Dodaj do ulubionych

cholera co tu sie dzieje na forum

IP: *.twcny.rr.com 13.10.04, 23:04
kropa,jak danus polakow od zafajdancow nazywa to zostawiasz posty jak gini to
tniesz. nie zdazy czlek cos wypocic i juz kosisz. spasuj troche bo kosisz
szybciej niz ja buty zciagam z nog jak musze do kibla leciec,a to sztuka.
Obserwuj wątek
    • Gość: dana33 [...] IP: *.broadband.actcom.net.il 13.10.04, 23:07
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • gini [...] 13.10.04, 23:09
        • Gość: dana33 Re: o zafjdana dana sie zjawila IP: *.broadband.actcom.net.il 13.10.04, 23:11
          alez gini, nie stac cie na jakis orginalny epitet w stosunku do mnie?
          musisz mnie ciucka ciagle plagiatowac?
          • gini [...] 13.10.04, 23:16
            • Gość: . Gini i jej ...glodny malzonek IP: *.range81-156.btcentralplus.com 13.10.04, 23:23
              www.cartoonstock.com/blowup.asp?imageref=abr0826&artist=Bryant,+Adey
              • gini Re: Gini i jej ...glodny malzonek 13.10.04, 23:27
                Jedyne co umiesz gabrysiu, to atakowac gini, i nic wiecej.Zalosna jestes
                bidulko, nawet Ci sie z rozpedu Rubens z Rembrandtem pomieszal, to zeby nie
                wyjsc na glupka dodales jeszcze Tycjana.
                A poza pisaniem o mnie masz jeszcze cos konkretnego do powiedzenia?
                Ale milo mi;, ze tak ci na odcisk nadepnelam, ze piszesz post za postem.
                • Gość: . Przy twej wadze nadepciecia na odcisk nie moge ci IP: *.range81-156.btcentralplus.com 13.10.04, 23:36
                  darowac:
                  www.cartoonstock.com/blowup.asp?imageref=abr0285&artist=Bryant,+Adey
          • krystian71 Re: o zafjdana dana sie zjawila 13.10.04, 23:16
            ta ciucka to tez plagiat
            • Gość: . Re: o zafjdana dana sie zjawila IP: *.range81-156.btcentralplus.com 13.10.04, 23:26
              www.cartoonstock.com/blowup.asp?imageref=abr0204&artist=Bryant,+Adey
            • Gość: dana33 Re: o zafjdana dana sie zjawila IP: *.broadband.actcom.net.il 13.10.04, 23:27
              nie, polski zafajdancu, ta ciucka to tez moje, potem przejal to spl;it...
              • krystian71 Re: o zafjdana dana sie zjawila 13.10.04, 23:33
                niech ci bedzie od dniepru po jordan
                A dlaczego nazywasz mnie polskim zafajdancem?
                • Gość: rachelka Re: o zafjdana dana sie zjawila IP: *.twcny.rr.com 13.10.04, 23:34
                  krystian71 napisała:

> niech ci bedzie od dniepru po jordan
                  > A dlaczego nazywasz mnie polskim zafajdancem?

bo jestes za bardzo fajny jak na dance:)
                  • krystian71 Re: o zafjdana dana sie zjawila 13.10.04, 23:38
                    ja?na Dance?bidny ten jej chlop,ona mu pozycje dyktuje,a w razie sprzeciwu od zafajdancow wyzywa
                • Gość: dana33 Re: o zafjdana dana sie zjawila IP: *.broadband.actcom.net.il 13.10.04, 23:46
                  wyjasnilam ci to na innym watku.
                  • krystian71 Re: o zafjdana dana sie zjawila 13.10.04, 23:49
                    nie pamietam zydowski zafajdancu
                    • Gość: dana33 Re: o zafjdana dana sie zjawila IP: *.broadband.actcom.net.il 14.10.04, 01:04
                      nu, jak juz, to zafajdana zydowko, ostatecznie jestem kobieta, a poniewaz nie
                      pozbwilam cie twojej plci, to tylko fair, jak pozostawisz mi moja, ciuciek.
                      • krystian71 Re: o zafjdana dana sie zjawila 14.10.04, 08:47
                        niech ci bedzie od Jeniseju po Jordan,zgodny czlowiek ze mnie,choc zafajdany
                        A ty na pewno tej samej plci,we wszystkich wcieleniach?
          • moskowit Re: Nu Dannoczka.... 13.10.04, 23:50
            Przeciez w innym przypadku trzeba cos swojego wymyslic.... A z mysleniem, to u
            co poniektorych, nu.... jak by Ci to powiedziec.... nie wyhodit....
            Nu sama ponimajesz!
            Praw wied' ja? Nu wot!

• Gość: rachelka Re: Nu Dannoczka.... IP: *.twcny.rr.com 13.10.04, 23:52
              moskowit napisał:

> Przeciez w innym przypadku trzeba cos swojego wymyslic.... A z mysleniem, to u
              > co poniektorych, nu.... jak by Ci to powiedziec.... nie wyhodit....
              > Nu sama ponimajesz!
              > Praw wied' ja? Nu wot!
              >
              ej moskowit my nie dansiory my jebajcy jak to w starym kawale mowiono.ty
              ponimajusz malczik.
              • Gość: . Re: Nu Dannoczka.... IP: *.range81-156.btcentralplus.com 14.10.04, 00:21
                www.cartoonstock.com/blowup.asp?imageref=cgr0278&artist=Grosz,+Chris
              • moskowit Re: Nu Dannoczka.... 14.10.04, 00:48
                Nu rachelka dorogaja, ja widzisz, i jedno i drugie plus wiele innych rzeczy ;)
                A jesli ty tylko "jebajcy", to.... nu coz, kazdy ma swoje zamolowania....
                Nu wied'ja tiebia ponimaju dorogaja ;)

• Gość: rachelka Re: Nu Dannoczka.... IP: *.twcny.rr.com 14.10.04, 01:25
                  moskowit napisał:

> Nu rachelka dorogaja, ja widzisz, i jedno i drugie plus wiele innych rzeczy ;)
                  > A jesli ty tylko "jebajcy", to.... nu coz, kazdy ma swoje zamolowania....
                  > Nu wied'ja tiebia ponimaju dorogaja ;)
                  >
                  nu moskowit ty na zartach sie znasz:) tozto stary kawal. a kto ja jestem to ja
                  dobrze wiem,nie moskwit, ty ponjal:)
                  • moskowit Re: Nu rachelka.... 14.10.04, 20:46
                    Toc ja to przyjelem jako zart.... ;)

Przeciez nie moglem tego potraktowac jako twoja propozycje ;)
                    Nu sama podumaj? Praw wied'? Nu wot!

• Gość: rachelka Re: Nu rachelka.... IP: *.twcny.rr.com 14.10.04, 22:17
                      moskowit napisał:

> Toc ja to przyjelem jako zart.... ;)
                      >
                      > Przeciez nie moglem tego potraktowac jako twoja propozycje ;)
                      > Nu sama podumaj? Praw wied'? Nu wot!
                      >
                      nu toz ja wiem,ze to byl zart tylko. w koncu nie dla psa kielbasa:)
            • gini ReHej Moskowit !!! 14.10.04, 00:23
              moskowit napisał:

> Przeciez w innym przypadku trzeba cos swojego wymyslic.... A z mysleniem, to
              u
              > co poniektorych, nu.... jak by Ci to powiedziec.... nie wyhodit....
              > Nu sama ponimajesz!
              > Praw wied' ja? Nu wot!
              >

Czy Ty nie za duzo ode mnie wymagasz?Chcesz bym poprawiala ideal?
              Toz to prawie swietokradztwo by bylo.
              Nie smialabym nawet.
              • gini Re: ReHej Moskowit !!! jeszcze jedno 14.10.04, 00:28
                Jak twierdzi kosiarka pst zniwiarka Kropka to jest polskie forum i obowiazuje
                jezyk polski, wiec nie wiem czy te rosyjskie wstawki sa legalne.
                • moskowit Re: ReHej Moskowit !!! jeszcze jedno 14.10.04, 00:58
                  Nu ty glupia jestes....
                  Ja tu jestem nielegalnie....

Ja tu na czarno, czy jak to sie nazywa, to co ty masz zwyczaj robic....
                  Nu sama wied' ponimajesz! Nu wot!

A jak niewiesz, to sie zapytaj, tak wszyscy madrzy ludzie robia.... Nigdy nie
                  slyszalas, ze ten co pyta, nie bladzi.... Wot!

• gini Re: ReHej Moskowit !!! jeszcze jedno 14.10.04, 13:36
                    moskowit napisał:

> Nu ty glupia jestes....
                    > Ja tu jestem nielegalnie....

A skad ja moglam wiedziec, ze Ty nielegalnie?
                    Przemycili Cie ze stolicznoja, pewnie.

>
                    > Ja tu na czarno, czy jak to sie nazywa, to co ty masz zwyczaj robic....
                    > Nu sama wied' ponimajesz! Nu wot!

Ja tam nic nie wiem, ale Ty za to pewnie duzo wiesz o mnie , skoro znasz moje
                    zwyczaje.
                    Ale tutaj to nie nowina, wszyscy wiedza o mnie duzo, duzo wiecej niz ja sama.

>
                    > A jak niewiesz, to sie zapytaj, tak wszyscy madrzy ludzie robia....

Ale przeciez zawyrokowales juz, ze ja glupia jestem....

Nigdy nie
                    > slyszalas, ze ten co pyta, nie bladzi.... Wot!

Taa ale slyszalam, ze kto mniej wie ten dluzej zyje.

>
                    >
                    • moskowit Re: ReHej Moskowit !!! jeszcze jedno 14.10.04, 21:00
                      gini napisała:

> A skad ja moglam wiedziec, ze Ty nielegalnie?
                      > Przemycili Cie ze stolicznoja, pewnie.

Nu czto ty, wrecz przeciwnie.... Ja sie tu ze stoliczna przemycilem.... Nu sama
                      widzisz, jaka ty dura....

> Ja tam nic nie wiem,

Nu to nie jest dla mnie niespodzianka....

ale Ty za to pewnie duzo wiesz o mnie , skoro znasz moje
                      > zwyczaje.
                      > Ale tutaj to nie nowina, wszyscy wiedza o mnie duzo, duzo wiecej niz ja sama.

Ja nie musze "wszystkich" sluchac, wystarczy ze poczytam twoje wypowiedzi, zeby
                      o tobie sie czegos diedziec....
                      Nie mam racji? Nu wot widisz!

> Taa ale slyszalam, ze kto mniej wie ten dluzej zyje.
                      >

Nu ty zywi na zdorowje w tej swojej niewiedzy....
                      Jest jakies takie polskie przyslowie, ze cos tam.... i glupim sie umiera? Nu
                      nie pamietam, tego przyslowia, ale ty napewno znasz....

• gini Re: ReHej Moskowit !!! jeszcze jedno 14.10.04, 23:29
                        moskowit napisał:

> gini napisała:
                        >
                        > > A skad ja moglam wiedziec, ze Ty nielegalnie?
                        > > Przemycili Cie ze stolicznoja, pewnie.
                        >
                        > Nu czto ty, wrecz przeciwnie.... Ja sie tu ze stoliczna przemycilem.... Nu
                        sama
                        >
                        > widzisz, jaka ty dura....
                        >
                        >
                        > > Ja tam nic nie wiem,
                        >
                        > Nu to nie jest dla mnie niespodzianka....
                        >
                        > ale Ty za to pewnie duzo wiesz o mnie , skoro znasz moje
                        > > zwyczaje.
                        > > Ale tutaj to nie nowina, wszyscy wiedza o mnie duzo, duzo wiecej niz ja s
                        > ama.
                        >
                        > Ja nie musze "wszystkich" sluchac, wystarczy ze poczytam twoje wypowiedzi,
                        zeby
                        >
                        > o tobie sie czegos diedziec....
                        > Nie mam racji? Nu wot widisz!
                        >
                        >
                        > > Taa ale slyszalam, ze kto mniej wie ten dluzej zyje.
                        > >
                        >
                        > Nu ty zywi na zdorowje w tej swojej niewiedzy....
                        > Jest jakies takie polskie przyslowie, ze cos tam.... i glupim sie umiera? Nu
                        > nie pamietam, tego przyslowia, ale ty napewno znasz....
                        >
                        >
                        Towariszcz Moskowitz.Ja juz teraz zalapalam o co chodzi.Pan sie przemyciles ze
                        stoliczna, i pan tej stolicznej naduzyles.Panu sie epoki pomylily.Pan myslisz,
                        ze jestesmy gdzies w 1950 roku i, ze dalej panuje nam milosciwie batiuszka
                        Stalin .
                        Pan sobie myslisz, ze jak bedzie pan lazil i mowil, ze ja durna, bo nie chce
                        powtarzac, tego co Moskwa, pardon Moskowitz uwaza za jedna prawde, to ^mnie
                        zaraz jak to za czasow batiuszki i jeszcze pozniej bywalo, do psychuszki
                        bezterminowo zamkna.
                        Nic z tego panie Moskowitz, otrzezwiej pan wreszcie mamy rok 2004 a Wasz
                        ukochany soso, dawno juz opuscil ten swiat.
              • moskowit Re: ReHej 14.10.04, 00:52
                Nu ja cie przeciez rozumiem, ze ty z tym swietokradztwem....
                To do ciebie podobne....
                Nu nie mam racji?

• Gość: . Nie ma jak dobre samopoczucie po schabowych... IP: *.range81-156.btcentralplus.com 13.10.04, 23:19
          www.cartoonstock.com/blowup.asp?imageref=abr0597&artist=Bryant,+Adey
          • Gość: rachelka Re: Nie ma jak dobre samopoczucie po schabowych.. IP: *.twcny.rr.com 13.10.04, 23:20
            z kapusta kropa, z kapusta
          • Gość: dana33 Re: Nie ma jak dobre samopoczucie po schabowych.. IP: *.broadband.actcom.net.il 13.10.04, 23:28
            genialne te twoje cartoons, kropka... :)
            • krystian71 Re: Nie ma jak dobre samopoczucie po schabowych.. 13.10.04, 23:33
              prawie tak genialne jak Gini:)))))))))))))))
              • Gość: . Re: Nie ma jak dobre samopoczucie po schabowych.. IP: *.range81-156.btcentralplus.com 13.10.04, 23:38
                www.cartoonstock.com/blowup.asp?imageref=aton43&artist=Toos,+Andrew
      • Gość: dana33 [...] IP: *.broadband.actcom.net.il 13.10.04, 23:09
        • gini [...] 13.10.04, 23:11
        • Gość: rachelka [...] IP: *.twcny.rr.com 13.10.04, 23:14
          • Gość: dana33 Re: cholera co tu sie dzieje na forum IP: *.broadband.actcom.net.il 13.10.04, 23:19
            rachelciu, sluchaj sie mnie: w kwestii przyjemnosci kichaj na wszystkich i rob
            co ci dusza zaspiewa, co twoje to twoje i idz wg tego, co u nas sie mowi: jak
            daja to bierz i sie nie pytaj. allahy odstaw na strone, oni do niczego nie sa
            zdatni. zydzi... nu, co ja ci powiem.... nie moge na forum, bo mnie zjedza.. :)
            ale wez, jak ci sie jakis podwinie... :)
      • Gość: rachelka Re: cholera co tu sie dzieje na forum IP: *.twcny.rr.com 13.10.04, 23:11
        Gość portalu: dana33 napisał(a):

> rachelcio, przede wszystkim to oni napawde zafajdance. a po drugie to ja ich
        > ostrzegam z gory, ty rozumiesz, oni eskaluja i eskaluja, az zostaja
        > zafajdance.... :)
        no jak mamy sie fajdac to rowno,ale w koncu czlowiek musi potrzeby fizjologiczne
        zalatwic najpierw a potem zafajdancom cos odpowiedziec,ty polskim ja zydowskim.
        • Gość: dana33 Re: cholera co tu sie dzieje na forum IP: *.broadband.actcom.net.il 13.10.04, 23:15
          ok rachelcio, jestem ciekawa, ilu israelskich zafajdancow znajdziesz...
          ale fair play, rachelciu, zafajdancami staja sie wtedy kiedy manipuluja
          wyraznie twoimi postami, kiedy klamia, kiedy obrazaja polske i polakow, ok?
          kryteria "nos prosty" : "nos zakrzywiony" nie wchodza w to, zgoda?
          • Gość: rachelka Re: cholera co tu sie dzieje na forum IP: *.twcny.rr.com 13.10.04, 23:23
            Gość portalu: dana33 napisał(a):

> ok rachelcio, jestem ciekawa, ilu israelskich zafajdancow znajdziesz...
            > ale fair play, rachelciu, zafajdancami staja sie wtedy kiedy manipuluja
            > wyraznie twoimi postami, kiedy klamia, kiedy obrazaja polske i polakow, ok?
            > kryteria "nos prosty" : "nos zakrzywiony" nie wchodza w to, zgoda?
            moze jakis poeta ulozy rymy o zafajdancach,ja juz mam dosyc tych arabskich
            wyzwisk wiec prosze o pomoc. co do kropy jako filolog moze nam tu styl
            poprawic,ale zafajdance maja z powrotem wrocic.
      • Gość: . Nim sie pozrecie - na, wam wspolnego wroga.Hehehe IP: *.range81-156.btcentralplus.com 13.10.04, 23:17
        www.cartoonstock.com/blowup.asp?imageref=abr0419&artist=Bryant,+Adey
        • Gość: dana33 Re: Nim sie pozrecie - na, wam wspolnego wroga.He IP: *.broadband.actcom.net.il 13.10.04, 23:21
          kropko, widac zes znawca, sam przeciez wiesz, ze bez to wyglada duzo, duzo
          lepiej, nie? :)
          • Gość: dana33 hej zniwiarko!!!! IP: *.broadband.actcom.net.il 13.10.04, 23:32
            dajesz mi w reke nowy sport: zaczynam liczyc ile moich postow a ile gini
            kosisz, jestem ciekawa, jakie wyniki beda... :)

ale bedzie fajnie na forum, wyobraz sobie, otwierac rano computer i wiedzac,
            WIEDZAC, ze nie poczytam nic o mojej tlustej dupie, nic o zdzirze i nic o
            papierze toaletowym.... dlaczego nie zaczelyscie kosic 2 lata temu?????
            • krystian71 [...] 13.10.04, 23:36
            • kropka Re: hej zniwiarko!!!! 13.10.04, 23:40
              nie ma szans. Was jest mnóstwo do pisania, a ja jedna do kasowania.
              Nie przeczytam wszystkigo :)
              • krystian71 Re: hej zniwiarko!!!! 13.10.04, 23:43
                a czym ci ja zawinilem,bo juz nie pamietam:)))pewnie twoja ulubienice zacytowalem...
                • krystian71 Re: hej zniwiarko!!!! 13.10.04, 23:45
                  czy to bylo cos takiego?
                  Autor: Gość: dana33 IP: *.broadband.actcom.net.il
                  Data: 13.10.2004 23:27
                  + dodaj do ulubionych wątków

skasujcie post

+ odpowiedz cytując + odpowiedz
                  nie, polski zafajdancu, ta ciucka to tez moje, potem przejal to spl;it
                  • kropka Re: hej zniwiarko!!!! 14.10.04, 00:13
                    nie, Krystianie, była soczysta bździagwa skierowana bezpośrednio do okreslonej
                    osoby. A w ogóle to poprawnie jest bździaNgwa :)
                    • krystian71 Re: hej zniwiarko!!!! 14.10.04, 09:02
                      sa dwie szkoly kropeczko-falenicka i otwocka
                      Az do slownika polecialem,by sprawdzic,zawsze pisalem bzdziągwa
                      A co to wlasciwie znaczy,bo w zadnym slowniku nie ma,naiwnie myslalem,ze to lagodne okreslenie,specjalnie dla Dany -od bzdzin czyli cichych pierdkow utworzone-juz takie niewinne posty kasujesz
                      PS nie rozumiem cie kropeczko,w innym miejscu cichutko upomnielem sie o to by kasowac posty zawierajace slowa -slamskie bydlo,arabska swolocz etc,bo pelno tego tutaj i nikt sie za nimi nie ujmie-a ty z rozpedu mnie wykasowalas,a wojo,lechu ,wiktor et consorses zazywaja dalej wolnosci :)))
                      • Gość: rachelka Re: hej zniwiarko!!!! IP: *.twcny.rr.com 14.10.04, 18:08
                        krystian71 napisała:

> sa dwie szkoly kropeczko-falenicka i otwocka
                        > Az do slownika polecialem,by sprawdzic,zawsze pisalem bzdziągwa
                        > A co to wlasciwie znaczy,bo w zadnym slowniku nie ma,naiwnie myslalem,ze to lag
                        > odne okreslenie,specjalnie dla Dany -od bzdzin czyli cichych pierdkow utworzone
                        > -juz takie niewinne posty kasujesz
                        > PS nie rozumiem cie kropeczko,w innym miejscu cichutko upomnielem sie o to by k
                        > asowac posty zawierajace slowa -slamskie bydlo,arabska swolocz etc,bo pelno teg
                        > o tutaj i nikt sie za nimi nie ujmie-a ty z rozpedu mnie wykasowalas,a wojo,lec
                        > hu ,wiktor et consorses zazywaja dalej wolnosci :)))

masz racje krystian ja tez pamietam bzdziagwe,kropka musi byc z tej nowej
                        ,niewyksztalconej fali. zawsze tym epitetem czestowalo sie damy przepychajace
                        sie w kolejkach. co do cenzorkich luk i ominiec warto spojrzec na nasza
                        kochana,dawno zapomniana opluwajaca sie esterke. wczoraj kopnela sufit po moim
                        wpisie. aj nerwy puszczaja wraz z przewodem moczowym co poniektorym:)
              • Gość: rachelka Re: hej zniwiarko!!!! IP: *.twcny.rr.com 13.10.04, 23:45
                kropka napisała:

> nie ma szans. Was jest mnóstwo do pisania, a ja jedna do kasowania.
                > Nie przeczytam wszystkigo :)

nu dawaj nam tu czytac szybko bo cie od zafajdancow pol forum wyzwie i wtedy
                rzeczywiscie nadwyrezysz miesnie u reki, a to paskudne.
                • Gość: . Kropeczko- dla ciebie! IP: *.range81-156.btcentralplus.com 13.10.04, 23:49
                  www.cartoonstock.com/blowup.asp?imageref=abr1558&artist=Bryant,+Adey
                  • kropka Re: Kropeczko- dla ciebie! 14.10.04, 00:15
                    dzięki, kropeczko :)
              • Gość: dana33 Re: hej zniwiarko!!!! IP: *.broadband.actcom.net.il 13.10.04, 23:50
                hm, rozumiem, zycie nie jest piknik, co?
                ok, nie bede miec pretensji, jak nie zauwazysz czegos "milego" do mnie..
                nie, nie mysl, ze ja taka mila, ja sie po prostu juz przyzwyczailam i nie
                zwracam uwagi.... :)
              • Gość: :) No to nie kasuj IP: *.client.comcast.net 14.10.04, 00:31
                Bo tego, że czasem 10 chamskich postów wytniesz słusznie, nikt Ci nie bedzie
                pamiętał. Ale jak wytniesz jakiś bezpodstawnie, to sobie od razu zarobisz na
                opinię zakomuszałego cenzora, i po co Ci to... :) Niech będzie wolność wypowiedzi.

P.S. U mnie MASZ opinię cenzora i wroga wolności. :)
        • Gość: : Dobre, Szefie! Wicie jo wim co Gini se kupiło IP: 202.3.241.* 13.10.04, 23:30
          tera siatke do wicie tenisa, co by jako bra używoć.
          • Gość: . Re: Dobre, Szefie! Wicie jo wim co Gini se kupił IP: *.range81-156.btcentralplus.com 13.10.04, 23:46
            www.cartoonstock.com/blowup.asp?imageref=abr1560&artist=Bryant,+Adey
    • Gość: rachelka Re: cholera co tu sie dzieje na forum IP: *.twcny.rr.com 13.10.04, 23:42
      nu nie uplynelo 15 minut a wszyscy mamy co robic.
      kto dzisiaj dostanie Darwin Award? moze kropa?
      www.darwinawards.com/
    • Gość: rachelka Re: cholera co tu sie dzieje na forum IP: *.twcny.rr.com 13.10.04, 23:46
      hu hu ha hu hu ha
      nasza zniwiarka bardzo zla
      szczypie w nosy,szczypie w uszy
      groznymi nozycami ciagle sie puszy
      uhuhuhuha ha
      nasz kropa zla
      • Gość: . A gdzie tam, ona tu po talibansku...Tnie i tnie. IP: *.range81-156.btcentralplus.com 13.10.04, 23:58
        www.cartoonstock.com/blowup.asp?imageref=abr0567&artist=Bryant,+Adey
    • fredzio54 [...] 14.10.04, 08:50
    • syn.gini.w.ciechanowie Re: cholera co tu sie dzieje na forum 14.10.04, 18:31
      a nie widzialas jak moja mamusia rozprawila sie z nimi i porozstawiala
      wszystkich po katach?

* rachela co tu sie dzieje na forum
      chalerka 14.10.2004 15:18

Polscy zafajdancy buszuja a kropa ich nie wycina. Mielismy od ABE spokoj,
      ale juz po - wrocila z Polski i odrazu do klawiatury na forum ze swoimi
      bzdurami i wypocinami. Jakby tu bez niej za malo smierdzialo, jakby rachelki
      nie wystarczalo, to teraz gini i ABE przyszly jej do pomocy. Trzy stare
      pi@#$%^ly, nie? Jak ktos ich rzygi przeczyta to do razu do kibla trza leciec bo
      mdli i cuchnie.

* * Rachel nie przepada za Gini...
      a.adas 14.10.2004 15:21

Kłocą się która ma być Pierwszą Czarownicą (na Miotle) Foruma
      • syn.gini.w.ciechanowie splaszcyli mi drzewko. No to ja jeszcze raz 14.10.04, 18:37
        zeby bylo latwiej czytac.
        moze nie ocenzuruja :)

a nie widzialas jak moja mamusia rozprawila sie z nimi i porozstawiala
        wszystkich po katach?

* rachela co tu sie dzieje na forum
        chalerka 14.10.2004 15:18

Polscy zafajdancy buszuja a kropa ich nie wycina. Mielismy od ABE spokoj,
        ale juz po - wrocila z Polski i odrazu do klawiatury na forum ze swoimi
        bzdurami i wypocinami. Jakby tu bez niej za malo smierdzialo, jakby rachelki
        nie wystarczalo, to teraz gini i ABE przyszly jej do pomocy. Trzy stare
        pi@#$%^ly, nie? Jak ktos ich rzygi przeczyta to do razu do kibla trza leciec bo
        mdli i cuchnie.

* * Rachel nie przepada za Gini...
        . a.adas 14.10.2004 15:21
        .
        Kłocą się która ma być Pierwszą Czarownicą (na Miotle) Foruma
        .
        • syn.gini.w.ciechanowie znowu splaszczyli. Trudno 14.10.04, 18:38
          • gini Re: Grzeczna pacyna 14.10.04, 18:41
            Skopiuj jeszcze ten co sama, sam zalozyles.
            Bedzie komplet .
            • Gość: rachelka Re: Grzeczna pacyna IP: *.twcny.rr.com 14.10.04, 18:45
              zdumiewajace ile ludzi nie nic innego do roboty w zyciu tylko sie zastanawiac
              kto kogo lubi lub nie lubi na tym forum oj glupole ile wy pieniedzy w waszych
              portfelach macie,chyba nieduzo:(
              • gini Re:Co jest pacyna?? 14.10.04, 18:55
                Zalozylas taki ladny watek kropka Ci go ciachnela i nawet sie nie pochwalisz?
                Skopiuj no szybciutko.Tam tylko trzy posty chyba to ci drzewka nie splaszcza.
                • Gość: rachelka Re:Co jest pacyna?? IP: *.twcny.rr.com 14.10.04, 18:58
                  gini napisała:

> Zalozylas taki ladny watek kropka Ci go ciachnela i nawet sie nie pochwalisz?
                  > Skopiuj no szybciutko.Tam tylko trzy posty chyba to ci drzewka nie splaszcza.
                  >
                  najpierw synus musi zabki poplukac w sraczyku publicznym,gdyz swojego nie ma
                  potem do nas przyjdzie. te kwiaty nie gina,gdyz zawsze dosyc jest naturalnego
                  nawozu kolo nich aby wegetowac. niestety szarawa to egzystencja,ale niejednemu
                  to wystarcza.
                  • Gość: Julek Ranny julek IP: *.telia.com 14.10.04, 21:04
                    O rany Julek
                    Co tu sie dzieje
                    Zame q-urvy i zlodzieje
                    • Gość: Perry Re: Ranny julek IP: 160.79.164.* 14.10.04, 21:18
                      zauwazyles? :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka