Dodaj do ulubionych

Wiktor Juszczenko

IP: *.ds.uni.wroc.pl 28.10.04, 17:10
Lej komuchów,Juszczenko!To dobrze,że ma poparcie prostych ludzi.Bedą go
oskarżać o populizm,ale w takich demokracjach,jak ukraińska,bardzo potrzebna
jest umiejętność trafiania do wyobrażni najbiedniejszych.
Obserwuj wątek
    • Gość: wolnaukraina Jesteśmy za demokratyczną Ukrainą IP: *.fornet.waw.pl 31.10.04, 15:03
      .. i dlatego popieramy kandydata opozycji Juszczenkę... w zależności od tego
      jak potoczy się I tura i czy dojdzie do drugiej zamierzamy przeprowadzić
      manifestację poparcia dla demokracji i wolności na Ukrainie. Tuż przed
      planowaną II turą.

W obecnej sytuacji kierunek prorosyjski Janukowycza oznacza zniszczenie tego,
      do czego przez ostatnie kilkanaście lat dążyła Ukraina.

wolnaukraina@gazeta.pl
    • Gość: Lebioda Re: Wiktor Juszczenko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.04, 21:12
      Wiwat wolna Ukraina!
      To co sie dzieje na Ukrainie powinniśmy poprzeć wszyscy, my Polacy, którzy 15
      lat temu w podobny sposób (może przy bardziej sprzyjających okolicznościach)
      uzyskaliśmy swoją wolność. My, których hasłem jest: "za wolność waszą i naszą"
      powinniśmy szczególnie poprzeć rodzącą sie na Ukrainie demokrację.
      • Gość: ola Re: Wiktor Juszczenko IP: *.rzekun.sdi.tpnet.pl 24.11.04, 09:08
        A w czym ty widzisz w naszym wolnym kraju demokrację, jakiej rząda Ukraina?
        Jaki my mamy wolny kraj? Ja dziś mam ręce związane, podczas gdy maja matka w
        moim wieku mogła studiować mając mniej w kieszeni niż ja dzisiaj. Czym jest
        nasza wolność? kupą grosza za którą możesz zrobić wszystko? a gdzie tzw.
        moralność godność człowieka? Ja dziś nie mogę nawet tego mieć, ponieważ mój
        ojciec nie jest biznesmenem ani złodziejem, ani nawet śmiesznym posłem. Zapytam
        wprost: ludzie czy o taką wolność walczyliśmy? wolę stać w kilumetrowej kolejce
        po szynkę na święta niż dziś iść popatrzeć na nią w sklepie i tłumaczyć mojej 6
        letniej córce, że dziś mama jej nie kupi, bo nie ma za co. Na dodatek jutro,
        pojutrze za rok nie będzie miała, bo nikt w wolnym, demokratycznym państwie nie
        pozwolił jej pracować. Oto cała prawda o WOLNEJ NIEPODLEGŁEJ POLSCE. (dodam, że
        skończyłam studia, nie z zarządzania( bo i czym zarządzać, choć to dziś na
        topie) ale w kierunku uwrażliwiającym mnie na taką niesprawiedliwość na
        świecie) Pozdrawiam Ukrainę i życzę prawdziwej demokracji i wolności.
        • Gość: czeeereeepachaaa www.moje.friko.pl LWÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 09:20
    • Gość: rafal1977 Re: Wiktor Juszczenko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 16:37
      Kto jest autorem tego artykułu? Dziękuję.
    • Gość: rafal1977 Re: Wiktor Juszczenko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 16:40
      Wiem, ale kim jest Marcin Wojciechowski?
    • Gość: che guevara Beszczelne polskie kłamstwa!!! IP: 217.153.221.* 23.11.04, 16:54
      To niby jakim cudem emeryci potępierają masowo Janukowycza i boją się
      zbójeckich cięć budżetowych zapowiadanych przez Juszczenkę, które doprowadzą
      ich poniżej poziomu egzystencji.
    • cladoniae Re: Wiktor Juszczenko 25.11.04, 09:12
      Pomyślcie, jaką rozkoszną perspektywą jast bliski alians Polski i Ukrainy! Dwa
      średnie kraje połączone silnymi więzami przyjaźni tworzą jeden potężny. Kiedyś
      już tak było, wiele zła wyniknęło z tego tytułu, ale różnimy się od przodków
      kilkomaset laty doświadczeń.
      Niech żyje wolna Ukraina
      Casimir the Great
    • Gość: ghost Re: Wiktor Juszczenko IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.12.04, 22:50
      Rządy Juszczenki = rozpad Ukrainy
    • kyle_broflovski Re: Wiktor Juszczenko 03.12.04, 23:11
      img.trojmiasto.pl/zdj/fotki/600/z669.jpg
      • Gość: CezaryT Rycyna IP: *.adsl.tele2.no 04.12.04, 13:04
        julia.univ.gda.pl/~bioakk/bioterroryzm/rycyna.html
      • Gość: CezaryT Rycyna IP: *.adsl.tele2.no 04.12.04, 13:04
        julia.univ.gda.pl/~bioakk/bioterroryzm/rycyna.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka