wiktus7 13.05.08, 19:17 Mam takie głupie pytanko. Czy oni nam dają tablice z wzorami, czy mamy je sobie sami przynieść? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: magdaaa Re: MAtematyka - tablice. IP: *.pronet.lublin.pl 13.05.08, 19:22 dają nam ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barca Re: MAtematyka - tablice. IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.05.08, 19:22 masz przyniesc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiktus7 Re: MAtematyka - tablice. IP: *.ramtel.pl 13.05.08, 21:05 to w końcu jak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: MAtematyka - tablice. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.08, 21:38 daja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: MAtematyka - tablice. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.08, 21:38 W każdej szkole powinni wyposażyć maturzystów w tablice matematyczne! :) Odpowiedz Link Zgłoś
tomekb_111 Re: MAtematyka - tablice. 13.05.08, 21:42 Zdajesz matematyke to moze mozesz mi pomoc... mam takie pytanie: w tych arkuszach to na zadania rachunkowe jest mało miejsca, co mam zrobic jezeli zapisze całe wyznaczone miejsce i potem zauważe że wszystko jest źle? napisać adnotacje zeby mi to sprawdzili w brudnopisie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: MAtematyka - tablice. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.08, 21:48 CKE mówi: "Jeśli rozwiązanie nie zmieści się na przeznaczonym na nie miejscu, można je kontynuować w brudnopisie, ale koniecznie trzeba przekreślić słowo „brudnopis” i napisać „ciąg dalszy czystopisu”, podać numer zadania, a w rozwiązaniu zadania zaznaczyć, że będzie ono kontynuowane w brudnopisie." Przy okazji polecam jeszcze przed jutrzejszą matmą --> www.cke.edu.pl/images/stories/Rady_mat_08/matematyka.pdf Odpowiedz Link Zgłoś