superspec 11.11.04, 14:44 człowiek zjadł i zachorował. W Irlandii wykryto przypadek zachorowania na ludzką odmiane choroby szalonych krów. Poinformował o tym w środe rząd. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: memento To tak jak w wierszu M. Konopnickiej IP: *.lublin.mm.pl 11.11.04, 21:17 A jak poszedł król na wojnę, Grały jemu surmy zbrojne, Grały jemu surmy złote Na zwycięstwo, na ochotę... A jak poszedł Stach na boje, Zaszumiały jasne zdroje, Zaszumiało kłosów pole Na tęsknotę, na niedolę... A na wojnie świszczą kule, Lud się wali jako snopy, A najdzielniej biją króle, A najgęściej giną chłopy. Szumią orły chorągwiane, Skrzypi kędyś krzyż wioskowy... Stach śmiertelną dostał ranę, Król na zamek wraca zdrowy... A jak wjeżdżał w jasne wrota, Wyszła przeciw zorza złota I zagrały wszystkie dzwony Na słoneczne świata strony. A jak chłopu dół kopali, Zaszumiały drzewa w dali. Dzwoniły mu przez dąbrowę Te dzwoneczki, te liliowe... Czyli nikogo nie obchodzi śmierc Irlandczyka większośc interesuje śmierc "króla" Arafata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rachelka Re: Bydle padło IP: *.twcny.rr.com 11.11.04, 21:23 teraz rozumiem dlaczego tak wielu tu ma problemy z mysleniem, ta choroba jest roznoszona rowniez przez komputery i rozprzestrzenia sie powoli na zaly swiat. Odpowiedz Link Zgłoś
superspec Ja jestem zabezpieczony 11.11.04, 21:49 przed wirusami. Zasiadam przed komputerem pierw odkaziwszy się a później zakładam maseczke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rachelka Re: Ja jestem zabezpieczony IP: *.twcny.rr.com 11.11.04, 21:53 skoro jestes zabezpieczony to chyba musisz wygladac podobnie.. w00ks.org/albums/funny/afs.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mefet Re: Bydle padło - SSzaron też ? IP: *.visp.energis.pl 11.11.04, 22:16 Każdego bydlaka szkoda. Ale temu to by się należało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rachelka Re: Bydle padło - SSzaron też ? IP: *.twcny.rr.com 11.11.04, 22:18 Gość portalu: mefet napisał(a): > Każdego bydlaka szkoda. Ale temu to by się należało. jedno co cieszy,ze kazdy musi odejsc,czy wielki,czy maly,czy zyd,czy palestynczyk nikt sie z tego nie wymiga. Odpowiedz Link Zgłoś