forever.pl 10.02.05, 10:26 Ohh Karol, zapraszasz na wesele? -- forever.pl . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
smok_danek Re: Książę Karol żeni się z Camillą Parker Bowles 10.02.05, 11:09 Gratulacje! W końcu i do Was uśmiechnęło się szczęście:))) Mój mąż od wielu lat jest moim przyjacielem na dobre i na złe i inny facet na dłuższą metę pewnie nie umiałby Go zastąpić, więc wiem osobiście co Oni czują do siebie. Wyobrażcie sobie co to za uczucie, które przetrwało tyle lat w nieżyczliwej atmosferze. Sądzę, że Oni są sobie przeznaczeni :))) Odpowiedz Link Zgłoś
wwiolka Re: Książę Karol żeni się z Camillą Parker Bowles 10.02.05, 15:04 Przeznaczeni jak młotek do wbijania gwoździ. wart jeden drugiego. A przysłowie polskie mówi KAŻDA POTWORA ZNAJDZIE SWEGO AMATORA! ŻYCZE 100 LAT! hehe! Odpowiedz Link Zgłoś
vice_versa Agielscy kabotyni... 10.02.05, 16:47 "AFP przypomniała w czwartek, że praprababka Camilli, Alice Keppel, była przed laty kochanką prapradziadka księcia Karola, króla Edwarda VII." To mamy chów wsobny. Jak za dawnych czasów bywalo. Odpowiedz Link Zgłoś
kowal04 [...] 10.02.05, 17:28 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
zulus3 Re: Książę Karol żeni się z Camillą Parker Bowles 10.02.05, 11:35 Nie zginela w wypadku samochodowym,tylko zostala zamordowana przez MI5 w wypadku samochodowym,na polecenie tego "dickheada" Karola. Odpowiedz Link Zgłoś
davidmorst Re: Bomba! Książe Karol żeni się z Camillą 10.02.05, 15:05 Dzięki GW mamy zawsze wiadomości, które nam są najbardziej potrzebne. Gdyby nie było GW, to ominęłaby nas ta niezbędna dla nas Polaków wiadomość. GW bardzo dba o to, aby na jej łamach nigdy nie zabrakło codziennego kitu. Odpowiedz Link Zgłoś
ja.polak Zawsze powraca sie do swojej pierwszej milosci 10.02.05, 11:39 Diana byla ladan dziewucha, lecz to nie bylo to, czego chcial Karol. On chcial aby kobieta miala cos jeszcze pomiedzy uszami - cos co ma Camila. Zupelnie sie nie dziwie Karolowi - Camila ma intelekt - cos w czym zakochany jest Karol. Karol - obojetnie co by Ci ktokolwiek nie mówil - my Polacy tez jestesmy zakochani w intelekcie - a jesli jeszcze do tego ma on takie opakowanie jak Camila - to tylko .... palce lizac!!! :-) WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO OD POLSKICH SWINTUCHÓW :-) Odpowiedz Link Zgłoś
zulus3 Re: Zawsze powraca sie do swojej pierwszej milosc 10.02.05, 11:51 Kto ci nagadal bzdur o tym intelekcie,przeciez to prostaczka. Odpowiedz Link Zgłoś
zulus3 Re: Jak śmiesz! To diana była prostaczką-wielką:) 10.02.05, 12:00 Smiem,Smiem, Diana byla zbyt inteligentna dla was obu - kmiotku Odpowiedz Link Zgłoś
smok_danek Re: Jak śmiesz! To diana była prostaczką-wielką:) 10.02.05, 12:59 Zawsze lubiłam Zulusów, ale jak tak dalej będziesz gadał, to zaczną mi sie żle kojarzyć. Może zmień nicka w imię braterstwa polsko-zuluskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
zulus3 Re: Jak śmiesz! To diana była prostaczką-wielką:) 10.02.05, 14:41 A ja smoki,szczegolnie Danki bo to sie kojarzy ze Smokofilomidankiem, przemilym smokiem, ale ty chyba nie z tej rodziny ? Czytam ze winetou tez ci nie pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
ja.polak Re: Zawsze powraca sie do swojej pierwszej milosc 10.02.05, 12:03 Odpowiadasz na : zulus3 napisał: > Kto ci nagadal bzdur o tym intelekcie,przeciez to prostaczka ...znam z moich podrózy po swiecie jednego Zyda - jest moim dobrym przyjacielem - tez mu kiedys zarzucano - pomimo, ze byla to madra dziewczyna, ze ona jest "prostaczka", wiecie co im odpowiedzial? "byc moze ona jest dla was prostaczka - ale dla mine to ona jest taka piesciocha, ze hej... a przy tym - to ona mnie zawsze prowokuje ..." :-) ... tez chcialbym miec taka "prostaczke" ... hmmmm mniam, mniam... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
zulus3 Re: Zawsze powraca sie do swojej pierwszej milosc 10.02.05, 12:18 Patrzac tylko przez pryzmat "piesciochy" dla oblesnego Karolka to masz racje. Chociaz ten twoj znajomy Zyd musial miec potem "hard life". A co do ciebie w czym proble ? Zobacz ile nieobsadzonych "piescioch" kreci sie po Swiecie - GO AHEAD - TOMORROW BELONGS TO YOU. Odpowiedz Link Zgłoś
ja.polak Re: Zawsze powraca sie do swojej pierwszej milosc 10.02.05, 14:30 Ile razy kochasz sie z dziewczyna z obcych krajów - tyle razy zyjesz... jeszcze raz, jeszcze jednym zyciem.... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 WEJCIE POLSKI DO EU... 10.02.05, 16:40 PEWNIE ZWIELOKROTNILO ZYCIE NIEKTORYCH POLAKOW. Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 Prosta czy krzywa,ale napewno stara baba do... 10.02.05, 14:17 parzenia herbaty.NIECH TAM SOBIE GAWEDZA.On tez przeciez jest juz starym i przyglupim pier..lem. Odpowiedz Link Zgłoś
ice_ice Re: Zawsze powraca sie do swojej pierwszej milosc 10.02.05, 14:40 Rozumiem, że może coś mieć "między uszami" - ale nie mów, ze ona ma "ładne opakowanie" <rotfl> współczuję gustu. Odpowiedz Link Zgłoś
wwiolka Re: Zawsze powraca sie do swojej pierwszej milosc 10.02.05, 14:59 jedyne co Camila ma pomiedzy uszami to nos..... duzy i nie zbyt piekny!!!! Ot co! Odpowiedz Link Zgłoś
ja.polak Re: Zawsze powraca sie do swojej pierwszej milosc 10.02.05, 17:01 wwiolka napisała: > jedyne co Camila ma pomiedzy uszami to nos..... duzy i nie zbyt piekny!!!! Ot > co! ... e tam, co moze wiolka wiedziec o milosci Karola do Camili... :-) Kazda zmora znajdzie swojego amora :-) Odpowiedz Link Zgłoś
wwiolka Re: Zawsze powraca sie do swojej pierwszej milosc 11.02.05, 09:50 wiolka wie i to więcej niż się spodziewasz! A z nich taka para jak z koziej d. trąba. I jaka tam miłość? Przecież mówimy o dwojgu podstarzałych pożal się Boże "podlotkach" Czyż to nie urocze? Potwora jedna gorsza od drugiej. Nic dodać! jak dwa Shreki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
uasiczka Re: Książę Karol żeni się z Camillą Parker Bowles 10.02.05, 12:13 no i bardzo fajnie - wreszcie - mam nadzieję że będzie im dobrze "oficjalnie" razem Odpowiedz Link Zgłoś
winetou74 [...] 10.02.05, 12:46 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
smok_danek Winetou nigdy tak by się nie wypowiedział,więc 10.02.05, 13:03 zmień nicka, bo wstyd Indianom przynosisz białasie jeden. Odpowiedz Link Zgłoś
toja3003 sorry ale czy to oznacza, że anglikanie będą 10.02.05, 13:53 się do niej modlić jako głowy kościoła (przyzsłej królowej nie?) Odpowiedz Link Zgłoś
zulus3 Re: sorry ale czy to oznacza, że anglikanie będą 10.02.05, 14:22 Don't worry, Karolek juz dawno stracil szance "bycia" krolem. To grozi Jego i Diany synowi. Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 Angole nie chodza w zasadzie do kosciola... 10.02.05, 14:32 to jest bez znaczenia,czyja to glowa bedzie. Powinna to byc karolowa. Odpowiedz Link Zgłoś
pyge taaa... 11.02.05, 01:05 proponuje uwazne przeczytanie tekstu jeszcze raz, a ta watpliwosc sama sie rozwieje... :) Odpowiedz Link Zgłoś
wwiolka Re: Książę Karol żeni się z Camillą Parker Bowles 10.02.05, 14:54 Pasożyty jedne! Dobrze, że Diana tego nie widzi! Odpowiedz Link Zgłoś
zahedan mówi się:Amor vincit omnia/congratulations :-))))) 10.02.05, 15:36 www.nova.edu/~gmyriam/Photos/Blue_flowers_and_fly.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
smok_danek Re: mówi się:Amor vincit omnia/congratulations :- 10.02.05, 20:33 Boshe, jakie piękne te kwiaty:))) Dięki za radość patrzenia:))) Tak się nimi zachwycam od lat, jak Karol Kamillą (*~*) Odpowiedz Link Zgłoś
adamdark01 Re: Książę Karol żeni się z Camillą Parker Bowles 10.02.05, 15:41 Pozostaje tylko zlozyc Wielkie Gratulacje. Odpowiedz Link Zgłoś
kowal04 [...] 10.02.05, 17:04 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 Re: i bardzo dobrze 10.02.05, 19:09 Mężczyzna w sile wieku żeni sie z prawdopodobnie jedyną kobietą, którą kochał. Wypada życzyć im wszystkiego najlepszego. A Karol będzie na pewno lepszym królem niż matka. Odpowiedz Link Zgłoś
jakarta Re: Książę Karol żeni się z Camillą Parker Bowles 10.02.05, 19:48 Cieszę się! Nareszcie ten "piękniś" poślubi równie "piękną". Dobrali się jak w korcu maku: pod względem urody jak i charakteru. Odpowiedz Link Zgłoś
smok_danek Do jakarta !!! 10.02.05, 20:37 Jaka nędznie płytka jesteś, skoro oceniasz innych tylko po wyglądzie... Ciekawe, jak sama będziesz wyglądać w tym wieku i czy ktoś wogóle cię tak pokocha??? Wątpię :))) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 Re: Do jakarta !!! 10.02.05, 21:02 Po 15 latach toksycznego małżeństwa ze średnio atrakcyjną bulimiczką Dianą Charles zasługuje na trochę szczęścia. A Camilla na pewno ma dużo więcej uroku niż miała "late" Diana - kiedyś bodaj "Twój Styl" zamieścił fragmenty jej pożal się, Boże, autobiografii - prezentowała się tam wyjątkowo antypatycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
wwiolka Re: Do jakarta !!! 11.02.05, 09:58 dobrze, że "ten wiek" może trwac niezbyt długo więc jest szansa na to iż Swiat nie będzie musiał ich zbyt wiele razy oglądać. Bo nie ma czego oglądać. I jeszcze jedno. Mam nadzieję, że o nich jeszcze szybciej społeczeństwo zapomni niż o Dianie. ZGNILIZNa normalnie na tym swiecie i nic więcej!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
clk obydwoje sa siebie warci 11.02.05, 01:20 jak ten romans tyle przetrwal, to po cholere bylo sie zenic z Diana? Wykorzystal ja i zostawil, ot przy cicyhm przyzwoleniu wszystkich Zastanawia mnie jedno, jak sie synowie musza czuc?? Przy takim postepowaniu calej rodziny beda mieli niezle nas.. w glowach Odpowiedz Link Zgłoś
grom3 Re: Książę Karol żeni się z Camillą Parker Bowles 11.02.05, 04:13 Nareszcie ten idiota sie zeni a myslalem ze zadna dziwka Londynska jego nie wezmnie,Camila wyglada jak krowa z demobilu z rozkraczonymi nogami,widocznie dosc czesto dawala na stojaco. Odpowiedz Link Zgłoś
kari97 Re: Książę Karol żeni się z Camillą Parker Bowles 11.02.05, 09:18 ,,Brzydka ona, brzydki on - a taka ładna miłość" Odpowiedz Link Zgłoś
baranowski.j Re: Książę Karol żeni się z Camillą Parker Bowles 11.02.05, 09:52 W końcu spykną się te dwa potworki. Odpowiedz Link Zgłoś
malwina12 Nagroda za tupet i brak honoru 11.02.05, 10:01 No i doczekała się. Trzeba mieć absolutny brak jakichkolwiek zasad żeby przez ponad 20 istnieć jako oficjalna lewa d... i nic sobie z tego nie robić. Być może Diana była głupia ale wychodząc za Karola z pewnością go kochała a nic nie usprawiedliwia oszukiwania jej przez całą rodzinę królewską z przyszłym mężem na czele. Przecież o inklinacjach Karola do Camilli wszyscy wiedzieli. Spędził z nią nawet noc przed swoim ślubem. Para błaznów bez honoru. Odpowiedz Link Zgłoś
iwa7 Re: Książę Karol żeni się z Camillą Parker Bowles 11.02.05, 10:09 Świetna wiadomość na Walentynki. A swoją drogą jest coś krzepiącego w historii Camilli i Karola. Gratulacje na nową drogę życia ! Odpowiedz Link Zgłoś
pako19 Re: Książę Karol żeni się z Camillą Parker Bowles 11.02.05, 11:25 hahaha!! a to dobre! Odpowiedz Link Zgłoś
wbka ZWYCIĘSTWO MIŁOŚCI. 11.02.05, 11:48 Nareszcie ! Istnieje miłość ! Książę Karol mógłby wybrać którąś z najpięknieszych kobiet świata, ale postanowił kierować się uczuciem i ożeni się z Camillą Parker.Dał b. dobry przykład ( lepiej późno niż wcale ) i poprawił nastrój milionom inteligentnych i mało atrakcyjnych fizycznie kobiet. Odpowiedz Link Zgłoś
grom3 Re: ZWYCIĘSTWO MIŁOŚCI. 11.02.05, 13:52 Anglicy to taki pomylony narod i ma bzika na wszystko co krolweskie a sami mieszkaja w domach dla ubogich,i nie maja co wlozyc do garnka. Odpowiedz Link Zgłoś