Dodaj do ulubionych

Sprzedam 2 bilety na Chippendales, friday, NY!!

05.05.02, 19:49
Miejsca przy samej scenie, wszystko widać. Niestety dalej mam no work, nie
bardzo opłaca mnie się lecieć z Czikago w tej sytuacji. 88 nie może wziąć bo
wyjeżdża. Żydom nie sprzedam! Tylko poważne oferty
Obserwuj wątek
    • Gość: jojo Re: Sprzedam 2 bilety na Chippendales, friday, NY!! IP: *.proxy.aol.com 05.05.02, 20:19
      rumsfeld napisał(a):

> Miejsca przy samej scenie, wszystko widać. Niestety dalej mam no work, nie
      > bardzo opłaca mnie się lecieć z Czikago w tej sytuacji. 88 nie może wziąć bo
      > wyjeżdża. Żydom nie sprzedam! Tylko poważne oferty

To wyslij tu swoja zone i corke! Ja sie nimi chetnie zaopiekuje ! Nie martw sie
      PULS,wlos im z glowy nawet nie spadnie ! A jak wroca do Czikago,to tyle ci
      naopowiadaja dobrego o mnie,ze z radosci,bedziesz je do mnie na kazdy weekend
      wysylal! OK ?
    • rumsfeld Urgent! 08.05.02, 13:31
      Prosiłem zdaje się o poważne oferty a nie o reklamy spłóczek i WC Pickerów!
      Zostało jeszce 2 (dwa) dni aby ktoś z was, na żywo, zobaczył unikalny show!
      • kmiotek2 Re: Urgent! 08.05.02, 14:11
        no my z soltysem to by kupili te bilety ino myslim czy na piatek to my
        kuniem dojedziem,
        jak juz bedziem wiedzieli czy my by dojechali to dam znac,
    • rumsfeld Re: Sprzedam 2 bilety na Chippendales, friday, NY!! 08.05.02, 23:09
      Macie jeszcze jeden dzień żeby kupić ode mnie bilety, gnoje
      • Gość: jojo Re: Sprzedam 2 bilety na Chippendales, friday, NY!! IP: *.proxy.aol.com 08.05.02, 23:17
        rumsfeld napisał(a):

> Macie jeszcze jeden dzień żeby kupić ode mnie bilety, gnoje

Kupie,ale na karte Visa .
        • rumsfeld Re: Sprzedam 2 bilety na Chippendales, friday, NY!! 08.05.02, 23:23
          Moje rumsfeldowskie tikety na jakąś kartę? Never!
      • Gość: sharon Re: Sprzedam 2 bilety na Chippendales, friday, NY! IP: *.wbrmfd01.mi.comcast.net 08.05.02, 23:23
        rumsfeld napisa?(a):

> Macie jeszcze jeden dzien´ z˙eby kupic´ ode mnie bilety, gnoje

Gnoje , czy Goje? Znaczy sie szukasz kogos podobnego do siebie - gnoj i
        goj !
        • viri-palestyna Re: Sprzedam 2 bilety na Chippendales, friday, NY! 09.05.02, 00:13
          Gość portalu: sharon napisał(a):

> rumsfeld napisa?(a):
          >
          > > Macie jeszcze jeden dzien´ z˙eby kupic´ ode mnie bilety, gnoje
          >
          >
          > Gnoje , czy Goje? Znaczy sie szukasz kogos podobnego do siebie - gnoj i
          > goj
          To spytaj Andrzeja,bo on spelnia Twoje kryteria,bo goj i gnoj w jednym.Sam sie
          przyznal ze jest gnojem w watku zaprosilem Fredzia na wodke.!

• _helga Re: Sprzedam 2 bilety na Chippendales, friday, NY! 09.05.02, 00:49
            viri-palestyna napisał(a):

> Gość portalu: sharon napisał(a):
            >
            > > rumsfeld napisa?(a):
            > >
            > > > Macie jeszcze jeden dzien´ z˙eby kupic´ ode mnie bilety, gnoje
            > >
            > >
            > > Gnoje , czy Goje? Znaczy sie szukasz kogos podobnego do siebie - gnoj i
            > > goj
            > To spytaj Andrzeja,bo on spelnia Twoje kryteria,bo goj i gnoj w jednym.Sam sie
            > przyznal ze jest gnojem w watku zaprosilem Fredzia na wodke.!
            >
            Hihi czemu on chce sprzedac te bilety gojowskim gnojom? Jakies lewe sa, czy co?
            Jesli tak, to rzeczywiscie, porzadnym ludziom ich nie sprzedawaj!
            • oborowy Re: Sprzedam 2 bilety na Chippendales, friday, NY! 09.05.02, 01:58
              _helga napisał(a):

> viri-palestyna napisał(a):
              >
              > > Gość portalu: sharon napisał(a):
              > >
              > > > rumsfeld napisa?(a):
              > > >
              > > > > Macie jeszcze jeden dzien´ z˙eby kupic´ ode mnie bilety, gnoje
              > > >
              > > >
              > > > Gnoje , czy Goje? Znaczy sie szukasz kogos podobnego do siebie - gnoj
              > i
              > > > goj
              > > To spytaj Andrzeja,bo on spelnia Twoje kryteria,bo goj i gnoj w jednym.Sam
              > sie
              > > przyznal ze jest gnojem w watku zaprosilem Fredzia na wodke.!
              > >
              > Hihi czemu on chce sprzedac te bilety gojowskim gnojom? Jakies lewe sa, czy co?
              >
              > Jesli tak, to rzeczywiscie, porzadnym ludziom ich nie sprzedawaj!

Kudzie toz to dla pedalow albo kobit.I na co tu dulary wydawac.Kilku pedalow
              iobojnakow .idz sam pedale lub wyslij swoja matke.
              • Gość: Magnat Re: Sprzedam 2 bilety na Chippendales, friday, NY! IP: *.proxy.aol.com 09.05.02, 03:11
                oborowy napisał(a):

> _helga napisał(a):
                >
                > > viri-palestyna napisał(a):
                > >
                > > > Gość portalu: sharon napisał(a):
                > > >
                > > > > rumsfeld napisa?(a):
                > > > >
                > > > > > Macie jeszcze jeden dzien´ z˙eby kupic´ ode mnie bilety, gn
                > oje
                > > > >
                > > > >
                > > > > Gnoje , czy Goje? Znaczy sie szukasz kogos podobnego do siebie -
                > gnoj
                > > i
                > > > > goj
                > > > To spytaj Andrzeja,bo on spelnia Twoje kryteria,bo goj i gnoj w jedny
                > m.Sam
                > > sie
                > > > przyznal ze jest gnojem w watku zaprosilem Fredzia na wodke.!
                > > >
                > > Hihi czemu on chce sprzedac te bilety gojowskim gnojom? Jakies lewe sa, cz
                > y co?
                > >
                > > Jesli tak, to rzeczywiscie, porzadnym ludziom ich nie sprzedawaj!
                >
                >
                >
                > Kudzie toz to dla pedalow albo kobit.I na co tu dulary wydawac.Kilku pedalow
                > iobojnakow .idz sam pedale lub wyslij swoja matke.

Za widly chamie chwyc,bo ci batem po plecach garbatych przypierdole... !
                • oborowy Re: Sprzedam 2 bilety na Chippendales, friday, NY! 09.05.02, 03:43
                  Gość portalu: Magnat napisał(a):

> oborowy napisał(a):
                  >
                  > > _helga napisał(a):
                  > >
                  > > > viri-palestyna napisał(a):
                  > > >
                  > > > > Gość portalu: sharon napisał(a):
                  > > > >
                  > > > > > rumsfeld napisa?(a):
                  > > > > >
                  > > > > > > Macie jeszcze jeden dzien´ z˙eby kupic´ ode mnie bilet
                  > y, gn
                  > > oje
                  > > > > >
                  > > > > >
                  > > > > > Gnoje , czy Goje? Znaczy sie szukasz kogos podobnego do sie
                  > bie -
                  > > gnoj
                  > > > i
                  > > > > > goj
                  > > > > To spytaj Andrzeja,bo on spelnia Twoje kryteria,bo goj i gnoj w
                  > jedny
                  > > m.Sam
                  > > > sie
                  > > > > przyznal ze jest gnojem w watku zaprosilem Fredzia na wodke.!
                  > > > >
                  > > > Hihi czemu on chce sprzedac te bilety gojowskim gnojom? Jakies lewe s
                  > a, cz
                  > > y co?
                  > > >
                  > > > Jesli tak, to rzeczywiscie, porzadnym ludziom ich nie sprzedawaj!
                  > >
                  > >
                  > >
                  > > Kudzie toz to dla pedalow albo kobit.I na co tu dulary wydawac.Kilku peda
                  > low
                  > > iobojnakow .idz sam pedale lub wyslij swoja matke.
                  >
                  > Za widly chamie chwyc,bo ci batem po plecach garbatych przypierdole... !

Panocku w wy to pedal cy obojnak? Co was tak rusylo ? A i piszecie ,ze macie
                  gnat,to tak marnie ,ze na mieso was nie stac w tych hamarykach.bo u mnie gnat to
                  dla psa sie daje. Panocku batem to was ojciec bil jak zesta gnoj nie wywozili na
                  pole- teroz to hamerykanin z was wielki! Oj buraku ,buraku glupista ty. Do
                  piwnicy zasrancu bo jutro obsrane kible czas myc !
                  • Gość: jojo Re: Sprzedam 2 bilety na Chippendales, friday, NY! IP: *.proxy.aol.com 09.05.02, 04:07
                    oborowy napisał(a):

> Gość portalu: Magnat napisał(a):
                    >
                    > > oborowy napisał(a):
                    > >
                    > > > _helga napisał(a):
                    > > >
                    > > > > viri-palestyna napisał(a):
                    > > > >
                    > > > > > Gość portalu: sharon napisał(a):
                    > > > > >
                    > > > > > > rumsfeld napisa?(a):
                    > > > > > >
                    > > > > > > > Macie jeszcze jeden dzien´ z˙eby kupic´ ode mnie
                    > bilet
                    > > y, gn
                    > > > oje
                    > > > > > >
                    > > > > > >
                    > > > > > > Gnoje , czy Goje? Znaczy sie szukasz kogos podobnego d
                    > o sie
                    > > bie -
                    > > > gnoj
                    > > > > i
                    > > > > > > goj
                    > > > > > To spytaj Andrzeja,bo on spelnia Twoje kryteria,bo goj i gn
                    > oj w
                    > > jedny
                    > > > m.Sam
                    > > > > sie
                    > > > > > przyznal ze jest gnojem w watku zaprosilem Fredzia na wodke
                    > .!
                    > > > > >
                    > > > > Hihi czemu on chce sprzedac te bilety gojowskim gnojom? Jakies l
                    > ewe s
                    > > a, cz
                    > > > y co?
                    > > > >
                    > > > > Jesli tak, to rzeczywiscie, porzadnym ludziom ich nie sprzedawaj
                    > !
                    > > >
                    > > >
                    > > >
                    > > > Kudzie toz to dla pedalow albo kobit.I na co tu dulary wydawac.Kilku
                    > peda
                    > > low
                    > > > iobojnakow .idz sam pedale lub wyslij swoja matke.
                    > >
                    > > Za widly chamie chwyc,bo ci batem po plecach garbatych przypierdole... !
                    >
                    >
                    >
                    > Panocku w wy to pedal cy obojnak? Co was tak rusylo ? A i piszecie ,ze macie
                    > gnat,to tak marnie ,ze na mieso was nie stac w tych hamarykach.bo u mnie gnat t
                    > o
                    > dla psa sie daje. Panocku batem to was ojciec bil jak zesta gnoj nie wywozili n
                    > a
                    > pole- teroz to hamerykanin z was wielki! Oj buraku ,buraku glupista ty. Do
                    > piwnicy zasrancu bo jutro obsrane kible czas myc !

Kible obsrane,to Polacken zasrane myja ,w moim domu ! Za $6 na godzine,gnoju
                    pierdolony z obory polskiej,gnojowka zalana ! Ty psie,czlowiekiem nigdy nie
                    zostaniesz !Chyba,ze religie odpowiednia przyjmiesz,ale mimo tego,psem dla nas
                    bedziesz!
                    • cornio Re: Sprzedam 2 bilety na Chippendales, friday, NY! 09.05.02, 05:44
                      nic nie rozumie-czy jojo to jojo czy tez jojo to magnat.albo jojo se trzasnal
                      pol litra i nie umie czytac ,bo co chcial powiedziec oborowy to jasno wynika z
                      tekstu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka