boomerang 12.01.21, 23:13 Najwyraźniej przekonany jest co do swojej roli dziejowej. Dziś przemawiał na przeciw "Muru Granicznego Trumpa" do 800,000 tłumu w Teksasie. Felusiak, byłeś tam? Be Careful What You Wish For: President Trump Is Not Scared Of Getting Impeached Again Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
felusiak1 Re: Trump lekce sobie waży impiczment 12.01.21, 23:22 Już raz go wyimpiczowali to wie jak jechać. Moga mu naskoczyć. I to ich najbardziej wkurza. Już nie wystarcza im "wygrana" dziadka Jozka. Chca mu dokopać. I nie tylko jemu. Chcą dokopać wszystkim jego kibicom. Odpowiedz Link Zgłoś
boomerang Re: Trump lekce sobie waży impiczment 13.01.21, 03:17 Trump wykazuje się niesłychaną odwagą i pewnością siebie. Czyżby tylko świadomość poparcia 74 mln Amerykanów tak na niego działała? Aż trudno uwierzyć że nie ma jakiegoś asa ukrytego w rękawie. Nasuwa mi się skojarzenie. Podobną odwagą wykazywał się w 1980 roku Wałęsa. Dziś już wiemy co było źródłem jego odwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: Trump lekce sobie waży impiczment 13.01.21, 07:51 felusiak1 napisał: > Już raz go wyimpiczowali to wie jak jechać. Moga mu naskoczyć. I to ich najbard > ziej wkurza. > Już nie wystarcza im "wygrana" dziadka Jozka. Chca mu dokopać. I nie tylko jemu > . Chcą dokopać wszystkim jego kibicom. Nie. Za swoje czyny trzeba po nosic konsekwencje. I inaczej inni pójda w jego slady. Jak to szło felusiak? Law and order. Odpowiedz Link Zgłoś
boomerang Re: Trump lekce sobie waży impiczment 13.01.21, 08:00 Jak na razie to tylko ty się od konsekwencji wymigujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
el.commendante Re: Trump lekce sobie waży impiczment 13.01.21, 12:00 felusiak1 napisał: > Już raz go wyimpiczowali to wie jak jechać. Moga mu naskoczyć. I to ich najbard > ziej wkurza. > Już nie wystarcza im "wygrana" dziadka Jozka. Chca mu dokopać. I nie tylko jemu > . Chcą dokopać wszystkim jego kibicom. Bo jego kibole to tępy niebezpieczny motłoch, groźniejszy niż kibolstwo klubów piłkarskich w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
felusiak1 Re: Trump lekce sobie waży impiczment 13.01.21, 17:45 Przesadzasz. Gdyby było jak mowisz to spaliliby Kapitol i okradli wszystkie sklepy w Waszyngtonie. Odpowiedz Link Zgłoś
felusiak1 Re: Trump lekce sobie waży impiczment 12.01.21, 23:28 To jest 550 kilometrów ode mnie. Oczywiście nie byłem. Nie chodzę na wiece. Telewizji tez nie ogladam. Dzieki temu zachowuję sanity. Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Trump lekce sobie waży impiczment 12.01.21, 23:53 Dlaczego klamiesz, bylo tam 8 milonow "Felusi"hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
blueelvic2 Trump oglosil stan nadzwyczajny w Washingtonie... 13.01.21, 03:28 Ma trwac od dzisiaj do 24 stycznia. Wprowadzil wojsko celem ochrony budynkow federalnych. W tej sytuacji wojsko przejmuje wladze? Mam informacje, ze Sytuacja tam jest nieprzewidywalna. Czy ktos wie cos wiecej wtym temacie? Odpowiedz Link Zgłoś
felusiak1 Re: Trump oglosil stan nadzwyczajny w Washingtoni 13.01.21, 07:34 Nie panikuj.To jest teatr. Oto gwardia narodowa strzeż dobra i spokoju bogu ducha winnych obywateli przed atakami rozwścieczonej tłuszczy faszystów i terrorystów wspierajacych Trumpa. To jest narracja, którą masz odebrać. Wyborcy Trumpa zagrażaja demokracji. No. Odpowiedz Link Zgłoś
boomerang Re: doczytałem do 800,000 13.01.21, 08:53 Informacje mam z netu. Jeśli było inaczej to popraw. Odpowiedz Link Zgłoś
peace2u Re: i nic ciebie nie zastanowiło? :P 13.01.21, 09:26 Nie odpowiedziałeś na pytanie kolegi a skoro sam policzyłeś wszystkich na wiecu Trumpa to mógłbyś się podzielić wynikiem nawet zaokrąglonym. Odpowiedz Link Zgłoś
peace2u Re: bedę za was robotę robił? 13.01.21, 09:43 Sam masz informacje z drugiej ręki i kwestionujesz innych? Może twoje źródła są częścią mind control. Nie pomyślałeś o tym? Odpowiedz Link Zgłoś
peace2u Re: mind control? to coś nowego 13.01.21, 10:05 Nie wiem czy warto ci tłumaczyć jak daleko technika militarna wyprzedza użytkową ale zwróć tylko uwagę że Chiny dopiero niedawno wróciły z Księżyca a USA i ZSRR były tam już ponad 50 lat temu. Odpowiedz Link Zgłoś
peace2u Re: nie pamiętam takiej sytuacji 13.01.21, 10:18 Widzę że operuję zbyt trudnymi dla ciebie skrótami myślowymi. Trudno. Nie są się tłumaczyć analizy matematycznej komuś na poziomie tabliczki mnożenia. Odpowiedz Link Zgłoś
peace2u Re: widzę, że chcesz ukryć coś przede mną 13.01.21, 10:29 Nie wiem czy zauważyłeś ale w tym wątku to tylko ty pasjonujesz się tą folią. Nie przeszkadzaj sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
peace2u Re: ciężko się z wami gada towarzysze 13.01.21, 10:40 Sam się chowasz pod tą twoją wyimaginowaną folią. Pozostałość z trudnego dzieciństwa pewnie. Odpowiedz Link Zgłoś
senioryta13 Re: Trump lekce sobie waży impiczment 13.01.21, 11:36 A co mu moga zrobic ? On nie ma na to i tak wplywu. Byl pierwszy impeachment, nie wyszlo im, moze drugi sie uda. Najjwyzej nie bedzie mogl startowac w 2024 , a o to caly czas biega, aby go zablokowac. Partia republikanska juz jako taka nie istnieje, zostaly same zastraszone marionetki. Trump , podobno ma opublikowac dokumenty z czasow Obamy , wreszcie ujrza swiatlo dzienne niektore ciekawostki, jezeli tego nie zrobi, beda pociete w piwnicach kapitalu zaraz po inauguracji Nowego prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
peace2u Re: ten sam Lou Dobss? 13.01.21, 12:22 To teraz wiem kto ci beret formatuje Wikipedia. Odpowiedz Link Zgłoś
peace2u Re: a tobie kto wciska garnek na głowę? 13.01.21, 12:37 Niedawno byłem na sąsiednim forum Rosja i Świat i długo z tymi ruskimi nie wytrzymałem. Do sprawdzenia. Jeśli chodzi o twoją długą stopkę którą masz pewnie po znajomości z adminem to akurat w tym punkcie się z tobą zgadzam a polonofoba Putina nie uważam za kogoś normalnego. Masz coś też wspólnego ze szwampuchem iq 58 - cenzura szybko reaguje. Odpowiedz Link Zgłoś
senioryta13 Re: ten sam Lou Dobss? 13.01.21, 12:48 > senioryta13 napisał: > > > Lou Dobbs, > > [url=https://en.wikipedia.org/wiki/Lou_Dobbs]Dobbs was an early promoter of bir > ther conspiracy theories, which falsely posit that former U.S. President Barack > Obama is not a natural born US citizen. He is known for anti-immigration views > , as well as for various deep state conspiracy theories and opposition to NAFTA > and other trade deals. A Trump confidant, he infuses his show with pro-Trump c > overage. > > Dobbs has peddled numerous conspiracy theories about the Jewish-American philan > thropist and businessman George Soros. Dobbs has referred to him as an "evil SO > B" and insidious. Przyznaj sie, ze wczesniej o nim nie slyszsles. Pamietaj dzisiaj o 5 i 7 pm , bedzie ciekawy gosc. Napisz , ale tak sam, od siebie o Sorosie, Pokaz rowniez dowod gdzie urodzil sie Swiety Obama, przeciez to nie powinno byc tajemnica. --- -caesar_pl: Polacy to zruszczeni Slowianie -boomerang: Póknij się w łeb, Cysorzu Odpowiedz Link Zgłoś
senioryta13 Re: to prawda, pierwszy raz o nim słyszę 13.01.21, 13:17 Fox news, Lou ma ciekawych gosci. --- -caesar_pl: Polacy to zruszczeni Slowianie -boomerang: Póknij się w łeb, Cysorzu Odpowiedz Link Zgłoś
senioryta13 Re: przecież foxnews juz jest be? 13.01.21, 13:36 > senioryta13 napisał: > > > Fox news, Lou ma ciekawych gosci. > > teraz znów go oglądacie? szybko wam się zmienia. Wypada sie teraz pochwalic swoimi zrodlami informacji, dawaj, czekam. --- -caesar_pl: Polacy to zruszczeni Slowianie -boomerang: Póknij się w łeb, Cysorzu Odpowiedz Link Zgłoś
senioryta13 Re: zablakany I stukniety 13.01.21, 14:50 Widzisz, czasami trzeba pokazac dobre serce i pomoc zablakanemu, ale jak ten nie rozumie i zaczyna kopac, to sie ucieka i mowi goodbye. Propaganda niszczy ludzi . --- -caesar_pl: Polacy to zruszczeni Slowianie -boomerang: Póknij się w łeb, Cysorzu Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Buhahaha 13.01.21, 14:55 senioryta13 napisał: > Widzisz, czasami trzeba pokazac dobre serce i pomoc zablakanemu, ale jak ten ni > e rozumie i zaczyna kopac, to sie ucieka i mowi goodbye. > Propaganda niszczy ludzi . > > --- > -caesar_pl: Polacy to zruszczeni Slowianie > -boomerang: Póknij się w łeb, Cysorzu Odpowiedz Link Zgłoś
senioryta13 Re: history will be made 13.01.21, 18:32 Izba Reprezentantów Stanów Zjednoczonych debatuje w środę nad artykułem oskarżenia, w którym oskarża prezydenta Donalda Trumpa o „poważne zbrodnie i wykroczenia” za „podżeganie do powstania” po jego działaniach i uwagach prowadzących do oblężenia Kapitolu 6 stycznia przez tłum jego zwolennicy. Izba ma głosować w środę po południu, a jeśli rezolucja zostanie przyjęta, Trump będzie pierwszym prezydentem USA w historii, który zostanie dwukrotnie postawiony w stan oskarżenia. --- -caesar_pl: Polacy to zruszczeni Slowianie -boomerang: Póknij się w łeb, Cysorzu Odpowiedz Link Zgłoś
senioryta13 Re: 'opozycja' 13.01.21, 18:42 Cala 'opozycja' zostala uciszona, nikt z bliskiego kregu prezydenta nie bedzie mogl ubiegac sie o prezydenture, szok, jak 'pieknie' zalatwili narod na lata. Chiny i Iran juz swietuja. --- -caesar_pl: Polacy to zruszczeni Slowianie -boomerang: Póknij się w łeb, Cysorzu Odpowiedz Link Zgłoś
engine8 Re: 'opozycja' 14.01.21, 03:34 A to dopiero poczatek.... Teraz dorobia sobi 2 extra sentorow jak zrobia DC stanem I doloza sedziow do Sadu Najwyzszego. No i trzeb im dac kredyt za to ze rozpracowali to niezle. Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Trump lekce sobie waży impiczment 14.01.21, 15:47 bi.im-g.pl/im/62/73/19/z26685538Q,USA--Zolnierze-Gwardii-Narodowej-spia-na-terenie-K.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
senioryta13 Re: Trump 14.01.21, 16:21 dopiero teraz ? FBI wiedzialo o wiele wczesniej co sie szykuje i zbagatelizowalo sytuacje. Odpowiedz Link Zgłoś