IP: *.aster.pl 05.12.04, 19:11
Właśnie zostałem uznany za nazistę. Całkiem serio.

To ważny moment. Może od tej chwili powinnaś zaprzestać wymiany zdań ze mną. W końcu ktoś może uznać, że co za dużo to niezdrowo, i donieść do władz, że zadajesz się w godzinach pracy z nazistami. Niby gadki o tym czy owym, a w sumie nie wiadomo.

Ostrzegam Cię lojalnie. Mimo wszystkich naszych sprzeczek lubię Ciebie i nie chciałbym, żebyś miała przeze mnie przykrości. Jeśli wyłączysz mnie z grona swoich korespondentów, przyjmę to ze zrozumieniem.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=18277674&a=18309929

PS. Przyznaję się bez bicia, że lubię filmy z (jak się okazało nazistą) Melem Gibsonem (Pasji jeszcze nie widziałem), czytuję również a nawet oglądam w TV CNN lub EuroNews wywiady z (jak się okazało nazistką) Hannah Ashrawi.

PS2. I jeszcze jedno. Poszedłem wskazanym śladem i, otwarłszy sobie witrynę ADL, sprawdziłem, jakie to witryny internetowe kryją się pod hasłem <podobne strony>. Nie spadnij z krzesła, ale jest wśród nich American-Arab Anti-Discrimination Committee

www.adc.org/

Palestyńska ekspozytura. (Co Ci będę tłumaczył.) Czy to sąsiedztwo to przypadek? Zacytuję ze źródłowego tekstu: <Przypadek? Chcialbym w to uwierzyc. Bardzo jednak w to watpie.>

I tego.
Obserwuj wątek
    • Gość: Cep Ach --- byłbym zapomniał: IP: *.aster.pl 05.12.04, 19:40
      Jest jeszcze PS3. Otóż na tym naszym Forum funkcjonuje osoba, która ma związki z

www.stormfront.org

W ramach dokształcania białych stormtrooperów opublikowała (ta osoba!) artykuł o twórczości malarskiej Wyspiańskiego, z ładnymi fotografiami, za co otrzymała (ta osoba!) gratulacje od samego Charlesa W. Lindbergha. Syna tego Lindbergha co to przed wojną -
      • Gość: Cep Nie mogłem sie oprzeć. Atmosfera IP: *.aster.pl 05.12.04, 20:03
        gęstnieje, robi się coraz niebezpieczniej.

Właśnie z prostego nazisty awansowałem na kto wie, czy nie mózg faszystowskiej siatki w Polsce. Moje ostrzeżenie trzeba potraktować naprawdę poważnie.

Nie wierzysz? Św. Trójca w jednej osobie, czyli (J) + Zbireywo + klonica, właśnie doszła do tego wniosku: <Cep - kto wie, czy nie mozg calej organizacji w Polsce.>

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=18277674&a=18311900

Ale, choć naprawdę jestem głęboko wzruszony tym niespodziewanym awansem, jest coś, co mnie niepokoi. Otóż nie przypominam sobie, żebym choć raz wyraził myśl z:

www.nazi.org/party/flyers/flyer1.jpg

A to się nie zgadza z <powielaniem>. Czyżbym zakonspirował się jako przywódca siatki tak głęboko, że sam wydaję już sobie rozkazy niepamiętania o własnej działalności?

Więc jednak coś ze mnie wyrosło? A nauczyciele zawsze mi mówili: "Cepek, ty się nie gap w tablicę jak cielę w malowane wrota, ty lepiej się zastanów, czy nie lepiej ci będzie u szewca!".
        • Gość: Cep Re: Nie mogłem sie oprzeć. Atmosfera - up IP: *.aster.pl 05.12.04, 22:15
          • dana33 Re: Nie mogłem sie oprzeć. Atmosfera - up 05.12.04, 23:53
            oj cep, dopiero teraz zauwazylam ten watek, ale u nas juz pierwsza w nocy, wiec
            przeczytam i napisze jutro....
          • Gość: zbalansowany Cep - niebezpieczenstwo!!!!!! IP: *.mel.dialup.connect.net.au 06.12.04, 00:21

Cep - musisz sie natychmiast zwijac - zdekonspirowali cie. Juz wiedza ze to ty
            jestes Bin Laden w polskim wydaniu i ze to ty kierujesz polskimi neonazistami.
            Ja mam troche czasu bo wlasnie przetransportowali do Guantanamo jakiegos
            Koreywe biorac go za mnie, wiec jeszcze pare dni zostane gdzie jestem, a potem
            ewakuuje sie do ABE na N Zelandie (mam nadzieje ze jej nie zdekonspiruje
            szwedzki S Holmes, bo zostalby nam tylko Rattler w USA, a jak wiesz ja wole
            plaze a nie gory) i tam przeczekam najgorsze.
            Popelnilismy straszny blad Cepie uwazajac tego Jerzego, Zbireywo za typowego
            forumowego glupka, jego geniusz pozwolil mu przeniknac i totalnie rozpracowac
            nasz zwiazek, potrzeba bedzie lat aby go odbudowac.

Spiesz sie Cep poki nie bedzie za pozno.

Z nazistowsko - islamskim pozdrowieniem, do zobaczenia w lepszych czasach
            (Aj Waj! ten Jerzy)

zbalansowany
            • Gość: Cep Re: Cep - niebezpieczenstwo!!!!!! IP: *.aster.pl 06.12.04, 00:31
              Ja jestem MUZG siatki FASZYSTUW i nie mogę tak SZYPKO uciekać. Muszę najpierw zadbać o swoich AGĘTUW-REZYDĘTUW. U mnie SŁURZBA nie DRÓŻBA. Potem jeszcze musze ZWINONĆ siatke do specjalnej TOREPKI. Mam na nią dobry SHOWEK, tam RZADEN nawet nie zajrzy. No i dopiero potem wyjadę. CHIBA do Australii, bo tam są te psy DENGO i dziobaki, a ja lubię na nie PACZEĆ jak składają jaja.
              • Gość: ABE U mnie melina SPALONA IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 06.12.04, 00:46
                Sorry chlopaki, ja juz zostalam dawno zdekonspirowane przez Chale, ktora
                wyslala na mnie legion komandosow. Na ten rachunek juz ponioslam koszt zakupu i
                treningu rotwailera, jak wszystkim wiadomo to jest nazistowska psia rasa.
                Jestem zabarykadowana w domu. Prowizji zywieniowych tylko do Nowego Roku. U
                mnie sie nie da przeczekac burzy. Trzeba do sp;lita.
              • Gość: rachelka Re: Cep - niebezpieczenstwo!!!!!! IP: *.twcny.rr.com 06.12.04, 02:12
                Gość portalu: Cep napisał(a):

> Ja jestem MUZG siatki FASZYSTUW i nie mogę tak SZYPKO uciekać. Muszę najpierw z
                > adbać o swoich AGĘTUW-REZYDĘTUW. U mnie SŁURZBA nie DRÓŻBA. Potem jeszcze musze
                > ZWINONĆ siatke do specjalnej TOREPKI. Mam na nią dobry SHOWEK, tam RZADEN nawe
                > t nie zajrzy. No i dopiero potem wyjadę. CHIBA do Australii, bo tam są te psy D
                > ENGO i dziobaki, a ja lubię na nie PACZEĆ jak składają jaja.

juz myslalam cep,ze jako klonica MUZG ci sie zaczal lasowac w zla strone,ale
                widze postep wyrazny w percepcji swiata. Co mnie cieszy to fakt, ze zaliczasz
                sie do tej samej kategoriii ludzi co ja,czyli anty..... co to sa OPLOWANI rowno
                i co dzien. Radze Ci zaczac podroze w te sliczne strony swiata jak
                Australia,gdzie mozesz zobaczyc nie tylko emu,ale i najgrozniesze ptaszydlo
                podobne do strusia co to dziobie na smierc kazdego anty....,ktorego nazwe
                zapomnialam.
                Co do mnie jako anty... dalej nie mam CCIONKI i chyba nic na to nie wskazuje ,ze
                miec takowa bede.
    • apikojres ledwosapiens 06.12.04, 00:26
      ANTYSEMITA Z KRWI I KOSCI. Z DUCHA MALUCZKI I OBLY. BEZ CYWILNEJ ODWAGI.
      MORALNOSC JAK DYMEK NASTAPNIETEJ PURCHAWKI.
      HOMO PARALLELLUS, LUB JAK KTO WOLI: LEDWOSAPIENS.
      • Gość: Cep O --- odezwała się IP: *.aster.pl 06.12.04, 00:34
        stara znajoma z pozdrowieniami! Dziękuję, Szanowna Pani, dziękuję i całuję rączki.
      • seriokipa Jestem oburzony 06.12.04, 00:41
        Kogo to ja widzę w tym lusterku.

Ja tu jestem seriokipa a ta tutaj musi mnie pisać z prawej do lewej apikojres!

Pacyna jedna
        • bigobserver Re: Jestem oburzony 06.12.04, 01:00
          seriokipa napisał:

> Kogo to ja widzę w tym lusterku.
          >
          > Ja tu jestem seriokipa a ta tutaj musi mnie pisać z prawej do lewej apikojres!
          >
          > Pacyna jedna

www.polmic.pl/nzopis.php?id=592
      • Gość: Perry Re: ledwosapiens IP: *.dyn.optonline.net 06.12.04, 02:26
        zgadzam sie calkowicie.
        Ledwosapiens.
        Nie potrzebuje czyjejs opinii ze Cep ma tendencje faszystowskie (nie odrozniam
        komunistyczno-socjalistycznych od faszystowskich). Jasno z jego bredni na
        forum wynika ze ma.

Kach Kach Kach Kach Kach Kach Kach Kach Kach Kach Kach Kach Kach Kach Kach Kach
        • Gość: rachelka Re: ledwosapiens IP: *.twcny.rr.com 06.12.04, 02:37
          Gość portalu: Perry napisał(a):

> zgadzam sie calkowicie.
          > Ledwosapiens.
          > Nie potrzebuje czyjejs opinii ze Cep ma tendencje faszystowskie (nie odrozniam
          > komunistyczno-socjalistycznych od faszystowskich). Jasno z jego bredni na
          > forum wynika ze ma.
          >
          > Kach Kach
          no on chyba nie Kacha faszystowsko tak jak wasze Kachy. w koncu to wy uznaliscie
          Kachy za radykalne, nie cep. Najgorzej jak przyprawa do mies zaczyna brac sie za
          polityke, to cholerka bigos z tego wychodzi.
        • Gość: kobus otwarty dziób i kach! kach! kach! IP: *.globenet.org 06.12.04, 09:14
          Gość portalu: Perry napisał(a):

> nie odrozniam [tendencji]
          > komunistyczno-socjalistycznych od faszystowskich

Ciekawa perspektywa. Kach! Faszystowski epizod w biografii Piłsudskiego. Kach!
          Era władzy faszystów w Danii i Szwecji. Kach! Faszyści opuszczają Polskę. Kach

Daj znać, jak napiszesz nową historię Izraela.
    • Gość: zbalansowany Re: Do Cepa IP: *.mel.dialup.connect.net.au 06.12.04, 01:12

cepie nie zawracaj glowy Danie. Jej ministerstwo kolonizacji cos slabo przedzie
      (kolonizatorow coraz mniej), a jak Netaniahu zacznie ciecia, to moze i nasza
      Dane odetna od internetu - i z kim bedzies sie wtedy wadzil?

Immigration To Israel
      Lowest Since Late 1980s
      JPost.com Staff
      The Jerusalem Post
      12-4-4

Twice as many Jews and eligible relatives from the former Soviet Union are now
      choosing to immigrate to Germany rather than Israel, The Jerusalem Post has
      been told.

Overall immigration to Israel has fallen to its lowest levels since the late
      1980s, Jewish Agency officials have told the Post, and the growing "loss" to
      Germany of Jews from the FSU is at the heart of the decline.

Preliminary figures for 2004, the officials say, show aliya from around the
      world at 22,000, down from 25,000 in 2003. Aliya from the FSU is down to
      10,000, from 12,500 in 2003. By comparison, immigration to Germany of Jews and
      their eligible relatives from the former Soviet Union has risen to 20,000
      people. Germany offers absorption packages to eligible immigrants that are
      considerably more lucrative than those provided by Israel, and the German
      Jewish community is the fastest growing in the world, the officials say.

Agency officials draw some comfort from a 20 percent rise in immigration from
      the US - to 2,800 from 2,400 in 2003.

In a bid both to boost that trend further and to deepen the sense of Jewish
      identity among young American Jews, the Agency is introducing a program called
      Journey, designed for 18- to 25-year-olds primarily from North America, to come
      to Israel on yearlong programs. The government has allocated $10 million for
      the program in the 2005 budget. The Agency is matching that and the
      participants will add their own $10 million.

By 2008, officials hope that each of these parties will be putting in $50
      million, and that 20,000 youngsters will be coming on the program. At present
      about 4,000 young Jews come to Israel on yearlong programs.

Meanwhile, short programs like birthright israel and the Israel Experience will
      have brought a record 30,000 youngsters to Israel by the end of this year. The
      2005 target is 50,000.

www.jpost.com/servlet/Satellite?pagename=JPost/JPArticle/ShowFull&cid=1101960940636

• dana33 do zafajdanca australijskiego 06.12.04, 10:00
        nu, to ze u ciebie sklonnosci terrorystyczno-nazistowskie, to wiadomo juz dawno.
        zrodla, ktore najczesciej cytujesz to nazi strony internetowe albo al jazeera.
        cytuj sobie dalej, jak juc ci pisalam, zafajdaniec zostanie zafajdancem na
        zawsze. i jak tak koniecznie chcesz, to zamartwiaj sie dalej losem israela.
        nie zapomnij w przerwach miedzy zmartwieniem rozgladac sie dokladnie wokol
        wlasnej, zafajdanej osoby, w jakich ilosciach przyjezdzaja muzulmanie do
        australii.
        • dana33 do cepa 06.12.04, 10:09
          przeczytalam pare linkow, ale nie wszystkie, bo nie mam czasu.
          nie uwazam, ze jestes nazista, cepie. ale po co wogole otworzyles ten watek?
          zeby dac upust swojej zlosci? bo nie umiesz przejsc do porzadku dziennego nad
          tym, kto cos pisze o tobie? taki watek, to tez swojego rodzaju prowokacja.
          nie wiem, kto to ten zbirajew, rzucacie tu nikami na lewo i prawo i nie mam
          ochoty zastanawiac sie nad kazdym nikiem, czy to tez jerzy, rozlupaniec,
          wqrwielski, goldstein czy ja. rozluznij sie cepie, to nie jest na wage zlota,
          chyba masz jeszcze innych znajomych i przyjaciol oprocz forum, to co sie tak
          denerwujesz tutaj? i nie stawiaj mnie ciagle w sytuacji, w ktorej oczekujesz
          ode mnie wyrazenia potepienia dla jerzego, bo nie zrobie tego. lubie ciebie,
          chociaz absolutnie nie zgadzam sie z twoimi pogladami, ale lubie rowniez
          jerzego, i zgadzam sie z wiekszoscia jego pogladow. ani jerzy nie jest w stanie
          przekonac mnie, ze mam cie nie lubiec, ani ty nie jestes w stanie przekonac
          mnie ze mam nie lubiec jerzego. kloccie sie dalej miedzy soba. a ja jak zechce,
          to bede sie wtracac, a jak nie, to nie bede.
          • Gość: Cep Re: do cepa IP: *.aster.pl 06.12.04, 10:25
            No to OK.

Ale chciałem, żebyś wiedziała, że jest ktoś, kto poważnie uważa mnie za - kto wie? - mózg siatki faszystowskiej w Polsce.

Właściwie nic więcej.

To się we współczesnej polszczyźnie nazywa - uczciwszy uszy dam - że ktoś ma pie..a.

> ja jak zechce, to bede sie wtracac, a jak nie, to nie bede.

To zupełnie jak ja.
            • Gość: Cep Re: do cepa IP: *.aster.pl 06.12.04, 10:27
              Gość portalu: Cep napisał(a):

> To się we współczesnej polszczyźnie nazywa - uczciwszy uszy dam - że ktoś ma pie..a.

Napisałem: p.i.e.r.d.o.l.c.a
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka