Gość: :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 08:43 raport.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kawaler Re: Po cholerę zadają się z obcokrajowcami IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.11.04, 09:07 Tylu kawalerów czeka na żony. Na wsiach jedna panna na 10 kawalerów. Każda cholera szuka czegoś oryginalnego zamiast stanąć do dojenia krów rodzimych. Jak trwoga to do Boga. Nagle przypomniały sobie obywatelstwo polskie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eroll ..a co, maja zadawac sie z polaczkami-pijaczkami?? IP: *.qld.bigpond.net.au 12.11.04, 09:32 Najlepiej to trzymac sie od polakow z daleka....... moge sie zalozyc ze jak ustana walki w Iraku, rozpetane miedzy innymi przez polakow..to one i tak wroca do swoich domow w Iraku !!!!!!!!!!!! Trzeba chyba na glowe upasc zeby mieszkac w polskiej nedzy !!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: ..a co, maja zadawac sie z polaczkami-pijaczk IP: 144.139.223.* 12.11.04, 09:40 Uwaga na tego zydlaka ulokowanego w Australii. Miesza na stronach polskich juz od pewnego czasu. Slonce w Brisbane porazilo go. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eroll Do budy dziadu sakramencki !! IP: *.qld.bigpond.net.au 12.11.04, 09:44 Myslisz zes namadrzejszy ..co??? Jak to wiekszosc polaczkow z polaczkowa , pozjadales wszystkie rozumy...a prawda jest taka zes brachu maluczki , lysy i rozumku niemogo hue hue hue Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: Do budy dziadu sakramencki !! IP: 144.139.223.* 12.11.04, 09:48 Mieszkam w Australii, ale nie jestem zaplutym zydlaczkiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eroll To pewnie mieszkasz w Liverpool-u IP: *.qld.bigpond.net.au 12.11.04, 09:52 ..i lezysz zapity i poszczany na lawce pod Cansyl-em jak wielu twoicj kamradow hue hue hue mnie mozesz sobie odpuscic koles...jako ze wymiotowac mi sie chce na sama mysl o was ...polskie lapciuchy w Australii !!! Polowa was powinna byc deportowana do Polski.... i tam sobie spijcie na dworcach...nieroby jedne !!!! a tak dla pewnosci to podaje twoj IP: 144.139.223.* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: To pewnie mieszkasz w Liverpool-u IP: 144.139.223.* 12.11.04, 09:55 Zaplules sie i z pejsow scieka ci slina. Poza tym smierdzisz czosnkiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eroll Wole czosnek niz polski smrod ... IP: *.qld.bigpond.net.au 12.11.04, 10:00 ... bimbru, skarpetek i potu...karzelku jeden hue hue hue Idz do St incent de Paul....tam dostaniesz nastepny talon na darmowa zupke, stare buty z egzema i porcieta na dupsko..pijaczyno hue hue hue Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka Niech w ksiegach wiedzy szpera rabin ;) IP: *.ifn-magdeburg.de 12.11.04, 10:46 nauka to jest wymysl diabli..... Ha, ha... Rabin zapomnial o skarpetkach swojego podopiecznego od wachania smrodow... Zapomnial... Tylko czy rabin czy podopieczny o rabinie?! ´Nie neca mnie zalety babin (hi, hi, a dzis australijczyk wie na pewno ze ksieza to chorob psychicznych dostaja od ´nieuzywania´ cielesnego) Kobieta zdradna, bierz ja diabli... Wy w grob polozcie mi karabin, karabin i klinge ukochanej szabli... ´Nie tesknie do kawiarni gwarnej, gdzie mieszka banda dziwolagow, Gardze zapachem buduarow, buduarow gdzie (Henio zawistnik, czort - australijczyk albo drugi taki) psoci wsrod szezlagow ;). Ksiadz niech mnie grzebie albo rabin...´ itd... I na co to? Ano takich na takich madrali- jednego z drugim.... A na kogo glosowac w Polsce - jak nie ma - tak nie bylo. Gdzie jest do cholery ta uczciwa prawica? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eroll ANka a ciebie co..cycki swendzom? IP: *.qld.bigpond.net.au 12.11.04, 10:50 ales sie rozpisala...poetka ludowa czy jaka cholera?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka A ty taki ekspertus jestes ludowy? IP: *.ifn-magdeburg.de 12.11.04, 11:00 To wiesz co swedzi? Wrazliwych miejsc na slonce nie wystawiaj. Nie mysl ze taki uroczy jestes... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirex Re: ANka a ciebie co..cycki swendzom? IP: *.abhsia.telus.net 12.11.04, 11:00 Gość portalu: Eroll napisał(a): > ales sie rozpisala...poetka ludowa czy jaka cholera?? Eroll? u was tam tak drogo kosztuje teraz zeby wizyte u lekarza sobie zabukowac i jakies badania kontrolne zrobic? nie chce nic sugerowac ale jak cie na to stac dlaczego sobie z lekarka ;) raz w roku nie pogawedzic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka Miedzy lekarzem a biologiem czy fizykiem IP: *.ifn-magdeburg.de 12.11.04, 11:08 zajmujacym sie tym samym to jaka jest drogie zabcie - roznica? Tak tylko pytam kontrolnie. A zapewniam, ze biolog i lekarz wiedza akurat podobnie jakie sa granice mozliwego i niemozliwego w pewnych dziedzinach oraz jakie motywacje kieruja ludzkim zachowaniem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirex Re: To pewnie mieszkasz w Liverpool-u IP: *.abhsia.telus.net 12.11.04, 10:01 Gość portalu: Eroll napisał(a): > ..i lezysz zapity i poszczany na lawce pod Cansyl-em jak wielu twoicj kamradow > hue hue hue mnie mozesz sobie odpuscic koles...jako ze wymiotowac mi sie chce > na sama mysl o was ...polskie lapciuchy w Australii !!! Polowa was powinna byc > deportowana do Polski.... i tam sobie spijcie na dworcach...nieroby jedne !!!! > a tak dla pewnosci to podaje twoj IP: 144.139.223.* Eroll ... jak to sie stalo ze cie w izraelu z kwiatami nie witali a do zadupia AU wykopali:)))? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: To pewnie mieszkasz w Liverpool-u IP: 144.139.223.* 12.11.04, 10:06 Mirex szkoda czasu na odpowiadanie temu zydlakowi. Pewnie jest sfrustrowany, bo chetnie postrzelalby do dzieci z kamieniami w reku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eroll Re: To pewnie mieszkasz w Liverpool-u IP: *.qld.bigpond.net.au 12.11.04, 10:17 Do dzieci ... moze nie.......ale z pewnoscia tobie nie zalowalbym sliny ..bo tylko na to zaslugujesz..... opluta pijacka... kreaturko :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirex Re: To pewnie mieszkasz w Liverpool-u IP: *.abhsia.telus.net 12.11.04, 10:24 Gość portalu: Eroll napisał(a): > Do dzieci ... moze nie... a moze tak...jak bym mial taki humor? australia byla kiedys brytyjska syberia, ciagle to tak dziala? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eroll Wole Australie niz Polaczkow pijackie IP: *.qld.bigpond.net.au 12.11.04, 10:27 Mirex czy ja ci tam...nie pluj sie szczawiu hue hue hue Komu jak komu...ale tobie cmnoku z Koziej Wolki nie wypada zabierac glosu na ten temat...... Poprostu kolego zyjesz w biedzie, ubustwie i brudzie...w kraju gdzie panuje zlodziej, kur.. i ksiadz....a ty miedzy nimi jak pajac.. hue hue hue Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirex Re: Wole Australie niz Polaczkow pijackie IP: *.abhsia.telus.net 12.11.04, 10:40 Gość portalu: Eroll napisał(a): > Mirex czy ja ci tam...nie pluj sie szczawiu hue hue hue Komu jak komu...ale > tobie cmnoku z Koziej Wolki nie wypada zabierac glosu na ten temat...... > Poprostu kolego zyjesz w biedzie, ubustwie i brudzie...w kraju gdzie panuje > zlodziej, kur.. i ksiadz....a ty miedzy nimi jak pajac.. hue hue hue erollku nie denerwuj sie :) ja mieszkam w kanadzie ( w prawie takim samym syfie jak australia:))) , pozytywne to ze czujesz sie lepiej w australii niz w polsce, no chyba sam sobie to wybrales?:) kazdy syf ma swoje slodycze :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka Nic dziwnego ze tak cierpisz brahu IP: *.ifn-magdeburg.de 12.11.04, 10:56 do kraju w ktorym panuje ´zlodziej, kur (masz na mysli koguta? troche przestarzaly jezyk - ale niech ci bedzie ;), ksiadz (?!) -( cholender - nie wiedzialam- ale musze to rodzince powiedziec) troche ci daleko. Jakby nie bylo pare godzin dlugich siedzenia w przeladowanym samolocie, przy niezbyt korzystnej na swiecie ostatnio pogodce, hi, hi.... Zycze wielu milych doznan, hi, hi - z krolikami... i radze uwazac- na raka skory... A jak to mowia kalafiornijczycy, do sniegu tez czasem teskno.... A ja mam bialy domek, zaszyty w sniegu, jak z bajki, a gdy rano z niego wyjde to czapy z jodel spadaja bialym pylem na twarz i nie trzeba wcale zadnych maseczek robic (hi, hi). A potem zaprzegam czarnego psa do sanek dzieciakow, razem lepimy balwana. Nie musimy nawet sznurow swiecidelek wieszac bo ranne slonce w soplach lodu tak blyszczy, ze trzeba oczy mruzyc ;). I po spacerze bigos i prawdziwe grzyby i ogien w kominku, i szklanka wina- a chocby bulgarskiego, tabliczka dobrej gorzkiej czekolady.....i zapach jodly, i dzwiek gitary, koledy Mazowsza, a nawet i te nowsze wersje, kilka dobrych plyt. Zapomnij skarbie. Do tego ´smrodu´ ci daleko....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka to o brahu- to do Erollka ;) /nt IP: *.ifn-magdeburg.de 12.11.04, 10:58 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eroll ANka. widzisz ..cienka jestes hue hue hue hue IP: *.qld.bigpond.net.au 12.11.04, 11:09 Ksiezy rzeczywiscie nie znosze !!!!!Nie chce nazwac zboczeniem - zeby cie nie urazic-twjej milosci do mrozu i sniegu...ale to okreslenie samo pcha sie na jezyk !! Nastepna sprawa ktora wskazuje na niezrownowazenie psychiczne to fakt cieszenia sie jak dzieciak z faktu robienbia sobie maseczek snieznych na twarzy ktora poryta jest pewnie zmarszczkami od "mruzenia oczek ns blysk sniegu" Odzywiasz sie bardzo niezdrowo moja droga.... nie wroce ci mimo wszystko dlugiego zycia.... bigos to trucizna.... niegdy nie watpilem w to ze polacy duza ..stanowczo za duzo pija !! Masz pewnie nadwage z czekolady i do tego bulgarskiej...bleeeeeeeeee No tak do tego wszystkiego.... po tlustym bigosie, piciu taniego wina..obzeraniu sie bulgarska czekolada.... gracie i spiewacie..a gdzie czas na codziennosc i troskie z niego wynikajace..gdzie obowiazki... ??? ktos kiedys powiedzial ze tacy ludzie jak ty holduja zasadzie " Kur... , wino i co ino " wiec nie zazdroszcze a wrecz wspolczuje.... zapraszam na australijskie slonko.... zapomnialem ze ty nie zazdroscisz..masz racje, przynajmniej nie padniesz na serducho hue hue hue baw sie dobrze....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka Slonka juz mialam dosc. IP: *.ifn-magdeburg.de 12.11.04, 11:20 A takiej wiosny jak u nas w Australii nie ma ;). Ja mam duzo kwiatow w ogrodzie. Wszystkie w pastelach, bo tylko takie rosna w lesie. Poza tym kontrastow nie lubie. Zmarszczki (takie jak na twarzy czlowieka, do konca aktywnego i usmiechajacego sie) to lubie, maseczki - takie co sa przyjemne a smarowac sie lepidlami zeby raka nie miec- nie za bardzo. Plywac tak- ale u was Polacy musieli te siatki na rekiny wymyslac bo wam tam za duzy odsiew wsrod plazowiczow robily. Poza tym ja wole skalki a nie plaski brzeg. A mroz i snieg wole od pogody niewyraznej, albo wichurek, ktore pewno miewacie w centrum ;). Zycia nie musisz mi ´wracac´ bo wiem swietnie, ze mam jedno. A czekolada jeszcze nigdy mi nie zaszkodzila. Bigosem sie nie zywie a raczek kapusta z grzybami, co do roznych wskaznikow we krwi to mam idealne. Bulgarzy to jeden z najbardziej dlugowiecznych ludow- moglibyscie sie od niego uczyc. Poza tym w waszym klimacie ciezko byloby utrzymac sery i jogurt. Jak zatesknie za sloncem- moge nad Srodziemne. Tam jest go akurat. Tluszcz - oliwe z oliwek uwielbiam i nigdy mi nie zaszkodzila. Moja mama nie jadala masla a chleb z oliwa i ziolami. Zapytaj o to dlaczego wszedzie gdzie goraco - codziennosc jest leniwa, a? Goraco jest fajnie na wakacje. Ale pracowac - wspolczuje.... Na serce pasc mozna wszedzie. Jak nie bedziesz zarl masla i bekonu z jajami oraz tlustych kielbas- to u siebie tez nie padniesz. Od slonca na serce sie nie pada. Raczej od zlej organizacji w pracy.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eroll Powiem tylko tyle ANka.. IP: *.qld.bigpond.net.au 12.11.04, 11:23 ...w d... bylas i g.... widzialas..moja droga.. byle co zjesz i byle co gadasz hahahaha szkoda czasu dla ciebie staruszko:-) hej :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka W Australii nie bylam IP: *.ifn-magdeburg.de 12.11.04, 11:30 moze kiedys pojade. Ale tylko turystycznie. W najblizszym czasie na pewno nie. A zloscic sie nie ma po co. Jak to ci ktos powiedzial - dobrze umiec sie cieszyc tym co sie ma. Jak ktos lubi biusciaste panie - dobrze jak ma zone obdarzona w tym wzgledzie, jak lubi wydatne ksztalty ponizej talii - to tez. Gorzej gdy sie meczy, bo... nie wiedzial czego chcial. A to co mowisz i jak mowisz swiadczy o tym, ze nie masz zbyt wiele wyobrazni. Chocby na tyle by zrozumiec, ze ludzie sa rozni. Ale zawsze lepiej jednak, gdy ci rozni umieja cenic to co maja... A ty masz z tym problem. Obojetnie skad pochodzisz i kim jestes. Inaczej nie zasypywal bys innymi taka bezsensowna krytyka- bo i po co? Nie interesowaloby cie to po prostu....Podobnie jak mnie zycie na Islandii. NO w kazdym razie nie produkowalabym sie na forum islandzkim po to by udowadniach islandczykom, ze maja zle i zyja na gejzerach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka I pogadaj szczerze z Japonczykiem IP: *.ifn-magdeburg.de 12.11.04, 11:35 albo poobserwuj ich. Bo nie wiem czy wiesz ale w glebi duszy to na 90 procent kazdy z nich uwaza ze to co w Europie sie je- najbardziej wyszukanego to smieci. Ale zaden z nich ci tego w taki sposob jak ty to mowisz nie powie. No i wyszlo na to skarbie ze masz od Japonczykow znacznie mniej wyobrazni ;) a oni przeciez maja w swiecie inzynierskim stereotyp swietnych specjalistow ale malo swobodnych w zakresie inwencji i nowatorstwa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirex Re: I pogadaj szczerze z Japonczykiem IP: *.abhsia.telus.net 12.11.04, 11:54 Gość portalu: ANka napisał(a): > albo poobserwuj ich. Bo nie wiem czy wiesz ale w glebi duszy to na 90 procent > kazdy z nich uwaza ze to co w Europie sie je- najbardziej wyszukanego to smieci zawsze zostaje pytanie o te 10 procent :) i kto te 90 procent przebadal :))) tak apropo... co sie w europie je z tego najbardziej wyszukanego? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka ;) IP: *.ifn-magdeburg.de 12.11.04, 15:55 no to spekulacje. Ale przeciez nauki psychologiczne na wywiadach tez bazuja :). Nie wiem, bo dla mnie najsmaczniejsze sa rzeczy swieze ale najprostsze. Poza kaszanka i takimi tam... My nie mamy takiego podejscia do ceremonialu jedzenia i przygotowywania posilkow. Nauczylam sie od Francuzow lamania chleba i salaty, tego jak smakuje i wyglada prawdziwa tarta cytrynowa, od Niemcow eksperymentowania z kuchnia wloska i grymaszenia w dziedzinie smaku chleba, od siebie samej, ze najgorsza rzecza, ktora mozna zrobic ziemniakom jest gotowac je bez skorki u ubijac na bezksztaltna pulpe, chyba ze ma sie ziemniaki zeszloroczne, od mamy opiekania papryczek i podawania czosnku tak, ze podnosi smak b. wielu potraw nie powodujac zaburzen pokarmowych ani nieswiezego oddechu, od Anglikow - podawania jajek i smazenia bekonu tak by byl chrupiacy... No nie wiem co tam jeszcze A te wyszukane potrawy to chyba np suflety, miesa w ciescie, i takie tam rozne, ktore musza urosnac i przy ktorych trzeba spedzac duzo czasu w kuchni. Jak np indyk. No a ja osobiscie lubie eksperymentowac w smakach i rodzinnego indyka w morelach suszonych to ciagle nie moge jesc. Karpia tez nie - wiec w moim domu robimy tylko pstraga, bo smak mulu nawet najsmaczniej przyrzadzony to juz nie to ... Kiedys szalalam z cieciorka, z makaronami i cukinia to zawsze. Przypraw mialam duzo ale po ostatniej walce z wolkiem zbozowym, ktory przeniosl sie z zarcia dla kanarka - przyprawiam glownie winem, serami i tymiankiem. Tu ku memu zaskoczeniu jest tez troche serow smierdziochow, ktorymi naprawde calkiem dobrze przyprawia sie potrawy. Inne rzeczy wyszukane w Europie to ´robaki morza´ ktorych nie lubi moj maz, ale ktore za takowe sie uwaza. Japonczycy nad nimi wiecej pracuja. Z najmniej wyszukanych potraw niekoniecznie japonskich, ktore tu zona kolegi przygotowywala widzalam cykorie w szynce, winie i serze. O ratowaniu przypalonego, zwazonego (np bechamel- u ) w szanujacej sie rodzinie nie ma mowy. Warzywa- zielony slodki groszek w straczkach-b. smaczny np do makaronu na goraco i innych jarzyn. Tyle ze ten jest sprowadzany z Afryki wiec ja na nim nie opieram swojego wyzywienia. Co jeszcze? Pieczony serek miekki ´rougette´ do ktorego zasiada sie cala rodzina, z zielona salata i swiezo podduszonymi borowkami.. NO takie tam. I wcale to wszystko nie musi byc drogie ani nie trzeba przygotowywac tygodniami. W Europie niepolskiej ;) prawie nie ma kasz z ktorych w Polsce cuda mozna robic. Za to sa smaczniejsze odmiany cebul, ktorych w Polsce wciaz brakuje i troszke wiekszy nadal wybor warzyw. O polproduktach nie mowie oczywiscie ale jak ich prawie nie uzywam. Wyjatkiem sa pizze na kruchym ciescie - to uklon w strone maluchow i strucla serowa w ciescie francuskim z rodzynkami- bajecznie tania a za to naprawde smaczna. NO chyba wystarczy. To w koncu nie o tym bylo. Milego weekendu. Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk A ja ci powiem, zes idiota: kobiety poludnia 15.11.04, 06:18 starzeja sie szybciej od tego slonka - to nadmierne wysuszenie skory powoduje przedwczesne zmarszczki. A nasze, angielskie panie, slyna w swiecie z dobrej cery - dzieki tej naszej cholernej wilgoci. A skoro nasze mgly na cere swietne, to moze i snieg tez na nia nie szkodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janspruce Re: Wole Australie niz Polaczkow pijackie IP: *.proxy.aol.com 14.11.04, 02:02 Wiesz co eroll? Ty jestes zakompleksionym onanista ktoremu udalo sie wyjechac do Australii i teraz srasz na swoj kraj i rodakow. Co z angielskim sobie nie poradziles ze zawracasz nam tu glowe na polskim czacie. Przyznaj sie myjesz tam kible? Taki jest los nieudacznikow, w kraju tez ci sie nie wiodlo? Zal mi cie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirex Re: To pewnie mieszkasz w Liverpool-u IP: *.abhsia.telus.net 12.11.04, 10:18 Gość portalu: s napisał(a): > Mirex szkoda czasu na odpowiadanie temu zydlakowi. Pewnie jest sfrustrowany, >bo chetnie postrzelalby do dzieci z kamieniami w reku. a ty nie czujesz takiej ochoty zeby "rozrywke" na izraelskiej dyskotece zrobic ... s? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eroll Mirex..odsylam do tej strony...www. IP: *.qld.bigpond.net.au 12.11.04, 10:38 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,2387953.html Wiec dziadu polski..zamknij morde i wez sie do roboty..... jak bedziesz mial internet w domu to mozemy podyskutowac...a poki okradasz swojego pracodawce i zamias pracowac wypisujesz glupoty na forum...nie bede z toba dyskutowal, leniu zlodziejski..a tak na marginesie juz pisze list do twojego szefa..oj bedzie problemik hue hue hue hue Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirex Re: Po cholerę zadają się z obcokrajowcami IP: *.abhsia.telus.net 12.11.04, 09:43 Gość portalu: kawaler napisał(a): > Tylu kawalerów czeka na żony. Na wsiach jedna panna na 10 kawalerów. Każda > cholera szuka czegoś oryginalnego zamiast stanąć do dojenia krów rodzimych. >Jak trwoga to do Boga. Nagle przypomniały sobie obywatelstwo polskie. kawaler! sciagnij sobie zydowke z izraela, duzo lepiej znaja sie na dojeniu :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka glupki nie rozumiecie IP: *.ifn-magdeburg.de 12.11.04, 11:02 jest tylko jeden problem. Jesli nasz rzad nie- to nikt sie o te Polki nie zatroszczy. I to nawet nasze komuchy u wladz wiedza - pewno jeszcze z dawnych czasow... I juz? Nazzymali sie? Czlowiek to czlowiek - a swoich chronic trzeba. A z mezem to na wies nie mozna ha? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirex Re: glupki nie rozumiecie IP: *.abhsia.telus.net 12.11.04, 11:17 Gość portalu: ANka napisał(a): > jest tylko jeden problem. Jesli nasz rzad nie- to nikt sie o te Polki nie > zatroszczy dojzewasz do mometu zeby cos robic z tym :))) rzad sie nie zatroszczy bo ma $ w oczach ... zostalas ty i miliony co to widza i siedza na dupie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: Polki uciekają z Iraku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.04, 09:38 Pomyliły się im kierunki ucieczki, do Polski sio a do Afryki nie łaska? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Juliusz z Danii JAKIM PRAWEM TE PSEUDOPOLKI BEDA OTRZYMYWAC IP: *.73.59.212.ip.tele2adsl.dk 12.11.04, 11:20 POMOC Z KIESZENI PODATNIKOW..? MIESZKAM, PRACUJE W DANII I W POLSCE, PLACE POLSKIE PODATKI I PYTAM - CO TO MA ZNACZYC - NAGLE PRZYPOMNIALYU SOBIE ZE SA POLKAMI...ZAKUTANE ARABSKIE.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka Ubezpieczenie tez w Polsce zeby taniej bylo? IP: *.ifn-magdeburg.de 12.11.04, 11:26 tak tylko pytam- pytanie retoryczne.... A moze tez Pan sam liczy kazdy grosik, jedzenie z kraju wozi (np weki) a tym ktory panu bezinteresownie pomagaja wali teorie o tym ze ´czasem dziekuje warte wiecej niz pieniadz´? Tak takich tez poznalam ;) Nie z mojego otoczenia co prawda.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Juliusz z Danii A maz (kochas) niemiec etniczny czy pastowany..? IP: *.73.59.212.ip.tele2adsl.dk 12.11.04, 14:58 Co do wekow...chetnie bym cos sobie przywozil ale to wszystko duzo wazy a bilety lotnicze (normalne) pozwalaja tylko na 20 kg bagazu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka hi, hi, IP: *.ifn-magdeburg.de 12.11.04, 15:22 a to mi sie dostalo ;). Zawsze mozna doladowac recznego - nieprawdaz? Reczny tylko brytyjczycy chyba waza ;). Czy pytanie o ubezpieczenie tak ubodlo? Przeciez to z tej samej kategorii co podatki- a Pan sam sie chwalil? Nie - maz nie tylko nie Niemiec a nawet mieszka w Polsce. Dzisiaj i zwykle koniec tygodnia ze mna- jesli to Pana interesuje....On podobnie jak Pan placi podatki w Polsce, tyle ze i tam zarabia a wydaje w Niemczech. Zeby bylo weselej ;) Tak na przyszlosc- jesli Pan uwaza kategorie ´podatek´ za osobista i czuje sie w zwiazku z tym urazony to czy warto sie z tym deklarowac :)? Nie byloby zlosliwie gdyby mnie pewien rodak nie zdenerwowal, w tych akurat sprawach szalenie podobny ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirex Re: JAKIM PRAWEM TE PSEUDOPOLKI BEDA OTRZYMYWAC IP: *.abhsia.telus.net 12.11.04, 11:28 Gość portalu: Juliusz z Danii napisał(a): > POMOC Z KIESZENI PODATNIKOW..? > MIESZKAM, PRACUJE W DANII I W POLSCE, PLACE POLSKIE PODATKI I PYTAM - CO TO MA > ZNACZYC - NAGLE PRZYPOMNIALYU SOBIE ZE SA POLKAMI...ZAKUTANE ARABSKIE moja rada ... przeprowadz sie do izraela ... duzo cieplej , nizsze podatki i araba pod butem sie trzyma :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Juliusz z Danii Dzieki za dobry pomysl... IP: *.73.59.212.ip.tele2adsl.dk 12.11.04, 14:55 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homer J JUZ NAJWYZSZY CZAS OPUSCIC TEN LAS IP: 208.247.54.* 12.11.04, 15:32 Odpowiedz Link Zgłoś
wojo1111 A co juz nie kochaja arabkow ??? 15.11.04, 06:03 Widzeliscie ta jedna w chuscie na glowie na lotnisku w Polsce ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: A co juz nie kochaja arabkow ??? IP: 5.5R* / *.inter.net.il 17.11.04, 13:27 boja sie ze arab im glowy utnie Odpowiedz Link Zgłoś
jersey_gay Re: A co juz nie kochaja arabkow ??? 17.11.04, 20:47 wojo1111 napisał: > Widzeliscie ta jedna w chuscie na glowie na lotnisku w Polsce ??? Tej to wtlukli islam mlotkiem do glowy uciekaja od ukochanych arabkow bo ci z milosci porabali kobiety siekierami Odpowiedz Link Zgłoś