Gość: bombka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 19:15 Zdjęcia nie są zbyt wyrazne,ale z urodą Peruwianki chyba jest wporządku(w tv nie oglądałam sugeruję się tylko zdjęciami). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: serter Re: Miss Świata 2004 - zdjęcia IP: *.net.euron.pl 04.12.04, 19:51 To okropna miss ładniejsza jest od niej Dżownica !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
smooch Jednak najpiekniejsza jest Nowozelandka! 05.12.04, 03:56 Na stronie internetowej Miss World mozna zobaczyc wszystkie dziewczyny. Miss Peru, zwyciezczyni Miss World, jest bardzo ladna, jednak najladniejsza jest Amber (Bursztyn) z Nowej Zelandii Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Fakt - b.ladna: szelmowska buzka i dobra, kragla 05.12.04, 04:18 figurka; lepsze cialko niz podlotkowatej Polki. Odpowiedz Link Zgłoś
wicurpix Re: Miss Świata 2004 - zdjęcia 05.12.04, 09:50 naucz sie pisac zanim zabierasz publicznie glos petaku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stopa Re: Miss Świata 2004 - zdjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 23:45 To jest forum osób wyrażajacych oraz odważających się wyrazić swoje zdanie. Gramatyka, kropki i przecinki - mówisz pętaku, czy na prawdę tylko to cię kręci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sertar Re: Miss Świata 2004 - zdjęcia IP: *.net.euron.pl 04.12.04, 20:10 Mis peru jest obrzydliwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łk5 Re: Miss Świata 2004 - zdjęcia IP: *.net.euron.pl 04.12.04, 20:19 guygjnhujhfdyiyiheudjiggfgfjjjjjjjjjjjjjfhfuhdfjudthudghjdgkdkkdjjkdgbkjrf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: regu Re: Miss Świata 2004 - zdjęcia IP: *.net.euron.pl 04.12.04, 20:20 miss polski jest super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bombka Re: Miss Świata 2004 - zdjęcia IP: *.net.euron.pl 04.12.04, 20:24 mis peru ma trz żołądki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiak Re: Miss Świata 2004 - zdjęcia IP: *.net.euron.pl 04.12.04, 20:27 witamy w krainie gdzie miss peru ginie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yurek Re: Miss Świata 2004 - zdjęcia IP: *.net.euron.pl 04.12.04, 20:29 miss peru szmatą dziś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sarter Re: Miss Świata 2004 - zdjęcia IP: *.net.euron.pl 04.12.04, 20:35 polka naiładniejsza dziś prumiss najbrzytrza dziś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyber Re: Miss Świata 2004 - zdjęcia IP: *.net.euron.pl 04.12.04, 20:38 miss peru jest bubkiemmm111!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk A moze MALOLAT by sie w koncu zamknal? Tu 05.12.04, 04:21 MEZCZYZNI mowia o KOBIETACH, a ty jeszcze nie wiesz,synku, co to kobieta jest i do czego sluzy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pascal DLACZEGO NIE MA ZDJEC POLKI !!!! IP: 5.5.* / 80.58.20.* 04.12.04, 19:56 Nie widzialem wyborow mieszkam za granica; rodaczka w scislej czolowce a wsrod 7 zdjec nie ma polki. Wielkie niedopatrzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
smooch Tu masz zdjecia Kasi: 05.12.04, 04:34 Na stronie internetowej Miss World sa zdjecia wszystkich pan. Masz tu nasza Kasie: www.missworld.tv/bio/bio.sps?iBiographyID=11597 A tu do porownania, Amber z Nowej Zelandii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: knn0 Re: Tu masz zdjecia Kasi: IP: *.uz.zgora.pl / *.uz.zgora.pl 05.12.04, 10:07 Drogi Marku, jak widzę bardzo lubisz panienki z dziecięcą urodą. Zastanawiające, jednak dziecieca uroda nie oznacza piękności. Prawdziwie piękne kobiety są pokroju Peruwianki. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
smooch Peruwianka tez mi sie podoba :) 05.12.04, 12:10 Peruwianka tez mi sie podoba. Niezgadzam sie ze Amber i Kasia maja dziecieca urode. Zgodze sie ze obie maja raczej mlodociano-wygladajace fryzury. No coz... nie przepraszam za to ze mi sie Nowozelandka bardzo podoba. Amber ma bardzo szlachetna twarz i przepiekne ciemne oczy. Spodobala sie w koncu Nowozelandczykom! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serter Re: Miss Świata 2004 - zdjęcia IP: *.net.euron.pl 04.12.04, 20:03 Gratulacje miss polski -kasia może nie wygrałś ale jesteś najładniejszą europejką-brawo kasika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Varyafirie Re: Miss Świata 2004 - zdjęcia IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.12.04, 20:57 PERU WYMIAAAAAAATAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziommmm A ja bym jej z łóżka nie wyrzucił :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 21:47 A ja bym jej z łóżka nie wyrzucił :D(Tej miss Peru) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elv Re: Miss Świata 2004 - zdjęcia IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 05.12.04, 02:28 oglądałam w tv, miss Peru ma fatalne, krzywe nogi, czego nie widać na tych zdjęciach - nie rozumiem, czemu ją wybrali. Kasia była najładniejsza z pierwszej piątki - śliczna dziewczyna, wypadła dużo ładniej niż w poprzednich konkursach, wyglądała naprawdę świetnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RZeznik Sped krow i jalowek IP: *.telia.com 05.12.04, 02:39 Te wybory miss to sped krow i jalowek. Handelsvara. Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Kasia moze bedzie piekna kobieta, poki co ma cialo 05.12.04, 04:22 podlotka... Odpowiedz Link Zgłoś
smooch Moim zdaniem juz jest piekna kobieta! 05.12.04, 05:46 Kasia jest po prostu tkz. "petite" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Miss Świata 2004 - zdjęcia IP: *.smart.polish / *.polish-airports.com 05.12.04, 07:10 Jest super !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobo Re: Miss Świata 2004 - zdjęcia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.04, 11:52 Ni9ech pokaże cycki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ...:: :P ::... Re: Miss Świata 2004 - zdjęcia IP: 5.2.* / *.chello.pl 05.12.04, 13:37 eee tam najladniesza jest reprezentantka Anglii zobaczcie jej zdjecie w kostiumie kapielowym, powalące!!!! ;P Odpowiedz Link Zgłoś
smooch Angielka jest swietna. Egipcjanka jeszcze lepsza! 05.12.04, 14:01 Gość portalu: ...:: :P ::... napisał(a): > eee tam najladniesza jest reprezentantka Anglii zobaczcie jej zdjecie w > kostiumie kapielowym, powalące!!!! ;P Masz racje ze to zdjecie jest bardzo dobre. Sam kostium kapielowy jest bardzo udany: www.missworld.tv/bio/bio.sps?iBiographyID=11468 Jeszcze lepsza jest Egipcjanka: www.missworld.tv/bio/bio.sps?iBiographyID=11525 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KASIA DLACZEGO POLACY NIE GŁOSOWALI SMSAMI??? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.12.04, 15:33 JAK TO JEST, ŻE CAŁY ŚWIAT GŁOSOWAŁ NA NASZĄ KASIĘ, A MY NIE MIELIŚMY TAKIEJ MOŻLIWOŚCI? CZY TO TVN NIE ZADBAŁ O TO?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smooch skad wiesz ze nie glosowali? Mogli w sieci. IP: *.sa.enteract.com 05.12.04, 21:58 Mozna bylo glosowac w internecie na stronie Miss World. Gdyby Polacy nie glosowali to czy uwazasz ze Kasia dostalaby sie do pierwszej piatki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sista Re: Miss Świata 2004 - zdjęcia IP: *.chello.pl 05.12.04, 18:29 Dla mnie najładniejsza była Miss Belgii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olis Re: Miss Świata 2004 - zdjęcia IP: *.onecik.pl / 80.53.165.* 05.12.04, 22:51 jak dla mnie najładniejsza była miss dominikany, a nie peru z czerwonym dziwnym nosem. dla mnie jest brzydka i chyba by wygrac musiala dac dupe. nie rozumiem ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smooch Zauwazcie ile rodowitych Rosjanek tu jest: IP: *.sa.enteract.com 06.12.04, 03:11 Oprocz Miss Rosji, dziewczyny z Ukrainy, Bialorusi, Kazachstanu, i Izraela wygladaja na etniczne Rosjanki. Co za urodzaj! Choc Miss Bialorus byc moze jest Bialorusinka, jednak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dar Re: Miss Świata 2004 - zdjęcia IP: *.krak.tke.pl 06.12.04, 07:18 najladniejsza pani z meksyku :D Odpowiedz Link Zgłoś
smooch A ktora prezentuje sie najgorzej? Moim zdaniem... 06.12.04, 08:32 ...Juliet, Miss Kenya wypada najgorzej na zdjeciach: www.missworld.tv/bio/bio.sps?iBiographyID=11508 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablito Re: Oto moja super 5-ka.I straszny POTWÓR! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 11:02 1)EKWADOR-od momentu w którym ją ujrzałem stwierdziłem że ona jest moją faworytką i powinna wg mnie wygrać.Niestety tak sie nie stało.Bardzo pociągająca.Efemeryczna.Prawdziwe cudo! 2)ANGLIA-całkowite zaprzeczenie angielskiej stereotypowej jakby nie było urody. Bardzo apetyczna dziewczyna.Subtelna i zmysłowa.Ciasteczko do schrupania.Ach... 3)CYPR i GRECJA ex aequo.Nie mogłem się zdecydować więc umieścilem je na tej samej pozycji.Obie śliczne.Może Greczynka śliczniejsza za to Cypryjka 4)BELGIA-nieodwołalnie i niezaprzeczalnie za śliczna facjatę! 5)SZKOCJA-za ujmujące ciepło. *)w eliminacjach odpadły reprezentantki:WĘGIER,USA,ISLANDII,SZWECJI,PORTORYKO,BOŚNI I HERCEGOWINY,BUŁGARII,DANII,AUSTRALII,RFN-u,MALTY,ITALII,UKRAINY I RPA. #)O ostatnie miejsce w konkursie smiało mogły by ze sobą konkurować reprezentantki CHORWACJI i WALII.Sam nie wiem która brzydsza(czyt.najmniej urodziwa). P.S.Polka mnie nie zachwyciła.W kraju znalazłbym o wiele ładniejsze!!! WSZYSTKI OPINIE OPARŁEM O ZDJĘCIA DOSTEPNE W NECIE NA STRONIE:www.missworld.tv. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablito Re: Oto moja super 5-ka.I straszny POTWÓR! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 11:05 1)EKWADOR-od momentu w którym ją ujrzałem stwierdziłem że ona jest moją faworytką i powinna wg mnie wygrać.Niestety tak sie nie stało.Bardzo pociągająca.Efemeryczna.Prawdziwe cudo! 2)ANGLIA-całkowite zaprzeczenie angielskiej stereotypowej jakby nie było urody. Bardzo apetyczna dziewczyna.Subtelna i zmysłowa.Ciasteczko do schrupania.Ach... 3)CYPR i GRECJA ex aequo.Nie mogłem się zdecydować więc umieścilem je na tej samej pozycji.Obie śliczne.Może Greczynka śliczniejsza za to Cypryjka 4)BELGIA-nieodwołalnie i niezaprzeczalnie za śliczna facjatę! 5)SZKOCJA-za ujmujące ciepło. *)w preselekcji odpadły reprezentantki:WĘGIER,USA,ISLANDII,SZWECJI,PORTORYKO,BOŚNI I HERCEGOWINY,BUŁGARII,DANII,AUSTRALII,RFN-u,MALTY,ITALII,UKRAINY I RPA.Reszty nie brałem pod uwagę. #)O ostatnie miejsce w konkursie śmiało mogły by ze sobą konkurować reprezentantki CHORWACJI i WALII.Sam nie wiem która brzydsza(czyt.najmniej urodziwa). P.S.Polka mnie nie zachwyciła.W kraju znalazłbym o wiele ładniejsze!!! WSZYSTKI OPINIE OPARŁEM O ZDJĘCIA DOSTĘPNE W NECIE NA STRONIE:www.missworld.tv. KOKNURSU NIE OBEJRZAŁEM... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smooch Za wysoko cenisz Ekwador, i zapomniales o... IP: *.sa.enteract.com 06.12.04, 19:58 Bialorusince, Oldze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RaptoR Re: Miss Świata 2004 - zdjęcia IP: *.wat.edu.pl / *.wat.edu.pl 06.12.04, 14:53 Niom, sliczna jest, ale i tak najpiekniejszy jest moj aniolek ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suchy Re: Miss Świata 2004 - zdjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 14:58 W dzisiejszym świecie wybory Miss Świata to czysta komercja. Nie liczy się prawdziwe piękno tylko sytuacja polityczna na świecie i pieniądze. Przecież tym razem wybierali ludzie z całego świata, popierając oczywiście kandydatki ze swojego kraju. A co miała powiedzieć dziewczyna z małego Libanu, która była śliczna jak poranek a nawet nie weszła do 15 finalistek.To przykre, ale życie jest okrutne. Pozdrowienia :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matti Re: Miss Świata 2004 - zdjęcia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.04, 20:39 Zasady głosowania były takie same jak na Eurowizji. Polka automatycznie dostawała maxa punktów z Polski. Więc to nie tylko rodacy głosowali na Kasię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ładniutki Re: Miss Świata 2004 - zdjęcia IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 06.12.04, 21:25 ładniutka ale nasza piękniejsza Odpowiedz Link Zgłoś