gelatik 24.05.02, 03:39 to chyba teraz będziesz szczęśliwy masz co lubisz ...wulgaryzmy,poniżanie ..masz radoche ?!?! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kochanka do kochanka - Gelatiki 24.05.02, 13:37 gelatik napisał(a): > to chyba teraz będziesz szczęśliwy > masz co lubisz ...wulgaryzmy,poniżanie ..masz radoche ?!?! Pomimo tego ze intencje masz dobre twoje niedorozwiniecie polega na tym ze naiwnie ci sie wydaje ze twoje kopiowanie zapobiegnie ponizaniu i wulgarnosi uczestnikow na tym forum. Oczywiscie w twoim ptasim mozczku ja jestem przyczyna tej wulgarnosci poniewaz sprzeciwiam sie twojemu bezsensownemu dzialaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MeF Re: do kochanka - Gelatiki IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 24.05.02, 22:22 kochanka napisał(a): > gelatik napisał(a): > > > to chyba teraz będziesz szczęśliwy > > masz co lubisz ...wulgaryzmy,poniżanie ..masz radoche ?!?! > > Pomimo tego ze intencje masz dobre twoje niedorozwiniecie polega na tym ze > naiwnie ci sie wydaje ze twoje kopiowanie zapobiegnie ponizaniu i wulgarnosi > uczestnikow na tym forum. Oczywiscie w twoim ptasim mozczku ja jestem przyczyna > > tej wulgarnosci poniewaz sprzeciwiam sie twojemu bezsensownemu dzialaniu. Ptasi móżdżku- ha! tak piszą tylko ci co mają mózgi jak bawół > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hycel Re: do kochanka - IP: *.planetsky.com / 212.98.145.* 24.05.02, 22:56 Na twoim miejscu zajalbym sie wlasnym mozdzkiem.Jest duzo do zrobienia.Tracisz czas badajac inne mozgi. A z gelatika mamy korzysc. Ty nie musisz czytac. Odpowiedz Link Zgłoś