Dodaj do ulubionych

CATCH ME, PATCH ME OPINIE

09.05.16, 23:03
Czy stosował może ktoś te plastry odchudzające, Catch me, patch me??
Natrafiłam na reklamę tego produktu w internecie i mocno się nim zainteresowałam. (redir.rvcdn.com/pl_pl/0_157876/none/none/none/none/http%3A%2F%2F101rad.pl%2Fartykuly%2Fpozbadz-sie-5-kg-tluszczu-z-brzucha-b-wdt-131%2F%3Faid%3D157876%26ac%3Dnone%26subid%3Dpl_pl%26l%3Dpl_pl%26mid%3D0)

Przedwczoraj rozmawiałam z moją koleżanką na temat tej metody odchudzania i jak sama stwierdziła, podobno na zachodzie jest to hit. Jej kuzynka z USA zrzuciła 15 kg w 1,5 miesiąca. Ma ktoś podobne doświadczenia, bo nie wiem czy faktycznie warto w to inwestować??? Sceptycznie podchodzę do wszystkich metod na odchudzanie...
Obserwuj wątek
    • sylwia_bieganska Re: CATCH ME, PATCH ME OPINIE 14.05.16, 22:17
      Używam od 3 tygodni i jak na razie schudłam 6 kg :) Nie wiem czy to kwestia przypadku, czy faktycznie te plastry działają...Tak czy inaczej nie szkodzą, więc nie wiedzę powodu by z nich rezygnować. Na pewno wspomagają odchudzanie, ale dieta też musi być zachowana ;)
      • bettti1980 Re: CATCH ME, PATCH ME OPINIE 19.05.16, 19:43
        witam a jakom diety przy tych plastrach stosujesz.. ja właśnie zaczęłam drugi dzień używać tych plastrów i się zastanawiam czy one zadziałają bo strasznie mi się odklejają.. chciała bym wiedzieć jakom dietę stosować aby było widać ze coś ubywa kilogramów
    • zofia_45 Re: CATCH ME, PATCH ME OPINIE 15.05.16, 23:47
      sprawdzilo się u mojej mamy, mama schudla 19kg w 2 miesiące i nadal trzyma wage(pół roku jak na raziee) . Do tego bez diet i ćwiczeń. Śmiem więc twierdzić - choć na początku podchodziłam do tego sceptycznie - że te plastry odchudzające naprawde działają.
    • bettti1980 Re: CATCH ME, PATCH ME OPINIE 21.05.16, 11:18
      witam mam pytanko czy te plastry można przyklejać tylko na ramie i plecy czy w dowolnym miejscu... np.. na nodze.. i jakom diete używacie przy tych plastrach proszę o odpowiedz,, pozdrawiam :)
    • ola9678 Re: CATCH ME, PATCH ME OPINIE 29.07.17, 13:55
      Nie wierzcie naiwniacy!!! Plastry to bubel a firma nieuczciwa. Szkoda pieniędzy ,nerw i czasu. Po wielu, wielu korespondencjach/mailowe dla nich nie ważne/ trzeba pisać listy zwrócą Laskawie,ale już nie wszystko tak jak obiecują w reklamę. STANOWCZO NIE POLECAM

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka