Dodaj do ulubionych

Miss Świata 2004 - zdjęcia

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 19:15
Zdjęcia nie są zbyt wyrazne,ale z urodą Peruwianki chyba jest wporządku(w tv
nie oglądałam sugeruję się tylko zdjęciami).
Obserwuj wątek
    • Gość: serter Re: Miss Świata 2004 - zdjęcia IP: *.net.euron.pl 04.12.04, 19:51

To okropna miss ładniejsza jest od niej Dżownica !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: amrphs Zamknij sie gacku. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 00:16
        • smooch Jednak najpiekniejsza jest Nowozelandka! 05.12.04, 03:56
          Na stronie internetowej Miss World mozna
          zobaczyc wszystkie dziewczyny. Miss Peru,
          zwyciezczyni Miss World, jest bardzo ladna,
          jednak najladniejsza jest Amber (Bursztyn)
          z Nowej Zelandii
          • kropekuk Fakt - b.ladna: szelmowska buzka i dobra, kragla 05.12.04, 04:18
            figurka; lepsze cialko niz podlotkowatej Polki.
      • wicurpix Re: Miss Świata 2004 - zdjęcia 05.12.04, 09:50
        naucz sie pisac zanim zabierasz publicznie glos petaku...
        • Gość: stopa Re: Miss Świata 2004 - zdjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 23:45
          To jest forum osób wyrażajacych oraz odważających się wyrazić swoje zdanie.
          Gramatyka, kropki i przecinki - mówisz pętaku, czy na prawdę tylko to cię
          kręci?
    • Gość: lupin Re: Miss Świata 2004 - zdjęcia IP: *.net.euron.pl 04.12.04, 19:52
      • Gość: sertar Re: Miss Świata 2004 - zdjęcia IP: *.net.euron.pl 04.12.04, 20:10
        Mis peru jest obrzydliwa

• Gość: łk5 Re: Miss Świata 2004 - zdjęcia IP: *.net.euron.pl 04.12.04, 20:19
        guygjnhujhfdyiyiheudjiggfgfjjjjjjjjjjjjjfhfuhdfjudthudghjdgkdkkdjjkdgbkjrf
      • Gość: regu Re: Miss Świata 2004 - zdjęcia IP: *.net.euron.pl 04.12.04, 20:20
        miss polski jest super
      • Gość: bombka Re: Miss Świata 2004 - zdjęcia IP: *.net.euron.pl 04.12.04, 20:24
        mis peru ma trz żołądki
      • Gość: misiak Re: Miss Świata 2004 - zdjęcia IP: *.net.euron.pl 04.12.04, 20:27
        witamy w krainie gdzie miss peru ginie
      • Gość: yurek Re: Miss Świata 2004 - zdjęcia IP: *.net.euron.pl 04.12.04, 20:29
        miss peru szmatą dziś
      • Gość: sarter Re: Miss Świata 2004 - zdjęcia IP: *.net.euron.pl 04.12.04, 20:35
        polka naiładniejsza dziś prumiss najbrzytrza dziś
      • Gość: cyber Re: Miss Świata 2004 - zdjęcia IP: *.net.euron.pl 04.12.04, 20:38
        miss peru jest
        bubkiemmm111!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        !!!!!!!!!!1
        • kropekuk A moze MALOLAT by sie w koncu zamknal? Tu 05.12.04, 04:21
          MEZCZYZNI mowia o KOBIETACH, a ty jeszcze nie wiesz,synku, co to kobieta jest i
          do czego sluzy...
    • Gość: pascal DLACZEGO NIE MA ZDJEC POLKI !!!! IP: 5.5.* / 80.58.20.* 04.12.04, 19:56
      Nie widzialem wyborow mieszkam za granica; rodaczka w scislej czolowce a wsrod
      7 zdjec nie ma polki. Wielkie niedopatrzenie.
      • smooch Tu masz zdjecia Kasi: 05.12.04, 04:34
        Na stronie internetowej Miss World sa zdjecia wszystkich pan.
        Masz tu nasza Kasie:

www.missworld.tv/bio/bio.sps?iBiographyID=11597

A tu do porownania, Amber z Nowej Zelandii
        • Gość: knn0 Re: Tu masz zdjecia Kasi: IP: *.uz.zgora.pl / *.uz.zgora.pl 05.12.04, 10:07
          Drogi Marku, jak widzę bardzo lubisz panienki z dziecięcą urodą.
          Zastanawiające, jednak dziecieca uroda nie oznacza piękności. Prawdziwie piękne
          kobiety są pokroju Peruwianki. Pozdrawiam.
          • smooch Peruwianka tez mi sie podoba :) 05.12.04, 12:10
            Peruwianka tez mi sie podoba.

Niezgadzam sie ze Amber i Kasia maja dziecieca urode.
            Zgodze sie ze obie maja raczej mlodociano-wygladajace fryzury.

No coz... nie przepraszam za to ze mi sie Nowozelandka bardzo podoba.
            Amber ma bardzo szlachetna twarz i przepiekne ciemne oczy.
            Spodobala sie w koncu Nowozelandczykom! :)

• Gość: serter Re: Miss Świata 2004 - zdjęcia IP: *.net.euron.pl 04.12.04, 20:03
      Gratulacje miss polski -kasia może nie wygrałś ale jesteś najładniejszą
      europejką-brawo kasika.
    • Gość: Varyafirie Re: Miss Świata 2004 - zdjęcia IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.12.04, 20:57
      PERU
      WYMIAAAAAAATAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      !!
    • Gość: ziommmm A ja bym jej z łóżka nie wyrzucił :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 21:47
      A ja bym jej z łóżka nie wyrzucił :D(Tej miss Peru)
      • kropekuk Nie ty jeden... Ach, te Latynoski.... 05.12.04, 04:22

• Gość: elv Re: Miss Świata 2004 - zdjęcia IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 05.12.04, 02:28
      oglądałam w tv, miss Peru ma fatalne, krzywe nogi, czego nie widać na tych
      zdjęciach - nie rozumiem, czemu ją wybrali. Kasia była najładniejsza z
      pierwszej piątki - śliczna dziewczyna, wypadła dużo ładniej niż w poprzednich
      konkursach, wyglądała naprawdę świetnie.
      • Gość: RZeznik Sped krow i jalowek IP: *.telia.com 05.12.04, 02:39
        Te wybory miss to sped krow i jalowek.
        Handelsvara.
      • kropekuk Kasia moze bedzie piekna kobieta, poki co ma cialo 05.12.04, 04:22
        podlotka...
        • smooch Moim zdaniem juz jest piekna kobieta! 05.12.04, 05:46
          Kasia jest po prostu tkz. "petite"
    • Gość: Piotr Re: Miss Świata 2004 - zdjęcia IP: *.smart.polish / *.polish-airports.com 05.12.04, 07:10
      Jest super !!!
    • Gość: kobo Re: Miss Świata 2004 - zdjęcia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.04, 11:52
      Ni9ech pokaże cycki!!!
    • Gość: ...:: :P ::... Re: Miss Świata 2004 - zdjęcia IP: 5.2.* / *.chello.pl 05.12.04, 13:37
      eee tam najladniesza jest reprezentantka Anglii zobaczcie jej zdjecie w
      kostiumie kapielowym, powalące!!!! ;P
      • smooch Angielka jest swietna. Egipcjanka jeszcze lepsza! 05.12.04, 14:01
        Gość portalu: ...:: :P ::... napisał(a):

> eee tam najladniesza jest reprezentantka Anglii zobaczcie jej zdjecie w
        > kostiumie kapielowym, powalące!!!! ;P

Masz racje ze to zdjecie jest bardzo dobre. Sam kostium kapielowy jest bardzo
        udany:

www.missworld.tv/bio/bio.sps?iBiographyID=11468

Jeszcze lepsza jest Egipcjanka:

www.missworld.tv/bio/bio.sps?iBiographyID=11525

• Gość: KASIA DLACZEGO POLACY NIE GŁOSOWALI SMSAMI??? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.12.04, 15:33
      JAK TO JEST, ŻE CAŁY ŚWIAT GŁOSOWAŁ NA NASZĄ KASIĘ, A MY NIE MIELIŚMY TAKIEJ
      MOŻLIWOŚCI? CZY TO TVN NIE ZADBAŁ O TO??
      • Gość: smooch skad wiesz ze nie glosowali? Mogli w sieci. IP: *.sa.enteract.com 05.12.04, 21:58
        Mozna bylo glosowac w internecie na
        stronie Miss World. Gdyby Polacy nie glosowali
        to czy uwazasz ze Kasia dostalaby sie do pierwszej
        piatki?

• Gość: sista Re: Miss Świata 2004 - zdjęcia IP: *.chello.pl 05.12.04, 18:29
      Dla mnie najładniejsza była Miss Belgii
    • Gość: olis Re: Miss Świata 2004 - zdjęcia IP: *.onecik.pl / 80.53.165.* 05.12.04, 22:51
      jak dla mnie najładniejsza była miss dominikany, a nie peru z czerwonym dziwnym
      nosem. dla mnie jest brzydka i chyba by wygrac musiala dac dupe. nie rozumiem
      ludzi.
    • daimona Najładniejsza jest Etiopka :) 05.12.04, 23:19

• Gość: smooch Zauwazcie ile rodowitych Rosjanek tu jest: IP: *.sa.enteract.com 06.12.04, 03:11
      Oprocz Miss Rosji, dziewczyny z Ukrainy, Bialorusi, Kazachstanu,
      i Izraela wygladaja na etniczne Rosjanki. Co za urodzaj! Choc
      Miss Bialorus byc moze jest Bialorusinka, jednak
    • Gość: dar Re: Miss Świata 2004 - zdjęcia IP: *.krak.tke.pl 06.12.04, 07:18
      najladniejsza pani z meksyku :D
    • smooch A ktora prezentuje sie najgorzej? Moim zdaniem... 06.12.04, 08:32
      ...Juliet, Miss Kenya wypada najgorzej na zdjeciach:

www.missworld.tv/bio/bio.sps?iBiographyID=11508

• Gość: Pablito Re: Oto moja super 5-ka.I straszny POTWÓR! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 11:02
        1)EKWADOR-od momentu w którym ją ujrzałem stwierdziłem że ona jest moją
        faworytką i powinna wg mnie wygrać.Niestety tak sie nie stało.Bardzo
        pociągająca.Efemeryczna.Prawdziwe cudo!
        2)ANGLIA-całkowite zaprzeczenie angielskiej stereotypowej jakby nie było urody.
        Bardzo apetyczna dziewczyna.Subtelna i zmysłowa.Ciasteczko do schrupania.Ach...
        3)CYPR i GRECJA ex aequo.Nie mogłem się zdecydować więc umieścilem je na tej
        samej pozycji.Obie śliczne.Może Greczynka śliczniejsza za to Cypryjka
        4)BELGIA-nieodwołalnie i niezaprzeczalnie za śliczna facjatę!
        5)SZKOCJA-za ujmujące ciepło.
        *)w eliminacjach odpadły
        reprezentantki:WĘGIER,USA,ISLANDII,SZWECJI,PORTORYKO,BOŚNI I
        HERCEGOWINY,BUŁGARII,DANII,AUSTRALII,RFN-u,MALTY,ITALII,UKRAINY I RPA.

#)O ostatnie miejsce w konkursie smiało mogły by ze sobą konkurować
        reprezentantki CHORWACJI i WALII.Sam nie wiem która brzydsza(czyt.najmniej
        urodziwa).

P.S.Polka mnie nie zachwyciła.W kraju znalazłbym o wiele ładniejsze!!!

WSZYSTKI OPINIE OPARŁEM O ZDJĘCIA DOSTEPNE W NECIE NA STRONIE:www.missworld.tv.

• Gość: Pablito Re: Oto moja super 5-ka.I straszny POTWÓR! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 11:05
        1)EKWADOR-od momentu w którym ją ujrzałem stwierdziłem że ona jest moją
        faworytką i powinna wg mnie wygrać.Niestety tak sie nie stało.Bardzo
        pociągająca.Efemeryczna.Prawdziwe cudo!
        2)ANGLIA-całkowite zaprzeczenie angielskiej stereotypowej jakby nie było urody.
        Bardzo apetyczna dziewczyna.Subtelna i zmysłowa.Ciasteczko do schrupania.Ach...
        3)CYPR i GRECJA ex aequo.Nie mogłem się zdecydować więc umieścilem je na tej
        samej pozycji.Obie śliczne.Może Greczynka śliczniejsza za to Cypryjka
        4)BELGIA-nieodwołalnie i niezaprzeczalnie za śliczna facjatę!
        5)SZKOCJA-za ujmujące ciepło.
        *)w preselekcji odpadły
        reprezentantki:WĘGIER,USA,ISLANDII,SZWECJI,PORTORYKO,BOŚNI I
        HERCEGOWINY,BUŁGARII,DANII,AUSTRALII,RFN-u,MALTY,ITALII,UKRAINY I RPA.Reszty
        nie brałem pod uwagę.

#)O ostatnie miejsce w konkursie śmiało mogły by ze sobą konkurować
        reprezentantki CHORWACJI i WALII.Sam nie wiem która brzydsza(czyt.najmniej
        urodziwa).

P.S.Polka mnie nie zachwyciła.W kraju znalazłbym o wiele ładniejsze!!!

WSZYSTKI OPINIE OPARŁEM O ZDJĘCIA DOSTĘPNE W NECIE NA STRONIE:www.missworld.tv.
        KOKNURSU NIE OBEJRZAŁEM...

• Gość: smooch Za wysoko cenisz Ekwador, i zapomniales o... IP: *.sa.enteract.com 06.12.04, 19:58
          Bialorusince, Oldze
    • Gość: RaptoR Re: Miss Świata 2004 - zdjęcia IP: *.wat.edu.pl / *.wat.edu.pl 06.12.04, 14:53
      Niom, sliczna jest, ale i tak najpiekniejszy jest moj aniolek ^^
    • Gość: suchy Re: Miss Świata 2004 - zdjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 14:58
      W dzisiejszym świecie wybory Miss Świata to czysta komercja. Nie liczy się
      prawdziwe piękno tylko sytuacja polityczna na świecie i pieniądze. Przecież tym
      razem wybierali ludzie z całego świata, popierając oczywiście kandydatki ze
      swojego kraju. A co miała powiedzieć dziewczyna z małego Libanu, która była
      śliczna jak poranek a nawet nie weszła do 15 finalistek.To przykre, ale życie
      jest okrutne. Pozdrowienia :))
    • Gość: matti Re: Miss Świata 2004 - zdjęcia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.04, 20:39
      Zasady głosowania były takie same jak na Eurowizji. Polka automatycznie
      dostawała maxa punktów z Polski. Więc to nie tylko rodacy głosowali na Kasię.
    • Gość: ładniutki Re: Miss Świata 2004 - zdjęcia IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 06.12.04, 21:25
      ładniutka ale nasza piękniejsza
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka