Dodaj do ulubionych

czy SLD to oszusci

IP: *.twcny.rr.com 08.12.04, 17:59
podczas mego pobytu w Polsce nic tylko nasluchalam sie w mediach o
wielomilionowych(dolarowych) naduzyciach poslow i poslanek SLD. Dzisiaj w
prasie mowa znowu o naduzyciach meza poslanki SLD pani Jakubowskiej. Czyzby
narod Polski budzil sie z uspienia i pokazywal tych zreformowanych komuchow
jako zlodziei? Pozostaje wierzyc,ze tym razem troche sie ich w Polsce
wymiecie,tylko dokad oni sobie pojda?
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,2435048.html
Obserwuj wątek
    • abstrakt2003 Re: czy SLD to oszusci 08.12.04, 18:11
      Tak! To złodzieje i oszuści!
    • superspec Superspeca nie udało im się oszukac 08.12.04, 18:12
      Nie głosował na nich.
      • Gość: rachelka Re: Superspeca nie udało im się oszukac IP: *.twcny.rr.com 08.12.04, 18:21
        superspec napisał:

> Nie głosował na nich.
        macie szczescie bo jako rachelka bym z wami nie dyskutowala. Ale ciezko mi
        zrozumiec dlaczego tyle ludzi na nich glosowalo? Moi znajomi zbywaja mnie zawsze
        odpowiedzia typy"tobie to latwo mowic bo ty daleko mieszkasz",ale pomimo
        odleglosci i tak ciezko mi zrozumiec "WHY"?
        • superspec Miller przed wyborami powiedział coś w tym stylu: 08.12.04, 18:40
          "Jak SLD obieca wam, że gruszki na wierzbie wyrosną. To one tam naprawde
          wyrosną". Uwierzyli w te gruszki na wierzbie. A jak nie wyrosły to biegną
          głosowac na innego "genetyka".
          • Gość: rachelka Re: Miller przed wyborami powiedział coś w tym st IP: *.twcny.rr.com 08.12.04, 18:46
            superspec napisał:

> "Jak SLD obieca wam, że gruszki na wierzbie wyrosną. To one tam naprawde
            > wyrosną". Uwierzyli w te gruszki na wierzbie. A jak nie wyrosły to biegną
            > głosowac na innego "genetyka".
            Miller jest produktem dawnej,dobrej szkoly partyjnej ,gdzie jak plony mialy byc
            w grudniu to byly. W koncu najlepsze zaopatrzenie w produkty rolne bylo kiedys w
            okolicach grudnia-czyli zniwobrania partyjnego. sama pamietam te cuda nad
            Wisla,nic nowego stare bajki.
            • superspec Socjotechnike to oni mają dobrze opanowaną 08.12.04, 18:51
              Gorzej z ekonomią.:)
              • Gość: rachelka Re: Socjotechnike to oni mają dobrze opanowaną IP: *.twcny.rr.com 08.12.04, 18:56
                superspec napisał:

> Gorzej z ekonomią.:)
                gdzie tam gorzej zaraz tomson z che ci powiedza jaka to wspaniala ekonomie ma
                komunizm,lepsza niz ten krwawy kapitalizm,bo z ludzka twarza. Gdzies ty sie
                uczyl?:)))
        • schlagbaum Re: Superspeca nie udało im się oszukac 09.12.04, 13:02
          Gość portalu: rachelka napisał(a):

> superspec napisał:
          >
          > > Nie głosował na nich.
          > macie szczescie bo jako rachelka bym z wami nie dyskutowala. Ale ciezko mi
          > zrozumiec dlaczego tyle ludzi na nich glosowalo? Moi znajomi zbywaja mnie
          zawsz
          > e
          > odpowiedzia typy"tobie to latwo mowic bo ty daleko mieszkasz",ale pomimo
          > odleglosci i tak ciezko mi zrozumiec "WHY"?

Jak popatrzysz na calosc tego cyrku to stwierdzisz, ze jak nie zlodziej to
          idiota a czesto jedno i drugie.
          Z czego chcesz wybierac ?
          Podaj mi ze dwa przyklady normalnych ludzi, na ktorych moznaby oddac swoj glos.
          • superspec Dwa punkty dla schlagbaum'a 09.12.04, 14:23
            1.Rachelka Ci poda nazwisko polityka. Ty zagłosujesz a potem na nią zwalisz jak
            się złodziejem okaże. Wyborów trzeba dokonywac samemu.:)
            2. Rada od Superspeca. Wybierz mniejsze zło(dziejstwo).:)
            • Gość: rachelka Re: Dwa punkty dla schlagbaum'a IP: *.twcny.rr.com 09.12.04, 15:34
              superspec napisał:

> 1.Rachelka Ci poda nazwisko polityka. Ty zagłosujesz a potem na nią zwalisz jak
              >
              > się złodziejem okaże. Wyborów trzeba dokonywac samemu.:)
              > 2. Rada od Superspeca. Wybierz mniejsze zło(dziejstwo).:)

a juz na pewno nie czerwone,starczy niech przynajmniej kradnie ktos o innym
              kolorze prosze.
          • Gość: rachelka Re: Superspeca nie udało im się oszukac IP: *.twcny.rr.com 09.12.04, 15:32
            schlagbaum napisał:

> Gość portalu: rachelka napisał(a):
            >
            > > superspec napisał:
            > >
            > > > Nie głosował na nich.
            > > macie szczescie bo jako rachelka bym z wami nie dyskutowala. Ale ciezko m
            > i
            > > zrozumiec dlaczego tyle ludzi na nich glosowalo? Moi znajomi zbywaja mnie
            >
            > zawsz
            > > e
            > > odpowiedzia typy"tobie to latwo mowic bo ty daleko mieszkasz",ale pomimo
            > > odleglosci i tak ciezko mi zrozumiec "WHY"?
            >
            > Jak popatrzysz na calosc tego cyrku to stwierdzisz, ze jak nie zlodziej to
            > idiota a czesto jedno i drugie.
            > Z czego chcesz wybierac ?
            > Podaj mi ze dwa przyklady normalnych ludzi, na ktorych moznaby oddac swoj glos.

schlagbaum,superspec,krystian i jeszcze paru innych. co do cholery robicie,ze
            nie startujecie w wyborach? nawet z daleka zaglosuje na was:)))
            • krystian71 Re: Superspeca nie udało im się oszukac 09.12.04, 16:41
              Hi,Rachelko,ale mi wesolo-dzisaj same dobre niusy.Staruszkowie w Niemczech napadaja na banki,egipscy studenci z wiatrowka na merkawy,a teraz jeszcze sobie liste wyborcza wyobrazilem.
              Juz widze oczami wyobrazni te wszystkie nicki.
              Goldbaum i szlagbaum musieli by je zmienic.
              No i wyobraz sobie,kto by zechcial na CEPA glosowac,albo za przeproszeniem wqrwionego:)))
              • Gość: rachelka Re: Superspeca nie udało im się oszukac IP: *.twcny.rr.com 09.12.04, 17:10
                krystian71 napisała:

> Hi,Rachelko,ale mi wesolo-dzisaj same dobre niusy.Staruszkowie w Niemczech napa
                > daja na banki,egipscy studenci z wiatrowka na merkawy,a teraz jeszcze sobie lis
                > te wyborcza wyobrazilem.
                > Juz widze oczami wyobrazni te wszystkie nicki.
                > Goldbaum i szlagbaum musieli by je zmienic.
                > No i wyobraz sobie,kto by zechcial na CEPA glosowac,albo za przeproszeniem wqrw
                > ionego:)))
                no newsy sa przednie,miedzy gotowaniem kartofli a skrobaniem ogorka przeczytalam
                o proponowanej w Kanadzie legalizacji zwiazku gayow, za wzorem postepowych
                cpunow z Niderladow i Belgii. Az sie chce zyc i skrobac te kartofle,genetycznie
                juz zmodyfikowane,dalej:))
                Co do kandydatow ja tam zawsze bym glos oddala na cepa,wq..,szlagbauma czy
                golbauma,I see no problem in it:)))
            • superspec Przyznam się szczerze 09.12.04, 21:24
              iż się opieprzam.:)) A to jest robota na całą dobę od poniedziałku do Środy
              przepraszam do niedzieli.:)
              • Gość: rachelka Re: Przyznam się szczerze IP: *.twcny.rr.com 09.12.04, 22:45
                superspec napisał:

> iż się opieprzam.:)) A to jest robota na całą dobę od poniedziałku do Środy
                > przepraszam do niedzieli.:)

to zlap fredka od soboty do poniedzialku i sluz od wotrku do piatku. fredek moze
                nawet wyprostuje reszte krzywych chodnikow,bo jak leci na kobitki to nie lubi
                sie potykac. w czym problem?
    • superspec Jeszcze jedno 08.12.04, 18:21
      Przypomniało mi się takie powodzenie, że demokracja to system w którym
      wybieramy sobie złodziei którzy nas bedą okradac. To tylko świadczy źle o
      wyborcach SLD, którzy chcieli byc okradani przez jakiegoś Millera absolwenta
      Wyższej Szkoły Nauk Społecznych przy KC PZPR.
      Superspec w wyborze złodzei nie schodzi poniżej stopnia doktora.:)Lubie jak
      mnie profesor okrada. Gdyż robi to w sposób kulturalny.
      ------------------------------------------------------------------------
      Buzek wróc.:)
      • Gość: rachelka Re: Jeszcze jedno IP: *.twcny.rr.com 08.12.04, 18:23
        superspec napisał:

> Przypomniało mi się takie powodzenie, że demokracja to system w którym
        > wybieramy sobie złodziei którzy nas bedą okradac. To tylko świadczy źle o
        > wyborcach SLD, którzy chcieli byc okradani przez jakiegoś Millera absolwenta
        > Wyższej Szkoły Nauk Społecznych przy KC PZPR.
        > Superspec w wyborze złodzei nie schodzi poniżej stopnia doktora.:)Lubie jak
        > mnie profesor okrada. Gdyż robi to w sposób kulturalny.
        > ------------------------------------------------------------------------
        > Buzek wróc.:)
        no kazda wladza to zlodzieje,zle zeby po tylu latach te mordy,ktore tak
        niszczyly Polske i Polakow ogladac i to z wyboru nie przymusu? mnie sie to nie
        miesci w glowie.
        • superspec Może to jest jakiś trop? 08.12.04, 18:47
          www.biblionetka.pl/art.asp?kom=tak&oid=0&aid=50
          • Gość: rachelka Re: Może to jest jakiś trop? IP: *.twcny.rr.com 08.12.04, 18:54
            Wiele slusznych uwag mozna podsumowac to w jednym zdaniu :jeden czlowiek jest w
            stanie zepsuc wiele,gdyz wiekszosc ludzi podaza jedynie za silnym liderem.Ja
            zaobserwowalam te mentalnosc stada w wielu miejscach na ziemi. wystarczy jeden
            krzykacz,czy zlotousty klamca, aby zamacil w glowach ludzi. Tych,ktorzy sie
            buntuja lub maja wlasne zdanie jest niewielu i sa oni zwykle bardzo opluwani i
            osmieszani. He,he cos mi to przypomina:)))
            • Gość: kuk Czy SLD to oszusci? IP: 207.7.197.* 10.12.04, 07:07
              rachelka. Tys mnie rozczarowala. Jesli sprawy sie potocza wlasciwym torem,
              szajka mgr stolca bedzie(cho w to nie wierze) siedziec.
              Czytaj SuoerExpress. Brukowiec coprawda ale fakty sa faktami. Przeciez nie
              dowiesz sie o ostatnich przebojach mafii z GW.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka