Dodaj do ulubionych

KNESET GLOSUJE JEDNOGLOSNIE PRZECIW ONZ

IP: *.tnt29.chi15.da.uu.net 28.04.02, 19:51
Kneset jednoglosnie opowiedzial sie za niewpuszczaniem komisji ONZ
do zbadania tego co wielu nazywa zbrodniami wojennymi Sharona w Jenin.

I znowu przepowiedzialem pare dni temu ze zydzi maja w dupie swiatowe komisje.
Godnym podziwu jest sam fakt nie liczenia sie z zadna organizacja
nawet humanitarna,niosaca pomoc umierajacym palestynczykom pod
gruzami zburzonych domow w Jenin.

To sie nazywa prawdziwa obrona zydowskiej racji stanu-chocby po trupach.

Obserwuj wątek
    • Gość: meF Andzrej najstarszy niech załozy wątek IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 28.04.02, 19:59
      Oni nie odpowiadaja na takie posty a my je znamy. Szkoda nerwów. Jak ktoś ma
      tani internet to niech zbierze do kupy i będzie się tylko dopisywać. Załorzyć
      trzeba specjaly wątek. Andrzej jest tu długo, poprośmy go i będziemy się
      dopisywać, olewając rasistów i ksenofobów.
      • Gość: mik50 Re: Andzrej najstarszy niech załozy wątek IP: *.turboline.skynet.be 28.04.02, 20:05
        Interesujacym dla mnie jest:Jenin jest Palestynski,jakim prawem Izrael moze
        decydowac za Palestynczykow.Wpuscic czy nie,to wszystko jest zalosne,jak
        zalosna jest opinia politykow i swiata.
        • Gość: Bush Re: Andzrej najstarszy niech załozy wątek IP: *.tnt29.chi15.da.uu.net 28.04.02, 20:40
          Gość portalu: mik50 napisał(a):

> Interesujacym dla mnie jest:Jenin jest Palestynski,jakim prawem Izrael moze
          > decydowac za Palestynczykow.Wpuscic czy nie,to wszystko jest zalosne,jak
          > zalosna jest opinia politykow i swiata.

Bardzo wazna uwaga.Ale zeby sie tam dostac trzeba skorzystac z izraelskiego
          przejscia granicznego.Cwane gapy.Na kobyle antysemityzmu rozpieprzaja wszystkie
          miedzynarodowe konwencje.W sumie to mi sie podoba bo kiedys jak to poerdziachnie
          to sie zydzi nie pozbieraja na nastepne 2000 lat.
    • Gość: 88 Nawet hitlerowcy wpuscili MCK do Auchwitz !!! IP: *.marketscore.com, / 10.100.2.* 28.04.02, 20:24
      zydoskie kanalie wiedza doskonale , ze komisja ONZ jest pierwszym
      krokiem do trybunalu do przestepstw wojennych dla sharona i calej jego kliki.

wedlug mnie to nie tylko sharon powinien stanac prze Haga
      ale caly zasrany kraj -izrael - i jego zasrani obywatele.
      caly pomysl syjonizmu byl popierdolony od samego poczatku
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka