Gość: Bush IP: *.tnt29.chi15.da.uu.net 25.04.02, 18:51 Moze ktorys z zydow skrupulatnie to liczy bo ja juz zgubilem rachube. Musze to zapisac w swoim kalendarium dla potomnych. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 88 VICE VERSA IP: *.marketscore.com, / 10.100.2.* 25.04.02, 18:53 Bedzie latwiej policzyc kraje ktore zydow lubia. Hm ,niech no sie zastanowie..... .......... .......................kurcze..nic nie przychodzi mi do glowy...... ........................................ ............moze by tak nasi lokalni jude powiedzieli nam sami...ktore kraje ich lubia ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bush Re: VICE VERSA IP: *.tnt29.chi15.da.uu.net 25.04.02, 19:00 Gość portalu: 88 napisał(a): > Bedzie latwiej policzyc kraje ktore zydow lubia. > > Hm ,niech no sie zastanowie..... > .......... > .......................kurcze..nic nie przychodzi mi do glowy...... > ........................................ > ............moze by tak nasi lokalni jude powiedzieli nam sami...ktore kraje ic > h > lubia ? Mysle ze masz racje.Zmieszcza sie chyba w palcach jednej reki z jednym palcem. Ze tez o tym nie pomyslalem. Mimo wszystko potrzebuje zudowskiego autorytetu w tym liczeniu,albo przynajmniej potwierdzeniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 88 Re: TO ILE JUZ KRAJOW EUROPY ZYDZI NIENAWIDZA IP: *.marketscore.com, / 10.100.2.* 27.04.02, 07:02 Odpowiedz Link Zgłoś