Gość: homofob i rasista IP: 207.181.167.* 15.10.04, 22:14 Hiszpania stala sie posmiewiskiem ! I wierzyc sie nie chce ze Hiszpania wladala kiedys Amerykami i oceanami ! Jeden przyglupawy lewak wystarczyl by zrobic z Hiszpani blazna Europy ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Edward Drugi Bravo Espa& ntilde;a! IP: *.pwr.wroc.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.04, 22:31 I teraz Hiszpania, ojczyzna stosów, hiszpańskich tortur i inkwizycji stała się pozytywnym wzorem dla klerykalnej Polski! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Re: Bravo Espa& ntilde;a! IP: *.216.203.62.cust.bluewin.ch 16.10.04, 11:01 Ja dla mnie tego typu przyklady pokazuja przede wszytskim sklonnosc do popadania w skrajnosci. Prawdopodobnie spodowana brakiem myslenia i moralanego kregoslupa. Zidiocenie doprowadza do bycia "potulnym stadem podporzadkowanym czyms zimnym klakulacjom" (byc moze wyrwane z konsteku slowa Luis'a LLacha) czy tego chcecie? My bylismy dumnym narodem majacym wlasne zdanie: kiedys bez stosow a ostanio niepokornym wobec ZSRR, wiec dlaczego mamy sie oglupiac taniej propagandzie ktora do niczego nie prowadzi? Gość portalu: Edward Drugi napisał(a): > I teraz Hiszpania, ojczyzna stosów, hiszpańskich tortur i inkwizycji stała się > pozytywnym wzorem dla klerykalnej Polski! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edward Drugi NARÓD kontra GEJE? IP: *.pwr.wroc.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.04, 11:38 My bylismy dumnym narodem majacym wlasne zdanie: kiedys bez stosow > a ostanio niepokornym wobec ZSRR, wiec dlaczego mamy sie oglupiac taniej > propagandzie ktora do niczego nie prowadzi? Naród nie ma "własnego zdania", ani "własnego poglądu" - to komunistyczna bzdura, którą dziś wykorzystują nacjonaliści i homofobi. Równie dobrze można by powiedzieć, że klasa robotniczo-chłopska ma swoje "własne zdanie". Są miliony ludzi i tyleż różnych zdań, opinij, poglądów. A jeżeli chodzi o ZSRR, to tam dla homoseksualistów była tzw. psychuszka, czyli drzwi bez klamek i doświadczenia na ludziach. A czasem także "gołubych" ("pedałów") zsyłało się do łagrów. Wydaje mi się, że fundamentalistyczni homofobi-nacjonaliści nie mają pojęcia, co to naród. Żyję w związku homoseksualnym (na razie nielegalnym) mieszkam w Polsce, czuję się Polakiem, moi rodzice są Polakami. Jednak moją polskość kwestionują faszyzujący homofobi, zwykle krzyczący na ulicach "Pedały do gazu", a czasem "Bij Żyda". I oni mają być "prawdziwymi Polakami", a ja nie? Z jakiej racji??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mnm Re: NARÓD kontra GEJE? IP: *.chello.pl 17.10.04, 12:51 A co ma piernik do wiatraka? Co ma kwestia czy jesteś Polakiem do tego ,że większość Polaków nie akceptuje twojej "orientacji seksualnej"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edward Drugi Wszypolaki ("NARÓD") kontra GEJE? IP: *.pwr.wroc.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.04, 13:37 > A co ma piernik do wiatraka? Co ma kwestia czy jesteś Polakiem do tego ,że > większość Polaków nie akceptuje twojej "orientacji seksualnej"? (Nie jestem pewien czy WIĘKSZOŚĆ nie akceptuje...) No właśnie o to chodzi! Co ma piernik do wiatraka? Dlaczego homofobi nazywają siebie "wszechpolakami"? Dlaczego to nacjonaliści nienawidzą gejów i odmawiają im bycia Polakami? Ta rozbestwiona banda chamów, jaką jest "młodzież wszechpolska" śmie decydować o tym, kto jest Polakiem, kto nie. Oczywiście żaden homoseksualista w ich rozumieniu nie jest Polakiem. "O tym, kto jest Żydem, decyduję ja". Zdaje się, że ktoś już powiedział te słowa - Hermann Goering, patron "młodzieży wszechpolskiej". Pierdolę wszypolaków, psy szczekają, karawana jedzie dalej. I do nas dotrze powiew normalności. Im szybciej, tym lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miś Re: Pokazałes pedale edwar swoje prawdziwe oblicze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.04, 13:54 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edward Drugi misiaczku, chłopak cię rzucił? IP: *.pwr.wroc.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.04, 14:23 misiaczku... oj biedny... pewnie szukasz partnera, że się tak pieszczotliwie nazywasz?... Nie licz na mnie, mam już swojego chłopaka. Poza tym nie lubię gejów utajonych, którzy wstydzą się własnej orientacji. Jestem homoseksualistą wyzwolonym. I nie jestem zmanierowany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miś Re: rzeczywiscie jestes wyzwolonym pedałem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.04, 16:56 z wszystkich ludzkich norm i zasad! Zwykły cynik i cham który normalnym bedzie mówil jak zyć. ja myślalem że odbyt służy do oddawania kału ale u ciebie to chyba do czegoś innego? Odpowiedz Link Zgłoś
goldblumm Re: Wszypolaki ("NARÓD") kontra GEJE? 20.10.04, 09:43 Żydzi contra pedały! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdrowy Nie mieszaj Zydow do swojej chorby i głupoty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.04, 14:58 Wy nie chcecie zadnej rownosci tylko przywilejow , ochorny oraz wielu praw ktorych przecietny obywatel nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cube Re: Hiszpańska rewolucja IP: *.dip.t-dialin.net 15.10.04, 22:48 Gość portalu: homofob i rasista napisał(a): > Hiszpania stala sie posmiewiskiem ! > I wierzyc sie nie chce ze Hiszpania wladala kiedys Amerykami i oceanami ! Najwazniejsza wiec rzecza jest dla Ciebie: "WLADAC"? ("Staruszek Freud z usmiechem podal klucz.") Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Observer Re: Hiszpańska rewolucja IP: *.icpnet.pl 15.10.04, 23:46 Tak dziwnie sie sklada ze pierwsze polityczne pociagnięcia wszystkich tzw socjalistycznych rządów w UE polegaja na oglaszaniu praw podobno uciskanych homoseksualistow . A wiec nalezy z tego wyciagnąc wnioski ze wiekszośc czlonków tych tzw socjalistycznych partii tworza " uciskani " homoseksualisci i to teraz jest najwieksza bolaczka Europy. Bezrobocie , walka z wtornym analfabetyzmem , podnoszenie poziomu sluzby zdrowia , wyrownywanie róznic miedzy poszczególnymi krajami poszwrzonej Unii - to nie jest wazne . A więc panowie socjaliści łączcie sie , niech wreszcie wszyscy się dowiedza ze chodzi wam o nowa rewolucje !!!!! Chcecie przewrocic te stare obyczaje kapitalistyczne , rodziny nalezy rozbic bo to nie modne , dzieci tworzyc w probowkach , a miejsce dla kosciolow przeznaczyc w krajach arabskich , tam niech sie modlą do Allacha . U nas w Europie niech zapanuje swoboda obyczajowa i precz z wszelkimi chamulcami .Tak to dzieki dzielnej postawie hiszpanskiego rzadu dowiedzileliśmy sie o co walcza partie lewicowe . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolek JESTEM Z TOBA!!!!!!!!!!! IP: *.sympatico.ca 16.10.04, 02:34 Oto tworzy sie nowe spoleczenstwo UE. Mysle ze moja Ojczyzna nie zidiocieje do reszty i ni obierze podobnej drogi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edward Drugi Hamulec i chamulec. IP: *.pwr.wroc.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.04, 11:03 Hamulec - od hamować; może być również hamulec moralny. Chamulec - od chama; chamulców ci u nas dostatek . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lylwer moda na malzenstwa? IP: *.l5.c5.dsl.pol.co.uk 15.10.04, 23:40 Jak to jest ze coraz wiecej ludzi na Zachodzie zyje bez malzenstwa a homoseksualisci chca sie posikac by im takie prawo dac??? Odpowiedz Link Zgłoś
nowy.oszolom.z.radia.maryja Re: Hiszpańska rewolucja 15.10.04, 23:47 to klasyczny model niszcenia tradycyjnej tkanki narodu poprzez lewacką propagandę..widac jekie straszliwe szkody to moze oczynić..to ostrzeżenie dla Polski dlatego my na to nie pozwolimy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europejczyk Mozesz nawyżej zrobić kupe,oszolomie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.04, 16:27 Nikt ciebie pytal nie będzie o pozwolenie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan K. El Pais IP: *.asm.bellsouth.net 16.10.04, 00:38 Cytując El Pais trzeba coś o tej gazecie powiedzieć. Reprezentuje ona linię lewackich oszołomów z pokolenia 68. Znam tą gazetę od 20 lat (a prasę hiszpańską od 30 lat) i dziwię się, że redaktorzy El Pais nadal zachowują się, jakby ciągle byli pod wpływem LSD. Jak można tak długo truć sobie mózg? Publikowane są często w El Pais bardzo rozsądne artykuły o polityce, kulturze, gospodarce, czy nauce a za chwilę pojawia się artykuł w którym autor udowadnia, że świat byłby wspaniały, gdyby nie dwóch największych zbrodniarzy 20 wieku. Nie, nie chodzi o Hitlera i Stalina, ale o... Papieża Jana Pawła II i Ronalda Reagana. Pracują i piszą tam zupełnie inteligenti ludzie, ale jak sobie "dadzą w żyłę", to zapominają o najnowszej Historii Świata, zacierają im się granice pomiędzy tym co dobre i tym co okrutne i zaślepia ich nienawiść do kapitalizmu, do tych, co mają więcej, oraz do Ameryki, za to, że zbudowała tak świetny ustrój i dobrobyt udowadniając, że jak nie ma socjalizmu, to jest dobrobyt. Niestety, po upadku sewilijskiej mafii byłego premiera Hiszpanii Felipe Gonzalesa, do którego to upadku przyczynił się zespół El Pais nie tyle piętnując straszliwą korupcję zjadającą hiszpańską PSOE (Partię Socjalistyczną), ale to, że podobno pewien baskijski terrorysta był zamordowany przez tajne służby hiszpańskie, PSOE ma teraz polityków z "trzeciego szeregu" (z łapanki ulicznej). Zapatero jest wyjątkowym młotem, a Hiszpanią rządzi poprzez niego redakcja El Pais. Przez kilka lat będzie więc świętowanie różnych "śmiałych" teorii społecznych (pedały do szkół, drużyn harcerskich i na sztandar - niech żyje pedofilia) oraz masę gestów anty-amerykańskich. Trzy dni temu (na święto Dia de la Raza 12 października), Zapatero ostentacyjnie usiadł, kiedy przechodził poczet sztandarowy z flaga amerykańską. Należy tylko się cieszyć, że nie ściągnąl spodni i nie wypiął się w kierunku flagi. Jestem jednak pewien, że jak Bush wygra wybory, to Zapatero wzorem hiszpańskich demonstracji antyamerykańskich i anty PP (Partido Popular - partia byłego premiera Aznara, który jest autorem cudu gospodarczego w Hiszpanii) może publicznie narobić w nocnik i rzucić nim w portret Busha. Dał już przykład inny lewicowy oszołom, minister kultury Brazylii, który co prawda nie rzucał nocnikiem, ale występował na tle plakatu z napisem "Śmierć Bushowi". Ciekawie bawi się pokolenie lat 60-tych... To te cholerne narkotyki są wszystkiemu winne... Jak zawalą gospodarkę, to znów przyjdzie czas na prawicę aby tą Stajnie Augiasza oczyścić. Czy ktoś pamięta, jak Mitterand znacjonalizował dużą część gospodarki francuskiej? Wszyscy pukali się w czoło... Czy ktoś pamięta, jak Hillary Clinton utworzyła National Immunization Program (NIP)? A teraz w USA zabrakło szczepionki na grypę, bo już nikt jej w USA nie produkuje. Niedługo zabraknie obowiązkowych szczepionek dla dzieci. A w 1993 roku mądrzy ludzie mówili, że tak się skończy... Jan K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . NO PASARAN!!! Brytania rozpoczyna turystyczny IP: *.range81-156.btcentralplus.com 16.10.04, 01:52 bojkot lewakow - a nasi prole to 80% hiszpanskiego dochodu z turystyki. Nb. bylo to widac juz latem: Bryty wybraly Floryde, choc w br. szczegolnego szczescia do pogody nie mieli;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gucha Re: El Pais IP: 5.5.* / 80.58.34.* 17.10.04, 12:00 Straszne rzeczy sie dzieja w tej Hiszpanii, Panie Janie K. ... Panu z pewnoscia pranie mózgu nie przyszlo wraz z LSD lat 6o, moze to tylko zbytnia lektura ABC, Vanguardii... i 'cud' gospodarczy w wydaniu Aznara Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnieszka E viva Espania! IP: *.snfccasy.dynamic.covad.net 16.10.04, 01:09 Życzę wszystkim homofobom na tym forum, by w przyszłym życiu wrócili jako homoseksualiści. Zobaczą wtedy, jak to fajnie żyć w świecie, gdzie w imię uprzedzeń niejakiego Pawła (św), każdy faryzeusz ma prawo o i obowiązek uważać się za lepszego i świętszego niż każdy gej, z tego tylko powodu, że podnieca go widok piersi i damskich, a nie męskich genitaliów. Kościół, jeśli sobie życzy, moze dyskryminować, ale państwo powinno dawać równe prawa wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: E viva Espania! IP: *.range81-156.btcentralplus.com 16.10.04, 01:53 A co nasz obchodzi, ze jestes lesbijka? Ja sie nie chwale dookola, ze jestem hetero! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Re: E viva Espania! IP: *.216.203.62.cust.bluewin.ch 16.10.04, 10:46 Poczytaj sobie dokladniej Biblie, to jest nie tylko w listach sw. Pawla, jest n-razy rowniez w Ewangeliach i Starym Testamencie. Mozecie sobie przeglosowac Boga, ale jak On sie do tego "ustosunkuje" to juz Jego sprawa (z Sodoma i Gomora zrobil porzadek Osobiscie mimo znajdujacej sie tam demokratycznej wiekszosci promujacej alternatywne style zycia;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Hehehe..Jak sobie Bog zazyczy, to i Muslima uzyje IP: *.range81-156.btcentralplus.com 22.10.04, 01:18 Moze i JUZ uzyl? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gerard Popieranie uznania homoseksualizmu z jednoczesnym IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 16.10.04, 04:24 rozkladem woli walki z Islamem jest wrecz absurdalnym polaczeniem. Jesli bowiem wygra Islam to pierwsi pod noz pojda lesbijki i pedaly. Jaki jest sens takiego dzialania lewicy europejskiej? Nie potrafie tego zrozumiec od kilkunastu lat. Wydaje sie to byc wrecz samobojcza tenedencja wszystkich rzadow socjalistycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cat Re: Popieranie uznania homoseksualizmu z jednocze IP: *.bchsia.telus.net 16.10.04, 05:40 To jest samobojcza tendencja calej niemal Europy.Fala gejostwa zaleje EU i rozlozy ja na lopatki.Europa stanie sie posmiewiskiem wszelkich myslacych ludzi. Widze tez,ze muzulmanie wstrzymuja na razie krytyke zboczencow aby jak najwiecej oslabic spoleczenstwo zachodnie. Niedlugo beda wiekszoscia w krajach zachodniej EU i wtedy nic i nikt ich nie powstrzyma. Polska bedaca pod wplywem KK bedzie pewna bariera przeciwko nim. Warunki gospodarcze ,bezrobocie ,korupcja i przestepstwo dokona reszty.Trzeba bedzie skierowac gdziec nienawisc milionow i prosze... ofiara jest juz przygotowywana. Jest nia panstwo Izrael,na ktore juz wylewa sie pomyje.Muzulmanie dobrze wiedza,ze Zydow nie jest tak latwo oszukac jak lewakow,zboczencow,"demokratow" itd..Daza do zniszczenia Izraela,US,EU i zapanowania nad swiatem-a wtedy beda mogli ci wszyscy glupcy sobie pogratulowac wypinajac d...py do Mahometa . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gerard wiesz jaka jest roznica miedzy Toba a mna. Ja IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 16.10.04, 06:08 jestem optymista bo znam historie cywilizacji. Islam tez sie oslabia na Zachodzie. Dlatego tak Islamcy walcza teraz - to strach przed nowoczesnoscia. Oni sie panicznie boja wolnosci i oddzielenia religii od panstwa. Bez praw islamskich ich wiara sie rozlozy. Daj kobietom rowne prawa a opuszcza islam masowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robe gledzisz Gerard! IP: *.dip.t-dialin.net 16.10.04, 11:37 Gość portalu: Gerard napisał(a): > jestem optymista bo znam historie cywilizacji. Islam tez sie oslabia na > Zachodzie. Dlatego tak Islamcy walcza teraz - to strach przed nowoczesnoscia. > Oni sie panicznie boja wolnosci i oddzielenia religii od panstwa. Bez praw > islamskich ich wiara sie rozlozy. Daj kobietom rowne prawa a opuszcza islam > masowo. Z tego co tu nastukales wynika dla mnie jasno, ze o "historii cywilizacji" masz blade pojecie. 1. Arabowie walcza przeciwko rabowaniu ich krajow - islam jest dla nich takim samym wsparciem jak KK niedawno u nas. 2. G.wno nas powinno obchodzic jak sobie inni wyobrazaja "wolnosc". Dopiero jak tak sie stanie oni ja beda mieli. 3. "Daj kobietom rowne prawa" to conajwyzej zmienia forme swojej religijnosci. (Patrz: Turczynki w Niemczech.) Twoja "wiedza" to skutek politycznej (i moze koscielnej) indoktrynacji i z wiedza nie ma wiele wspolnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dan do robe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.04, 15:38 1. Arabowie walcza przeciwko rabowaniu ich krajow - islam jest dla nich takim > samym wsparciem jak KK niedawno u nas tzn kto ich rabuje co? Rope sprzedaja przewaznie kraje arabskie oraz szejkowie i to oni ustalają ceny wiec o rabunku mowy byc nie moze. Pozatym z tego co wiem to oni teraz sa rabusiami miedzy innym swiadczen socjalnych w UE nie wiem czy wiesz ale wiekszosc z nich nawet nie chce podejmowac pracy a do tego zadaja aby wprowadzic prawa korancizne tylko na szczescie ejszcze im sie nie udaje. > 2. G.wno nas powinno obchodzic jak sobie inni wyobrazaja "wolnosc". Dopiero jak > tak sie stanie oni ja beda mieli. ciekawe czy tez by cie g... obchodziło gdybys był jakas kobietą nagminnie maltretowaną lub tez nalezał do jakiejs przesladowanej mniejszosci w kraju islamskim, naprawde ciekawe, skoro u nas ich tolerujemy to ich obowiazkiem jest robic to samo a jesli tego nie robia to wynocha stąd, jak narazie kraje islamu sa owładniete wszelkimi duchownymi ktorzy piorą mozgi faszystowskimi ideologiami i nawołuja do zabijania niewiernych wiec juz nas to powinno interesowac. > 3. "Daj kobietom rowne prawa" to conajwyzej zmienia forme swojej religijnosci. > (Patrz: Turczynki w Niemczech.) i poraz kolejny zerowa wiedza turczynki w niemczech przewaznie maja zakaz spotykania sie z innymi niz turcy, czesto nawet nie wychodza z domu do tego sa wydawane przez ojcow za mąz i tylko za turkow, gdy jakas sie buntuje jest wysyłana do turcji i tam jest siła zmuszana do uległosci, liczba tych ktore sie wyrywaja z tych klanow jest niewielka a gdy juz nawet to rodzina ją przeklnia i mnoża sie przypadki zabójstw honorowych. Ty jestes owładniety europejska poprawnoscią polityczna, tacy jak ty wierza w piekny swiat i wiecznie stawają po stronie słabszych i biedniejszych nawet nie wgłebiajac sie czy ci słabi i biedni przypadkiem sami nie sa winni i czy to nie oni faktycnzie pownni poniesc kare. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Ty nie masz pojecia o GEOGRAFII juz z poziomu IP: *.range81-156.btcentralplus.com 22.10.04, 01:21 szkoly podstawowej: KTO rabuje Islam w Indonezji, Pakistanie, Nigerii, Sudanie etc.etc. KTO??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maruda Problemy z czytaniem IP: *.gdynia.mm.pl 16.10.04, 06:13 Prawicowa opozycyjna Partia Ludowa byłego premiera José Marii Aznara tylko częściowo sprzeciwia się rewolucyjnym propozycjom socjalistów. Radykalnie zmieniła stanowisko. Jeszcze niedawno, przez osiem lat rządów, była wroga przyznawaniu homoseksualistom równych praw z heteroseksualistami. Teraz robi ukłon w ich stronę i zgadza się na "wyposażenie" par homoseksualnych w takie prawa, jakie przysługują związkom mężczyzny i kobiety. Partia Ludowa proponuje, żeby pary homoseksualne rejestrowały się w urzędach stanu cywilnego i automatycznie uzyskiwały prawo m.in. do renty po zmarłym partnerze lub partnerce, dziedziczenia, wspólnych rozliczeń podatkowych, ale sprzeciwia się nazywaniu związków homoseksualnych małżeństwem i proponuje nazwę "stałe związki cywilne". Stanowczy sprzeciw prawicy budzi proponowane prawo do adopcji dzieci. **************************** Część forumowiczów przeczytała tylko wstęp do artykułu, zawrzała słusznym oburzeniem i skleciła opinie. A z artykułu wynika, że skoro obie strony hiszpańskiej sceny politycznej debatują nad problemem, i prawica proponuje rozwiązania zamiast stanowczego "Nie!", to oznacza, że hiszpańscy prawdowcy zetknęli się z problemem wymagającym rzeczowego rozwiązania. Propozycja partii Aznara bardzo mi się podoba: zarezerwowanie tradycyjnej definicji małżeństwa dla związku kobiety i mężczyzny oraz stworzenie instytucji związku cywilnego. Przewiduję jednak kłopoty z adopcją. Nie widzę dobrego prawnego rozwiązania w przypadku, gdy dziecko zostanie adoptowane przez osobę dorosłą przed zawarciem związku cywilnego. Kłopoty pojawią się również, gdy partner w związku gejowskim okaże się być rodzicem biologicznym dziecka. Przymykanie oczu nie pomoże. Nie potwierdzone prawem związki będą istniały, będą adoptowały dzieci, będą problemy spadkowe. Problem jest trudny, ale trzeba go w jakiś sposób rozwiązać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gerard maruda. Mnie nie interesuja roznice partyjne w IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 16.10.04, 06:34 tych sprawach. Jestem racze zaciekawiony jak mozna pogodzic (niezaleznie od partii) widoczny golym okiem spadek przyrostu naturalnego z jednoczesnym wzrostem parcia na prawa dla homoseksualistow. Wydawaloby sie, ze powinno byc wrecz odwrotnie. Coraz mniej dzieci powinno sklaniac spoleczenstwo do przeciwdzialania. Wiec wzmocnienie rodziny, duzo wyzsze dotacje dla malzenstw z dziecmi, raczej niechec do homoseksualizmu itd. Byc moze Europa wchodzi w samobojstwo genetyczne i kulturowe. Takie spoleczenstwa znane byly w przeszlosci ale ich juz nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaga hmmm tu chyba jakis przewal zachodzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.04, 08:36 nie myslicie? jak tyle halasu tam robia z pedziami to pewnia za kulisami jakies wazniejsze gierki zachodza ... a lud sie podnieca i o to chodzi ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maruda Re: hmmm tu chyba jakis przewal zachodzi IP: *.gdynia.mm.pl 16.10.04, 12:00 Gość portalu: gaga napisał(a): > nie myslicie? jak tyle halasu tam robia z pedziami to pewnia za kulisami jakies > > wazniejsze gierki zachodza ... a lud sie podnieca i o to chodzi ... ************************ Od wyborów w Hiszpanii nie upłynął nawet rok. Trudno więc tę debatę uznać za kiełbasę wyborczą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maruda Re: maruda. Mnie nie interesuja roznice partyjne IP: *.gdynia.mm.pl 16.10.04, 11:58 Gość portalu: Gerard napisał(a): > tych sprawach. Jestem racze zaciekawiony jak mozna pogodzic (niezaleznie od > partii) widoczny golym okiem spadek przyrostu naturalnego z jednoczesnym > wzrostem parcia na prawa dla homoseksualistow. Wydawaloby sie, ze powinno byc > wrecz odwrotnie. Coraz mniej dzieci powinno sklaniac spoleczenstwo do > przeciwdzialania. Wiec wzmocnienie rodziny, duzo wyzsze dotacje dla malzenstw z > > dziecmi, raczej niechec do homoseksualizmu itd. Byc moze Europa wchodzi w > samobojstwo genetyczne i kulturowe. Takie spoleczenstwa znane byly w > przeszlosci ale ich juz nie ma. ************************ A które to spełeczeństwa wyginęły na skutek popierania homoseksualizmu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartosz Hiszpańska samodestrukcja IP: *.bos.east.verizon.net 16.10.04, 16:44 Idea malzenstw homoseksualistow i lesbijek jest czescia cywilizacji smierci, do ktorych m.in naleza takze aborcja i eutanazja. Swiat ogarnia szal samounicestwienia. Dzien gniewu Panskiego (dies irae) jest juz bliski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alfred Liczysz na to jak Islamcy a swiat posuwa sie dalej IP: *.detroit-19rh15rt.mi.dial-access.att.net 16.10.04, 17:13 Dies Irae lubie posluchac. Natomiast nie sadze, ze kosmos istnieje po to aby sie na niego patrzec. Za malo osiagnelismy aby historia ludzkosci skonczyla sie teraz. Islam nie jest zreszta w stanie zniszczyc wspolczesnej cywilizacji. Rozeszla sie ona bowiem z jednego malego zrodla w Europie Zachodniej na caly swiat. Jesli Europejczycy wymra to cywilizacja nie zginie. Prywatna inicjatywa z nowoczesnym podejsciem do koncepcji lotow kosmicznych wyciagnie chociaz czesc gatunku dalej. Wtedy mozemy popelnic samobojstwo. I tak tylko najgorsi zostana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartosz Europa jest juz nieuchronnie skazana na zaglade IP: *.bos.east.verizon.net 16.10.04, 17:32 Z zachodniej cywilizacji pozostanie tylko Ameryka i Izrael, bo tam jest chec przetrwania i wola walki. Ameryka obronila Europe najpierw przed brunatnym, potem przed czerwonym potworem, na obrone przed zielonym monstrum jest juz chyba za pozno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alfred Badz optymista. Sam jeszcze bedziesz gonil IP: *.detroit-19rh15rt.mi.dial-access.att.net 16.10.04, 17:36 islamcow tu i tam. Do tego dojdzie bo oni sami sie o to napraszaja. Pros a bedzie Ci to dane - tak jest napisane tez. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T Re: Europa jest juz nieuchronnie skazana na zagla IP: 213.78.85.* 22.10.04, 01:13 EUROPA IS THE BEST! EUROPA IS THE BEGINNING AND THE END OF EVERYTHING. EUROPA IS THE MATHER AND THE FATHER OF EVERYTHING. EUROPA LIVES THROUGH MILENNIA AND ALWYAS WILL BE. EUROPA CREATED THE WORLD AS IT IS AND IT'S GOT THE POWER TO RECREAT IT AS IT WANTS IT. I'M PROUD TO BE BORN IN ONE OF THE MANY COUNTRIES OF EUROPE AND WOULD NEVER CHANGE MY EUROPE FOR ANY OTHER COUNTRY. IT'S TIME TO UNITE ALL THE DIFFERENT FACES OF EUROPE INTO ONE BEAUTIFUL BEING, OTHER HATES US BEACUSE WE SHOW THE WAY, WE WANT TO PROVE THAT EVERYONE REGARDLESS THE DIFFERENCES CAN RESPECT OTHERS WITHOUT KILLING. WE ARE THE ROAD. WE ARE THE FUTURE. UNITED EUROPE IS THE FUTURE, TO UNITE EUROPE IS TO PROVE THAT NOTHING IS IMPOSSIBLE AND USA IS TREMBLING ON THE VERY THOUGHT OF IT. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edward Drugi pierdoły o "cywilizacji śmierci" IP: *.pwr.wroc.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.04, 10:43 Gość portalu: bartosz napisał(a): > Idea malzenstw homoseksualistow i lesbijek jest czescia cywilizacji smierci, > do ktorych m.in naleza takze aborcja i eutanazja. > Swiat ogarnia szal samounicestwienia. Dzien gniewu Panskiego (dies irae) jest > juz bliski. I walenie konia też jest "cywilizacją śmierci". Nawet wytryski i zmazy nocne też jest elementem "cywilizacji śmierci". Bawienie się penisem także. Podobnież grzebanie w waginie i dotykanie łechtaczki. Dlatego należy wszystkim chłopcom i dziewczynkom zakładać pasy cnoty. A klucz bezwględnie należy oddawać na plebanię, w ręce księdza proboszcza. Bartoszu, Bartoszu, nie traćwa nadziei! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cube Tak tez mi jakos przyszlo do glowy,... IP: *.dip.t-dialin.net 16.10.04, 17:15 ze gdyby sie przez ostatnie wieki pozwolono homoseksualistom i lesbijkom laczyc w prawne wspolnoty i adoptowac dzieci pochadzace z par heteroseksualnych, to najprawdopodobniej homoseksualistow by juz dzis nie bylo. (O ile oczywiscie homoseksualizm ma genetyczne pochodzenie [b. wiele wskazuje, ze ma]!) Ot jak to sobie czlowiek potrafi w stopy strzelac (z niewielka pomoca kosciolow). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartosz Re: Tak tez mi jakos przyszlo do glowy,... IP: *.bos.east.verizon.net 16.10.04, 17:26 ...gdyby sie przez ostatnie wieki pozwolono homoseksualistom i lesbijkom laczyc w prawne wspolnoty i adoptowac dzieci pochadzace z par heteroseksualnych, to najprawdopodobniej homoseksualistow by juz dzis nie bylo... Nie byloby zarowno homo, jak i hetero - a takze ciebie, mnie i nas wszystkich. Bo tez po niedlugim czasie nie byloby po prostu kogo adoptowac, ani nie mialby kto adoptowac. Jest to wizja niedalekiej juz zdaje sie przyszlosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alfred Rozwoj kultur rolniczych i zwiazane z tym miasta IP: *.detroit-19rh15rt.mi.dial-access.att.net 16.10.04, 17:29 z duza iloscia ludzi przerwaly naturalny i szybki efekt homoseksualizmu na male pastersko-zbierackie hordy. Tam kazdy pedal i kazda lesbijka byly smiertelnym zagrozeniem dla rodu lub rodziny. W momencie powstania cywilizacji zdolnej do koncentracji ludnosci w miastach, tego sie nie widzi od razu. Tak pisza antropologowie. Potwierdza to tez rozwoj Islamu, ktory dokonuje sie glownie dzieki przyrostowi naturalnemu. Islam byl stworzony przez kulture pasterska a nie rolnicza jak chrzescijanstwo. Ja jestem stystykiem i moge tylko powiedziec, ze wystarczy 5 pokolen (generacji o 25 lat sredniej dlugosci trwania) aby spoleczenstwo tolerujace homoseksualizm zniknelo; zastapi je inna genetycznie spolecznosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cube Co ma piernik do zbierackiej hordy? IP: *.dip.t-dialin.net 17.10.04, 07:15 Teze przepisales za bartoszem, ale zadnych przekonywujacych argumentow nie widze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Manipulo Prawo do zmiany narodowości?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 20:20 To się kurka wodna homosiów narobi.... Ja sam już czuję, że jakiś Amerykanin mógłby mi się spodobać... W tym kraju i tak człowiek bez przerwy daje d... Odpowiedz Link Zgłoś
mowbray Re: Prawo do zmiany narodowości?? 17.10.04, 00:45 A co Wam to da jak homosekaulaiści nie będą mogli się łączyć oficjalnie w pary? Co Wam da jesli im zakażecie normalnego zycia? Będą wchodzić w związki z kobietami i je oszukiwać na każdym kroku? Czy o to chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klak Re: Prawo do zmiany narodowości?? IP: *.dc.dc.cox.net 17.10.04, 01:18 A dlaczego w pary, a nie na przyklad w trojki czy czworki? Takie malzenstwo cztrech homoseksulaistow byloby bardzo ciekawe. A gdyby bylo to malzenstwo w ukladzie biseksulista-homoseksualista-biseksualistka-lesbijka to dopiero bylaby zabawa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cube Re: Prawo do zmiany narodowości?? IP: *.dip.t-dialin.net 17.10.04, 07:20 Gość portalu: Klak napisał(a): > A dlaczego w pary, a nie na przyklad w trojki czy czworki? Takie malzenstwo > cztrech homoseksulaistow byloby bardzo ciekawe. A gdyby bylo to malzenstwo w > ukladzie biseksulista-homoseksualista-biseksualistka-lesbijka to dopiero bylaby > zabawa! Juz na sama mysl zazdrosc Cie zzera? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cube Prawo do innosci. IP: *.dip.t-dialin.net 17.10.04, 07:28 mowbray napisała: > A co Wam to da jak homosekaulaiści nie będą mogli się łączyć oficjalnie w pary? > Co Wam da jesli im zakażecie normalnego zycia? > Będą wchodzić w związki z kobietami i je oszukiwać na każdym kroku? > Czy o to chodzi O to wlasnie chodzi! Czytajac wiekszosc wypowiedzi tutaj moznaby uwierzyc, ze swiat bez hipokryzji bylby dla ich autorow nie do wytrzymania. Ciekawe dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daphne Arturze, to nie partia IP: *.bb.netvision.net.il 17.10.04, 10:33 HOMOSEKSUALE a nie homoseksualisci, bo to nie partia!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janusz Re: Hiszpańska rewolucja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.04, 10:45 kompletna paranoja!!!!!znaleziono cudowny lek na wszyskie bolaczki swiata,teraz za pomoca homosesualistow/nie jestem poprawny politycznie/ wszysko zmieni sie w rajski Eden.NIech nikt mi nie wmawia ze wsadzanie czlonka w meski odbyt jest jest takim samym jak stosunek pomiedzy mezczyza a kobieta.Gdyby nie potrzeba by byla dwoch przeciwnych plci to od samego poczatku istnienia swiata byloby to inaczej rozwiazane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amy Re: Brawo Hiszpanio! IP: *.it-net.pl 17.10.04, 10:49 Skończyć z tymi durnymi uprzedzeniami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo Re: Brawo Hiszpanio! IP: *.ds.univ.gda.pl 17.10.04, 11:35 Uprzedzenia jedna sprawa a druga sprawa legalizacja homo-malzenstw. To niestety JEST podwazanie tego, na czy sie kultura europejska opiera. Bo w takim razie co jest powodem wystarczajacym do zawarcia malzenstwa. W przypadku pary normalsow to jasne: on+ona+dziecko=kolejny obywatel a tak to co? Przeciez to jest rowniez logiczne jak malzenstwo pomiedzy rodzenstwem (bez znaczenia jakiej plci), ktorzy tak sie kochaja, ze chca wychowywac razem dziecie adoptowane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo Re: Hiszpańska rewolucja IP: *.ds.univ.gda.pl 17.10.04, 11:47 jestem tutaj Misiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atheist Re: Hiszpańska rewolucja IP: *.crowley.pl 17.10.04, 12:35 Panie Domoslawski, pan chyba nie wie co to rewolucja spoleczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hans czas pokaże jak wyjdą na tym IP: *.visp.energis.pl 17.10.04, 12:39 moim zdaniem głupio zrobili ze tak oscentacyjnie pozostawili USA to nie jest dyplomatyczne a Francja nawet razem z Niemcami nie maja sie co równiać do USA Mysle ze glupio robia bo nie dyplomatycznie i niesubtelnie Nic im to nie da poza chwilowa satysfakcja i popsuciem stosunkow z USA na dluzsza mete Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppp Re: Hiszpańska rewolucja IP: *.tpi.pl 17.10.04, 12:50 TOMAS DE TORQUEMADA jedynym waszym ratunkiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abhaod Lepiej homoseksem niz bezdomnym, IP: *.a.pppool.de 17.10.04, 13:43 pokoj to wojna itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista żal mi was cioty.... IP: *.net.autocom.pl 17.10.04, 14:36 już nie chodzi o wasze uwielbienie i szczególną bliskość z odbytem (który normalni ludzie używają tylko w jednym celu), ale o tą waszą chęć wprowadzania do waszego chorego, zdegenerowanego świata atrybutów przynależnych zdrowym, normalnym ludziom. Np. ta wasza chęć "żenienia się" (jak to wogóle nazwać) i wasze pedalskie "śluby" są niczym innym niż żałosną i zwulgaryzowaną parodią małżeństwa kobiety i mężczyzny. Wasze parady, w czasie których chodzicie poprzebierani w skóry, pończoszki, papuzie pióra, u większości wzbudzają wstręt i odrazę, u mnie tylko uśmiech politowania i podardę. Róbcie to co robicie w zaciszu swoich domów (najwyżej mogę nie wchodzić do domu w którym mieszkają pedały), ale nie afiszujcie się ze swoją chorobą. Na razie wzbudzacie tylko wstręt (u większości) czy pogardę i zażenowanie (u mnie). Gorzej, że swoim narzucaniem się i atakowaniem normalnej, zdrowej części społeczeństwa zaczynacie budzić nienawiść. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo Slotkie wilgotne kedziorki IP: *.ds.univ.gda.pl 17.10.04, 14:49 A po co gejom sluby? Po co ta forma zniewolenia wlasciwa tylko tym konserwatywnym, zaplesnialym heterykom? Nowy swiat nie potrzebuje malzenstw. "Free love, Don't bank on it babe, Because love is expensive..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edward Drugi ty realisto od siedmiu boleści... IP: *.pwr.wroc.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.04, 15:11 Znasz się na tym temacie jak kura na pieprzu i jeśli nie możesz uprawiać seksu, to daj żyć innym ludziom. Szkoda mi czasu, żeby zbijać wszystkie bzdurne "argumenty" i napisać artykuł konratakujący, ale parę spraw trzeba postawić otwarcie: 1) Skojarzenie z odbytem. Bzdura. Zadaję pytanie: czy uważasz, że mężczyźni uprawiający seks analny z kobietami (nawet z własną żoną) to ZBOCZEŃCY??? A jest takich sporo. Moja uwaga: nigdy nie pociągał mnie seks analny i nigdy go nie uprawiałem. A jestem homo. 2) "Stroją się w papuzie piórka" - to transwestyci, durniu! Jak żona nie widzi, to ubierają sobie biustonosze, robią makijaż, chodzą w szpilkach. Oczywiście też są transwestyci homoseksualni i ci rzucają się w oczy, to są właśnie "cioty", zmanierowani. Ja też mam do nich dystans, ale nie mówię o "wstręcie i odrazie"! Nie podoba mi się ich sposób bycia i już. Ale jeszcze bardziej nie podoba mi się np. szpecenie ciała tatuażami. Ale czy mam z tego powodu robić krucjatę przeciw wytatuowanym i ziać nienawiścią? To dwa podstawowe zarzuty, na które nie potrafią odpowiedzieć homofobi. Więcej się nie rozdrabniam. ______ Psy szczekają, karawana jedzie dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Abaddon Re: ty realisto od siedmiu boleści... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.04, 16:05 A co matołku, myślisz że twoje nie wiem co z twoim partnerem to powód do dumy i "postęp"? Coś ci te twoje gejostwo na mózg rzuciło... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista pedalska logika..... IP: *.net.autocom.pl 17.10.04, 16:10 obejrzyj sobie parady np. z Berlina, to zobaczysz twoich "braci" ubranych w obcisłe skórzane kostiumiki, piórka, różowe pończoszki itp. Ja zawsze jak to widzę dostaję odruchów wymiotnych, ty będziesz piał z zachwytu. A co do sexu analnego, są różne zachowania płciowe, mające charakter odmienności (czy lekkich zboczeń, zależy jak to nazwać), takich jak właśnie sex analny, fetyszyzm itp. Są też ciężkie zboczenia płciowe jak np. homoseksualizm, pedofilia, zoofilia itp. Jeszcze tylko brakowało żeby zoofile zaczęli żądać ślubów z pieskami, kotkami i darmowych biletów do ZOO!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europejczyk Masz kompleksy nadwislaku!!!!!!!..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.04, 16:32 Kliniczny przyklad Nadwislaka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . CZEMU bezprawnie podwiazujesz sie pod Europe? IP: *.range81-156.btcentralplus.com 22.10.04, 01:48 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=16742957&a=16929884 Ty, synku, nie wiesz jeszcze nawet, jak to sie je... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edward Drugi irrealny bełkot IP: *.pwr.wroc.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.04, 17:00 Gość portalu: realista napisał(a): > obejrzyj sobie parady np. z Berlina, to zobaczysz twoich "braci" ubranych w > obcisłe skórzane kostiumiki, piórka, różowe pończoszki itp Nie lubię parad z Berlina, nie znoszę techno, nie podobają mi się zmanierowani geje. Ale też jedynie będąc w Berlinie mogłem sobie pospacerować z moim chłopakiem pod rękę. Ja zawsze jak to > widzę dostaję odruchów wymiotnych, ty będziesz piał z zachwytu Skąd taka pewność? Znasz mnie? Powiem szczerze: uznaję te parady za zbyt ekstrawaganckie. Zresztą, jak już mówiłem, nie cierpię techno i nigdy nie noszę ani ubrań skórzanych ani różowych pończoszek. Ubieram się jak normalny facet, podobnie moi koledzy-geje. Wystarczy? A co do sexu > analnego, są różne zachowania płciowe, mające charakter odmienności (czy > lekkich zboczeń, zależy jak to nazwać), takich jak właśnie sex analny, > fetyszyzm itp. A więc twoim zdaniem jak facet wali babę od tyłu to jest "lekko zboczony". Są też ciężkie zboczenia płciowe jak np. homoseksualizm, > pedofilia, zoofilia itp. Hohoho, poproszę dyplom doktora seksuologii. Będziesz jeszcze wymieniał, co jest "lżejsze", a co "cięższe". Jeszcze tylko brakowało żeby zoofile zaczęli żądać > ślubów z pieskami, kotkami i darmowych biletów do ZOO!!!! Idiotyczne porównania. Ale skoro tak ciągniesz ku zoofilii, to proponuję przyrównać do zoofilii każdy seks niereproduktywny. Nie mają urodzić się dzieci - to po co kłaść się do łóżka z kobietą czy mężczyzną, skoro można z psem - taki jest twój pogląd, Irrealisto? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janusz Re: irrealny bełkot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.04, 17:35 no,coz,jesli dla ciebie "walenie"faceta w odbyt jest tym samym co sex z kobieta to gratuluje dojscia do wyzszego "ego" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xenon realny sex IP: 5.5.* / 80.58.4.* 18.10.04, 16:21 Oj stary! Nawet nie wiesz jak bardzo mi sie podoba walic fajnego, umiesnionego faceta w odbyt i do tego robic laske drugiemu... Najlepiej z kolesiami po wyjsciu z silowni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janusz Re: ty realisto od siedmiu boleści... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.04, 16:23 jesli ty nie rozumiesz i nie czujesz roznicy zachowan seksualnych pomiedzy kobieta i mezczyzna a dwoma homoseksulistami to jest twoj problem.To jest chore.A dlaczego?Kazdy wie co znaczy byc zdrowym.Czy osoba majaca problemy np. z sercem , z watroba ,z ukladem krazenia itd jest osoba zdrowa? czy osoba kaleka jest wpelni zdrowa -jest inwalida.Caly organizm jest "zaprogramowany"w ten sposob i miedzy innymi na seksualne zycie..czy osoby hetero sa chore czy zdrowe.Dla mnie osoby homo sa niestety osobami chorymi i nalezy sie im opieka Odpowiedz Link Zgłoś
goldblumm Bliższe natury jest wielożeństwo 20.10.04, 09:48 np. naszych braci muzułman(ów) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europejczyk Wiesz co możesz nam zrobić????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.04, 16:34 Mozesz nam skoczyć nadwislaku!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . A ty, z polskiego serwera, to pewnie znad Buga? IP: *.range81-156.btcentralplus.com 22.10.04, 01:43 Jesli nie jestes "Nadwislak"... Sam nie wchodze w sprawy upodoban seksualnych bliznich - nie cierpie, Bogu dzieki, na podgladactwo. Jako hetero nie wyobrazam sobie zwiazku seksualnego z chlopakiem, choc znam wierna przyjazn. Ale tez nie wuobrazam sobie seksu z Azjatka, bo ten typ pan zupelnie mi nie odpowiada, nie rajcuje. Jesli chodzi o "sluby", to mnie to smieszy. Niemniej podzielam w pelni opinie min. brytyjskich homo (zawetowali projekt ustawy, blizniaczej do polskiej, jako dyskryminujacej - sic!), ze w prawie cywilnym (spadki, wspolwlasnosc,podatki etc) zwiazki partnerskie powinny byc bezwzglednie zrownane z malzenstwami - zwiazki partnerskie i homo -, i HETERO-seksualne. Homoseksualizm jest stary jak ludzkosc sama i - wybacz - Nadbuzaninie - nie widze w nim NIC szczegolnie postepowego... Ani tym bardziej "trendy". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdrowy ksiaza powinni byli opatentowac swoj wynalazek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.04, 14:54 czyli małzenstwo bo teraz zaczyna on słuzyc inaczej niz w momencie gdy był konstruowany , zaczyna byc osmieszany pozatym w zamysle chodziło o to aby matka miała pewnosc ze ojciec jej dzieci bedzie musiał utrzymywac te dzieci i zapewnic im jakie takie zycie. U homo nie widac potecjalnych mozliwosci rozmnazania sie(pomijam seks les z facetem w celu zapłodnienia) wiec małzenstwo nie ma najnormalnie sensu no chyba ze chodzi o upokorzenie koscioła , zmuszenie wszystkich w koło do potwierdzenia ze homo jest ok oraz wielu przywilejow dziki ktorym homo beda rasa uprzywlejowaną i nietykalną (mam na mysli wieksze kary za przestepstwa na gejach niz na hetro a domagaja sie tego czego przejawem jest wymuszanie na władzy aby wprowadzic takie przepisy aby gej nie bał sie wyjsc na ulice czyli w praktyce zbir bał by sie spojrzec nawet na geja bo za to by mu goroziło powiedzmy odrazu z 5 lat a z hetero mogłby zorbic co by mu sie podobało bo dostał by ledwo 1-2) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v Do wszystkich! IP: *.ghnet.pl 17.10.04, 15:23 Wszyscy, którzy tu dyskutujecie, ile was jest - uważam, że jesteście obrzydliwi. Powiem wam szczerze - nie znoszę homofobii tak samo jak ostentacyjnego obnoszenia się ze swoją innością. Jestem gejem i katolikiem. Żyję normalnie. Martwi mnie to, że o homoseksualiźmie zawsze mówi się jako o zboczeniu (połowa dyskutantw na tym forum) albo o jakiejś niezwyle cennej cesze, którą trzeba za wszelką cenę chronić (druga połowa). A homoseksualizm nie jest czymś niezwykłym, tak samo jak kolor oczu czy włosów. Zupełnie normalne, że ludzie się od siebie różnią. To, co zostanie uchwalone w Hiszpanii, ani mnie ziębi, ani grzeje. Na moje życie będzie miało znikomy wpływ. Chciałbym tylko dodać, że katechizm Kościoła Katolickiego podkreśla, że osobom homoseksualnym należny jest szacunek i troska. A w Piśmie Świętym (np. w listach Pawła, na które się powołujecie) - nie ma ani słowa przeciwko gejom. Jest tylko mowa o "mężczyznach współżyjących ze sobą" - to jest pewna różnica, jeżeli jej nie dostrzegacie, to wasza inteligencja jest, moim zdaniem, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miś Re: gratuluje normalności v, trudno spotkać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.04, 17:05 homoseksualiste który krytycznie potrafią spojrzec na swoje zachowanie seksualne. Z jednym tylko się nie moge zgodzic, że jest to coś normalnego. Ludzie którzy mają taką skłonnośc napewno sa normalni, ale sama skłonnośc to już inna sprawa. CO do Bibli to równiez masz racje, sw. Paweł nie pietnuje ludzi ale zachowania!!! jeżeli homo nie współzyje z innym facetem to jest na dobrej drodze do zbawienia. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robe Re: gratuluje normalności v, trudno spotkać IP: *.dip.t-dialin.net 17.10.04, 18:50 Gość portalu: miś napisał(a): > homoseksualiste który krytycznie potrafią spojrzec na swoje zachowanie > seksualne. Z jednym tylko się nie moge zgodzic, że jest to coś normalnego. Troche pokory! Normalne jest to, co stworzyla natura (dla innych Bog). A kto stworzyl homoseksualistow? Moze Ty, bo nie ja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janusz Re: gratuluje normalności v, trudno spotkać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.04, 19:09 jesli ty tak latwo potrafisz wytlumaczyc ciag do homoseksualizmu to wytlumacz co do pedofili,kazirodztwa itd.Dla mnie to prawo wyboru Odpowiedz Link Zgłoś
ping-pong Re: Hiszpańska rewolucja 17.10.04, 16:04 Gość portalu: homofob i rasista napisał(a): > Hiszpania stala sie posmiewiskiem ! > I wierzyc sie nie chce ze Hiszpania wladala kiedys Amerykami i oceanami ! > Jeden przyglupawy lewak wystarczyl by zrobic z Hiszpani blazna Europy ! Hiszpania stala sie posmiewiskiem do plskiego Ciemnogrodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europejczyk belkot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.04, 16:25 To Polska jest posmiewiskiem do bólu, ze swoim przaśnym katolicyzmem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miś Re: to spadaj palancie do szamba bo tam jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.04, 17:08 twoje miejsce europejczyku od siedmiu boleści Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edward Drugi Re: belkot IP: *.pwr.wroc.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.04, 17:36 Tak, niestety, przez tych agresywnych homofobów Polska z punktu widzenia Zachodu, w tym nawet - o, zgrozo - dawniej ultrakatolickiej Hiszpanii - jest ciemnogrodem. Ale - do Europejczyka - nie możemy mówić "nadwiślak" w znaczeniu "homofob", bo to się obraca przeciw nam! Przecież chcemy, żeby w tym kraju było normalnie i żeby panowała tolerancja... Im przynajmniej w części przejdzie, zestarzeją się wymrą... Pamiętajmy, że jeszcze sto lat temu za brak koszuli i odsłonięty na plażach można było dostać mandat. Szybko to się zmieniło. Rewolucja obyczajowa trwa. ________ Psy szczekają, karawana jedzie dalej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janusz Re: belkot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.04, 17:53 jest delikatna roznica pomiedzy strojem na plazy a udowadnianiu ze "walenie"faceta przez faceta itworzenie przez to malzenstwa jest to postem pem ludzkosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Abaddon Biedaku. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.04, 18:30 Nie odróżniasz przemian społecznych od degeneracji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janusz Re: Biedaku. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.04, 18:51 doskonale odrozniam te dwie rzeczy i jesli chcesz podyskutowac to tylko na rzeczowe argumenty ,zobacz moje wczesniejsze wypowiedzi.Moj statos majatkowy zostawiam bez komentarzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Abaddon Jedno i drugie jest siebie warte IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.04, 18:05 Cóż... wybór między katolikiem a gejem to wybór między idiotą a upośledzonym dewiantem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janusz Re: Jedno i drugie jest siebie warte IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.04, 18:14 to nie jest roznica pogladow pomiedzy katolikami a homoseksualistami,to jest obrona podstawowych prawidel jakimi od poczatku rozwija sie czlowiek,tylko nie wiem czy ty to zrozumiesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edward Drugi W sprawie św. Pawła IP: *.pwr.wroc.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.04, 19:10 to nie potępia on homoseksualistów pasywnych czy aktywnych, ale 'kładących się z mężczyznami' - po grecku 'arsenokoitai' czyli chłopaczków- prostytutów, którzy sprzedawali swe ciało w burdelach. Niektóre kościoły już to zaczynają rozumieć. -------- Psy szczekają, karawana jedzie dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janusz Re: W sprawie św. Pawła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.04, 19:58 gratuluje przewozonego towaru w tej karawanie oraz obranego kierunku Odpowiedz Link Zgłoś
abigail_g Re: Hiszpańska rewolucja 18.10.04, 01:06 jak zwykle banda skretynialych homofobow atakuje tylko i wylacznie gejow, bojac sie pewnie, ze jak tylko znalezliby sie w towarzystwie jakiegos, to by zaraz stali sie celem jego podrywu (bo oczywiscie geje leca na kazdego faceta) lesbijki za to wyobrazaja sobie jako obsliniajaca sie parke z pornola, czekajaca na przybycie samca, bo bez samca nie ma seksu. a poza tym lesbijki da sie nawrocic na heteroseksualizm. Uwaga, post jest ironiczny;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maruda Re: Hiszpańska rewolucja IP: *.gdynia.mm.pl 18.10.04, 11:22 abigail_g napisała: > jak zwykle banda skretynialych homofobow atakuje tylko i wylacznie gejow, bojac > sie pewnie, ze jak tylko znalezliby sie w towarzystwie jakiegos, to by zaraz s > tali sie celem jego podrywu (bo oczywiscie geje leca na kazdego faceta) > lesbijki za to wyobrazaja sobie jako obsliniajaca sie parke z pornola, czekajac > a na przybycie samca, bo bez samca nie ma seksu. a poza tym lesbijki da sie naw > rocic na heteroseksualizm. > > Uwaga, post jest ironiczny;) *************************** No cóż. Choć w Kortezach omawiane są problemy natury prawnej, to część osób musi je sprowadzić do fizjologii. To własnie najgłośniej protestujący wykazują największe zaciekawienie szczegółami intymnymi, choć z założenia nie powinno ich to w ogóle interesować. Odpowiedz Link Zgłoś