Gość: polonus z Lyonu NARESZCIE!!!ALE WYWALIC MILIONY A NIE SETKI IP: *.adsl.proxad.net 22.01.05, 23:36 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe polaczka wywalic z Lyonu tez IP: 68.214.180.* 23.01.05, 05:05 bo to swinia rasistowska i niecywilizowany europejsko KNUR! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polonus z Lyonu Re: polaczka wywalic z Lyonu tez IP: *.adsl.proxad.net 23.01.05, 11:04 I tu juz dotarles zolty skur..synu. Naucz sie dobrze polskiej ortografii bo z daleka widac kim jestes. A poza tym wracaj do Azji do swoich , bo jak Europejczykom puszcza kiedys nerwy, to wszyscy skonczycie w jakims nowym Auschwitz. Odpowiedz Link Zgłoś
camel_3d SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.01.05, 23:39 Ja juz mam dosyc arabow i ich syfu.... wiedzi...pracuje w firmie, ktora miescie sie (no coz) w tureckeij czesci Berlina i wiecie co???? NIE MA W TEJ FIRMIE ANI JEDNEGO ARABA cz TURKA!!!!!!!!!!! Nie dlatego, ze ich nikt nie chce..tylko dlatego, ze zadko ktory sklada podenie o prace..a jak juz zlozy to jego kwalifikacje sa na zenujacym poziomie. Jak sie nie potrafia dostosowac tylko sieja nienawisc to WYNOCHA!!! Przynajmneij ci ktiorzy zostana beda normalni. camel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 217.153.99.* 22.01.05, 23:47 "Arabów i ich syfu" zapewniam cie że polacy robia wokół siebie o wiele wiekszy burdel nie wiem czemu ale mam wrazenie że ty też zaj****** smierdzisz!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yt Re: SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.05, 10:40 lol odwiedź marsylię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenon Mlawa Nie tylko muzulmanow, ale rowniez antysemitow IP: *.dip.t-dialin.net 22.01.05, 23:44 np z Polski. Ustawa jest antyterrorystczna, ale nie onacza, ze do tej grupy zakwalifikowane sa jakies narody czy religie. Kazdy, ktory jest zagrozeniem dla demokracji EUROPEJSKIEJ bedzie deportowany do kraju pochodzenia tzn. antysemici i inni, ktorzy buduja nienawisc do innych religi i narodow. Poniewaz Polska jest krajem antysemickim nr1. w Europie, moze i pasc na Polakow zyjach w Niemczech. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Volski Re: Nie tylko muzulmanow, ale rowniez antysemitow IP: *.chartertn.net 23.01.05, 01:57 Pan Zenon napisal: np z Polski. Ustawa jest antyterrorystczna, ale nie onacza, ze do tej grupy zakwalifikowane sa jakies narody czy religie. Kazdy, ktory jest zagrozeniem dla demokracji EUROPEJSKIEJ bedzie deportowany do kraju pochodzenia tzn. antysemici i inni, ktorzy buduja nienawisc do innych religi i narodow. Poniewaz Polska jest krajem antysemickim nr1. w Europie, moze i pasc na Polakow zyjach w Niemczech. ______ Chyba poprawna interpretacja! Kazdy przybysz, ktory nie szanuje nowego kraju ryzykuje deportacje. Antysemici i antyglobalisci tez. To sie nazywa "prawo". Chwala Najwyzszemu, ze wreszcie Europa zaczyna stosowac prawo do kazdych kryminalistow, nie tylko islamonazistow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CiT O la boga!! Jesc ich beda a pozniej wydalac!! IP: *.chello.pl 22.01.05, 23:58 Oni znowu cos kombinuja!! Tym razem tych biednych muzulmanow beda dreczyc. Jesc biedaczkow beda a pozniej ich wydalac!! Nie dosc im tych zydow?! Dlugo spokoj mieli?! O la boga!! Noga motyla, kurza lapa!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thea Re Bravo Otto Schilly IP: *.arcor-ip.net 23.01.05, 00:05 jak sie jest gosciem u kogos trzeba sie podstosowac do porzadku i zwyczai goscinnych. Nie röbcie paniki w Polsce i nie wpadajcie w kompleksy jak tu widac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Re Bravo Otto Schilly IP: 212.214.75.* 23.01.05, 00:17 Polski "madry" rzad na czele z jeszcze madrzejszym prezydentem przyjmie na pewno wszystkich "wydalonych" z otwartymi rekami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pesto Czy wydalą też protestantów i katolików IP: *.pentex.pl 23.01.05, 00:16 Czy wydalą też katolików podejrzanych o terroryzm do Watykanu?A protestantów dokąd? Od kiedy wystarczy podejrzenie a nie udowodnienie winy? shame Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alfred Zartujesz? Bo jesli nie, to jestes kretyn. IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 23.01.05, 00:51 Jakie to akcje terrorystyczne przygotowuje Watykan? Czy w Malezjii wydano 200 milionow dolarow na zabezpieczenie sie od atakow protestanckich? Kalwini wysadzili pociag w Madrycie i oczywiscie anglikanie zamordowali Theo van Gogha. Rzadko spotyka sie takiego fajgasa jak Ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sasiad Re: Niemcy chcą wydalić setki muzułmanów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.05, 00:45 Nareszcie!! Zmądrzeli ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smerf madrala Re: Niemcy chcą wydalić setki muzułmanów IP: *.sympatico.ca 23.01.05, 00:49 Jestem za tym razem. Niemcy jak inny kraj nie boi sie tych smierdzcych stworzen. Nie spie..ja tam z kat przyszli. Tak trzymac. Mam nadzieje z dzisiaj Niemcy jutro reszta Europy a pojutrze USA. trzeba skonczyc z tym scierwem raz a dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MeDaN Re: Niemcy chcą wydalić setki muzułmanów IP: *.versanet.de 23.01.05, 00:51 Nie wierze w przeforsowanie tego prawa, bo przepis, przepisem a zycie, zyciem. Niemieckie prawodawstwo jest zbyt liberalne, a jego wykonawstwo pozostawia bardzo wiele do zyczenia. I tak dla przestepcow budowane sa luksusowe wiezienia, a ofiary bardzo czesto pozostawia sie bez jakiejkolwiek pomocy. W przypadku muzulmanskich ekstremistow jest jeszcze gorzej. Od lat rzady niemieckie toleruja ich poczynania, zaslaniajac sie blednie pojeta demokracja i wolnoscia wyznaniowa. Roznego rodzaju menty spoleczne z calego swiata maja prawo do azylowej ochronki, kasuja pomoc socjalna i jednoczesnie pluja w twarz swoim dobroczyncom, smiejac sie z glupoty ludzi, ktorzy stworzyli taki system. Tak wiec, terrorysci i ich pomocnicy, traktuja Niemcy, jako baze wypadowa, dla swojej faktycznej dzialalnosci. Ponad trzy milionowa spolecznosc muzulmanska, zyjaca w tym kraju, nie tylko nie integruje sie, ale tworzy wlasne panstwo w panstwie, domagajac sie przywilejow a jednoczesnie wzdragajac przed uznaniem obowiazujacych kryteriow. Dzieki Bogu coraz wiecej politykow budzi sie z glebokiego, zimowego, snu, dostrzegajac wreszcie realnosc zagrozenia, ale czy sa naprawde w stanie czegokolwiek dokonac w swej opieszalosci, pokaze przyszlosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alfred Znasz sytuacje i masz rozsadne podejscie do IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 23.01.05, 01:16 stosunku lewackiego Zachodu w stosunku do przestepcow i terrorystow (w gruncie rzeczy takie same). Demokracja niemiecka (jak i inne demokracje zachodnie) byla zbudowana dla demokratow. Obie wymienione grupy na pewno nie maja zamiaru honorowac ani praw ani obowiazkow, ktore sa wytworem dlugiej tradycji pracy, szacunku do prawa i poczucia obywatelskich obowiazkow. Jest mozliwe, ze demokracja musi sie rozpasc pod naciskiem jej wrogow. Nie ma bowiem zapisu konstytucyjnego w zadnym panstwie demokratycznym, ktory by zabranial zniszczyc demokracje negacja jej celow, przez dzialanie zgodne z przepisami tejze demokracji o partiach politycznych i prawach obywatelskich. Tak np. slynny zakaz dzialania faszystow mozna doskonale obejsc oprzez uzywanie innych symboli i ukrywanie celow nowomowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elka Re: Niemcy chcą wydalić setki muzułmanów IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 23.01.05, 01:26 dokladnie ta sama sytuacja ma miejsce w bardzo tolerancyjnej i goscinnej Kanadzie. Jest na kogo placic wysokie podatki...wyznawcy Allacha do pracy sie nie garna..bo po co zreszta -za kolejne urodzone dziecko dorzuci sie im kolejny tysiac zapomogi...da sie zyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alfred elka. Podobna sytuacja bylaby w USA gdyby nie IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 23.01.05, 01:38 reforma swiadczen spolecznych za prezydentury Clintona. Pomysl i ustawa Kongresu republikanskiego ale Clnton tez to poparl i nalezu mu sie podziekowanie. Obecnie nikt nnie moze wyciagac reki po darmowe pieniadze z podatkow pracujacych Amerykanow. jest limit czasowy i koniec. Jedynie ludzie chorzy, niezdolni na trwale do pracy sa wyjatkiem. Sa roznice miedzy stanami oczywiscie ale federalna pomoc jest wszedzie na tych samych zasadach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Volski Re: elka. Podobna sytuacja bylaby w USA gdyby nie IP: *.chartertn.net 23.01.05, 02:03 Pani Elka napisala: reforma swiadczen spolecznych za prezydentury Clintona. Pomysl i ustawa Kongresu republikanskiego ale Clnton tez to poparl i nalezu mu sie podziekowanie. Obecnie nikt nnie moze wyciagac reki po darmowe pieniadze z podatkow pracujacych Amerykanow. jest limit czasowy i koniec. Jedynie ludzie chorzy, niezdolni na trwale do pracy sa wyjatkiem. Sa roznice miedzy stanami oczywiscie ale federalna pomoc jest wszedzie na tych samych zasadach. ____ Slowa uznania dla Pani! Mimo, iz byl demokrata, Clinton ma dwie zaslugi: welfare i NAFTA. Ci, ktorzy na niego glosowali i zaluja teraz, powinni o tym myslec i sie pocieszac. Nie byl najgorszym prezydentem USA (Carter?). Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus obrony islamistow i sami islamisci pewnie 23.01.05, 01:18 beda rwali wlosy z glowy.... cos mi sie widzi ze predzej czy pozniej europa stanie bardziej antyislamska niz ktokolwiek moze dzis przypuszczac.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goebbels Re: Niemcy chcą wydalić setki muzułmanów IP: 195.117.7.* 23.01.05, 01:37 Czyżby nowe ustawy norymberskie? Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus a co durniu??? trzeba pakowac tobolki??:))) 23.01.05, 02:02 i wracac na pustynie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papa Re: Niemcy chcą wydalić setki muzułmanów IP: *.ha.tuniv.szczecin.pl 23.01.05, 02:06 Gość portalu: beastieboy napisał(a): > bardzo dobry pomysl! Może i dobry. Tylko termin na parę dni przed rocznicą wyzwolenia Auschwitz niezbyt szczęśliwy. Zwłaszcza w wykonaniu niemieckim... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaxk [...] IP: 134.220.3.* 23.01.05, 03:54 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matt K. A kiedy to Polska pojdzie w slady Niemiec? IP: *.gv.shawcable.net 23.01.05, 04:08 Juz czas na albaniakow, czeczencow i kabardyncow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: Niemcy chcą wydalić setki muzułmanów IP: *.chem.usu.edu 23.01.05, 04:14 List otwarty do Sejmu Rzeczypospolitej Polskiej Rasizm, faszyzm i atmosfera bandyckich szkol postawowych okresu sovieckiego PRL zaczyna szerzyc sie w krajach Unii Europejskiej gdzie wygrywa tylko sila fizyczna. Jest to pod protektoratem slabnacych USA i promujacej go Rosji. Apelujemy do sejmu Rzeczypospolitej Polskiej o dzialania legislacyjne i natychmiatowe majace na celu przyjecie wszyskich obcokrajowcow ze z tzw. starej Unii i zagwarantowania im pobytu stalego. Nie dajmy zniszczyc otwartosci Pierwszej Rzeczypospolitej Polskiej na wszystkie narody i nie stanmy sie agentami INSu we wlasnym kraju w ktorym nie musimy placic ani Unijnych podatkow, ani wysylac formularzy AR-11 zeby nas depotowano za przynaleznosc do Kosciola Rzymskokatolickiego szkalowanego przez Francje za Holokaust. Zaden obcokrajowiec w Polsce nie moze byc szykanowany przez policje jak to ma miejsce w krajach Beneluxu, ani straci majatku jak polskie rodziny deportowane z USA i szykanowane z powodu nie znajomosci prawa. Pamietajmy ze wszystkie te dzilania to dzilania Rosji majace na celu zalegalizowanie terroru ZSSR i mordu milionow Polakow po jego okupacja, nie zawsze bezposredniego ale tez ekonomicznego i powolnego. Jeszcze Polska nie zginela i jej Kostytucja !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 szkoda, że katolaki mają polskie obywatelstwo IP: *.comnet.krakow.pl 23.01.05, 07:28 przepisy te, nie dotyczy tylko muzułmanów ale wszystkich fanatyków religijnych i politycznych. Taka uchwała powinna byc również podjęta w Polsce rozszerzona o tą francuską dotyczącą symboli religijnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cezar Re: szkoda, że katolaki mają polskie obywatelstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 10:10 Widzisz, durniu, sam się umieściłeś na swojej liście! Uważaj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wlascicielkota Moj kot Cezar jest madrzejszy od autora powyzszego IP: *.mckinn1.vic.optusnet.com.au 23.01.05, 10:34 ten Cezar chuba sie nazywa Rydzyk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: insp Re: Niemcy chcą wydalić setki muzułmanów IP: *.qld.bigpond.net.au 23.01.05, 11:03 Gość portalu: student napisał(a): [litosciwie wyciete] student? Jakiego kierunku, poprosze ? Przeciez takich glupot nawet Indris czy jakis inny Pacyf by nie wymyslili.. Do takiego idotyzmu potrzeba naprawde dobrej uczelni. Pozdrowiania sle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stach Re: Niemcy chcą wydalić setki muzułmanów IP: *.vs.shawcable.net 23.01.05, 05:48 Wywalic cala ta holote z Europy !!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wywalacz z europy Piszesz o Polakach oszolomach? racja IP: *.mckinn1.vic.optusnet.com.au 23.01.05, 10:36 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yt Re: Piszesz o Polakach oszolomach? racja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.05, 10:45 a hajderki ? też aut! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leszek Re: Niemcy chcą wydalić setki muzułmanów IP: *.adsl.wanadoo.nl 23.01.05, 07:01 Jak nie trawię szwabow za ich postępowania,to tu im przyznaję 100% racji należy pozbyć się z europy wszystkich muslimów co do jednego należy ich odesłać do własnych krajów.Wtedy będzie spokój w europie.Mamy dość problemów bez nich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jancio Re: Niemcy chcą wydalić setki muzułmanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 07:13 to i tak sukces , szkoda że tak pózno, a czy ktos próbował zbudowac kościół u arabów, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: knipser Re: Niemcy chcą wydalić setki muzułmanów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.05, 07:29 Prawie codziennie czytam w internecie prase niemiecka, jakoś nie doczytałem się by tam jakakolwiek organiacja mułzumańska z rzeszona w Niemczech, potępiła występki swoich współbaci. Wiem natomiast,bo często bywam w niemczech, że bardzo szybko potrafią się zmobilizować i zjednoczyć w swoich sprawach. Pierwsze transporty wysiedlonych mułzumanów z niemiec, to pierwsze świnstwa i morderstwa na rdzennej ludnosci niemieckiej. Praktycznie oprócz Bavarii, to nie ma większego skupiska ludzkiego gdzie nie byli by arabowie,turcy i inni muzułmanie. Za dużo lat upłynęło, by coś tak zasiedziałego można było wywalić, ci mułzumanie w większości nie mają dokąd wrócić. Może do Mekki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R Re: Niemcy chcą wydalić setki muzułmanów IP: *.cpc.uea.ac.uk 23.01.05, 15:13 > Za dużo lat upłynęło, by coś tak zasiedziałego można było wywalić, ci > mułzumanie w większości nie mają dokąd wrócić. Może do Mekki Maja dokad wrocic, maja swoje ziemie, Maroko, Algieria, Tunezja Libia, Egipt, Sudan, Eeritrea, Turcja, Arabia Saudujska, Jemen, Katar, Bahrjan, Irak, Syria, Iran, Libanon, Palestyna, Albania, Kosowo, BiH, Azarbejdzan, Czeczenia, Afganistan, Pakistan, Bangladesz, Indonezja, Kazachstan, Kirgistan, Turkmenistan, Tadzykistan, Uzbekistan i tak dalej... To nic??? Maja dokad wrocic, maja!!! Te kraje, podobnie jak swiat zachodu, maja pustynie, morze, gory, doliny, wyzyny, jednym slowem wszystko, co geograficznie Zachod posiada. Niech pracuja i rozwijaja sie, nie zabraniam im. Ale nie chce, zeby oni u nas na nasze koszty do tego islamowali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Niemcy chcą wydalić setki muzułmanów IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 23.01.05, 08:17 wygonić te chołątę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: Niemcy chcą wydalić setki muzułmanów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.05, 08:37 Trzeba patrzeć na swoje podwórko.W dniu wczorajszym występujący w TV Bartoszewski powiedział o 3tyś żydów z Izraela którzy wystąpili do rządu polskiego o nadanie obywatelstwa , którego wcześniej się zrzekli wyjeżdżając z kraju.Zrozumiałem iż je otrzymali.Tak działacze solidarności wracają do kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polonus Re: Niemcy chcą wydalić setki muzułmanów IP: *.wma.east.verizon.net 23.01.05, 16:26 No i znowu zaczna rozwalac Polske od srodka. Warto wyjasnic kto stoi za tym w Polsce, ze importuje sie Zydow do Polski. Dla Kwasniewskiego szykuje sie chyba dobra synekura w jakiejs miedzynarodowej organizacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Technokrata Re: Niemcy chcą wydalić setki muzułmanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 08:50 To było do przewidzrnia,i tak się stać musiało,bo w przeciwnym razie Niemcy w bardzo przewidywalnym czasie byliby albo islamską republiką niemiecką a w najlepszym przypadku turecką republiką niemiecką.Niestety tych popełnionych niegdyś błędów tak szybko nie nadrobią.Dobże by było by nasi wodzowie wyciągneli z tego wnioski zprowadzając czeczenów i inne tałatajstwo do polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwatorka Re: Niemcy chcą wydalić setki muzułmanów IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 23.01.05, 09:15 Odczułam to na własnej skórze w ubiegłym roku, kiedy próbowano mnie wydalić siła zostałam okradziona z cennych rzeczy a kiedy zadzwoniłam do Ambasady w Kolonii bezczynnie rozłożyli ręce i zostałam zdana na siebie samą, ale przy pomocy dobrych ludzi wróciłam zdrowa i cała.Jeszcze nie mogę dojść do siebie.- Odpowiedz Link Zgłoś
eksplorator30 SŁUSZNIE!!! 23.01.05, 09:45 Hitleryzm można było zdusić w zarodku znikomymi środkami, ale zaniedbano tego. Niemcy wiedzą czym grozi jakikolwiek radykalizm. Amerykanie jeszcze przed II wojną deportowali emigrantów (nie urodzonych w USA) podejrzanych o działania prokomunistyczne. Mam nadzieję, że również w Polsce ktoś mądry wprowadzi surowe prawa dotyczące islamskich działaczy wywrotowych. No i jako mieszkaniec Warszawy mam nadzieję, że Azjaci zaczną w końcu płacić podatki!!! Ludzie, jest ich kilkadziesiąt tysięcy!...Niech do licha zyją tutaj, ale dlaczego mają być izolowani na niekorzyść reszty społeczeństwa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aussiedler Re: Niemcy chcą wydalić setki muzułmanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 09:47 Wreszcie! Nie wiecie jak onie sie zachowuja, zyja za pieniadze niemieckich podatnikow a podjudzaja do nienawisci do Niemcow. Nie nawidze arabow! Niech ich wszystkich wywala. Kiedys taki nie bylem ale zycie w ich otoczeniu to spowodowalo to spowodowalo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R. Re: Niemcy chcą wydalić setki muzułmanów IP: *.cpc.uea.ac.uk 23.01.05, 15:18 Wyjales mi z ust, wiec nie bede powtarzal. na poczatku bardzo cieszylem sie, ze zyje z Muzulmanami, ze poznam ich kulture i obyczaje. Dopiero kiedy przejrzalem na oczy, zobaczylem ich brutalnosc i codzienna agresje, ich nienawisc do nas, zmienilem sie. Polecam, zajrzyj na portale na dole, podpisz sie pod protestem dotyczacym nieprzyjmowania Turcji(na list.org.pl), przekonuj znajomych do tego samego, podaj portale dalej na kazdym forum, tak, jak ja to robie. To kropla w morzu, ale moze pomoc i na pewno dobry, pozyteczny czyn!!! www.list.org.pl (cos o przyjeciu Turcji do UE i rezultujacych skutkach) www.answering-islam.org www.pl.danielpipes.org www.raport.blox.pl www.islam-in-europe.org www.atena-project.org Odpowiedz Link Zgłoś