Gość: Cep
IP: *.aster.pl
05.12.04, 19:11
Właśnie zostałem uznany za nazistę. Całkiem serio.
To ważny moment. Może od tej chwili powinnaś zaprzestać wymiany zdań ze mną. W końcu ktoś może uznać, że co za dużo to niezdrowo, i donieść do władz, że zadajesz się w godzinach pracy z nazistami. Niby gadki o tym czy owym, a w sumie nie wiadomo.
Ostrzegam Cię lojalnie. Mimo wszystkich naszych sprzeczek lubię Ciebie i nie chciałbym, żebyś miała przeze mnie przykrości. Jeśli wyłączysz mnie z grona swoich korespondentów, przyjmę to ze zrozumieniem.
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=18277674&a=18309929
PS. Przyznaję się bez bicia, że lubię filmy z (jak się okazało nazistą) Melem Gibsonem (Pasji jeszcze nie widziałem), czytuję również a nawet oglądam w TV CNN lub EuroNews wywiady z (jak się okazało nazistką) Hannah Ashrawi.
PS2. I jeszcze jedno. Poszedłem wskazanym śladem i, otwarłszy sobie witrynę ADL, sprawdziłem, jakie to witryny internetowe kryją się pod hasłem <podobne strony>. Nie spadnij z krzesła, ale jest wśród nich American-Arab Anti-Discrimination Committee
www.adc.org/
Palestyńska ekspozytura. (Co Ci będę tłumaczył.) Czy to sąsiedztwo to przypadek? Zacytuję ze źródłowego tekstu: <Przypadek? Chcialbym w to uwierzyc. Bardzo jednak w to watpie.>
I tego.