Dodaj do ulubionych

Obglodalem Polski Film "Lotka" bardzo mi spodobal

24.11.04, 17:59
Wajdy Filmy o polskiej kawalerijw II WS
zolnierzy nie maja descipline oficery caluja rece kobiet
a najladniej atakuja czalgi niemieckie szabala !
ha... ha...
Obserwuj wątek
    • krystian71 Re: Obglodalem Polski Film "Lotka" bardzo mi spod 24.11.04, 18:01
      A wszystkiemu winna Lotka
      to ta idiotka
      co ma klucze od wychodka
    • fredzio54 Re: Obglodalem Polski Film "Lotka" bardzo mi spod 24.11.04, 18:59
      ha ha polskie ulany szabla na czalgi

pij i zone bij
      na koniu czalgi niemieckie szturmowac ale bron boze dla polski charowac
      chlaj bo unia nasz raj
    • Gość: aki a ja chce oboglądnoć jakikolwiek izraelska film IP: 80.51.161.* 24.11.04, 19:12
      ale na nic nie moge trafic.
      • fredzio54 Re: a ja chce oboglądnoć jakikolwiek izraelska fi 24.11.04, 19:17
        Gość portalu: aki napisał(a):

> ale na nic nie moge trafic.
        niema po polsku
        ale szukja "Hasamba" moze sie nauczycie cos polacy
        ostatni film byl "snajper" ale to chlopcy pare z nich sa nawet z Rosij
        • Gość: aki znalazłem hasamba -hurra!!!! IP: 80.51.161.* 24.11.04, 19:28
          www.ykp.co.il/Hasamba.htm
          a innych nie macie ?????
      • krystian71 Re: a ja chce oboglądnoć jakikolwiek izraelska fi 24.11.04, 19:21
        ja jeden widzialem,wiezieni do obozu zydzi zbuntowali sie,porwali pociag i tym pociagiem dojechali do Tobruku a tam smialymi akcjami pokonali Rommla.
        Tak sie smialem,ze tytulu nie spamietalem :))
    • nierzyd a rzydy spier...laja z wojska i dezerteruja :) 24.11.04, 19:20
      bo gacie pelne maja
    • 0berst_von_0rtenberg [...] 24.11.04, 19:44
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: sceptyk Re: Obglodalem Polski Film "Lotka" bardzo mi spod IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.04, 20:48
      Co będziesz oglądał fredziu w weekend? Możemy potem podyskutować.
      Korespondencja z Tobą to prawdziwa uczta intelektualna.
    • Gość: klik zrób maturę fredziu54 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.04, 20:51
      fredzio54 napisał:

> Wajdy Filmy o polskiej kawalerijw II WS
      a najladniej atakuja czalgi niemieckie szabala !

Fredziu , najwyrazniej brakuje Ci wiedzy ogólnej , czyli tak zwanego popularnie
      wykształcenia. Z Twojej wypowiedzi wnioskuję , że nie wiesz co to takiego
      fikcja literacka , przenośnia , alegoria, symbolika? No cóz , to nie Twoja
      wina ,że jesteś niewykształconym prostaczkiem . Rety !! Ty przesłanie Wajdy
      zrozumiałeś dosłownie !! Czy Ty naprawdę myslisz , że polscy ułani atakowali
      szablami czołgi niemieckie ? Po co ? Przecież mieli na wyposazeniu działka
      przeciwpancerne i ręczną broń przeciwpancerną ,bardziej skuteczną w walce
      spieszonej kawalerii z czołgami niż szable. O tym wie kazdy , kto ma chociazby
      maturę. Ale nie popadaj w depresję z tego powodu ,że głupio sie wypowiadasz na
      tematy za trudne dla Twojego poziomu intelektualnego. Leczenie z depresji jest
      drogie. Lepiej zacznij sie po prostu uczyć , to nie będziesz popełniał takich
      gaf w przyszłości. A jeśli chcesz w przyszlości zrozumieć , co miał na myśli
      Wajda pokazując taką scenę w swoim filmie , to zacznij już dziś od analizy
      literackiej jakiegoś prostego wiersza , np " pan kotek był chory i leżał w
      łóżeczku". Za jakies 10 lat ciężkiej, intelektualnej pracy zrozumiesz i
      Wajdę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka