Dodaj do ulubionych

marrze o tym zeby przrzyszlego krola

IP: *.ny325.east.verizon.net 17.01.05, 02:45
w Auschwitz spotkac i mu w oczy splunac za jego postepki niby mlodziencze,i
tak mu w ryj rudy splune siarczyscie gdziekolwiek sie pokaze,swinia ruda sie
oblize,jezyk szary znarkotyzowany Swiatu pokaze i dalej swinia bedzie,bo zyje
kultura rodu swojego !!!
Obserwuj wątek
    • Gość: ABE get over it, jojo. Worry about your homemade IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 17.01.05, 02:48
      Nazi royalty, ok?
      • Gość: jojo Re: get over it, jojo. Worry about your homemade IP: *.ny325.east.verizon.net 17.01.05, 02:58
        don't touch my very famous knick,OK? So far your NZ has a place in my ASS ,OK ??
        • Gość: ABE 'knick' or 'knight'? IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 17.01.05, 03:00
          Bo jak mowisz o Bushu to rzeczywiscie gdzies w okolicach 'knick-ers'
          oscylujemy,.
          • Gość: rachelka Re: 'knick' or 'knight'? IP: *.twcny.rr.com 17.01.05, 03:02
            Gość portalu: ABE napisał(a):

> Bo jak mowisz o Bushu to rzeczywiscie gdzies w okolicach 'knick-ers'
            > oscylujemy,.

knick marrzy:)))
            • Gość: jojo Re: 'knick' or 'knight'? IP: *.ny325.east.verizon.net 17.01.05, 03:13
              Ty Rachelka lepiej uwazaj na to co piszesz,dzisiaj mamy jeszcze Monday na
              razie,jak mi sie palec posliznal na klawiaturze to nie znaczy ze bledy
              popelniam,od jutra twoje posty sledzil bede i Ci wszystkie Twoje bledy wygarne
              OK??? A tak miedzy nami Rachelka,jak ci wysle swoje zdjecie to spotkasz sie ze
              mna w Central Park? Pisze powaznie.!!!
              • Gość: rachelka Re: 'knick' or 'knight'? IP: *.twcny.rr.com 17.01.05, 03:17
                Gość portalu: jojo napisał(a):

> Ty Rachelka lepiej uwazaj na to co piszesz,dzisiaj mamy jeszcze Monday na
                > razie,jak mi sie palec posliznal na klawiaturze to nie znaczy ze bledy
                > popelniam,od jutra twoje posty sledzil bede i Ci wszystkie Twoje bledy wygarne
                > OK??? A tak miedzy nami Rachelka,jak ci wysle swoje zdjecie to spotkasz sie ze
                > mna w Central Park? Pisze powaznie.!!!

och jojo sledz co chcesz a najlepiej swoj jezyk,zdjecie to mozesz poslac w
                kazdej chwili, a spotkac kotku z toba moge sie jedynie na stoku narciarskim.
                ps. jezdze tylko na czarnych szlakach, a wiec dobrze zapnij narty bo ostatnio
                strasznie slisko:)))
                • Gość: jojo Re: 'knick' or 'knight'? IP: *.ny325.east.verizon.net 17.01.05, 03:21
                  nie klam Rachelko ze slisko,znam kobiety po 60-siatce !!! Ale mimo tego
                  sprobowac mozna,no nie???
                  • Gość: ABE Jojo, co ty? Na czarnym szlaku sie stluczesz IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 17.01.05, 03:26
                    jak ten Hampty Dumpty.
                  • Gość: rachelka Re: 'knick' or 'knight'? IP: *.twcny.rr.com 17.01.05, 03:28

> nie klam Rachelko ze slisko,znam kobiety po 60-siatce !!! Ale mimo tego
                    > sprobowac mozna,no nie???

glodnemu chleb na mysli,ja kobiet po 60 siatce nie znam,bo nie jestem lesbijka a
                    na szlakach slisko,bo oblodzone a wiec nie dla ciebie i twojej kondycji. odpadl
                    bys jak kawalek drewna a wiec lepiej siedz w central park na laweczce i obserwuj
                    ptaszki. trasy gorskie to nie dla jojow,tylko rachelek z Salomonami, wiec so
                    long my friend,catch me if u can,but I seriously doubt that u can do it pal:))
              • Gość: rachelka Re: 'knick' or 'knight'? IP: *.twcny.rr.com 17.01.05, 03:45

> Ty Rachelka lepiej uwazaj na to co piszesz,dzisiaj mamy jeszcze Monday na
                > razie.
                oh jojo by the way,my tu w NY jak dotad ciagle mamy Sunday,chyba,ze ty sie
                troche w tej einsteinowskiej przestrzeni czasu przesunales,ale przez to jestes
                starszy, a nie mlodszy. uwazaj,bo to zgubne moze sie okazac,takie podroze w
                czasie;))
                • Gość: jojo Re: 'knick' or 'knight'? IP: *.ny325.east.verizon.net 17.01.05, 03:59
                  ale mnie zalatwilas,ja ci nadawalem z laptopa z pokladu LOT,czas mi sie
                  poperdolil bo juz nad Islandia bylem,sorry moja kochana Rachelko !!!
    • Gość: . A przywitac gnoja maskarada w strojach IRA! IP: *.range81-156.btcentralplus.com 17.01.05, 03:07
      Moze Wszapolska do czegos by sie w koncu przydala - Harry obrazil nie tylko
      Zydow, obrazil kazda ofiare Nazi, lacznie z wlasnym narodem, bohaterami Bitwy o
      Anglie.
      • Gość: jojo Re: A przywitac gnoja maskarada w strojach IRA! IP: *.ny325.east.verizon.net 17.01.05, 03:17
        wg. mnie to sqrwyusyn ktory kiedys Swiat na swoje przekrecic moze !!!
        • Gość: . Hehehe... Jesli Blair sie utrzyma, to monarchia na IP: *.range81-156.btcentralplus.com 17.01.05, 03:26
          pysk padnie - juz ja ogranicza FINANSOWO.
          • Gość: ABE Ales walnela gabrycha @@@@ n/t IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 17.01.05, 03:27
            • Gość: rachelka Re: Ales walnela gabrycha @@@@ n/t IP: *.twcny.rr.com 17.01.05, 03:31
              o tej porze to kazdy wali nawet jojo na czarnym szlaku,he,he:)))
              ps wyobrazasz sobie joja na nartach,na stoku co ma 45% spadek terenu,ale
              kino,potem tylko pchnac na moguls i hop:)))
            • Gość: . Nie wierzysz? Zobaczysz sama. Jesli Blair sie IP: *.range81-156.btcentralplus.com 17.01.05, 04:05
              utrzyma
      • Gość: kuk Re: A przywitac gnoja maskarada w strojach IRA! IP: 207.7.202.* 17.01.05, 03:36
        Przeciez w auszwicu zgineli tylko rzydzi. Oni sami tak tfierdza. jak im nie
        wierzyc...
        • Gość: . Alez Harry nie przebral sie w pasiak z Gwiazda IP: *.range81-156.btcentralplus.com 17.01.05, 04:03
          Dawida! Czemu ci Oswiecimiem i Zydami odbija?
    • Gość: totyle Re: marrze o tym zeby przrzyszlego krola IP: *.176.135.243.Dial1.Phoenix1.Level3.net 17.01.05, 03:34
      jojo masz racje.Ty wiesz ze ja ci racji za czesto nie przyznaje.Chyba to
      ewenement ze to robie pierwszy raz.Glupek ten Harry do n-tej potegi a poniewaz
      moze on potencjalnie byc ksieciem-czyli symbolem monarchi(ze jeszcze Zydzi njej
      nie obalili to sie dziwie)Angli to Zydzi powinni natychmiast przystapic do jej
      bojkotu tym bardziej ze wzorce juz
      sa.www.wintersonnenwende.com/scriptorium/english/archives/articles/jdecwa
      r.html
      • Gość: totyle Re: marrze o tym zeby przrzyszlego krola IP: *.176.135.243.Dial1.Phoenix1.Level3.net 17.01.05, 03:36
        www.wintersonnenwende.com/scrip torium/english/archives/article s/jdecwar.html
      • Gość: jojo Re: marrze o tym zeby przrzyszlego krola IP: *.ny325.east.verizon.net 17.01.05, 03:54
        a co Zydzi z tym lbem niedorobionym do konca do czynienia maja ,he ???Rudym do
        tego,HE???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka