Dodaj do ulubionych

CHWAŁA NIEZWYCIĘŻONEJ ARMII IZRAELA!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 10:26
A co!? Może się coś komus nie podoba!?
Jeśli są tacy co bezkarnie plują na Izrael to ja będę głosił chwałę jego armmii!!!!
PS
Różnica pomiędzy moimi postami a ich jest taka że ja piszę prawdę (bo
Izrael wygrywa wszystkie wojny!) a oni najzwyczajniej w świecie kłamią!
Obserwuj wątek
    • goldbaum Logika zula 11.12.04, 10:30
      Podmiejski zul staruszki i zabierajacy im portmonetki tez zawsze "wygrywa".
      Tak jest prawda. Dlatego chwala zulowi!

• Gość: ten co się kulom.. Czy coś jeszcze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 10:37
        Bo mimo odwołanai do logiki nie przedstawiłeś żadnych logicznych argumentów!
        Jedynie emocje!
        PS
        IZRAEL TO POTĘGA! JEGO ARMIA DZIELNIE I Z POŚWIĘCENIEM BRONI PAŃSTWA, NARODU i HONORU!!!
        • goldbaum musialbys bycw stanie myslec 11.12.04, 10:40
          zeby zrozumiec to, co napisalem.

PODMIEJSKI ZUL TO POTEGA!!! DZIELNIE I Z POSWIECENIEM RABUJAC BABCIE DOWODZI
          JAKI JEST HONORNY!!

:-)
          • Gość: ten co się kulom.. Re: musialbys bycw stanie myslec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 10:43
            W dalszy ciągu odwołujesz sie do emocji
            PS
            Zapomniałem dodać że najważniejszą cechą NIEZWYCIĘŻONEJ ARMII IZRAELA jest skuteczność!
            • goldbaum Re: musialbys bycw stanie myslec 11.12.04, 10:57
              A jaka jest najwazniejsza cecha NIEZWYCIEZONEGO wiejskiego zula w starciach ze
              staruszkami?

:-)

No?

Pomoge ci: Sku... ecznosc! Dooobrze! :-)
              • abstrakt2003 Re: musialbys bycw stanie myslec 11.12.04, 11:05
                Jedem żul a przeciw niemu miliard staruszek :)))
                PS
                Czy ty czasem nie przesadzasz porównując twoich arabskich braci do staruszek?
                A prawda jedna staruska (straszna kleptomanka i morderczymi) niedawno wyzionęła ducha
                PSS
                Posłuchaj sobie dobrej muzyki
                www.israel-music.com/various/the_best_songs_of_israel's_army_entertainment_groups/
                • goldbaum Re: musialbys bycw stanie myslec 11.12.04, 11:14
                  Oooo :-) To zyd faktycznie golymi rekami pokonal juz gdzies miliard arabow? :-)
                  Gdzie?
                  I to ja niby mam przesadzac?
                • Gość: kuk Re: musialbys bycw stanie myslec IP: 207.7.198.* 11.12.04, 16:42
                  W muzyce Orientu, Bl. Wschodu jestem zakochany po uszy.Np arabskie "Moon over
                  Silk Road","Dunes in the moonlight"....rzydowskie - "Kartofel zup mit
                  shvomen"..(cholera, lubie kartofel zup, ale kto dolozyl ten shvomen i co to
                  je??? Sfinina?)
                  No i te piesni rzydoskiej armii. Mam tez uber alles i hajlii hajla...i nie widze
                  roznicy...

I natychmiast musze dopisac, z calym sacunkiem dla muzyki, nie moge jej sluchac,
                  bo mi zaczynaja latac przed oczyma obrazki z granicznych przejsc, ten mur, te
                  dzieciaki zastrzelone w domach....za wczesnie na muzyke stamtad...
    • Gość: aki UWAGA !!! uśmiech ; pstryk!!!gotowe-CHWAŁA IP: *.protonet.pl / 80.51.161.* 11.12.04, 11:18
      www.sweetsassyass.com/war/israelNaziPose.jpg
      • dana33 Re: UWAGA !!! uśmiech ; pstryk!!!gotowe-CHWAŁA 11.12.04, 11:22
        widac aki, ze juz znalazles swoje miejsce po wczesniejszym poszukiwaniu
        prawdy...
        • goldbaum Re: UWAGA !!! uśmiech ; pstryk!!!gotowe-CHWAŁA 11.12.04, 11:32
          No coz dana, taka jest kolej rzeczy, jesli chce sie szukac prawdy i trafi na
          takich ludzi jak ty.

Sorry ale ktos, kto nie znosi oszustow i degeneratow strojacych sie w piorka
          ofiar wczesniej czy pozniej poznaje cala prawde o was.
        • Gość: AKI jesli już to komentuj zdjęcie-nie ja je robiłem IP: *.protonet.pl / 80.51.161.* 11.12.04, 11:40
          byc może jest nieprawdziwe(nie wiem) i to tylko fotomontaż-jak uważasz?
          • goldbaum takie zdjecia to "manipulacje" i "nieprawda" 11.12.04, 11:48
            jak i inne fakty, ktore nie smakuja temu towarzystwu. Dana juz wielokrotnie
            nazwala mnie klamca i zarzucila szerzenie nieprawdy ale nigdy jeszcze nie dala
            konkretnej odpowiedzi na konkretne pytanie, co ta nieprawda jest.

Ludzie pokroju dany niczego tak sie nie boja jak prawdy.
          • dana33 Re: jesli już to komentuj zdjęcie-nie ja je robi 11.12.04, 15:29
            ale ty je zamiesciles. i nie tylko to. zamiesciles juz dosc duzo roznych innych
            linkow i zdjec. do tego przejrzalam sobie wczoraj troche postow na
            aktualnosciach. znalazlam tam ciebie tez. niezle aki, niezle. glupio tylko, ze
            udajesz takiego, co wlasnie niby stoi po srodku.... nu, zawsze wierze
            czlowiekowi "na wyrost". najwyzej potem zmienie zdanie.
            • Gość: aki no dana rozumiem IP: *.protonet.pl / 80.51.161.* 11.12.04, 15:59
              że ci takie zdjęcie nie bardzo pasuje ale to jest forum na którym scieraja sie rózne opinie- nie zawsze zgodne z tym co ci sie podoba.Ale przecież wystarczy że założysz forum prywatne na które dopuscisz jako moderator tylko i wyłacznie osoby których poglady całkowicie beda sie zgadzac z twoimi(fredzio, jarek o wielu nickach, wojo,lechu itp,itd) bedzie to co prawda bardzo nudne ale nikt przynajmniej nie będzie ci usiłował powiedziec,że czasem nie masz racji ;-) git ?
              • dana33 Re: no dana rozumiem 11.12.04, 16:09
                jak chcesz uzywac obcych slow aki, to naucz sie najpierw ich znaczenia. git na
                koncu twojego postu ma takie samo znaczenie, jakbys napisal kandelabr.
                • Gość: aki z pewnoscią tu masz rację-wierzę Ci IP: *.protonet.pl / 80.51.161.* 11.12.04, 16:22
                  ale to nie jest merytoryczna odpowiedż
                  • dana33 Re: z pewnoscią tu masz rację-wierzę Ci 11.12.04, 16:27
                    aha, innymi slowami wygodniej ci jest nie ustosunkowac sie do moich linkow.
                    wszystko jasne, aki.
                    • Gość: aki umiesz czytac dana ?????? IP: *.protonet.pl / 80.51.161.* 11.12.04, 16:43
                      to jeszcze raz co myślę nt twoich linków w ich kolejnosci
                      1 dwa pierwsze nie otwarły się (gov.il)
                      2 okrutne zdjęcia ale dotyczą wewnetrznych rozgrywek miedzy palestynczykami(swoją droga sadze ze wywiad izraelski ma wielu
                      informatorów wsród arabów)
                      3.ci zołnierze zostali BESTIALSKO rozerwani zywcem przez arabów(OKREŚLENIE BESTIALSKI NIE JEST CHYBA SŁOWEM APROBUJĄCYM-NIEPRAWDAŻ?)
                      --------------------------------------------------------------------
                      moja konkluzja jest taka że obie strony dopuszczaja sie okrucieństw i zbrodni
                      • dana33 Re: umiesz czytac dana ?????? 11.12.04, 17:08
                        sluchaj aki, naprawde dosyc tu przez prawie 3 lata staralam sie wyjasnic i
                        wiecej mi sie juz nie chce, bo to jak mowienie do sciany.
                        W KAZDEJ armii zdarzaja sie wypadki zezwierzecenia. u nas tez. w kazdym wypadku
                        jest ntychmiast sledztwo, sad i kara.
                        W KAZDEJ WOJNIE gina rowniez cywile. u nas tez.
                        roznica polega na tym, ze po drugiej stronie nie ma sledztw, nie ma sadow i nie
                        ma kar. zamiast kar sa slowa pochwaly i ogloszenie bohaterstwa.
                        i u nich celowo i zaplanowanie zamachy sa wymierzone w dziesiatki i setki
                        cywilow.
                        pisalam to juz nie raz na tym forum. ty tego nie widzisz. kazdy, nawet nie zyd,
                        ale kazdy, kto "smie" skrytykowac arabow i daje jakis link, ty stoisz na
                        miejscu gotowy z linkiem do pokazania tego samego ze strony israelskiej. nie
                        stoisz tylko nigdy z gotowym linkiem do pokazanie tego samego ze strony
                        arabskiej tam, gdzie atakuja zydow. nie bardzo stoisz tez tam, gdzie kawalek
                        sqrwiela ma hucpe porownac wojsko israelskie z wojskiem hitlera. tak wlasnie
                        wyglada twoja neutralnosc. no twoja konkluzja.... ciekawa jestem, co wy byscie
                        tutaj pisali, jakbysymy my tak wysadzili pare arabskich autobusow pelnych dzieci
                        i cywilow, spieszacych do pracy.... szkoda kazdego slowa, nie jestescie ani
                        objektywni, ani sprawiedliwi, wszyscy tutaj w mniejszy lub wiekszy sposob
                        manipulujecie. i co najbardziej godne pogardy, ze robicie to cala swiadomoscia.
                        spojrz sie wokol siebie, aki, zacznij sprzatac te twoje polskie smiecie, zanim
                        zabierasz sie do moich lub jakichkolwiek innych. bo zasmiecone u was niezle.
                        • Gość: . Re: umiesz czytac dana ?????? IP: *.dip.t-dialin.net 11.12.04, 17:29
                          > W KAZDEJ armii zdarzaja sie wypadki zezwierzecenia. u nas tez.

Ale u was zdarzaja sie nad wyraz czesto. Od 2000 roku zabiliscie setki ludzi, w
                          tym mnostwo bezbronnych kobiet i dzieci.

> w kazdym wypadku jest ntychmiast sledztwo, sad i kara.

Nie wiem ile dokladnie cywili zostalo zamordowanych od 2000 roku, jest ich
                          pewnie kilkaset jesli nie kilka tysiecy. Ilu zolnierzy izraelskich skazano za
                          te zbrodnie i na jakie kary? Nic mi o tym mianowicie nie wiadomo.

> W KAZDEJ WOJNIE gina rowniez cywile. u nas tez.

Uzbrojona po zeby soldateska szalejaca w pojazdach opancerzonych i przy
                          wsparciu lotnictwa w obozach uchodzcow to ZADNA WOJNA.

> roznica polega na tym, ze po drugiej stronie nie ma sledztw, nie ma sadow i
                          > nie ma kar.

Bo nie ma tez szkol, szpitali i nawet kanalizacji i trawnikow. Wszystko to
                          skrupulatnie od lat niszczy armia izraelska podczas kolejnych racji.

> i u nich celowo i zaplanowanie zamachy sa wymierzone w dziesiatki i setki
                          > cywilow.

U was oczywiscie nie. U was bezcelowo startuje helikopter i odpala rakiete w
                          ruchliwe skrzyzowanie, na ktorym akurat znajduje sie podejrzany o terror.

Zygac sie chce jak sie czyta ten wasz propagandystyczny belkot!
                          • dana33 Re: umiesz czytac dana ?????? 11.12.04, 17:35
                            nu, to porzygaj sobie. i rozejrzyj sie dokladnie, kolo ilu bylych ss-owcow
                            mieszkasz i komu podajesz reke na dziendobry, gnojku.
                            • Gość: . Re: umiesz czytac dana ?????? IP: *.dip.t-dialin.net 11.12.04, 17:47
                              a sciskam dlonie szmato, sciskam ale ci ludzie maja przynajmniej odwage i honor
                              przyznac, ze byli zaslepieni, ze to co robili bylo straszne i niesprawiedliwe.
                              Wy do czegos podobnego z natury nie bedziecie nigdy w stanie.
                              Bedziecie tylko gubic sie coraz bardziej w waszych klamstwach i kretactwach.
                              • dana33 Re: umiesz czytac dana ?????? 11.12.04, 19:32
                                ulzylo ci? git.
                        • Gość: aki naprawdę cię nie rozumiem danuto IP: *.protonet.pl / 80.51.161.* 11.12.04, 17:44
                          nie pojmujesz istoty forum???? to miejsce gdzie scierają się sprzeczne opinie-osób reprezentujących odmienne poglądy.Jedni pokazują takie linki, a inni inne.Ja nie obrażam sie i nie wpadam w histerię jesli masz odmienne od moich poglady nt spraw zydowsko-arabskich, idf do hitlerowców nie porównuję;zarzucasz mi że sie temu nie sprzeciwiam.Równie dobrze mógłbym cię oskarżać że ty nie protestujesz przeciw "ciekawym" i miłym dla Polaków tezom jakie często wypisuje np Fredzio54-a przecież tego nie robię....
                          Zdaję sobie sprawę że nie jestem zawsze obiektywny ale czy uważasz że ty taką jestes i tylko ty masz monopol na obiektywizm i cała prawdę? Acha- Troszkę poznałem świat mam więc porównanie ; mieszkam w Polsce tak więc zdaje sobie sprawe ile dziadostwa jest jeszcze w moim kraju-nie jest to "ziemia mlekiem i miodem płynaca" (być może gorsza od Izraela?)- nie musisz mi o tym mówić ale co ma piernik do wiatraka???? Po co takie uwagi robić?
                          • dana33 Re: naprawdę cię nie rozumiem danuto 11.12.04, 19:31
                            wszystko rozumiem aki. nie chodzi o rozne opinie. chodzi o manipulacje,
                            kretactwa i swiadome klamstwa.
        • Gość: aki Dana-jakie jest Twoje zdanie nt tego zdjęcia IP: *.protonet.pl / 80.51.161.* 11.12.04, 13:22
          w kontekście tytułu wątku ????????????
          • goldbaum Re: Dana-jakie jest Twoje zdanie nt tego zdjęcia 11.12.04, 14:28
            pewnie nie inne jak na temat tego zdjecia

www.islam-online.net/english/news/2003-01/01/images/pic05.jpg
          • dana33 Re: Dana-jakie jest Twoje zdanie nt tego zdjęcia 11.12.04, 15:42
            nu, aki, moga byc 2 wersje tego zdjecia
            1. fotomontaz, nie trzeba tutaj mojego zdania
            2. prawda. nu, takie zachowanie oczywiscie trzeba krytykowac i zrobic wszystko,
            zeby sie nie powtorzylo.
            a teraz mam do ciebie takie pytania:

a) ile takich zdjec znasz? 10? 15?
            b) jakie jest twoje zdanie na temat tych zdjec:
            www.mfa.gov.il/MFA/MFAArchive/2000_2009/2001/2/Palestinian+Terrorism+Febr
            uary-April+2001-+Photos.htm#4

www.mfa.gov.il/MFA/MFAArchive/2000_2009/2002/6/Palestinian+Terrorism-
            +Photos+-+A+Month+of+Terror-.htm

www.glennbeck.com/news/04252002.shtml

www.masada2000.org/ramallah.html
            • Gość: aki linki trochę nie na temat ponieważ watek dotyczy IP: *.protonet.pl / 80.51.161.* 11.12.04, 16:11
              1 dwa pierwsze nie otwarły się (gov.il)
              2 okrutne zdjęcia ale dotyczą wewnetrznych rozgrywek miedzy palestynczykami(swoją droga sadze ze wywiad izraelski ma wielu informatorów wsród arabów)
              3.ci zołnierze zostali bestialsko rozerwani zywcem przez arabów
              --------------------------------------------------------------------
              moja konkluzja jest taka że obie strony dopuszczaja sie okrucieństw i zbrodni
              • dana33 Re: linki trochę nie na temat ponieważ watek dot 11.12.04, 16:14
                linki sa dlugie i nie mieszcza sie. zadaj sobie troche trudu i dopisz to co nie
                wyszlo czerwonym, do zrobienia bez potrzeby wyzszego wyksztalcenia.
                • Gość: aki hm IP: *.protonet.pl / 80.51.161.* 11.12.04, 16:28
                  <do zrobienia bez potrzeby wyzszego wyksztalcenia.>
                  tego typu docinki nie zastąpią merytorycznej odpowiedzi-moja konkluzje ci powiedziałem
            • Gość: kuk Re: Dana-jakie jest Twoje zdanie nt tego zdjęcia IP: 207.7.198.* 11.12.04, 16:53
              A moze te p[alestyny, ktore to zrobily napily sie coctailu idf- wiecie, siki ,
              butelka sikow idf'a na punkcie kontrolnym...Ten trunek moze oglupic na cale zycie...
      • goldbaum to dobre aki 11.12.04, 11:30
        Nasuwa sie pytanie, co jest trudniejsze i bardziej "skuteczne"?

Pobicie babci i wyrwanie jej torebki czy zabicie (nacisnieciem guziczka) araba
        uzbrojonego w "kalacha" z helikoptera, ktoreg arab nawet nie widzi.

Nu, po tak bohaterskim zwyciestwie trzeba sobie zrobic zdjecie na pamiatke :-)
        • dana33 Re: to dobre aki 11.12.04, 11:37
          nu, aki, zostales uroczyscie przyjety do klubu "znajacych prawde". gratuluje.
      • abstrakt2003 Re: UWAGA !!! uśmiech ; pstryk!!!gotowe-CHWAŁA 11.12.04, 14:54
        Jakie czaey takie zwyczaje.
        PS
        Przynajmniej nie tańczą z kawałkami jego zwłok jak twoi wspóplemieńcy.
        • Gość: aki ok zgadzam się tylko... IP: *.protonet.pl / 80.51.161.* 11.12.04, 15:20
          po co mówić chwała i chwalić się kodeksem etycznym idf skoro co chwila wypływa nowa afera.....
          p.s. tego typu zdjęcia to mają tradycję dłuższą niż historia współczesnego izraela
          • abstrakt2003 Re: ok zgadzam się tylko... 11.12.04, 15:26
            Armia Izraela zasługuje na poxhwałę dlatego że dzieki niej państwo to przetrwało! Dlatego że broni swych obywateli!
            Dlatego że przyjęła wyzwanie całego świata arabskiego i do tej pory z konfrontacji tej wychodzi zwycięsko!
            PS
            A Arabom chańba bo leją ich nawet Żydowskie baby! Co za obciach!
            • Gość: aki ja ci tylko pokazałem drugą IP: *.protonet.pl / 80.51.161.* 11.12.04, 15:47
              stronę medalu widoczną na tym zdjęciu-a takich przykładów jest wiele.Ale być może wg ciebie i to jest powodem do chwały.Przy okazji:Pamietsz może protest izraelskich wojskowych (lotników) co do metod stosowanych w walce z palestyńczykami ?a im chyba trudno odmówić znajomości sprawy....
              p.s. Hańba pisze się przez "h"
              • abstrakt2003 Re: ja ci tylko pokazałem drugą 11.12.04, 15:49
                Drugą stronę medalu to ty możesz sobie zobaczyć w którymś z linków które tu wkleiłem
              • abstrakt2003 Re: ja ci tylko pokazałem drugą 11.12.04, 15:53
                Jeszcze jedno
                Badzo dziękuje za uwagę na temat pisowni wyrazu hańba. Tak się jakoś dziwnie składa że na forum popełniam zadziwiające błędy (np dzis parę ładnych "kwiatków" już posadziłem (lepszych od "hańby") ale jakoś nikt nie zwrócił uwagi.
          • abstrakt2003 Lubisz fotki.... 11.12.04, 15:46
            To ci się spodoba
            www.masada2000.org/ramallah.html
            • Gość: aki dostałem już ten link od dany IP: *.protonet.pl / 80.51.161.* 11.12.04, 16:34
              wraz z innymi i jej odpowiedziałem
              • abstrakt2003 Re: dostałem już ten link od dany 11.12.04, 16:36
                Tak?
                No popatrz jaki ten internet mały.
            • Gość: kuk Re: Lubisz fotki.... IP: 207.7.198.* 11.12.04, 17:00
              "hiros" masady i ci tu, dzisiejsi - nie widze roznicy...zuliki...
    • Gość: masa CHWAŁA im sie nalezy--miliony arabow uciekaly jak IP: 5.5R* / *.inter.net.il 11.12.04, 11:34
      zajace przed malym dzielnym narodem
      www.jewishvirtuallibrary.org/jsource/History/pail.html
      • dana33 Re: CHWAŁA im sie nalezy--miliony arabow uciekaly 11.12.04, 11:39
        pamietasz jeszcze ta "droge" na synaju zlozona z butowo uciekajacych zolnierzy
        egipskich???? to bylo zdjecie!!!!! dzisiaj tez zwiewaja, wprawdzie w butach,
        ale zwiewaja... :)
        • wojo1111 Re: CHWAŁA im sie nalezy--miliony arabow uciekaly 11.12.04, 11:44
          dana33 napisała:

> pamietasz jeszcze ta "droge" na synaju zlozona z butowo uciekajacych
          zolnierzy
          > egipskich???? to bylo zdjecie!!!!! dzisiaj tez zwiewaja, wprawdzie w butach,
          > ale zwiewaja... :)

Buty , kapcie , bron , czolgi , samochody , rakiety pogubily te
          arabskie zajace tak zmykaly przed Armia Obronna Izraela.
        • goldbaum a ja dana tez gdzies ogladalem buty 11.12.04, 11:45
          cale haldy butow. Zgadnij gdzie?

Tylko mi w przeciwienstwie do ciebie nie jest w takich sytuacjach do smiechu
          niezaleznie od pochodzenia butow bo wiem, ze za tymi butami kryja sie ludzkie
          tragedie.
          • dana33 Re: a ja dana tez gdzies ogladalem buty 11.12.04, 15:48
            nu drzewiecki, u ciebie jak zawsze porownania sa godne twojego poziomu.
            tu armia uzbrojona idaca do walki z okrzykiem na ustach "zepchniemy zydow do
            morza" i jak sie im nie udalo, to zwiewaja zostawiajac buty za soba, a tu buty
            ludzi zaszczutych, ktorych cala "wina" polegala na tym, ze byli zydami i
            ktorych absolutnie bezbronnych zagazowano w niemieckich fabrykach smierci.
            drzewiecki, twoje manipulanctwo, kretactwo, klamstwo i zgnojony charakter nie
            maja granic. jestes zwykly sqrwiel, niewarty nawet spluniecia. smiec na
            smietnisku najbardziej smierdzacym. hanba dla ludzi z ktorymi przebywasz.
            zycze ci wszystkiego najgorszego, bo to jest dokladnie to, co ci sie nalezy.
      • Gość: kuk Re: CHWAŁA im sie nalezy--miliony arabow uciekaly IP: 207.7.198.* 11.12.04, 17:06
        powiedz mi ciemna maso, jaka bedziesz mial szanse z proca przeciw czolgom?
        Odetnij na jakis czas mliko od krowy wujka sama i sami zobaczycie jakie wy som
        herosy...
        To nie "tchorzliwosc" palestynow, ani wasz "heroizm".
    • Gość: masa Flota Izraela druzgocze syryjska-radziecka flote IP: 5.5R* / *.inter.net.il 11.12.04, 11:39
      www.jewishvirtuallibrary.org/jsource/History/latakia.html
    • wojo1111 W czasie gdy arabowie kolaborowali z nazistami.... 11.12.04, 11:43
      Zydzi i Palestynczycy(Zydzi z Palestyny) walczyli z faszystami i ich
      arabskimi pacholkami
      www.alliedspecialforces.org/specialidentificationgrouplionsofjudahhistory.htm
      • goldbaum jak to dobrze, ze macie tych "nazistow" 11.12.04, 11:52
        zawsze mozna wskazac na kogos, kto jest jednoznacznie "zly" robiac niemal
        dokladnie te same rzeczy.

Krytycznie jest tylko wtedy, gdy ozyja wspomnienia.... Cieszycie sie robicie
        cyniczne zarty z mordowanych arabow, nawet dzieci i nagle robi sie wam nie
        swojo, gdy ci wasi.... "zolnierze" z nadmiaru eforii zmusza chlopaka
        palestynskiego do grania na instrumencie.

Aj waj... bolesne wspomnienia sie budza i to nie jest ladnie.

Istna gangrena.
        • dana33 Re: jak to dobrze, ze macie tych "nazistow" 11.12.04, 15:49
          dokladnie, gnojku, jestes gangrena. z przyjemnoscia wyrznelabym ci w morde.
      • wojo1111 Video swietnego czolgu Mekawa i m.in rakiety ktora 11.12.04, 11:58
        bedzie produkowana przez Polske wspolnie z Izraelem -Popeye
        ( ostatnio zakupiona przez Polske wyprobowana w walce z islamskim
        barbarzynca bron )

www.israeli-weapons.com/index.html
        • Gość: el matador Re: Video swietnego czolgu Mekawa i m.in rakiety IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.12.04, 13:05
          oby Żydzi krótko trzymali na smyczy swojej potęgi wojskowej nieobliczalnych
          fundamentalistów arabskich i muzułmańskich i innych mahometańskich
          oszołomów,ktorym mało brakuje do wysadzenia walizkową bombą termojądrową "made
          in Tobolsk" całego naszego bożego świata.
        • Gość: kuk Re: Video swietnego czolgu Mekawa i m.in rakiety IP: 207.7.198.* 11.12.04, 17:11
          wasz strzelajacy biznes z polska skonczy sie z aresztowaniem waszego zulika mgr
          stolca i jego zlodziejskiej szajki ubowcow.
      • cebulowy poznaj, niekompletny wojo, jak OFIARNIE syjonisci 11.12.04, 13:35
        ze slawetnej agencji zydowskiej, ojcowie panstwa izrael, walczyli z faszystami.

www.jewsagainstzionism.com/holocaust/holocaustpics.htm
        www.jewsagainstzionism.com/holocaust/gedalyaLiebermann.htm
        "President Roosevelt convened the Evian conference July 6-15 1938, to deal with
        the Jewish refugee problem. The Jewish Agency delegation headed by Golda Meir
        (Meirson) ignored a German offer to allow Jews to emigrate to other countries
        for $250 a head, and the Zionists made no effort to influence the United States
        and the 32 other countries attending the conference to allow immigration of
        German and Austrian Jews. [Source]

On Feb 1, 1940 Henry Montor executive vice-President of the United Jewish
        Appeal refused to intervene for a shipload of Jewish refugees stranded on the
        Danube river, stating that "Palestine cannot be flooded with... old people or
        with undesirables." [Source]

It is an historical fact that in 1941 and again in 1942, the German Gestapo
        offered all European Jews transit to Spain, if they would relinquish all their
        property in Germany and Occupied France; on condition that: a) none of the
        deportees travel from Spain to Palestine; and b) all the deportees be
        transported from Spain to the USA or British colonies, and there to remain;
        with entry visas to be arranged by the Jews living there; and c) $1000.00
        ransom for each family to be furnished by the Agency, payable upon the arrival
        of the family at the Spanish border at the rate of 1000 families daily.

The Zionist leaders in Switzerland and Turkey received this offer with the
        clear understanding that the exclusion of Palestine as a destination for the
        deportees was based on an agreement between the Gestapo and the Mufti.

The answer of the Zionist leaders was negative, with the following comments: a)
        ONLY Palestine would be considered as a destination for the deportees. b) The
        European Jews must accede to suffering and death greater in measure than the
        other nations, in order that the victorious allies agree to a "Jewish State" at
        the end of the war. c) No ransom will be paid This response to the Gestapo's
        offer was made with the full knowledge that the alternative to this offer was
        the gas chamber.

These treacherous Zionist leaders betrayed their own flesh and blood. Zionism
        was never an option for Jewish salvation. Quite the opposite, it was a formula
        for human beings to be used as pawns for the power trip of several desperadoes.
        A perfidy! A betrayal beyond description!

In 1944, at the time of the Hungarian deportations, a similar offer was made,
        whereby all Hungarian Jewry could be saved. The same Zionist hierarchy again
        refused this offer (after the gas chambers had already taken a toll of
        millions).

The British government granted visas to 300 rabbis and their families to the
        Colony of Mauritius, with passage for the evacuees through Turkey. The "Jewish
        Agency" leaders sabotaged this plan with the observation that the plan was
        disloyal to Palestine, and the 300 rabbis and their families should be gassed.

On December 17, 1942 both houses of the British Parliament declared its
        readiness to find temporary refuge for endangered persons. The British
        Parliament proposed to evacuate 500,000 Jews from Europe, and resettle them in
        British colonies, as a part of diplomatic negotiations with Germany. This
        motion received within two weeks a total of 277 Parliamentary signatures. On
        Jan. 27, when the next steps were being pursued by over 100 M.P.'s and Lords, a
        spokesman for the Zionists announced that the Jews would oppose the motion
        because Palestine was omitted. [Source]

On Feb. 16, 1943 Roumania offered 70,000 Jewish refugees of the Trans-Dniestria
        to leave at the cost of $50 each. This was publicized in the New York papers.
        Yitzhak Greenbaum, Chairman of the Rescue Committee of the Jewish Agency,
        addressing the Zionist Executive Council in Tel Aviv Feb. 18 1943 said, "when
        they asked me, "couldn't you give money out of the United Jewish Appeal funds
        for the rescue of Jews in Europe, I said NO! and I say again, NO!...one should
        resist this wave which pushes the Zionist activities to secondary importance."
        On Feb. 24, 1943 Stephen Wise, President of the American Jewish Congress and
        leader of the American Zionists issued a public refusal to this offer and
        declared no collection of funds would seem justified. In 1944, the Emergency
        Committee to Save the Jewish People called upon the American government to
        establish a War Refugee Board. Stephen Wise testifying before a special
        committee of Congress objected to this proposal. [Source]

During the course of the negotiations mentioned above, Chaim Weizman, the
        first "Jewish statesman" stated: "The most valuable part of the Jewish nation
        is already in Palestine, and those Jews living outside Palestine are not too
        important". Weizman's cohort, Greenbaum, amplified this statement with the
        observation "One cow in Palestine is worth more than all the Jews in Europe"."
    • bigobserver Re: CHWAŁA NIEZWYCIĘŻONEJ ARMII IZRAELA!!!!!!!!!! 11.12.04, 13:09

images.google.at/images?
      q=tbn:QUkXnFZbS34J:www.pawbe.psilon.pl/s/obrazki/jokes/998Syzyf.jpg
    • abstrakt2003 Re: CHWAŁA NIEZWYCIĘŻONEJ ARMII IZRAELA!!!!!!!!!! 11.12.04, 15:02
      www.israelnewsagency.com/israelpalestineterrorism127691.html
      • abstrakt2003 Re: CHWAŁA NIEZWYCIĘŻONEJ ARMII IZRAELA!!!!!!!!!! 11.12.04, 15:03
        www.israelnewsagency.com/roshshanaterrorism.html
    • marcus_crassus potega sily 11.12.04, 15:53
      jesli Zydzi zamiast ufac sile piesci i sile uzi zaufaliby lajnu spod znaku bezstronnych rachelek,splitow i innych goldbaumow juz dawno nie byloby ich panstwa...

nie mam zadnej watpliwosci - potega militarna izraela jest wlasnie ta rzecza ktora sprawia ze to forumowe lajno tak cicho piszczy i wie dobrze ze nic a nic nie moga Izraelowi zrobic...
      • Gość: aki krasy-czy lubisz filmy Leni Riefenstahl ? n/t IP: *.protonet.pl / 80.51.161.* 11.12.04, 16:54
      • Gość: kuk Re: potega sily IP: 207.7.198.* 11.12.04, 17:14
        Czy ty to, coscie zagrabili nazywasz panstwem? A juz niedajbog-Izraelem?
        • dana33 Re: potega sily 11.12.04, 17:32
          i ty, kuku, jeden z tych manipulantow. nic nikomu nie zagrabilismy. rezolucja
          onz byla legalna i obowiazujaca obie strony. my zakasalismy rekawy i zaczelismy
          budowa nasz kraj. oni tego samego dnia rozpoczeli pierwsza wojne z nami. to
          jest ta prawda, ktorej nie chcecie widziec. nu, zoll zejn. to wasza sprawa. a
          moja, nie dac wam ostatniego slowa w tych klamstwach i manipulacji. wam, to nie
          znaczy tylko forum. bo pisze i protestuje wszedzie, gdzie widze to antysemickie
          i antyisraelskie kretactwo. i mozesz byc pewien, ze stoimy wyzej niz wy: na
          zadnym israelskim forum nie znajdziesz takich bluzgow, takiego kretactwa w
          stosunku nie tylko do polski, ale i do wszystkich innych krajow swiata, ile ja
          widze tutaj dzien w dzien, na tym polskim forum, od tych antysemickich typow, w
          stosunku do zydow i tego malego panstewka, ktore wam oczy koli. niech koli.
          jeszcze polskiej armii daleko do naszej. chociaz polskie wojsko ma historie i
          tradycje duzo dluzsza, niz nasze. daleko wam do nas i militarnie i moralnie. bo
          pogrzebcie ciuteczko z wierzchu, to o moralnosci w polskim wojsku mozna bedzie
          pisac duzo....
          • Gość: kuk Re: potega sily IP: 207.7.192.* 11.12.04, 20:38
            Dana, jestes z pewnoscia "fajna baba", typ ktory lubie. jednak masz w sobie tyle
            skrzywien, ktore nie pozwalaja Ci byc soba. Idz do kowala, zeby Ci te sprawy
            wyhamerowal na prosto, dokrecil srupki.....

Happy Hannukkah(Jakl sie to do cholery pisze???)
    • Gość: ten co się kulom.. Re: CHWAŁA NIEZWYCIĘŻONEJ ARMII IZRAELA!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 16:45
      Jeśli już o chwale Armii Izraela mómy to pytam:
      Ile wojen wygrał Izrael?
      A ile wojen wygrali Arabowie?
      Ilu jest Żydów w Izraelu?
      Ilu jest Arabów na świecie?
      Czy to nie wstyd że żydowska armia złożona z dziewcząt i chłopców leje przy każdej okazji "dzielne" zastępy arabskich męczenników?
      Czy Arabowie dzielni są tylko wtedy gdy biją i zniewalaja swoje żony!?
      PS
      Izrael to tysiące Dawidów!
      Wśród Arabów nie ma ani jednego Salladyna!
      • Gość: arap Re: CHWAŁA NIEZWYCIĘŻONEJ ARMII IZRAELA!!!!!!!!!! IP: *.red.bezeqint.net 11.12.04, 17:12
        czy trzeba tym zalosnym pajacom antyizraelskim,wbijac w zakute lby ?,ze nam
        nie wolno przegrac zadnej z wojen,kture toczymy z arbami,te beste nie maja
        litosci do dzieci ,starcuw,kobiet zydow i niezydow
    • Gość: jarek Ale wam przykro ze IDF jest i was reguralnie po IP: *.fastres.net 11.12.04, 17:00
      tylku bije, ic i sprobuj MUR przeskoczyc.Biedne zalosne arabki ....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka