie, jakas tam dyskoteka w tel avivie to
            przeciez nie ma znaczenia, gini, nie?
            ythebest.free.fr/attentat010601.htm
            • gini Re: Juz Ci tlumaczylam 13.10.04, 11:32

> gini, tys glupia czy pytasz o droge?
              > w israelu zyje ponad 5 milionow zydow. zafajdaniec mowi o likwidacji panstwa
              > israelskiego. czy to co napisals, to znaczy, ze zanim nas zlikwiduja, to
              zrobia
              >
              > selekcje kto wg ciebie i zafajdanca dobry zyd a kto do likwidacji?

Jak na razie to ja widze, ze wy likwidujecie sasiadow rowno, kobiety i dzieci,
              tyle, ze jak dotyczyloby to was to juz sie nie zgadzasz.
              Wiec nie popieraj metod likwidacji innych prosze pani.

>
              > nu, twoje zdanie co do resazty jest juz dawno znane. nie bede nawet
              odpowiadac,
              >
              > bo po co? ty przeciez wiesz, ze wszystko nasza wina.
              > a co z tymi zamachami przed 1967?

A co z waszymi zamachami paniusiu, tymi wczesniejszymi jeszcze?I co
              nakwazniejsze, ze na dzien dzisiejszy nie chcecie zmienic, nic, zabijacie,
              burzycie i niszczycie.
              Dokonujecie czystek etnicznych, a metody sa pozalowania godne .
              Macie poparcie USA, wiec robicie co wam sie zywnie podoba.

>
              > hahahahaha, kiedy to bylo? nu, pewnie, jakas tam dyskoteka w tel avivie to
              > przeciez nie ma znaczenia, gini, nie?

Pytam kiedy to bylo, ile lat temu, bo wy zabijacie codzienie, a zamachy sa raz
              na jakis czas.

> ythebest.free.fr/attentat010601.htm
          • moskowit Re: Juz Ci tlumaczylam 13.10.04, 13:57
            Masz tez racje, ze Izrael to nie wszyscy Zydzi, a wiec w panstwie tym powinni
            pozostac nie Zydzi i Zydzi nie uznajacy Izrael?

Nu ty masz racje, na swiecie ciagle sa ludzie, ktorzy potrafia selekcjonowac....

Nu, ja uwazam, ze twoi przyjaciele mieli wiele okazji zeby stworzyc wlasne
            panstwo i to z pomoca Izrala, ale oni wola wysadzac sie w powietrze w
            izraelskich restauracjach, kawiarniach i tp.

"A kiedy to bylo?".... Nu powiedzmy 50 lat temu, 25 lat temu, 10 lat.... 3-5
            tygodni temu.....

Czy w ogole wiesz kobieto, o czym ty piszesz???

• gini Re: Juz Ci tlumaczylam 13.10.04, 14:05
              moskowit napisał:

> Masz tez racje, ze Izrael to nie wszyscy Zydzi, a wiec w panstwie tym powinni
              > pozostac nie Zydzi i Zydzi nie uznajacy Izrael?

A gdzie ja to pisalam?Pisalam w kontekscie antysemityzmu, krytyka Izraela nie
              jest rownoznaczna z antysemityzmem moj panie.

>
              > Nu ty masz racje, na swiecie ciagle sa ludzie, ktorzy potrafia
              selekcjonowac...
              > .
              >
              > Nu, ja uwazam, ze twoi przyjaciele mieli wiele okazji zeby stworzyc wlasne
              > panstwo i to z pomoca Izrala, ale oni wola wysadzac sie w powietrze w
              > izraelskich restauracjach, kawiarniach i tp.

Demagogia czysta, i insynuacje, ze mam przyjaciol Palestynczykow.

>
              > "A kiedy to bylo?".... Nu powiedzmy 50 lat temu, 25 lat temu, 10 lat.... 3-5
              > tygodni temu.....
              >
              > Czy w ogole wiesz kobieto, o czym ty piszesz???
              >
              > Ja wiem z tym, ze nie jestem pewna, czy Ty wiesz o czym piszesz.
              • gini Re: Juz Ci tlumaczylam 13.10.04, 14:06

• moskowit Re: Juz Ci tlumaczylem 13.10.04, 16:17
                Nu z tymi przyjaciolmi, to ja przepraszam; przyjaciol rzeczywiscie nie masz....
                Wspolwyznawcy, to przeciez nie przyjaciele, po prostu wspolwyznawcy ;)
                Nu co nie mam racji? Nu wot!

• fredzio54 [...] 13.10.04, 13:39
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • gini ReI cos jeszcze 13.10.04, 10:57
      Jak Ci sie bedzie podobalo, jak zmienimy Ci nicka na zafajdana Zydowke?
      Tylko sie nie uzalaj, ze Cie znow obrazam, ale jezeli uzywasz formy,
      australijski zafajdaniec, to powinnas sie zgodzic na forme zafajdana zydowka .
      • Gość: dana33 Re: ReI cos jeszcze IP: *.bb.netvision.net.il 13.10.04, 11:02
        moze umowmy sie gini, ze jak ja nazwe cie zafajdancem albo wycieruchem, to
        wtedy oczywiscie masz prawo nazwac mnie tak samo. jak ja nazywam tutaj
        poszczegolnych forumowiczow, to moja sprawa i danego forumowicza. chyba ze
        uwazasz sie za obronczynie zafajdanca, nu, to wtedy oczywiscie mozesz mnie
        nazywac jak chcesz. ale to prawo ja sobie wtedy tez biore w stosunku do ciebie,
        ok?
        • Gość: totyle [...] IP: *.176.6.169.Dial1.Phoenix1.Level3.net 13.10.04, 11:11
        • gini Re: ReI cos jeszcze 13.10.04, 11:12

> moze umowmy sie gini, ze jak ja nazwe cie zafajdancem albo wycieruchem, to
          > wtedy oczywiscie masz prawo nazwac mnie tak samo.

Dlaczego, czy uwazasz, ze przyjemnie jest czytac wyzwiska pod czyims adresem?
          Uwazasz, ze raza mnie wyzwiska kierowane tylko do mnie?Wyobraz sobie, ze nie.
          Jezeli chcesz rozmawiac to rozmawiaj normalnie, jak chcesz sie wyzyc, to idz
          sobie na jakas silownie .

jak ja nazywam tutaj
          > poszczegolnych forumowiczow, to moja sprawa i danego forumowicza.

Piszesz na forum publicznym, twoja sprawa to jest to co robisz u siebie w domu,
          i jak sie zwracasz do meza, do n,iego mow sobie nawet zasraniec, a tu sie
          zachowuj, i nie rob z tego forum chlewa .

chyba ze
          > uwazasz sie za obronczynie zafajdanca, nu, to wtedy oczywiscie mozesz mnie
          > nazywac jak chcesz. ale to prawo ja sobie wtedy tez biore w stosunku do
          ciebie,
          >
          > ok?

A mozesz mnie nazywac jak chcesz, Ty i Twoi rodacy z nieliucznymi wyjatkami
          celuja w chamstwie na tym forum.
          Te forum czyta wiecej ludzi niz na nim pisuje, zostawiasz po sobie obraz,
          glupiej prymitywnej Zydowki, ktora poza obelgami nie ma nic wiecej do
          powiedzenia .
          adieu
          • Gość: dana33 Re: ReI cos jeszcze IP: *.bb.netvision.net.il 13.10.04, 11:27
            ok gini, tak wyglada wlasnie rozmowa z toba.
            a jak ty nazywasz swojego meza w domu? jesli zasraniec (bo jak ci inaczej
            wpadlo do glowy ze ja nazywam swojego w ten sposob?), to dostajesz potem w
            morde od niego?
            probowalam inaczej, ale widze, ze nie idzie.
            stwierdzam jeszcze raz, ze jestes zawzieta antysemitka, pelna nienawiscie do
            israela i zydow, z wyjatkiem oczywiscie paru "twoich" zydow.
            niniejszym przestaje cie zauwazac, nu, takie lekko smierdzace powietrze
            bedziesz od teraz.
            • moskowit Re: Do Dannoczki 13.10.04, 14:13
              Nu Ty molodiec!
              Co bedziesz w tym towarzystwie siedziec.... zobacz kto tu sie popisuje....
              totyle, nu jakas tam abe, gini co to tylko "swoich" zydow uznaje (myslisz, ze
              ma takich?), a teraz i jeden z 71 sie przylaczyl....

A z tym roozlupancem to tez masz racje....

Nu to nie jest miejsce dla Ciebie dorogaja, sama widzisz....
              Nu nie praw ja? Nu wot!

• gini Re: Do Dannoczki 13.10.04, 14:17
                Moze zabierz ja gdzies, posadz przy ognisku, kocykiem okryj , samogonka
                poczestuj, moze i mniej nerwowa budziet..
                Priwiet towariszcz moskowit!!!
              • Gość: dana33 Re: Do Dannoczki IP: *.bb.netvision.net.il 13.10.04, 14:24
                ona ma, moskowit, ona ma. jak ten jej zyd nie slyszy, to ona mowi o nim:
                to zyd, ale uczciwy czlowiek. nu, ty to znajesz takije...
                ty praw, szto eto nie moje mjesto, tolko ponimajesz, oni sie nawet juz nie
                wstydza otwarcie nawolywac do zlikwidowania israela, oni nawet maja cala kupe
                takich, co ich popieraja.... ty myslisz, moskowit, ze polska juz zginela???
                jestem po prostu przerazona do czego tu doszlo na forum... popieranie
                zlikwidowania kraju i jego mieszkancow.... i o nas mowia, ze mamy hitlerowskie
                metody.... i nikt oprocz ciebie nie protestuje..... nu, uzas, sam ponimajesz...
                • gini Re: Do Dannoczki 13.10.04, 14:31
                  Jazk na razie to twoj kraj fizycznie likwiduje mieszkancow, okupuje ich ziemie
                  i ty to popierasz, wiec nie mow mi, ze ja popieram jakas eksterminacje .
                  Ile tysiecy ludzi wypedziliscie z Palestyny by zagarnac ich ziemie?
                  Co pisalas o zabojstwie brutalnym zabojstwem trzynastoletniej dziewczynki ?
                  Podnosisz wrzask jak chodzi o Zydow innym odmawiasz prawa do zycia.
                  A, ze macie hitlerowskie metody to fakt.
                  Oni byli okupantem i zabijali brutalnie wy tez, oni stosowali odpowiedzialnosc
                  i burzyli domy, wy robicie to samo.
                  Oni nie byli tylko tak obludni jak wy, jasno mowili, ze chca przestrzeni
                  zyciowej dla Niemcow, wy klamiecie caly czas.
                  • Gość: dana33 Re: Do Dannoczki IP: *.bb.netvision.net.il 13.10.04, 14:44
                    sluchaj gini, nalogowa klamczucho. gdzie to moj kraj likwiduje mieszkancow?
                    to jest wojna, kretynko, my likwidujemy tylko terrorystow, a ludzie niewinni
                    gina jak na wszystkich innych wojnach. gdzie to ja popieralam kiedykolwiek
                    likwidacje miesszkancow jakiegokolwiek kraju? daj link do tego. co ja pisalam o
                    tej 13 letniej dziewczynce, to sobie poszukaj na forum, bo pisalam o tym pare
                    razy w ostatnich dniach. okupanci to my w twojej chorej z nienawisci do nas
                    wyobrazni, bo jakos wygodnie zapominasz, ze napadali na nasz kraj bez przerwy i
                    te ziemie sa ziemiami zdobytymi w wojnach, ktore twoi ulubiency z nami
                    rozpoczynali. ze ich sytuacja dzisiaj jest tragiczna, to tez zapominasz, ze to
                    arafat na nich to zwalil, bo przed intifada mieli duzo lepiej i malo kto z tych
                    zyjacych pod nasza "okupacja" chce mieszkac nawet dzisiaj w autonomii. ty gowno
                    wiesz, nie rozmawisz z arabmi ktorzy tutaj mieszkaja, ale klamac, manipulowac,
                    oczerniac, oskarzac ciagle i bez przerwy, to ty spec.
                    moja pogarda dla ciebie nie ma granic, gini. jestes zerem moralnym, zerem
                    czlowieka i jak mowi jedna madra kobieta, homo ledwo sapiens. spadaj, gowniaro.
                    • gini Re: Do Dannoczki 13.10.04, 14:50

> sluchaj gini, nalogowa klamczucho. gdzie to moj kraj likwiduje mieszkancow?
                      > to jest wojna, kretynko, my likwidujemy tylko terrorystow, a ludzie niewinni
                      > gina jak na wszystkich innych wojnach.

To czego sie wydzierasz jak wy giniecie?Jak wojna to wojna.

gdzie to ja popieralam kiedykolwiek
                      > likwidacje miesszkancow jakiegokolwiek kraju? daj link do tego. co ja pisalam
                      o
                      >
                      > tej 13 letniej dziewczynce, to sobie poszukaj na forum, bo pisalam o tym pare
                      > razy w ostatnich dniach. okupanci to my w twojej chorej z nienawisci do nas
                      > wyobrazni, bo jakos wygodnie zapominasz, ze napadali na nasz kraj bez przerwy
                      i
                      >
                      > te ziemie sa ziemiami zdobytymi w wojnach, ktore twoi ulubiency z nami
                      > rozpoczynali.

Sluchaj II wojne swiatowa tez ktos rozpoczal i przegral, ale nikt latami nie
                      okupywal i nie dreczyl zwyciezonych, wprost przeciwnie otrzymali pomoc, Niemcy
                      wieksza nawet niz Polska .

ze ich sytuacja dzisiaj jest tragiczna, to tez zapominasz, ze to
                      > arafat na nich to zwalil, bo przed intifada mieli duzo lepiej i malo kto z
                      tych
                      >
                      > zyjacych pod nasza "okupacja" chce mieszkac nawet dzisiaj w autonomii.

Wiadomo, winny Arafat i nikt wiecej.

ty gowno
                      >
                      > wiesz, nie rozmawisz z arabmi ktorzy tutaj mieszkaja, ale klamac,
                      manipulowac,
                      > oczerniac, oskarzac ciagle i bez przerwy, to ty spec.

Mam telewizje, wiesz co to takiego?Mam internet,mazm gazety.
                      Twoje zaklamane relacje mnie nie interesuja.Zaden Arab tu nie pisze, tylko ty
                      zaczynasz teraz bezczelnie pisac w ich imieniu.

> moja pogarda dla ciebie nie ma granic, gini. jestes zerem moralnym, zerem
                      > czlowieka i jak mowi jedna madra kobieta, homo ledwo sapiens. spadaj,
                      gowniaro.

A sama spadaj zaklamana podla babo.
                      • Gość: dana33 Re: Do Dannoczki IP: *.bb.netvision.net.il 13.10.04, 15:13
                        ach gini, gdzie ta twoja wielka inteligencja tak chwalona przez niektorych na
                        tym forum? gdzie ja sie wydzieram? (to tez jedno z twoich chamskich powiedzen).
                        ty nie widzisz roznicy miedzy celowym likwidowaniem terrorystow a celowym
                        podkladaniem bomb w autobusach i restauracjach? moze jednak z ta twoja
                        inteligencja nie tak daleko. albo moze po prostu znow manipulujesz.

aha, ale po drugiej wojnie swiatowej duzo ziem zmienilo wlascicieli. i ci co
                        przegrali nie mieli nic do gadania, natomiast ci co wygrali ta druga wojne
                        swiatowa zadecydowali o zmianach, nieprawdaz? to dlaczego uwazasz, ze my nie
                        mozemy decydowac?
                        a pomoc to niemcy od kogo dostali? od polski, ktora najechali? autonomia tez
                        dostaje pomoc, od calego swiata. tylko ze arafacik rozkradl te pieniadze.
                        niemcom ktos rozkradl? no i od nas tez cos niecos arafacik dostaje. nie tylko
                        pomoc w obslugiwaniu jego chorych, nie tylko gaz i swiatlo, ale nawet pite i
                        szprotki na swoj stol.

ci co pisza, to arabowie na poslugach. ja rozmawiam z tymi, co tu mieszkaja,
                        bez tv i bez gazet. wtedy sie nie boja i mowia prawde. tego ty wogole pod uwage
                        nie bierzesz. bo przeciez ty nic nie wiesz o tym, jak arafat rozwala na ulicach
                        wlasnych ludzi, ktorzy protestuja przeciwko jego "wladzy".

klamiesz ty, gini, ciagle i bez przerwy. manipulujesz. cala twoja tak zwana
                        wiedza o israelu i zydach opiera sie na gazetach i telewizji. a wszyscy wiedza
                        dokladnie, jak wlasnie gazety i tv pracuje. duzo wiedzy to ty nie masz na ten
                        temat, gini, wlasciwie masz na ten temat wiedze zerowa. jedno co ciebie
                        interesuje, to tak jak i zafajdanca: gdzie mozna dolozyc zydom. nigdy nie
                        spytasz o nasze zdanie, nie wezmiesz pod uwage tego, co my wiemy z pierwszej
                        reki. ty wiesz lepiej. gini - chodzaca modrosc gazetowo-telewizyjna.
                        jestes skonczona idiotka.
                        • gini Re: Do Dannoczki 13.10.04, 15:32

> ach gini, gdzie ta twoja wielka inteligencja tak chwalona przez niektorych na
                          > tym forum? gdzie ja sie wydzieram? (to tez jedno z twoich chamskich
                          powiedzen).

ach to jest chamskie powiedzenie, tak wrazliwa pania w dupe ubodlo, cos takiego.

> ty nie widzisz roznicy miedzy celowym likwidowaniem terrorystow a celowym
                          > podkladaniem bomb w autobusach i restauracjach? moze jednak z ta twoja
                          > inteligencja nie tak daleko. albo moze po prostu znow manipulujesz.

Widzisz, ty podlapala ode mnie slowko manipulujesz i uzywasz go w kazdym poscie.
                          Sluchaj oszukiwac to mozesz Fredziua a nie mnie, w te "likwidacje " terrorystow
                          podczas ktorej ginie iles tam osob cywilnych, to juz i niektorzy Zydzi nie
                          wierza.
                          Ale skoro jest wojna jak twierdzisz, to kazdy uzywa takiej broni jaka ma pod
                          reka, wy czolgi rakiety i buldozery, oni pasy z ladunkami i wlasne zycie.
                          A i tak przewaga, ofiar jest po stronie palestynskiej, ze o zniszczonej
                          infrastrukturze nie wspone (taktyka spalonej ziemi)

>
                          > aha, ale po drugiej wojnie swiatowej duzo ziem zmienilo wlascicieli. i ci co
                          > przegrali nie mieli nic do gadania, natomiast ci co wygrali ta druga wojne
                          > swiatowa zadecydowali o zmianach, nieprawdaz? to dlaczego uwazasz, ze my nie
                          > mozemy decydowac?

Nie decydowali sami, ludzi nie wysyulano do nikad, nie trzymano latami w
                          obozach dla uchodzcow, nie burzono im domow ale pomagano w odbudowie,.

> a pomoc to niemcy od kogo dostali? od polski, ktora najechali?

Widzisz Ty nawet nie znasz historii wiec o czym z Toba w ogole rozmawiac?Niemcy
                          skorzystaly z planu Marchalala moja droga, a zniszczona Polska nie, ale to juz
                          inna bajka .
                          Dlatego Niemlcy sa dzis potega, a czym sa Palestynczycy?Jak sie nawet wycofacie
                          to co tam zostanie?Ruiny i zgliszcza.

autonomia tez
                          > dostaje pomoc, od calego swiata. tylko ze arafacik rozkradl te pieniadze.
                          > niemcom ktos rozkradl?

Ta Arafat jest dobry na wszystko, wszyscy winni tylko nie brutalny okupant.

no i od nas tez cos niecos arafacik dostaje. nie tylko
                          > pomoc w obslugiwaniu jego chorych, nie tylko gaz i swiatlo, ale nawet pite i
                          > szprotki na swoj stol.

Dobre paniska nie ma co ...

>
                          > ci co pisza, to arabowie na poslugach. ja rozmawiam z tymi, co tu mieszkaja,
                          > bez tv i bez gazet. wtedy sie nie boja i mowia prawde. tego ty wogole pod
                          uwage
                          >
                          > nie bierzesz. bo przeciez ty nic nie wiesz o tym, jak arafat rozwala na
                          ulicach
                          >
                          > wlasnych ludzi, ktorzy protestuja przeciwko jego "wladzy".

I znowu Arafat, a nie mowilam , ze dobry na wszystko?A Arabowie to wprost
                          wszyscy Zydow kochaja, tylko ten Arafat.
                          Kobieto opanuj sie troche, zyjemy w roku 2004

>
                          > klamiesz ty, gini, ciagle i bez przerwy. manipulujesz. cala twoja tak zwana
                          > wiedza o israelu i zydach opiera sie na gazetach i telewizji. a wszyscy
                          wiedza
                          > dokladnie, jak wlasnie gazety i tv pracuje.

Ta wiadomo, obsada antysemicko arabska w tych gazetach nie wylaczajac Michnika .

duzo wiedzy to ty nie masz na ten
                          > temat, gini, wlasciwie masz na ten temat wiedze zerowa.

Ta ty oswiecona jedynie jestes i Toi piszacy tu wspolbracia, tylko jedna prawda
                          jest sluszna prawda Dany .
                          Wszyscy inni klamia .

jedno co ciebie
                          > interesuje, to tak jak i zafajdanca: gdzie mozna dolozyc zydom.

Znow ta sama spiewka, za co mam dokladac pani Aloni, z ktora sie zgadzam?Za co
                          dokladac innym?Wez sobie zimna kapiel, bo piszesz na okraglo to samo.

nigdy nie
                          > spytasz o nasze zdanie, nie wezmiesz pod uwage tego, co my wiemy z pierwszej
                          > reki. ty wiesz lepiej. gini - chodzaca modrosc gazetowo-telewizyjna.
                          > jestes skonczona idiotka.

Alez ja czytam to co macie do powiedzenia na okraglo, tyle, ze to co piszecie
                          wy, nie pokrywa sie z faktami .
                          • Gość: dana33 Re: Do Dannoczki IP: *.bb.netvision.net.il 13.10.04, 15:40
                            gini, zlotko, nawet ci nie odpowiem, bo piszesz takie glupoty, ze az strach,
                            uwazaj, bo mozesz stracic twoje dobre imie na forum.

a co do ofiar, to ciucka, widzisz, jestesmy lepiej wyszkoleni. wiesz co?
                            jestesmy wszystko lepiej od tej bandy arafatowskiej: madrzejsi,
                            inteligentniejsi, lepiej wyksztalceni, lepiej uzbrojeni, strzelamy lepiej wiec
                            i lepiej zabijamy naszych wrogow. i wiesz co? jestem s tego baaardzo
                            zadowolona, farsztejst? git.
                            • gini Re: Do Dannoczki 13.10.04, 15:56

> gini, zlotko, nawet ci nie odpowiem, bo piszesz takie glupoty, ze az strach,
                              > uwazaj, bo mozesz stracic twoje dobre imie na forum.

A dlaczego mam stracic moje dobre imie?Tylko dlatego, ze ty nie umiesz na nic
                              odpowiedziec?Bez przesady Dana .

>
                              > a co do ofiar, to ciucka, widzisz, jestesmy lepiej wyszkoleni. wiesz co?
                              > jestesmy wszystko lepiej od tej bandy arafatowskiej: madrzejsi,
                              > inteligentniejsi, lepiej wyksztalceni,

Taa w ogole jestescie, naj, naj naj naj .

lepiej uzbrojeni, strzelamy lepiej wiec
                              > i lepiej zabijamy naszych wrogow. i wiesz co? jestem s tego baaardzo
                              > zadowolona, farsztejst? git.

Tu sie zgodze, zapomnialas dodac, ze macie pomoc USA , a to najwazniejsze, bo
                              zeby nie ta pomoc ....
                              Wiec skoro zabijacie lepiej to nie placz, ze oni zabijaja was tez , chyba, ze
                              martwi Cie to, ze zabijaja was gorzej.
                              Trzym sie ciucka , rozmowa z toba to wielka nieprzyjemnosc.
                              • Gość: dana33 Re: Do Dannoczki IP: *.bb.netvision.net.il 13.10.04, 16:08
                                cucka, zlotko, ja moge ci na wszystko odpowiedziec. tylko ze mi sie nie chce.
                                nie zawsze chce mi sie rozmawiac ze sciana.
                                • moskowit Re: Do Dannoczki 13.10.04, 16:19
                                  Nu prawda wied'!!!

To tak jak groch o sciane....

• moskowit Re: Do Dannoczki 13.10.04, 15:10
                  Nu Ty sie tym nie przejmuj.... Na swiacie (nie na tym forumowym) wiekszosc
                  ludzi popiera Izrael i was w tym oblezonym nienawiscia kraju!
                  Ty dorogaja nie zabywaj ob etom?

Pisalem juz, ze zanim wdepnalem w to forum, to przez kilka miesiecy probowalem
                  rozpoznac kto zas, nu i rozpoznalem ;)

Chce Ci jeszcze powiedziec, ze o tym forum dowiedzialem sie od kumpla....
                  Dyskutowalismy na temat czegos tam.... nu to nie jest wazne, ale on w tej
                  rozmowie nazwal Polakow antysemitami, a ja zaprzeczylem, bo przeciez troche
                  znam ten kraj..... Nu wiec on zaproponowal, zebym tu zajzal.... Zajzalem i to
                  mnie przerazilo....
                  To zupelnie nie odpowiada moim doswiadczeniom z "ulicy" polskiej.... Nu co ja
                  Ci bede mowil? Sama wiesz, bo przeciez tez bywasz w Polsce....
                  Nu nie praw ja? Nu wot!

Znam Polakow, ktorzy patrza na Izrael z szacunkem i podziwem. Wielu Polakow
                  uwaza, ze wy Zydzi potraficie walczyc o swoje istnienie w sytuacji niemozliwej -
                  rozpaczliwej.... Wielu porownuje wasza walke o istnienie z walka Polakow o
                  swoje istnienie....

I dlatego to forum, z tak innymi pogladami, nu powiem Zydo/Izrael nienawistnymi
                  bylo dla mnie szokiem i jest ciagle..... Ale to nie odpowiada rzeczywistosci,
                  bo jak powiedzialem; uczciwi i rozsadni Polacy tak nie mysla!

Dlatego wlasnie postanowilem wlaczyc sie do "dyskusji" tu....
                  Prawie codziennie mowie sobie, ze juz mam dosc, ale...
                  Nu wlasnie.... jak sie widzi niektore wypowiedzi, to nie moge sie powstrzymac,
                  by nie zareagowac....

Dannoczka swiat sie zmienil, dzisiaj sie mowi: Zydzi fantastycznie potrafia sie
                  bic, Polacy potrafia handlowac (nu nie zapomnialem Iraqu), a Niemcy "walcza" o
                  pokoj....

Nu Ty dorogaja sama ponimajesz. Prawda wied'. Nu wot.
                  • Gość: dana33 do igora i moskowita IP: *.bb.netvision.net.il 13.10.04, 15:34
                    macie racje. oczywiscie. wiem przeciez sama, ale czasem to nie wytrzymuje.
                    napewno sie nie skarze na nasza sytuacje. uwazam, ze naprawde rzadko jakis kraj
                    moglby w takiej samej sytuacji zyc w miare normalnie, jak my to robimy.
                    potrzeba do tego duzo sil psychicznych, bo przeciez mamy dzieci, rodziny, kazdy
                    z nas ma juz swoje doswiadczenie, i moja corka i moj maz byli prawie prawie w
                    takich atakach, oddaleni paredziesiat metrow od miejsca wybuchow i mimo to
                    umiemy wszyscy zyc dalej, miec nadzieje, szukac rozwiazania. ale czasem, jak
                    sie widzi posty tych tzw. polakow, nie, nie zawsze mozna sie opanowac.
                    ale jasne ze wiem, ze to nie polska, znam zbyt wielu polakow, zeby naprawde
                    zaczac myslec, ze polska to gini lub krystian. wot, jak mowi moskowit, unioslam
                    sie i juz mi przeszlo..... :)
    • Gość: ABE Pracuj nad swoim polskim, dana, albo przejdz IP: *.dialup.xtra.co.nz 13.10.04, 11:10
      na swoj wlasny jezyk bo po polsku cos nie bardzo ci idzie. Szczegolnie ze
      zrozumieniem. NP: jezeli Polak mowi "zmienilem zdanie na jakis temat" to nie
      nazywa sie to "pokazanie prawdziwej twarzy" bo dotyczy to stanu umyslu, ktory
      nie istnial w przeszlosci i zaistnial dopiero od niedawna. "Prawdziwa twarz"
      ujawnia sie zas wtedy, kiedy ktos wyraza slowami lub -czesciej- zachowaniem,
      cos co do tej pory ukrywal.
      U Zbalansowanego po polsku mamy do czynienia z EVOLUCJA POGLADOW a
      nie 'pokazaniem prawdziwej twarzy".
      • krystian71 Re: Pracuj nad swoim polskim, dana, albo przejdz 13.10.04, 11:12
        ojej czesc ABE,jak milo,ze wrocilas.Czemu ten urlop byl taki dlugi?
        • krystian71 za szybko sie kliknelo 13.10.04, 11:17
          a dana nie ma co sobie glowy zawracac,ona jak klapouchy
          gdyby odpukac israel bombe atomowa na gaze zrzucil i podniosly sie glosy oburzenia na calym swiecie,Dana i tak by to skomentowala jako odsloniecie ukrytych pokladow antysemityzmu-"wiedzialam,ze taka bedzie reakcja"
          • Gość: ABE Ha ha IP: *.dialup.xtra.co.nz 13.10.04, 11:20
            Dobre - "ukryte poklady antysemityzmu"
            Ciekawa jestem jak skomentowala amerykanskie veto przeciwko uchwale ONZ
            przeciwko Izraelowi - "reka Boska"?
      • Gość: totyle Hej witaj ABE IP: *.176.6.169.Dial1.Phoenix1.Level3.net 13.10.04, 11:14
        totyle na poczatek.Ide potrenowac oko.
        • Gość: ABE Czesc robaczki! IP: *.dialup.xtra.co.nz 13.10.04, 11:18
          Ja tez ide bo mam niezly jetlag. Tylko wpadlam z ciekawosci na sekundke i z
          samego progu natknelam sie na danowa propagande, wiec nie moglam sie oprzec
          sprostawaniu. Jutro mam nadzieje cos sensownego napisac.

Kto to jest Kristian?
          • krystian71 Re: Czesc robaczki! 13.10.04, 11:42
            ość portalu: ABE napisał(a)
            > Kto to jest Kristian?

krystian to ja
            Znamy sie,znamy:)))
    • fredzio54 [...] 13.10.04, 11:12
      • Gość: dana33 Re: NARESZCIE!!!!!!!! IP: *.bb.netvision.net.il 13.10.04, 11:32
        nu, poczekam jeszcze z godzinke, i bedziemy miec pewnie tutaj juz wszystkich,
        ktorzy przedstawiaja polski antysemityzm. trzeba przyznac, ze galeria niezla.
        • Gość: dana33 Re: NARESZCIE!!!!!!!! IP: *.bb.netvision.net.il 13.10.04, 11:43
          gini, to wasza doskonala przedstawicielka: na wszystkie pytania odpowiada tylko
          i wylacznie atakami. powinnisie ja wybrac na prezeske waszego klubu. jak
          wczoraj czytalam, jest fenomenem (zgadza sie, fenomenem w odpowiadaniu atakami,
          ale nigdy nie jest w stanie odpowiedziec normalnie na pytanie), ma silny
          charakter, nie ulega w zadnej bitwie. wiec rzeczywiscie ma niezaprzeczalne
          zdolnosci do kierowania banda antysemicka na tym forum.
          jak australijski zafajdaniec ma szczodra reke, to zafunduje wam pare butelek
          chardonnay'a i bedziecie mogli wzniesc toast na czesc nowego prezesa.
          • gini Nu Dana 13.10.04, 11:50
            Ciesze sie, ze mnie docenilas .Co do mnie, to jak uroczystosc to czemu nie
            opijac szampanem?$
            Cos taka chytra, przeciez zbalansowany bedzie placil.
            Normalna odpowiedz na pytanie wg Dany, to jest podpisanie sie pod tym co ona
            pisze .
            Dana ile razy mam tlumaczyc, bys nie oskarzala nas o nienawisc do wszystkich
            Zydow?
            Co ja moge miec do pani Aloni na przyklad czy do innych Zydow, ktorzy maja
            calkiem odmienne zdanie od Ciebie?
            Co moge miec do Zydow belgijskich, ktorzy mieli nadzieje na porozumienia
            genewskie?
            • fredzio54 Re: Nu Dana 13.10.04, 12:00
              gini napisała:

> Ciesze sie, ze mnie docenilas .Co do mnie, to jak uroczystosc to czemu nie
              > opijac szampanem?$
              > Cos taka chytra, przeciez zbalansowany bedzie placil.
              > Normalna odpowiedz na pytanie wg Dany, to jest podpisanie sie pod tym co ona
              > pisze .
              > Dana ile razy mam tlumaczyc, bys nie oskarzala nas o nienawisc do wszystkich
              > Zydow?
              > Co ja moge miec do pani Aloni na przyklad czy do innych Zydow, ktorzy maja
              > calkiem odmienne zdanie od Ciebie?
              > Co moge miec do Zydow belgijskich, ktorzy mieli nadzieje na porozumienia
              > genewskie?
              >
              Jak mozna polakow nawidzic kiedy oni nam pluja w twarzy
              "Jak bida to do zyda" tak to bylo i tak to bedzie !
        • krystian71 Re: NARESZCIE!!!!!!!! 13.10.04, 11:43
          poczekaj az sie ameryka obudzi
          • Gość: dana33 Re: NARESZCIE!!!!!!!! IP: *.bb.netvision.net.il 13.10.04, 12:05
            alez juz sie obudzila krystianski, twoj nalepszy koles dal juz tutaj swoj popis.
            mimo goracych zapewnien waszej prezeski, to ja takiego popisu jeszcze nie dalam
            na tym forum, jakie daje tu ten wasz koles (moze zrobicie go wiceprezesem?)
            dzien w dzien. dobrze chociaz, ze go zniwiarki kasuja na lewo i prawo.
            • gini ReZniwiarki kasuja wybiorczo bardzo. 13.10.04, 12:10
              Kropka obiecywala sprzatac gnoj, ale twojego gnoju nie rusza widac, mily jej
              sercu.Nie rusza gnoju gabi, fredzia i reszty tez.
              To tez o czyms swiadczy...
              Ale z drugiej strony to dobrze, ze ten wasz gnoj lezy odlogiem, w koncu to o
              was swiadczy.
              • Gość: dana33 Re: ReZniwiarki kasuja wybiorczo bardzo. IP: *.bb.netvision.net.il 13.10.04, 12:23
                nie plagiatuj gini tego, co perry juz dawno napisal o was.
                nu, zniwiarki jak widac uwazaja, ze my nie gnoimy tak jak wy.
                zreszta mozesz napisac do bosa zniwiarek z pretensjami, no i mozesz rowniez
                kliknieciem na koszyk obok naszych postow poprosic o ich skasowanie. tam gdzie
                gnoimy oczywiscie. uf, juz mi brzydko pachnie, za dluga odpowiedz.
                • gini Re: ReZniwiarki kasuja wybiorczo bardzo. 13.10.04, 12:27

> nie plagiatuj gini tego, co perry juz dawno napisal o was.
                  > nu, zniwiarki jak widac uwazaja, ze my nie gnoimy tak jak wy.

No i to swiadczy o zniwiarkach wlasnie, bo co robicie widac golym okiem.

> zreszta mozesz napisac do bosa zniwiarek z pretensjami, no i mozesz rowniez
                  > kliknieciem na koszyk obok naszych postow poprosic o ich skasowanie.

Nie bede pisala do bosa, bo i po co?Przeciez to swiadczy o tobie co piszesz.
                  Niech zostanie dla potomnych i dla tych co tylko czytaja,.

tam gdzie
                  > gnoimy oczywiscie. uf, juz mi brzydko pachnie, za dluga odpowiedz.
                  • Gość: dana33 Re: ReZniwiarki kasuja wybiorczo bardzo. IP: *.bb.netvision.net.il 13.10.04, 12:29
                    gini, krotko zeby znow mi nie zapachnialo: na ta ilosc niecenzuralnych slow
                    ktore ty uzywasz, to tylko tozero cie przewyzsza.
                    • gini Re: ReZniwiarki kasuja wybiorczo bardzo. 13.10.04, 12:33
                      Doprawdy Danusiu, az tak duzo uwzywam?Danusiu, czy Ty czytasz wszystkie moje
                      posty?
                    • marcus_crasuss Re: ReZniwiarki kasuja wybiorczo bardzo. 13.10.04, 12:35

> gini, krotko zeby znow mi nie zapachnialo: na ta ilosc niecenzuralnych slow
                      > ktore ty uzywasz, to tylko tozero cie przewyzsza.

Pieprzysz Danele ile wlezie.
                      Tobie sie przeciez nie podoba co Gini pisze a nie jak.
                      Nie zgrywaj glupa.
                      • Gość: dana33 Re: ReZniwiarki kasuja wybiorczo bardzo. IP: *.bb.netvision.net.il 13.10.04, 13:07
                        sluchaj, ja juz dawno wiem o milosci gini do nas. tak ze to co ona pisze do
                        nas, ona i wy wszyscy, malo mnie wzrusza. natomiast slownictwo, jakie gini
                        uzywa, obrazajace moj narod i moje panstwo, to owszem, przeszkadza mi. mnie
                        osobiscie ona moze obrazac ile chce. jestem absolutnie pewna, ze nie w padne z
                        tego powodu w zadna depresje.
                        • gini Re: ReZniwiarki kasuja wybiorczo bardzo. 13.10.04, 13:12

> sluchaj, ja juz dawno wiem o milosci gini do nas. tak ze to co ona pisze do
                          > nas, ona i wy wszyscy, malo mnie wzrusza.

Widzisz, ty masz na wszystko jedna recepte, prosta , ten kto smie napisac
                          krytycznie o obecnej polityce Izrtaela, to Arab i antysemita.Ponadto
                          manipulujesz na okraglo, zarzucajac tym co im sie Wasza polityka nie podoba
                          nienawisc do wszystkich Zydow.
                          Dlaczego klamiesz?

Skoro nie interesujesz sie tym co piszemy, to twoja sprawa, ale przestan po
                          chamsku obrazac, i naklejac kazdemu etykietke antysemity, czy tez jak to robi
                          jarus Araba.

natomiast slownictwo, jakie gini
                          > uzywa, obrazajace moj narod i moje panstwo, to owszem, przeszkadza mi.

Gdzie ja obrazam twoj narod, i Twoje panstwo?I odpowiedz wreszcie o jaki narod
                          Ci chodzi kogo zaliczasz do tego narodu.

mnie
                          > osobiscie ona moze obrazac ile chce. jestem absolutnie pewna, ze nie w padne
                          z
                          > tego powodu w zadna depresje.
                          • gini Nu Dana przeoczylas pytanie 13.10.04, 13:17
                            Jak to z tym narodem jest?Wytlumacz wlasnie zebysmy calego narodu nie obrazali.
                          • Gość: dana33 Re: ReZniwiarki kasuja wybiorczo bardzo. IP: *.bb.netvision.net.il 13.10.04, 13:36
                            poczekaj gini, moze ja sprobuje twoim jezykiem i wtedy moze zrozumiesz:

nie mam recepty na wszystko, ale mam przepis na antysemityzm. jesli ktos taki
                            jak ty chamsko obraza moj kraj, jak sie chamsko i klamliwe oskarza tylko i
                            wylacznie nas o wszystko, co sie tu dzieje, jak sie manipulacyjnie nie
                            odpowiada na pytania, bo odpowiedzi nie sa wygodne, jak sie gnoi i przkreca
                            kazda wypowiedz israelczyka na tym forum, to wlasnie to jest antysemitzym w
                            rozkwicie, gini. chamskie zarzucanie mi klamstwa, jakie ty robisz w kazdym
                            prawie twoim poscie nie udawadniajac tego, pokazuje wlasnie twoj smierdzacy
                            charakterek. gowno mnie obchodzi, czy ty krytykujesz nasza polityke czy nie, bo
                            nie twoje zycie jest w niebezpieczenstwie, tylko istnienie mojego kraju. a jak
                            ty nie wiesz, co to jest panstwo i zydzi, to sie idz doucz. nie szukaj tutaj
                            manipulatorsko i prowokacyjnie odpowiedzi. a ty to co jestes? wiesz? ja ci
                            powiem, ty jestes polka, ktora siedzi w belgii, pluje na zydow i israel, i
                            uwaza, ze ma odpowiedz na wszystko. taka jedna, ze smierdzacyum charakterkiem.

teraz juz wiesz, gini, jak ty piszesz? mniej wiecej wlasnie tak.
                            • gini Re: ReZniwiarki kasuja wybiorczo bardzo. 13.10.04, 13:52

> poczekaj gini, moze ja sprobuje twoim jezykiem i wtedy moze zrozumiesz:
                              >
                              > nie mam recepty na wszystko, ale mam przepis na antysemityzm. jesli ktos taki
                              > jak ty chamsko obraza moj kraj, jak sie chamsko i klamliwe oskarza tylko i
                              > wylacznie nas o wszystko, co sie tu dzieje, jak sie manipulacyjnie nie
                              > odpowiada na pytania, bo odpowiedzi nie sa wygodne, jak sie gnoi i przkreca
                              > kazda wypowiedz israelczyka na tym forum, to wlasnie to jest antysemitzym w
                              > rozkwicie, gini. chamskie zarzucanie mi klamstwa, jakie ty robisz w kazdym
                              > prawie twoim poscie nie udawadniajac tego, pokazuje wlasnie twoj smierdzacy
                              > charakterek. gowno mnie obchodzi, czy ty krytykujesz nasza polityke czy nie,
                              bo
                              >
                              > nie twoje zycie jest w niebezpieczenstwie, tylko istnienie mojego kraju.

Sluchaj , mozesz sobie pisac, jeszcze bardziej agresywnie i po chamsku, ja juz
                              sie do twojego prymitywizmu przyzwyczailam i wszyscy inni na tym forum.To twoj
                              kraj zabuja codziennie i burzy domy a mnie to sie nie musi podobac.
                              I przestan podpinac sie klamczucho pod rteszte porzadnych uczciwych, Zydow,
                              ktorym tez sie to nie podoba.
                              Na niebezpieczenstwo jak pokazalo zycie naraza wasz premier i tacy jak Ty ludzi
                              poza krajem w tym i Zydow z diaspory i innych niewinnych ludzi.

a jak
                              > ty nie wiesz, co to jest panstwo i zydzi, to sie idz doucz. nie szukaj tutaj
                              > manipulatorsko i prowokacyjnie odpowiedzi.

Ja wiem jaka roznica jest miedzy panstwem Izrael, w ktorym mieszkaja nie tylko
                              Zydzi o czym zapominasz zdaje sie, a narodem zydowskim rozrzuconym po calym
                              swiecie.To ty manipulujesz i oskarzasz mnie i nie tylko mnie o nienawisc do
                              wszystkich Zydow.

a ty to co jestes? wiesz? ja ci
                              > powiem, ty jestes polka, ktora siedzi w belgii, pluje na zydow i israel, i
                              > uwaza, ze ma odpowiedz na wszystko. taka jedna, ze smierdzacyum charakterkiem.

Ja jestem Polka mieszkajaca w Belgii ,i mam prawo wypowiadac sie na temat
                              polityki kazdego panstwa Izraela tez.Nie wiem czy zauwazylas, ze podrzuca nam
                              gazeta artykuly do skomentowania, wlasnie na temat, tego co dzieje sie na
                              swiecie , jest tam cos takiego :dodaj swoja opinie i ludzie dodaja , pisza to
                              co uwazaja za stosowne .
                              Poniewaz polityka obecna Izraela mi sie nie podoba wiec ja krytykuje, na FA
                              krytykuje polskich politykow i tez mi wolno .A to, ze Tobie sie nie podoba co
                              ja pisze to malo mnie to obchodzi .
                              Zaloguj sobie wygas sobie moj nick i nie czytaj , proste?
                              Alez skad, a na kogo bys pomyje wylewala, przeciez po to tu jestes, by dac
                              upust frustracji .

>
                              > teraz juz wiesz, gini, jak ty piszesz? mniej wiecej wlasnie tak.

Bye
                              • Gość: dana33 Re: ReZniwiarki kasuja wybiorczo bardzo. IP: *.bb.netvision.net.il 13.10.04, 14:00
                                nie nie, gini, nie odwracaj kota ogonem. ja tak normalnie nie pisze. ale
                                poniewaz grasz tu niewiniatko: "gdzie ja bluzgam, gdzie ja pisze niecenzuralnie"
                                to wzielam twoj post i uzylam tam slow, jakie ty uzywasz w swoich do nas.
                                dodalam tam jeszcze o twoim smierdzacym charakterku, ale zarzucilam ci klamstwo
                                tak jak ty mi to zarzucasz, uzylam kilkakrotnie slowa gnoj, tak jak ty to
                                robisz...
                                nie spodobalo ci sie, co? ale to taka kopia tego co ty piszesz.
                                o nie, nie przestane czytac twoich postow. nie wiem, czy bede na wszystko
                                reagowac. ale czytac bede napewno. i zapisywac kazdy twoj wybryk antysemicki.
            • krystian71 co tam totyle,twoje alter ego z nr54 13.10.04, 12:49
              od switu ciezko pracuje,6 rozbiorem grozi
              (ciekawe gdzie mu sie podzial 4 i 5 )
              ale to tez tak tylko nawiasem,bo sama oczywiscie bys tego nie zauwazyla
              Co innego jak zbalansowany cofa poparcie dla panstwa Israel
              O!!! wtedy juz nalezy osobny watek zalozyc
              • Gość: dana33 Re: co tam totyle,twoje alter ego z nr54 IP: *.bb.netvision.net.il 13.10.04, 13:04
                nu, kazdy czyta jak umie. jak napisane, ze mamy zniknac z powierzchni ziemi, to
                ja czytam, ze mamy przestac istniec. a ty krystianski czytasz, ze on cofa
                poparcie. dobrze ze umiesz czytac. byloby lepiej, jakbys jeszcze rozumial to co
                czytasz.
                • krystian71 Re: co tam totyle,twoje alter ego z nr54 13.10.04, 13:11
                  juz nie sprawdze twojej wersji,bo ci zniwiarki wyciely
                  Nie wiesz dlaczego?Taki byl kulturalny post!!!
                  A tak na temat fredzia,to ten zabor nr6 to jak zrozumiec?Jako znikniecie z powierzchni ziemi?Czy dla Polakow jakies male getto przewiduje?
                  • Gość: dana33 Re: co tam totyle,twoje alter ego z nr54 IP: *.bb.netvision.net.il 13.10.04, 13:24
                    nu, krystianski, moj wyciely, ale zafajdance postu nie wycieli, to go masz,
                    poczytaj sobie jego "odebranie poparcia":
                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=14968869&a=16642567

jak byk stoi o naszej likwidacji.a co tam bylo niekulturalnego? ze napisalam
                    zafajdaniec? to ja juz pisze od miesiecy, nic nowego dla niego i nic nowego dla
                    zniwiarek.
                    masz pretensje do fredzia, to idz do niego.
                    • krystian71 Re: co tam totyle,twoje alter ego z nr54 13.10.04, 13:31
                      mam pretensje do fredzia-to ide do ciebie
                      Nie zamierzam nowego watku otwierac i z przyglupem sie uzerac
                      On od dawna takie glupoty wypisuje,nawet nie stara sie napomknac,ze- jak zbalansowany -cofa swe poparcie
                      A czemu z tym do ciebie ide,to jak mowil Wiech-"pan wisz,a ja rozumiem"
                      • Gość: dana33 Re: co tam totyle,twoje alter ego z nr54 IP: *.bb.netvision.net.il 13.10.04, 13:38
                        ales ty dno, krystianku....
                        • krystian71 Re: co tam totyle,twoje alter ego z nr54 13.10.04, 14:07
                          a tak wlasciwie to dlaczego?Potrafisz uzasadnic w paru zdaniach?
                          Czy w tym celu musisz watek zakladac i jeden swoj post w 150 wariacjach przepisywac
                          • Gość: dana33 Re: co tam totyle,twoje alter ego z nr54 IP: *.bb.netvision.net.il 13.10.04, 14:34
                            moge ale nie chce. sam wiesz dobrze. mam odruchy wymiotne w kolorze zielonym
                            jak czytam te twoje manipulacyjne probki dostania odpowiedzi na cos absolutnie
                            jasnego. spadaj, krystian.
                            • krystian71 Re: co tam totyle,twoje alter ego z nr54 13.10.04, 16:55

> moge ale nie chce. sam wiesz dobrze. mam odruchy wymiotne w kolorze zielonym
                              > jak czytam te twoje manipulacyjne probki dostania odpowiedzi na cos absolutnie
                              > jasnego. spadaj, krystian.

odruchy nie moga byc w kolorze zielonym,odruchy wogole koloru nie maja
                              Nabawilas sie wrzodow,ale to choroba zawodowa,dostaniesz dodatek za prace w niebespiecznych warunkach i wyjdziesz na swoje
                              PS ty naprawde nie musisz mi odpowiadac
                              • Gość: dana33 Re: co tam totyle,twoje alter ego z nr54 IP: *.broadband.actcom.net.il 13.10.04, 17:48
                                ja wiem, ze nie musze, wiec odpowiadam kiedy chce.
                                nu, to to nie znasz moich historii rodzinnych to i nie rozumiesz co to znaczy
                                to wyrazenie "odruchy wymiotne w kolorze zielonym", ale nie myslalam, zes taki
                                duren, ze bedziesz mi to tlumaczyl.
                                wrzodow nie mam. jeszcze. ale jem duzo czosnku, wiec mozg pracuje pierwsza
                                klasa. sprobuj ty tez. jesc czosnek, znaczy sie.
                                • krystian71 Re: co tam totyle,twoje alter ego z nr54 13.10.04, 18:01
                                  czosnek dobry-lubie,ale na wrzody akurat nie
                    • moskowit Re: Wyciety? 13.10.04, 15:34
                      Nu ja nie wiem o jakim wy wycietym poscie boltajecie?

Moze Dannoczka daj mi link do niego, albo napisz, co tam bylo, to ja tez
                      poczytam....

• kosel_maruwi Re: Wyciety? 13.10.04, 15:41
                        moskowit napisał:

> Nu ja nie wiem o jakim wy wycietym poscie boltajecie?
                        >
                        > Moze Dannoczka daj mi link do niego, albo napisz, co tam bylo, to ja tez
                        > poczytam....
                        >

Juz wrocil na miejsce tak, ze mozesz spac spokojnie
                      • Gość: dana33 Re: Wyciety? IP: *.bb.netvision.net.il 13.10.04, 15:46
                        zniwiarki wyciely moj post rozpoczynajacy ten watek. zaprotestowalam na
                        watku "dla zniwiarek". uwzglednily i wrocily ten watek. to wszystko... :)
                        • Gość: rachelka Re: Wyciety? IP: *.twcny.rr.com 13.10.04, 15:55

> zniwiarki wyciely moj post rozpoczynajacy ten watek. zaprotestowalam na
                          > watku "dla zniwiarek". uwzglednily i wrocily ten watek. to wszystko... :)
                          danus ty dzisiaj za dzielnego wojaka szwejka tu robisz. jak tak sie dalej
                          bedziesz sie spalac to i cwiczyc fizycznie nie bedziesz musiala. czy jest jakas
                          dzialka w izraelskiej polityce,ktora "wolno" obszczekiwac,czy wasza grupa leci
                          na kazdego kto smie palec podniesc na tych waszych zuchow zabijajacych i
                          intymidujacych dzieci? musze powiedziec,ze i amerykanie,skadinand badzo
                          cierpliwi,bardzo was krytykuja w prasie i TV,bo to przeciez zwykle bestialstwo w
                          bialy dzien.
                          • Gość: dana33 Re: Wyciety? IP: *.bb.netvision.net.il 13.10.04, 16:02
                            nu rachelciu, ales mnie milo rozcarowala. czekalam, az sie dolaczysz do tej
                            zgraji, a tu nie tylko ze elegancko patrzalas z boczku milczac, to i teraz
                            nie "wydzierasz" sie jak mawia nasza elegancka gini, czyli nie krzyczysz, tylko
                            ladnie sie pytasz. to ja ci powiem, ja sobie pomysle dzisiaj i dam ci jakas
                            dzialke, na ktora nie tylko ty sobie mozesz poszczekac, ale i ja ci zawtoruje,
                            zeby bylo ladne duo. moze i nas krytykuja, rachelciu, ale wiesz.... strasznie
                            nas krytykowali jak zesmy saddamkowi ten w ozyrysie atomowy cos tam czego on
                            nie mial ale mial dziwnie zbombardowalismy, a potem w 1991 to byli cholernie
                            zadowoleni, zesmy zbombardowali. ty farsztejst, wszyscy niezadowoleni, ale
                            jakos zadowoleni, ze my za nich brudna robote robimy.
                            ty mi lepiej powiedz, ty tez przechrzta, czy tak zwyczajnie nas nie lubisz, ale
                            mimo to normalnie mowic i myslec mozesz? to tak wiesz, na wsjakij pozarnyj
                            sluczaj... :)
                            • Gość: rachelka Re: Wyciety? IP: *.twcny.rr.com 13.10.04, 16:15

> nu rachelciu, ales mnie milo rozcarowala. czekalam, az sie dolaczysz do tej
                              > zgraji, a tu nie tylko ze elegancko patrzalas z boczku milczac, to i teraz
                              > nie "wydzierasz" sie jak mawia nasza elegancka gini, czyli nie krzyczysz, tylko
                              >
                              > ladnie sie pytasz. to ja ci powiem, ja sobie pomysle dzisiaj i dam ci jakas
                              > dzialke, na ktora nie tylko ty sobie mozesz poszczekac, ale i ja ci zawtoruje,
                              > zeby bylo ladne duo. moze i nas krytykuja, rachelciu, ale wiesz.... strasznie
                              > nas krytykowali jak zesmy saddamkowi ten w ozyrysie atomowy cos tam czego on
                              > nie mial ale mial dziwnie zbombardowalismy, a potem w 1991 to byli cholernie
                              > zadowoleni, zesmy zbombardowali. ty farsztejst, wszyscy niezadowoleni, ale
                              > jakos zadowoleni, ze my za nich brudna robote robimy.
                              > ty mi lepiej powiedz, ty tez przechrzta, czy tak zwyczajnie nas nie lubisz, ale
                              >
                              > mimo to normalnie mowic i myslec mozesz? to tak wiesz, na wsjakij pozarnyj
                              > sluczaj... :)
                              danus ty masz zaniki pamieci ja zawsze z toba dyskutowalam,nie plujac. to tys za
                              mnie to robila:) co do przechrzty bog uchowaj,jaka bylam taka jestem. co do
                              krytyki to zawsze ta sama,nie znosze ariela i tysiac razy mowilam za co,ale
                              ostatnio ci wasi wojacy to chyba zapedzaja sie w kozi rog. nawet ameryka
                              krzyczy,ze to zbrodnia. a co do saddama,to ich tysiace wszedzie na swiecie,jeden
                              mniej nie robi roznicy.
                              • krystian71 Re: Wyciety? 13.10.04, 17:02
                                czesc Rachelko,z Dana juz naprawde zle,rozzalila sie,bo wojtus wczoraj gini pochwalil.Tlucze sie dzis tu od rana jak Zyd po pustym sklepie i argumentacja swoja zaniza do poziomu Jarka i Gabi.Oni tez wszedzie przechrztow,konwertytow,islamusow widza.To musi byc ciezkie zycie tak byc przez wrogow otoczonym
                                I dlaczego normalnemu chrzescianinowi z dziada pradziada polityko Arielka nie moze odpowiadac?Rozumiesz cos z tego?
                                • Gość: rachelka Re: Wyciety? IP: *.twcny.rr.com 13.10.04, 17:09
                                  krystian71 napisała:

> czesc Rachelko,z Dana juz naprawde zle,rozzalila sie,bo wojtus wczoraj gini poc
                                  > hwalil.Tlucze sie dzis tu od rana jak Zyd po pustym sklepie i argumentacja swoj
                                  > a zaniza do poziomu Jarka i Gabi.Oni tez wszedzie przechrztow,konwertytow,islam
                                  > usow widza.To musi byc ciezkie zycie tak byc przez wrogow otoczonym
                                  > I dlaczego normalnemu chrzescianinowi z dziada pradziada polityko Arielka nie m
                                  > oze odpowiadac?Rozumiesz cos z tego?

ani mru mru,ale to normalne u mnie. jak arielka mozna nie lubic,tozto nawet
                                  wyglad ma sliczny:)
                                  • krystian71 Re: Wyciety? 13.10.04, 17:15
                                    co tam wyglad Rachelko,co tam wyglad,to jeszcze najmniej choc oni na starosc wszyscy sie do siebie upodabniaja-patrz nasz Urban
                                    Rozumiem ,ze ty jako kobieta i estetka...:)))
                                    • Gość: rachelka Re: Wyciety? IP: *.twcny.rr.com 13.10.04, 17:17
                                      krystian71 napisała:

> co tam wyglad Rachelko,co tam wyglad,to jeszcze najmniej choc oni na starosc ws
                                      > zyscy sie do siebie upodabniaja-patrz nasz Urban
                                      > Rozumiem ,ze ty jako kobieta i estetka...:)))
                                      no wiesz urban to zawsze byl przystojniacha,ale jak to sie mowi poki jest w czym
                                      wybrac:)
                                      • krystian71 Re: Wyciety? 13.10.04, 17:25
                                        tak apropos -mowilo sie:
                                        Gdyby Urban
                                        nosil turban
                                        To z tej swini
                                        bylby Chomeini
                                        pamietasz,te piekne lata 80-te?
                                        ale nie szata zdobi czlowieka,ani turban nie okresla swiatopogladu
                                        A oni nas wszystkich w turbany,fezy,chalabije ubieraja i juz to im wystarcza
                                  • Gość: dana33 Re: Wyciety? IP: *.broadband.actcom.net.il 13.10.04, 17:53
                                    rachelciu, arielka mozna nie lubic. nie ma w tym nic zlego. ja go lubie, bo ona
                                    grubas, nu i ja tez, ty farsztejst. grubasy sa ok, dobrze najedzeni i zawsze w
                                    dobrych humorach. natomiast nie cierpie jego syncia, tego co tez w knesset
                                    kreci sie ciagle. nu, ale ja z nim nie mieszkam, wiec nie musze sie meczyc.
                                    nie cierpie tez barenboijma, wiec jak on u nas w tv, to po prostu zmieniam
                                    kanal.. :)

dlaczego u ciebie normalne, jak nic nie rozumiesz? cus tu bujasz, rachelciu,
                                    cus mi sie zdaje, ze wszystko swietnie rozumiesz... jak to sie mowi, wiek moze
                                    juz balzakowski, ale glowka przeciez pracuje, nie? jak mozesz inaczej kwiatki i
                                    sprint?
                              • Gość: dana33 Re: Wyciety? IP: *.broadband.actcom.net.il 13.10.04, 17:44
                                nie nie, rachelciu, saddamek byl jeden jedyny.
                                a gdzie ty widzisz, ze ameryka krzyczy? sprawdzilam co moglam, wlazlam na koncu
                                nawet w people i playboya, w nadzieji, ze moze on tam cos krzyczy, ale nic,
                                nic, ledwo jakies wpomnienie, ale za to o tych kobietach z nigerii, co maja byc
                                ukamienowane, wg muzulmanskiego prawa... ty to rozumiesz, takie prawo w
                                naszych czasach? ukamienowac czlowieka? nie moglam wejsc w detale, bo od razu
                                musialabym sie logowac, a ja juz nie mam sil do tych passwords bo i tak mi sie
                                potem wszystko myli, password do jerusalem post, i do wyborczej i do ny times i
                                do washington post i do naszej kasy chorych.... ty myslisz, ze ja bede kiedys
                                potrzebowac pasword do meza tez?? zwariowali z tymi passwords...
                                nic sie nie zapedzaja w kozi rog. wiesz jak to jest. akurat pare niemilych
                                rzeczy zlozylo sie na raz i tak to wyglada. ale wszystko jest ok. i
                                generalissimo traci sile z dnia na dzien, coraz wiecej arabow palestynskich ma
                                dosyc tej sytuacji, wcale im sie nie dziwie, gosc im naobiecal 4 lata
                                temu "wielkie zwyciestwo", a tu wszystko, na co pracowali latami poszlo w
                                cholere. te ogromne pieniadze, ktore mialy przyniesc im lepsze zycie, poszly do
                                suhy w paryzu, mnie tez by szlag trafil. ale nic, przyjda lepsze czasy,
                                przeciez ten "father of all terrorists" nie bedzie zyl wiecznie, nie? nawet jk
                                podzera nasze szprotki... :)
                                p.s. o dzialce zaraz zaczne myslec...
                      • krystian71 juz nie Mosco 13.10.04, 17:03
                        wskoczyl na swoje miejsce na zasadzie :popluj-przylep

oskowit napisał:

> Nu ja nie wiem o jakim wy wycietym poscie boltajecie?
                        >
    • Gość: jarek-Zyd ne telus Dana napisa to jeszcze raz, wyrazy cenzurowane IP: *.fastres.net 13.10.04, 13:43
      usuwajac.
      • krystian71 Re: Dana napisa to jeszcze raz, wyrazy cenzurowan 13.10.04, 13:53
        a wtedy zostana same niecenzuralne,he,he

Gość portalu: jarek-Zyd ne telus napisał(a):

> usuwajac.
        • Gość: igor ahmed71 na strazy moralnosci forum? Bisurman IP: *.detroit-19rh15rt.mi.dial-access.att.net 13.10.04, 15:10
          wtracajacy sie wszedzie tam gdzie interes islamski zagrozony. Po co w ogole
          udajesz jak wszyscy i tak juz wiedza, ze jestes islamska szmata. wqrwiony to
          kuzyn? Sprawdzimy, sprawdzimy.
          • krystian71 Re: ahmed71 na strazy moralnosci forum? Bisurman 13.10.04, 17:11
            odpowiedz mi igor,ale tak szczerze.Czy zarzucanie przeciwnikom islamskiego wyznania to jedyny wasz argument?
            Naprawde nie stac was na wiecej?
            Przeciez gdybym rzeczywiscie byl muzulmaninem to bym nim byl i tyle
            Nie jestem,ale zalozmy ,ze tak.I powiedz mi zatem :I co z tego?
            Gdzie reszta argumentow?
            Nie strasz mnie sprawdzaniem,bo twoje posty i twoj poziom swiadczy o tobie
            Ja tu mam prywatna kolekcje twoich wypowiedzi o islamskich szmatach,bydle,scierwie -to tak tylko z gory i pobieznie przejrzalem
            • Gość: rachelka Re: ahmed71 na strazy moralnosci forum? Bisurman IP: *.twcny.rr.com 13.10.04, 17:15
              krystian71 napisała:

> odpowiedz mi igor,ale tak szczerze.Czy zarzucanie przeciwnikom islamskiego wyzn
              > ania to jedyny wasz argument?
              > Naprawde nie stac was na wiecej?
              > Przeciez gdybym rzeczywiscie byl muzulmaninem to bym nim byl i tyle
              > Nie jestem,ale zalozmy ,ze tak.I powiedz mi zatem :I co z tego?
              > Gdzie reszta argumentow?
              > Nie strasz mnie sprawdzaniem,bo twoje posty i twoj poziom swiadczy o tobie
              > Ja tu mam prywatna kolekcje twoich wypowiedzi o islamskich szmatach,bydle,scier
              > wie -to tak tylko z gory i pobieznie przejrzalem

no trzeba wzic pod uwage symptomy ejaculation precoz(chyba dobrze napisalam) to
              wtedy nic tylko islamcy i islamskie cory koryntu sie widzi przed swymi
              oczyma,nie idzie inaczej:)
        • Gość: jarek-Zyd ne telus Widac, ze ktos z islamistow sobie prywatne IP: *.fastres.net 13.10.04, 16:13
          ilsamskie biuro cenzury itworzyl, i wszelkie nieprzychylne islamowi wklady
          usuwa, moze ty Kristian cos o tym wiesz.
      • Gość: dana33 Re: Dana napisa to jeszcze raz, wyrazy cenzurowan IP: *.bb.netvision.net.il 13.10.04, 13:54
        jak gini moze pisac takie slowa jak gnoj, oskarzac nas orobienie czystek
        etnicznych i nie byc kasowana to ja moge uzywac dokladnie takich samych slow.
        • Gość: wiktor [...] IP: 5.5R* / 62.219.130.* 13.10.04, 14:46
          • moskowit Re: Do Wiktora 13.10.04, 15:51
            Nu Wiktorku dorogoj, nie denerwuj sie ta swolacza....

Przeciez oni te glupoty pisza z bezradnosci, bezsilnosci....
            Nu i naturalnie z zazdrosci, ze wy Izraelczycy badac w stanie wojny i otoczeni
            nienawiscia i terrorystami potraficie zyc normalnie i lepiej od nich....

Nu Ty mienia ponimajesz wied'? Wot!

• Gość: wiktor Re: Do Wiktora IP: 5.6R1D8DEBUG* / 212.25.109.* 13.10.04, 19:26
              JA W GRABU WIDEL ICH W BIELYCH TAPOCZKACH tych mulow muzulmanskich ....to dla
              mnie zwabawa ... zadne nerwy
              • moskowit Re: Do Wiktora 13.10.04, 22:59
                Nu Ty molodiec, bawmy sie wobec tego.... Tylkoze tu pelno swoloczy i poduml, ze
                Ty sie zdenerwowal....

Pozdrawiam Cie.

• Gość: jarek-Zyd ne telus dziwne , twoj wklad zniknal i potem znow sie IP: *.fastres.net 13.10.04, 16:15
          pèojawil,czyzby na tym Forum sie islamskie cuda dzialy, gdyby mogli te
          islamskie terrorysty, to by juz bombe na pewno podlozyli.
    • Gość: kto napisal? Re: NARESZCIE!!!!!!!! IP: *.telia.com 13.10.04, 14:00
      Poprosze o informacje kto to napisal, bo zgadzam sie w 100%....
    • Gość: igor dana. A Ty oczywiscie bardzo sie przejelas tym? IP: *.detroit-19rh15rt.mi.dial-access.att.net 13.10.04, 14:41
      Czemu w ogole reagujesz na zafajdancow? Poza tym, tak napisalas jakbys nie
      wiedziala, ze marzeniem sasiadow jest likwidacja Izraela. Przeciez to oczywiste
      nawet dla mnie, Amerykanina polsko-rosyjskiego pochodzenia. Nie wpadaj w
      pesymizm - Izrael jest i bedzie. A zafajdanca sie znajdzie. Charaszo?
      • Gość: dana33 Re: dana. A Ty oczywiscie bardzo sie przejelas ty IP: *.bb.netvision.net.il 13.10.04, 14:47
        nie, ja nie wpadam w pesymizm igor. ja tylko widze, jak moje zdanie o polakach
        sie zmienia. jak dotychczas myslalam, ze takich metow jest mniejszosc, tak
        teraz zaczynam myslec, ze tych porzadnych ludzi w polsce jest mniejszosc, a
        wiekszosc to wlasnie takie gini, zafajdance i krystiany. to mnie przeraza.
        • Gość: igor dana. Polacy moga nie lubic Zydow ale nie do tego IP: *.detroit-19rh15rt.mi.dial-access.att.net 13.10.04, 15:07
          stopnia. Wymienieni przez Ciebie to bisurmancy, przechrzty islamskie. krystian
          np. to Ahmed71. Czesto arabeski udajace synmpatie do Izraela ale naprawde
          pogarda siedzi w nich do wszystkich Zydow. Wystarczy poskrobac i wylazi
          prymitywny antysemityzm. Polacy naprawde nie maja w sobie antysemityzmu
          wojujacego tak jak ta grupa ludzi. Z uwagi na ilosc czasu jaki islamcy spedzaja
          na forum, musi to byc celowa dzialalnosc. Lepiej nie denerwowac sie, i
          dyskutowac z oponentami, ktorzy moga argumentowac. Prawde mowiac to Izrael
          znowu dokopie wrogom, a USA stoi za wami niezaleznie od przeydenta. Lobby
          Zydowskie wyrazajace znaczenie Zydow w gospodarce i polityce USA, demokracja
          izraelska i wasza armia oraz znaczenie dla polityki amerykanskiej - wszystko to
          razem jest gwarancja wiezi USA-Izrael. Kto wiec moze podskoczyc?
        • krystian71 Re: dana. A Ty oczywiscie bardzo sie przejelas ty 13.10.04, 17:19
          powinnas juz dawno to wiedziec,ktos ci kit wciskal.Granice sie otworzyly,te informacyjne tez.Kiedys ludzie czuli do was sympatie na zasadzie sprzeciwu komunistycznej propagandzie,ktora z Arabami trzymala.Teraz sami widza do czego jestescie zdolni.Rosnie juz drugie pokolenie naocznych obserwatorow
    • puls Patrzcie, gini znany materac islamski przywedrowal 13.10.04, 14:47
      przywedrowala tutaj z forum Aktualnosci ze swoja islamska propaganda.
      Tam cie juz maja po uszy ?
      • Gość: wiktor [...] IP: 5.5R* / 62.219.130.* 13.10.04, 14:50
        • krystian71 i jeszcze jeden punkt dla ciebie,Dana n/t 13.10.04, 17:29
      • krystian71 a ja tylko punktuje jeden i ten sam argument 13.10.04, 17:28
        wstydz sie Dana,naprawde wstydz,takiego chamstwa jak wsrod waszych wyznawcow nigdzie na swiecie nie uswiadczysz
        • Gość: dana33 Re: a ja tylko punktuje jeden i ten sam argument IP: *.broadband.actcom.net.il 13.10.04, 18:07
          taak krystianku? spojrz sie tutaj na post ktm i tego zgryziaczka zujacego...
          mamy sie od kogo uczyc, krystianku, a byly tu jeszcze lepsze do mnie, te
          dzisiaj to pestka, przy tym co slysazalam tu miesiacami....
          dobra szkole dostajemy u was. to co wlasnie umiecie robic niezle: bluzgac,
          bluzgac i jeszcze raz bluzgac. nu, ty to umiesz bluzgac miedzy slowami. zawsze
          elegancko i uprzejmie, ale kazde slowo i to miedzy to probuje dac nam w morde i
          to do krwi. nu, krystianku, ja umiem czytac i rowniez rozumiem co czytam.
          • krystian71 ale przeciez o to chodzi by elegancko a do krwi 13.10.04, 18:19
            lubisz jak ktos w kolko o arabskich materacach,nawet ,gdy to jest Fredzio.Od miesiecy to czytam i odruchy mi sie kolorowia.
            Ale ty tego i tak nie zrozumiesz...
            PS przed miesiacami mnie nie bylo,jestem teraz i widze co sie dzieje
            PS 2 zrob nowy zaciag swoich,ci co teraz pisza to kompletne neptki(przepraszam za ten antysemicki wtret)
          • gini Re: a ja tylko punktuje jeden i ten sam argument 13.10.04, 18:27

> taak krystianku? spojrz sie tutaj na post ktm i tego zgryziaczka zujacego...
            > mamy sie od kogo uczyc, krystianku, a byly tu jeszcze lepsze do mnie, te
            > dzisiaj to pestka, przy tym co slysazalam tu miesiacami....
            > dobra szkole dostajemy u was. to co wlasnie umiecie robic niezle: bluzgac,
            > bluzgac i jeszcze raz bluzgac. nu, ty to umiesz bluzgac miedzy slowami.
            zawsze
            > elegancko i uprzejmie, ale kazde slowo i to miedzy to probuje dac nam w morde
            i
            >
            > to do krwi. nu, krystianku, ja umiem czytac i rowniez rozumiem co czytam.

buhahahahahaha ta co najwiecej bluzga na bluzganie sie skarzy.Kon by sie usmial.
            Znow sierote z siebie robi, a zaraz wyzywac zacznie.
            • Gość: dana33 Re: a ja tylko punktuje jeden i ten sam argument IP: *.broadband.actcom.net.il 13.10.04, 19:01
              nu, poczekaj, az zaczne. udalo ci sie mnie lekko wywiezc z rownowagi, ale juz
              wrocilam do siebie. bede notowac dalej twoje eleganckie wypowiedzi.
              • Gość: dana33 do kropki IP: *.broadband.actcom.net.il 13.10.04, 19:03
                juz sie uspokoilam. wszystko tez zostalo juz powiedziane, albo lepiej,
                wykrzyczane...
                uwzglednilas dzisiaj moja prosbe, dzieki, wiec rewanzuje sie i wychodze z tego
                watku :)
                • Gość: dana33 do uczestnikow tego watku IP: *.broadband.actcom.net.il 13.10.04, 19:06
                  klotnia byla pierwsza klasa, nie pamietam kiedy sie tak ostatnio klocilam.
                  zrobilo mi to dobrze na duszy.
                  wlasciwie wszystko zostalo powiedziane, a macic to dalej nie ma sensu, no i
                  kropka poprosila.
                  wiec zegnam szanownych uczestnikow, tych milych serdecznie, ta zgraje
                  machnieciem reki. napewno spotkamy sie na innych watkach. tymczasem.
    • mirmilek Re: NARESZCIE!!!!!!!! 13.10.04, 14:51
      czego sie rzucasz? opowiadanie sie za likwidacja izraela jest opcja polityczna
      taka sama jak opowiadanie sie za jego istnieniem. osoby postulujace likwidacje
      tego tworu nie sa automatycznie antysemitami.

natomiast nazywanie bydlem terrorystow z idf oraz dziczy usprawiedliwiajacej
      ich dzialania nie jest ani opcja polityczna, ani antysemityzmem tylko zwykla
      ludzka reakcja.

i tutaj zagadka: danus, twierdzisz, ze TERAZ zbalansowany wypowiada sie
      antysemicko. to co bylo KIEDYS? byl czy nie byl antysemita??? no bo zeby nagle
      sie czyms stac, to przeciez wczesniej nie mozesz tym byc, prawda?
      • Gość: dana33 Re: NARESZCIE!!!!!!!! IP: *.bb.netvision.net.il 13.10.04, 15:21
        nu, mirmilku, nastepny ktory nie umie czytac????
        to ze on antysemita parszywy, to juz dawno stwierdzilam i dlatego nazywam go
        zafajdancem. wyraznie napisalam, ze ow gosc probowal tutaj wszystkim wmowic, ze
        on wlasnie nie, ze on ten sprawiedliwy i porzadny. a tu nagle sie okazalo, ze
        nie tylko antysemita, ale to co nam zarzucal ciagle, ze mamy hitlerowskie
        metody, to wlasnie on, on sam, zafajdaniec australijski, czeka na nasze
        zlikwidowanie. jako ze ty tez ten "wielbiciel" zydow i israela, wiec mysle, zes
        dobrze zrozumial ale swoja metoda manipulujes znow. przeciez jestes jednym z
        pierwszych, jeli nie pierwszy, kogo wsadzilam w ten klub kretaczy, klamoc i
        manipulantow, wiec dobrze, ze podtrzymujesz moja opinie.
        • mirmilek Re: NARESZCIE!!!!!!!! 13.10.04, 18:53
          no to jesli zawsze twierdzilas, ze jego posty sa antysemickie, to dlaczego
          piszesz "nareszcie"? przeciez wg ciebie one zawsze takie byly... chyba, danus,
          sie zapetlilas :)
          • Gość: dana33 Re: NARESZCIE!!!!!!!! IP: *.broadband.actcom.net.il 13.10.04, 18:59
            nu, co znow manipulujesz, kretaczu? napisalam nareszcie, bo pokazal kto on,
            wyrazil precyzyjnie zyczenie o likwidacji israela. to juz nie tylko jego
            antysemitzym, to antysemityzm plus, mirmilku. teraz zrozumiales? git.
    • zagryziaczek [...] 13.10.04, 15:16
      • Gość: dana33 Re: uff !!!! NARESZCIE!!!!!!!!dana zamknela dzi IP: *.bb.netvision.net.il 13.10.04, 15:27
        aha, jeszcze jeden z tych przechrzt, jak pisze igor. jak ciebie nazywaja?
        zujacy bin laden? nie rob sobie nadzieji, nie zamkne mojego parszywego dzioba.
        im wiecej waszych klamst, tym moj dziob bedzie bardziej parszywy.
        • zagryziaczek [...] 13.10.04, 15:42
          • Gość: igor [...] IP: *.detroit-19rh15rt.mi.dial-access.att.net 13.10.04, 15:51
            • schlagbaum Re: abdullah. Glupi islamiec jestes to i tak nie 13.10.04, 16:13
              Gość portalu: igor napisał(a):

> zrozumiesz jak dziala network. Czemu wy tacy zacoafani? Izrael maly ale z
              > nowoczesna bronia i daje wam popalic, mimo, ze was Arabkow 50 razy wiecej. A
              wy
              >
              > kamieniami? Zamiast porzadna fabryke broni postawic, licencje od Czechow
              kupic
              > na dobra bron i miec chociaz guny to Wy jak 1400 lat temu. Ale czasy sie
              > zmienily ahmedku. Popluj sobie troche. A ja place podatki na Marines i kopia
              > was jak trza.

Ten styl to ja znam.
              Czy ty nie jestes krewnym lub znajomym jasia z Aachen ?
              Potega umyslu ta sama i ta sama "argumentacja" a o to dzisiaj trudno.
          • Gość: dana33 Re: uff !!!! NARESZCIE!!!!!!!!dana zamknela dzi IP: *.bb.netvision.net.il 13.10.04, 15:56
            nie przewietrzy sie, zuzjacy, nie przewietrzy sie.
    • Gość: ktm Re: NARESZCIE!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.10.04, 15:57
      bluzg, bluzg, wrzask, wścieklizna...

NARESZCIE Danie puszczają nerwy, rzyga nienawiścią.
      • Gość: dana33 Re: NARESZCIE!!!!!!!! IP: *.bb.netvision.net.il 13.10.04, 16:06
        oj jak ladnie, nastepny antysemita sie pokazal... nu, zaraz zaczne liczyc, ilu
        was sie tutaj na tym watku zebralo... niemalo, musze powiedziec, nie malo.
        teraz ide na obiad, a potem zobacze, gdziescie znow zanieczyscili powietrze.
        • Gość: ktm Re: NARESZCIE!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.10.04, 17:35
          Mam nadzieję, że obiadek smakował.
          Okazuje się, że od starannej argumentacji skuteczniejsza jest zardzewiała
          szpilka, wbita w tłusty tyłek Dany. A mój żydowski dziadek przewraca się w
          grobie, że jego ukochanego wnuczka zaliczyli do antysemitów.
          • krystian71 Re: NARESZCIE!!!!!!!! 13.10.04, 17:44
            a dlaczego nie mozesz byc antysemita-przeciez powiedziales,ze dana zyga nienawiscia
            A Dana to Zydowka
            Czy trzeba cos powiedziec wiecej?
          • Gość: dana33 Re: NARESZCIE!!!!!!!! IP: *.broadband.actcom.net.il 13.10.04, 17:58
            twoj zydowski dziadek, jakby zyl, to by ci dal z lewej i z prawej strony.
      • Gość: igor nie jestes Polakiem tylko Islamcem to nie IP: *.detroit-19rh15rt.mi.dial-access.att.net 13.10.04, 16:08
        zrozumiesz tez negatywnej reakcji gospodarza na Slasku jak mu Dojcz wpieprza
        sie na role i mowi, ze to jego. Nie zrozumiesz tez mojej reakcji na zjazd
        Ziomkow w Olsztynie. Marzy im sie znowu Ost Preussen. Ja bym nie patrzyl na
        reakcje komuchow francuskich, tylko wsadzilbym ich do pociagu i wyslal do
        Berlina; niech tam sobie krzycza. Jestes po drugiej stronie i walczysz o
        zwyciestwo jaskiniowcow allhowych. Rozumiem Cie. Jak czytam posty takich jak
        ty, tym bardziej popieram polityke niszczenia was wszedzie. Mieszkam w kraju,
        ktory was sie nie boi, ale dana mieszka na malym skrawku ziemi.
        • moskowit Re: Nu Ty Igor... 13.10.04, 16:26
          masz racje, ze dana mieszka na malym skrawku ziemi, ale ona i jej ziomkowie tez
          sie ich nie boja....
          Nu nie praw ja? Nu wot!

• Gość: igor moskowit. Izrael oficjalnie sie nie boi, ale nie IP: *.detroit-19rh15rt.mi.dial-access.att.net 13.10.04, 16:43
            pisalem tego o panstwie a o czlowieku, ktoremu ciagle przypominaja, ze jest
            skazany na zaglade. Polacy juz apomnieli, ze na Hitlera liscie byli jako
            Slowianie na drugim miejscu za Zydami. A gdnidy islamskie maja tez swoje zdanie
            tyle, ze coraz ich mniej bo powoli wybija sie ich. Izrael, Rosja, USA a nawet
            Polacy, ktorzy teraz do nich strzelaja w Iraku; ktorys na pewno trafi. Tu
            jestem dumny z moich polskich wspolrodakow po krwi.
            • Gość: dana33 Re: moskowit. Izrael oficjalnie sie nie boi, ale IP: *.broadband.actcom.net.il 13.10.04, 18:17
              powtorze ci igor cos, co mi powiedziala moja ciotka kiedys: wyjechalam z polski
              w 67 roku, ostatniego dnia wojny 6-dniowej. w pierwszym albo w drugim dniu tej
              wojny, moj ojciec wrocil do domu z pracy i powiedzial, ze w lodzi (a tak pewnie
              bylo w calej polscebo przeciez nie tylko w lodzi, nie?) wykupiono caly ryz,
              cukier i make. z powodu wojny w israelu. jak przyjechalam do israela pierwszy
              raz, jeszcze jako turystka, spytalam sie mojej ciotki, jak to bylo tutaj, jak
              zaczela sie ta wojna, a jak wiesz, bylismy wtedy otoczeni przez pare panstw
              arabskich i nikt nie przypuszczal nawet, ze ta wojna skonczy sie w 6 dni.
              jej odpowiedz byla dla mnie wtedy kompletnym zaskoczeniem, chociaz w sekunde
              potem zrozumialam ja doskonale: a po co mielismy robic jakiekolwiek zapasy?
              jesli mielismy wygrac ta wojne, to przeciez sklepy byly otwarte caly czas. a
              jesli bysmy ja przegrali, to po co mi byly jakiekolwiek zapasy?
              teraz rozumiesz lepiej, jak to wyglada?
              p.s. a wiesz, jak sie obywatele israelscy dowiedzieli (ci co nie byli na
              froncie) ze wygrywamy ta wojne? jak stacje arabskie zaczely podawac, ze haifa i
              tel aviv plona... :)
        • jarek-festweb Re: nie jestes Polakiem tylko Islamcem to nie 13.10.04, 16:34

>nie jestes Polakiem tylko Islamcem

Czy "islamcem" znaczy to samo co parchem czy cos innego ?
          • Gość: . To Polak, co dla pieniedzy przeszedl na Islam. IP: *.range81-156.btcentralplus.com 13.10.04, 16:41
            Kiedys mowiono, ze taki sie zbisurmanil...Teraz pojmujesz?
            • jarek-festweb [...] 13.10.04, 16:44
              • krystian71 on tez dla pieniedzy,ale jeszcze nie wie na co 13.10.04, 17:47
                czeka kto wiecej da
          • krystian71 ja mysle,ze to znaczy to samo :D 13.10.04, 17:45
        • Gość: . A Anglicy nawet by nie krzyczeli, gdyby irlandzka IP: *.range81-156.btcentralplus.com 13.10.04, 16:40
          garda atesztowala lojalistow z Ulstery za podobne do olsztynskiego spotkanie w
          Dublinie - po deportacji z Eire tutejszy sad moze tez by im z jakiegos
          paragrafu dodatkowo dolozyl...
          • Gość: igor jak czytam te ujmujace wymiany zdan miedzy IP: *.detroit-19rh15rt.mi.dial-access.att.net 13.10.04, 17:08
            Polakami a Niemcami o pojednaniu to przeciez czuje sie od razu falsz po obu
            stronach. Niemcy marza, ze dzieki wejsciu Polski do Unii, oni beda mogli
            wykupic Ziemie Zachodnie. Polacy natomiast boja sie, ze jak nie beda
            wystarczajaco europejscy to beda sie z nich smiac. A tu trzeba bylo wziac
            Niemiaszkow za dupe i wyrzucic z Polski. Ile euros trzeba bylo na przekupienie
            Polakow aby pozwolili na zjazd Ziomkow w Olsztynie?
            • Gość: michal Re: jak czytam te ujmujace wymiany zdan miedzy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.10.04, 17:39
              Polakami a Niemcami o pojednaniu to przeciez czuje sie od razu falsz po obu
              > stronach. Niemcy marza, ze dzieki wejsciu Polski do Unii, oni beda mogli
              > wykupic Ziemie Zachodnie

Watpie, czy Niemcy wykupia ZZ, nie sa to w koncu jakies superatrakcyjne tereny.
              Po zjednoczeniu Niemiec nikt sie nie rzucil do kupowania ziem w enerdowie -
              raczej wszyscy spieprzali stamtad na zachod. Zreszta nawet gdyby tak sie stalo,
              to przeciez Polacy na tym zarobia, no nie?
              Niemcy ciagneli nas za uszy do UE chcac miec szerszy dostep do rynku i
              bezpieczny bufor na swojej granicy, byc moze pewna role grala tez chec
              odzyskania nieruchomosci za friko.

Polacy natomiast boja sie, ze jak nie beda
              > wystarczajaco europejscy to beda sie z nich smiac. A tu trzeba bylo wziac
              > Niemiaszkow za dupe i wyrzucic z Polski. Ile euros trzeba bylo na
              przekupienie
              > Polakow aby pozwolili na zjazd Ziomkow w Olsztynie?

To rzeczywiscie glupota, malosc i krotkowzrocznosc i slusznie posypala sie na
              wladze Olsztyna krytyka.
              • Gość: igor Nie rob mi przykrosci. Mam daleka rodzine na IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 13.10.04, 18:51
                Mazurach. W lecie jest ladnie. Nietrakcyjne moze teraz bo stopien
                zagospodarowania zgodnie z europejskimi standardami, niski. Poczekaj jednak na
                lepsze drogi, hotele, oczyszczalnie sciekow itd. Ja juz sie zastanawiam czy
                czegos nie kupic - mam zamiar pozyc jeszcze z 40 lat. Dwoch kolegow z INP juz
                tam cos kupilo nad woda kolo Wegorzewa, bo zeglarze.
                • Gość: dana33 Re: Nie rob mi przykrosci. Mam daleka rodzine na IP: *.broadband.actcom.net.il 13.10.04, 18:56
                  igor to do mnie o tych mazurach? nie rozumiem....
                  • Gość: igor dana. To bylo do Michala. IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 13.10.04, 19:07
                • krystian71 Re: Nie rob mi przykrosci. Mam daleka rodzine na 13.10.04, 18:58
                  jak chcesz sobie pojezdzic na nartach,nie musisz kupowac wyciagu,he,he
                • Gość: michal Re: Nie rob mi przykrosci. Mam daleka rodzine na IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.10.04, 20:24
                  Sam lubie mazury i tez kiedys zeglowalem. Fajnie jest przeplynac trase od
                  Wegorzewa, zahaczajac o Swiecajty az do jeziora Nidzkiego. Nie mam nic
                  przeciwko temu, zeby te tereny KUPILI Niemcy, Chinczycy czy Amerykanie. Jednak
                  chora jest zgoda na zrobienie w Olsztynie zjazdu kolesiow, ktorzy chca dostac
                  wszystko za darmo jako "pokrzywdzeni" przez okrutnych Polakow i przymierzaja
                  sie do skladania pozwow.
    • kropka Re: Szanowne Panie, 13.10.04, 18:36
      Gini i Dano,
      mam prośbę: idżcie każda do swojej kuchni, zróbcie sobie kawkę, zapalcie
      papierosa (jesli palicie), strzelcie po lufce i weźcie zimny prysznic.
      Temperatura tego wątku przekroczyła znacznie 100 stopni.
      I nie piszcie: "to ona pierwsza". To nie przedszkole, tylko publiczne forum.
      pozdrawiam
      • Gość: igor Dzieki. Kobietki sa teraz zapalczywe nad podziw. IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 13.10.04, 18:45
        Kto wymyslil okreslenie 'slaba plec'?
        • Gość: dana33 Re: Dzieki. Kobietki sa teraz zapalczywe nad podz IP: *.broadband.actcom.net.il 13.10.04, 18:48
          jakis idiota... :)
          • Gość: Cep Re: Dzieki. Kobietki sa teraz zapalczywe nad podz IP: *.aster.pl 13.10.04, 18:53
            Zacytuję Twoją ulubioną frazę:

:)
          • kropka Re: Dzieki. Kobietki sa teraz zapalczywe nad podz 13.10.04, 19:41

> jakis idiota... :)

i męski szowinista :)
      • krystian71 Re: Szanowne Panie, 13.10.04, 18:54
        a ty mila kropeczko tez sobie zapal,a potem zajrzyj w wypowiedzi fredzia np na watku abe,wrazenia z Polski
        Panie sie tutaj tylko zacietrzewily ,to nic groznego,za to fredzio uprawia czyste polakozerstwo
        • Gość: igor ahmed71. Ty tez, jako antysemita-islamiec IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 13.10.04, 19:06
          Opluwasz Polakow zgodnie z poleceniem imama.
          • bigobserver Re: ahmed71. Ty tez, jako antysemita-islamiec 14.10.04, 08:33

> Opluwasz Polakow zgodnie z poleceniem imama.

Czy nie bedzie to pytanie zbyt niedyskretne jezeli zapytam - ile ty masz lat ?
            • krystian71 Re: ahmed71. Ty tez, jako antysemita-islamiec 14.10.04, 09:30
              albo 18 albo 78 ,tertium non datur
      • Gość: Perry Re: Szanowne Panie, IP: 160.79.164.* 13.10.04, 19:10
        Szanowna Pani Kropko
        1. Oprocz kilku pierwszych postow tego watka nic nie czytalem - spieszylem
        prosto do tego co Pani miala do powiedzenia.
        2. Pisze Pani: "To nie przedszkole, tylko publiczne forum". Te cale forum jest
        znacznie nizej poziomu przedszkola. Raczej skrzyzowanie bagna z kloaka.
        Z szacunkiem,
        Perry
        • kropka Re: Szanowne Panie, 13.10.04, 19:39
          Szanowny Panie Perry,
          coś w tym jest. Nawet dużo tego coś jest.
          Ale czasem myślę, że jak ludzie wyleją tyle złości tutaj na forum, to są lepsi
          w realu. Bo organizm ma ograniczone możliwości wytwarzania żółci. Więcej się
          nie da i już. Chyba że jest stan zapalny. To wtedy trzeba coś-tam usunąć.
          Czy jest chirurg na sali?
          pozdrawiam
          • perry.perry Re: Szanowne Panie, 13.10.04, 20:55
            kropka napisała:

> Szanowny Panie Perry,
            > coś w tym jest. Nawet dużo tego coś jest.
            > Ale czasem myślę, że jak ludzie wyleją tyle złości tutaj na forum,
            > to są lepsi
            > w realu. Bo organizm ma ograniczone możliwości wytwarzania żółci. Więcej się
            > nie da i już. Chyba że jest stan zapalny. To wtedy trzeba coś-tam usunąć.
            > Czy jest chirurg na sali?
            > pozdrawiam

Swieta prawda, ale w takim razie te forum przestaje byc miejscem dla dyskusji a
            staje sie miejscem dla "catharsis"

sic transit gloria mundi
            • bigobserver Re: Szanowne Panie, 14.10.04, 08:56
              perry.perry napisał:

>>
              > Swieta prawda, ale w takim razie te forum ...

TO forum
              TE fora
      • gini Re: Szanowna kropko 13.10.04, 20:09
        podrzuc moje posty, w ktorych to ublizam Danie.
        Na kawe za pozno, lufek nie strzelam, prosze o konrety.
        • kropka Re: Szanowna Gini 13.10.04, 21:58
          a gdzie ja napisałam że ubliżasz Danie?
          • moskowit Re: Szanowna Gini 13.10.04, 22:56
            Nu kropka dorogaja, ona to tak na zasadzie.... nu jak by to poiwdziec.... nu
            sama wiesz, jak sie ma nieczyste sumienie, to sie mysli ze wszystkie takie cos
            to.... nu.... do tego z nieczystym sumieniem....
            Nu sama podumaj? Praw wied'? Wot!

A moze na zasadzie.... uderz w stol.... nu i cos tam jeszcze ;)

Pozdrawiam Cie kropka, tylko moich wpisow, prosze nie wycinaj!
            Horoszo? Nu wot!

• Gość: Perry Kropko, chyba zartujesz?!?! IP: 160.79.164.* 13.10.04, 21:58
      co z tymi nozyczkami?
      • kropka Re: Kropko, chyba zartujesz?!?! 13.10.04, 22:25
        z czym żartuję? Nożyczki są baaaaaardzo liberalne

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka