rumsfeld 05.05.02, 19:49 Miejsca przy samej scenie, wszystko widać. Niestety dalej mam no work, nie bardzo opłaca mnie się lecieć z Czikago w tej sytuacji. 88 nie może wziąć bo wyjeżdża. Żydom nie sprzedam! Tylko poważne oferty Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jojo Re: Sprzedam 2 bilety na Chippendales, friday, NY!! IP: *.proxy.aol.com 05.05.02, 20:19 rumsfeld napisał(a): > Miejsca przy samej scenie, wszystko widać. Niestety dalej mam no work, nie > bardzo opłaca mnie się lecieć z Czikago w tej sytuacji. 88 nie może wziąć bo > wyjeżdża. Żydom nie sprzedam! Tylko poważne oferty To wyslij tu swoja zone i corke! Ja sie nimi chetnie zaopiekuje ! Nie martw sie PULS,wlos im z glowy nawet nie spadnie ! A jak wroca do Czikago,to tyle ci naopowiadaja dobrego o mnie,ze z radosci,bedziesz je do mnie na kazdy weekend wysylal! OK ? Odpowiedz Link Zgłoś
rumsfeld Urgent! 08.05.02, 13:31 Prosiłem zdaje się o poważne oferty a nie o reklamy spłóczek i WC Pickerów! Zostało jeszce 2 (dwa) dni aby ktoś z was, na żywo, zobaczył unikalny show! Odpowiedz Link Zgłoś
kmiotek2 Re: Urgent! 08.05.02, 14:11 no my z soltysem to by kupili te bilety ino myslim czy na piatek to my kuniem dojedziem, jak juz bedziem wiedzieli czy my by dojechali to dam znac, Odpowiedz Link Zgłoś
rumsfeld Re: Sprzedam 2 bilety na Chippendales, friday, NY!! 08.05.02, 23:09 Macie jeszcze jeden dzień żeby kupić ode mnie bilety, gnoje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Sprzedam 2 bilety na Chippendales, friday, NY!! IP: *.proxy.aol.com 08.05.02, 23:17 rumsfeld napisał(a): > Macie jeszcze jeden dzień żeby kupić ode mnie bilety, gnoje Kupie,ale na karte Visa . Odpowiedz Link Zgłoś
rumsfeld Re: Sprzedam 2 bilety na Chippendales, friday, NY!! 08.05.02, 23:23 Moje rumsfeldowskie tikety na jakąś kartę? Never! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sharon Re: Sprzedam 2 bilety na Chippendales, friday, NY! IP: *.wbrmfd01.mi.comcast.net 08.05.02, 23:23 rumsfeld napisa?(a): > Macie jeszcze jeden dzien´ z˙eby kupic´ ode mnie bilety, gnoje Gnoje , czy Goje? Znaczy sie szukasz kogos podobnego do siebie - gnoj i goj ! Odpowiedz Link Zgłoś
viri-palestyna Re: Sprzedam 2 bilety na Chippendales, friday, NY! 09.05.02, 00:13 Gość portalu: sharon napisał(a): > rumsfeld napisa?(a): > > > Macie jeszcze jeden dzien´ z˙eby kupic´ ode mnie bilety, gnoje > > > Gnoje , czy Goje? Znaczy sie szukasz kogos podobnego do siebie - gnoj i > goj To spytaj Andrzeja,bo on spelnia Twoje kryteria,bo goj i gnoj w jednym.Sam sie przyznal ze jest gnojem w watku zaprosilem Fredzia na wodke.! Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: Sprzedam 2 bilety na Chippendales, friday, NY! 09.05.02, 00:49 viri-palestyna napisał(a): > Gość portalu: sharon napisał(a): > > > rumsfeld napisa?(a): > > > > > Macie jeszcze jeden dzien´ z˙eby kupic´ ode mnie bilety, gnoje > > > > > > Gnoje , czy Goje? Znaczy sie szukasz kogos podobnego do siebie - gnoj i > > goj > To spytaj Andrzeja,bo on spelnia Twoje kryteria,bo goj i gnoj w jednym.Sam sie > przyznal ze jest gnojem w watku zaprosilem Fredzia na wodke.! > Hihi czemu on chce sprzedac te bilety gojowskim gnojom? Jakies lewe sa, czy co? Jesli tak, to rzeczywiscie, porzadnym ludziom ich nie sprzedawaj! Odpowiedz Link Zgłoś
oborowy Re: Sprzedam 2 bilety na Chippendales, friday, NY! 09.05.02, 01:58 _helga napisał(a): > viri-palestyna napisał(a): > > > Gość portalu: sharon napisał(a): > > > > > rumsfeld napisa?(a): > > > > > > > Macie jeszcze jeden dzien´ z˙eby kupic´ ode mnie bilety, gnoje > > > > > > > > > Gnoje , czy Goje? Znaczy sie szukasz kogos podobnego do siebie - gnoj > i > > > goj > > To spytaj Andrzeja,bo on spelnia Twoje kryteria,bo goj i gnoj w jednym.Sam > sie > > przyznal ze jest gnojem w watku zaprosilem Fredzia na wodke.! > > > Hihi czemu on chce sprzedac te bilety gojowskim gnojom? Jakies lewe sa, czy co? > > Jesli tak, to rzeczywiscie, porzadnym ludziom ich nie sprzedawaj! Kudzie toz to dla pedalow albo kobit.I na co tu dulary wydawac.Kilku pedalow iobojnakow .idz sam pedale lub wyslij swoja matke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magnat Re: Sprzedam 2 bilety na Chippendales, friday, NY! IP: *.proxy.aol.com 09.05.02, 03:11 oborowy napisał(a): > _helga napisał(a): > > > viri-palestyna napisał(a): > > > > > Gość portalu: sharon napisał(a): > > > > > > > rumsfeld napisa?(a): > > > > > > > > > Macie jeszcze jeden dzien´ z˙eby kupic´ ode mnie bilety, gn > oje > > > > > > > > > > > > Gnoje , czy Goje? Znaczy sie szukasz kogos podobnego do siebie - > gnoj > > i > > > > goj > > > To spytaj Andrzeja,bo on spelnia Twoje kryteria,bo goj i gnoj w jedny > m.Sam > > sie > > > przyznal ze jest gnojem w watku zaprosilem Fredzia na wodke.! > > > > > Hihi czemu on chce sprzedac te bilety gojowskim gnojom? Jakies lewe sa, cz > y co? > > > > Jesli tak, to rzeczywiscie, porzadnym ludziom ich nie sprzedawaj! > > > > Kudzie toz to dla pedalow albo kobit.I na co tu dulary wydawac.Kilku pedalow > iobojnakow .idz sam pedale lub wyslij swoja matke. Za widly chamie chwyc,bo ci batem po plecach garbatych przypierdole... ! Odpowiedz Link Zgłoś
oborowy Re: Sprzedam 2 bilety na Chippendales, friday, NY! 09.05.02, 03:43 Gość portalu: Magnat napisał(a): > oborowy napisał(a): > > > _helga napisał(a): > > > > > viri-palestyna napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: sharon napisał(a): > > > > > > > > > rumsfeld napisa?(a): > > > > > > > > > > > Macie jeszcze jeden dzien´ z˙eby kupic´ ode mnie bilet > y, gn > > oje > > > > > > > > > > > > > > > Gnoje , czy Goje? Znaczy sie szukasz kogos podobnego do sie > bie - > > gnoj > > > i > > > > > goj > > > > To spytaj Andrzeja,bo on spelnia Twoje kryteria,bo goj i gnoj w > jedny > > m.Sam > > > sie > > > > przyznal ze jest gnojem w watku zaprosilem Fredzia na wodke.! > > > > > > > Hihi czemu on chce sprzedac te bilety gojowskim gnojom? Jakies lewe s > a, cz > > y co? > > > > > > Jesli tak, to rzeczywiscie, porzadnym ludziom ich nie sprzedawaj! > > > > > > > > Kudzie toz to dla pedalow albo kobit.I na co tu dulary wydawac.Kilku peda > low > > iobojnakow .idz sam pedale lub wyslij swoja matke. > > Za widly chamie chwyc,bo ci batem po plecach garbatych przypierdole... ! Panocku w wy to pedal cy obojnak? Co was tak rusylo ? A i piszecie ,ze macie gnat,to tak marnie ,ze na mieso was nie stac w tych hamarykach.bo u mnie gnat to dla psa sie daje. Panocku batem to was ojciec bil jak zesta gnoj nie wywozili na pole- teroz to hamerykanin z was wielki! Oj buraku ,buraku glupista ty. Do piwnicy zasrancu bo jutro obsrane kible czas myc ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Sprzedam 2 bilety na Chippendales, friday, NY! IP: *.proxy.aol.com 09.05.02, 04:07 oborowy napisał(a): > Gość portalu: Magnat napisał(a): > > > oborowy napisał(a): > > > > > _helga napisał(a): > > > > > > > viri-palestyna napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: sharon napisał(a): > > > > > > > > > > > rumsfeld napisa?(a): > > > > > > > > > > > > > Macie jeszcze jeden dzien´ z˙eby kupic´ ode mnie > bilet > > y, gn > > > oje > > > > > > > > > > > > > > > > > > Gnoje , czy Goje? Znaczy sie szukasz kogos podobnego d > o sie > > bie - > > > gnoj > > > > i > > > > > > goj > > > > > To spytaj Andrzeja,bo on spelnia Twoje kryteria,bo goj i gn > oj w > > jedny > > > m.Sam > > > > sie > > > > > przyznal ze jest gnojem w watku zaprosilem Fredzia na wodke > .! > > > > > > > > > Hihi czemu on chce sprzedac te bilety gojowskim gnojom? Jakies l > ewe s > > a, cz > > > y co? > > > > > > > > Jesli tak, to rzeczywiscie, porzadnym ludziom ich nie sprzedawaj > ! > > > > > > > > > > > > Kudzie toz to dla pedalow albo kobit.I na co tu dulary wydawac.Kilku > peda > > low > > > iobojnakow .idz sam pedale lub wyslij swoja matke. > > > > Za widly chamie chwyc,bo ci batem po plecach garbatych przypierdole... ! > > > > Panocku w wy to pedal cy obojnak? Co was tak rusylo ? A i piszecie ,ze macie > gnat,to tak marnie ,ze na mieso was nie stac w tych hamarykach.bo u mnie gnat t > o > dla psa sie daje. Panocku batem to was ojciec bil jak zesta gnoj nie wywozili n > a > pole- teroz to hamerykanin z was wielki! Oj buraku ,buraku glupista ty. Do > piwnicy zasrancu bo jutro obsrane kible czas myc ! Kible obsrane,to Polacken zasrane myja ,w moim domu ! Za $6 na godzine,gnoju pierdolony z obory polskiej,gnojowka zalana ! Ty psie,czlowiekiem nigdy nie zostaniesz !Chyba,ze religie odpowiednia przyjmiesz,ale mimo tego,psem dla nas bedziesz! Odpowiedz Link Zgłoś
cornio Re: Sprzedam 2 bilety na Chippendales, friday, NY! 09.05.02, 05:44 nic nie rozumie-czy jojo to jojo czy tez jojo to magnat.albo jojo se trzasnal pol litra i nie umie czytac ,bo co chcial powiedziec oborowy to jasno wynika z tekstu. Odpowiedz Link Zgłoś