Dodaj do ulubionych

Do Marcus_crassusa

17.02.05, 05:45
Czuje sie zmuszona sprostowac twoje mylne pojecie co do tego jak zmusiles
mnie do odejscia z tego forum.
Odpowiadam: POPRZEZ CZYSTE CHAMSTWO.
Tylko idiota wierzylby, ze poprzez chamstwo w rodzaju zacytowanego ponizej
moglby zadeklarowac odniesienie jakiegos 'intelektualnego zwyciestwa' nade
mna (czy kimkolwiek). Ty tak uwazasz, a wiec wniosek nasuwa sie sam.
Oto przyklad tego co zmusza mnie do odejscia z forum - propozycja MC
eutanazji mojego dziecka:
Data: 14.02.2005 02:51 + dodaj do ulubionych wątków

skasujcie post

+ odpowiedz

------------------------------------------------------------------------------
--
jak odziedziczylo to po niej inteligencje wg to np prawa rzymskiego po takim
wydarzeniu po okazaniu sasiadom moglaby zgodnie z
prawem zabic potworka ;)))

MOZE RUSZY TYLEK DO HOLANDII. TAM JEJ POMOGA
Autor: kropekuk
Data: 14.02.2005 03:04 + dodaj do ulubionych wątków

skasujcie post

+ odpowiedz

--
COS ZROBIC Z TYM POTWORKIEM W GLORII OBOWIAZUJACEGO PRAWA...

rzeczywiscie...w holandii zasugerowanoby
Autor: marcus_crassus
Data: 14.02.2005 03:07 + dodaj do ulubionych wątków

skasujcie post

+ odpowiedz

--
eutanazje :))))

zauwazam teraz zalety eutanazji...po co dziecko sie ma meczyc?? :)))

z drugiej strony czytalem cos o projekcie przymusowej sterylizacji umyslowo
chorych zeby potem dzieci nie byly szurniete :)))

Ty to uwazasz za przejaw inteligencji???? A moze dowcipu????? No ale przeciez
dowcip jest przejawem inteligencji... Niestety to co ty piszesz to nie
dowcip, tylko zwykle prymitywne chamstwo. Tak jak zwracanie sie do mnie
przykladowo takimi inwektywami: "swinia", "spie..j" i "ch.. ci w morde",
oby zacytowac tylko kilka z brzegu twojego bydlecego repertuaru.
Tylko idiota zwracalby sie tak do kobiety, a jednoczesnie probowal wylansowac
sie na autorytet moralny broniacy praw kobiet w islami i oceniajacy poziom
moralnosci jakiejs religii. Przeciez ty sie kompromitujesz nie tylko glupota,
ale i zupelnym moralnym sku..enien.
To sa produkty twojej osoby, ktore mnie odpychaja i ktorymi udaje ci sie
wypchnac mnie z tego forum. Czy one maja cos wspolnego z inteligencja????
Raczej z jej brakiem.
No i wreszcie, tylko idiota myslalby, ze znajomosc faktow o zasiegu razenia F-
16 czy paru dat, jest przejawem inteligencji, a wytykanie innym niescislosci
w cytowaniu dat czy faktow (glownie z powodu jego wlasnego niezrozumienia
tekstu!) jest zdemaskowaniem ich braku inteligencji. Ty tak myslisz, wiec
wnioski same sie nasuwaja.
Nigdy na tym forum jeszcze nie przeczytalam niczego inteligentnego twojego
autorstwa. Nieistotne fakty owszem, siejace nienawisc ulotki owszem, no ale
przede wszystkim chamstwo i inwektywy.
Dlatego tez jak wchodze na forum i widze watek czy post autorstwa
marcussa_crassusa to mam natychmiastowy odruch wymiotny. Moja decyzja o
odejsciu z forum jest w celu unikniecia tego odruchu w przyszlosci, bo to
bardzo nieprzyjemny odruch fizjologiczny i jak moge to dlaczego nie mialabym
go unikac.
Ale nie ludz sie, ze to ma cos wspolnego z kwestiami intellektu.
Temat zamkniety.
Obserwuj wątek
    • marcus_crassus "koncz juz wasc,wstydu sobie dluzej oszczedz". 17.02.05, 09:17
      a)co do dziecka to sie zgadzam - jesli odziedziczyloby po tobie rozumek to wg prawa rzymskiego mogloby zostac uznane za "potworka" a wiec po urodzeniu pokazane sasiadom i zabite :)))

b)twoja wiedza to kuriozum.groteska.kobieto.jestes - nie wiem jak to nazwac.to co piszesz (ten moj post jest juz na powaznie) najglupsza osoba na forum.twoje infantylne spostrzezenia (palestyna = panstwo mahabejskie,po jakiemu mowia na lotwie,amerykanie dopiero od 44 zaczeli dzialac w europie) to intelektualna katastrofa.

c)> No i wreszcie, tylko idiota myslalby, ze znajomosc faktow o zasiegu razenia F-
      > 16 czy paru dat, jest przejawem inteligencji, a wytykanie innym niescislosci
      > w cytowaniu dat czy faktow (glownie z powodu jego wlasnego niezrozumienia
      > tekstu!) jest zdemaskowaniem ich braku inteligencji

kompromitujesz sie jeszcze bardziej.fakt ze interesuje sie wojskowoscia i zasieg razenia f-16 znam uwazasz za cos ZLEGO ;)))) wiedze o swiecie uwazasz za cos zlego....

swoja niewiedze zas uwazasz za "cnote" ;))))))) kolejne kuriozum :))))) po raz drugi po slowach tomsona mamy na forum osobe ktore "gloryfikuje" niewiedze :)))

d)bluzgam na ciebie bo toba gardze.gardze toba w calej okazalosci.gardze twoja inteligencja.ale to nie wszystko.nie kazdy musi byc madry.nienawidzisz pewnych ludzi.nienawidzisz zydow i amerykanow.jestes prosta i tepa antysemitka.ponizasz irakijczykow ktorzy gina w zamachach terrorystycznych.masz gdzies zycie innych ludzi.ta nienawisc do innych ludzi w pelni "sankjonuje" "moralnie" okazywanie ci najwyzszej pogardy.a poniewaz twoja wiedza to kuriozum "sama tego chcialas".dalas mi jak najbardziej podstawy aby okazac ci najwyzsza pogarde.zarowno w kwestiach intelektualnych jak i innych.

czy boli cie tak ze traktuje cie jak smiecia i do tego jestem w stanie ci to pokazac???

spojrz na moje wczorajsze rozmowy z krystianem.ani razu nie bluznalem.bo nie bluzgam na kazdego "oponenta" ale tylko takich jak ty - pelnych nienawisci do innych ludzi,nie potrafiacych napisac nic logicznie,miernych intelektualnie.

powtorze jeszcze raz - gardze toba i twoja osoba w calej okazalosci.

a teraz splywaj i nie placz sie tutaj wiecej.nawet odejsc nie potrafisz.odchodzisz juz chyba 2 dni.
    • schlagbaum Re: Do Marcus_crassusa 17.02.05, 09:28
      abe_ltd napisała:

> Odpowiadam: POPRZEZ CZYSTE CHAMSTWO.

Czesc ABE

Musze Ci cos wyjasnic.
      Facet, ktory dochodzi czterdziestki i zadna go jeszcze nie zaakceptowala ma
      troche kompleksow.
      Nic zreszta dziwnego.
      176 cm przygarbiona sylwetka, okularki i pysk, w ktory juz w szkole wszyscy
      gabka rzucali.
      Ten dupek tu dopiero zyje. To czego mu brakuje w realu probuje sobie odbic na
      forum i znalazl sobie kobiete, by odbic sobie za wszystkie kobiety, ktore na
      jego widok pluja przez lewe ramie i oddalaja sie spiesznie.

Masz mozliwosc nik tego furmana wygasic i nie reagowac na jego belkot.
      Ty wiesz co sie robi z chamstwem wiec nie poddawaj sie i olej smiecia.
      • i-love-2-ski Re: Do Marcus_crassusa 17.02.05, 17:11
        schlagbaum napisał:

> abe_ltd napisała:
        >
        > > Odpowiadam: POPRZEZ CZYSTE CHAMSTWO.
        >
        > Czesc ABE
        >
        > Musze Ci cos wyjasnic.
        > Facet, ktory dochodzi czterdziestki i zadna go jeszcze nie zaakceptowala ma
        > troche kompleksow.
        > Nic zreszta dziwnego.
        > 176 cm przygarbiona sylwetka, okularki i pysk, w ktory juz w szkole wszyscy
        > gabka rzucali.
        > Ten dupek tu dopiero zyje. To czego mu brakuje w realu probuje sobie odbic na
        > forum i znalazl sobie kobiete, by odbic sobie za wszystkie kobiety, ktore na
        > jego widok pluja przez lewe ramie i oddalaja sie spiesznie.
        >
        > Masz mozliwosc nik tego furmana wygasic i nie reagowac na jego belkot.
        > Ty wiesz co sie robi z chamstwem wiec nie poddawaj sie i olej smiecia.
        >
        >
        sekunduje abe,nie sadzisz chyba,ze jakis niedomyty,niedorozwiniety i starzejacy
        sie smutnie przyglup,ktory swoja potencje wywala na forum,siedzac w bamboszach i
        popijajac kwasne piwo jest autorytetem dla kogos takiego jak ty? nie miej ciagot
        masochistycznych do rozmowy z tym kretynem,ktorego i tak niewielu tu czyta i
        toleruje. niektorym Bozia nie dala,albo dala malo i takie oto sa smutne tego
        skutki. przyjmij moja rade i nie wdawaj sie w zadne dyskusje z tym pajacem, bo i
        po co CI TO? skoncz raz na zawsze pisanie do tego liliputa i czytanie jego
        cuchnacych,chorych wypocin. a jesli on zmusil cie do odejscia z forum to ja cie
        wyzwe od sissy,bo mysle,ze aby tak nastapilo to przeciwnik musialby byc znacznie
        lepszy, a nie miec poziom szczyla z tradzikiem na pysku. c'mmon abe chyba nie
        bierzesz tego powaznie do serca.
    • kropekuk Hrabina "Wal-ja-deska" spode Lomzy sie ozwala. A 17.02.05, 17:22
      do tego jeszcze i wybitna historyczka. Hahahaha....A jaka oczytana - dyskusja z
      nia o Vonnegucie to byla czysta rozkosz. Moze zacytowac...tego tluka?
      • i-love-2-ski Re: Hrabina "Wal-ja-deska" spode Lomzy sie ozwala 17.02.05, 17:25
        kropekuk napisał:

> do tego jeszcze i wybitna historyczka. Hahahaha....A jaka oczytana - dyskusja z
        >
        > nia o Vonnegucie to byla czysta rozkosz. Moze zacytowac...tego tluka?

najpierw tluku zacznij od pisowni Kurta,bo nawet tego slonko nie wiesz. moze na
        Galapagos to R zostawilas,slawistko stuknieta. Idz podrywaj mecenasa specjaliste
        od islamu,moze sie zalapiesz.ladna z was para ty garbata on garbaty,ty w
        bamboszach on w bamboszach etc. wstep do pieknej love story.
        • kropekuk Jestes pewna IDIOTKO? Popisuj sie nadal. Ubaw z 17.02.05, 17:29
          z tych KRETYNEK po pachy:

www.vonnegut.com/
          • i-love-2-ski Re: Jestes pewna IDIOTKO? Popisuj sie nadal. Ubaw 17.02.05, 17:33
            kropekuk napisał:

> z tych KRETYNEK po pachy:
            >
            > www.vonnegut.com/

rzeczywiscie kretynow nie brakuje,szczegolnie w anglii:)) keep smiling gabcia.

Kurt Vonnegurt - KVs books are hard to pigeonhole and tend to be classified as
            science fiction despite having little to do with science per se. TimeQuake and
            Gallapagus both focus on people rather than technology, future or science but I
            suppose most decent sci-fi does outside of the Arthur C Clarke, Asimov and
            William Gibson style genres.
            TimeQuake
            is a great book, not at all what you would expect from reading the back.. but
            then Kurts books never are. The book is a great study of people and how they
            react to situations (again this probably applies to all his books). I read the
            book on holiday in greece and finished much quicker than I would like.
            Cats Cradle
            I have just started Cats Cradle, but the book is less than 200 pages, strangely
            the book gives you much of the information you need to understand whats going on
            early enough for it to be engrained later when you read the relevent part of the
            book. Vonnegurt sends you nuggets of information, interspersed with the story so
            that you don't notice - this is vey different to, say, neal stephenson who
            spends t majority of of diamond age and snow crash getting you used to the
            technology and the context of teh story.
            Gallapagos

• kropekuk Toz to jego wlasny amerykanski website !!! 17.02.05, 17:35
              Chyba wie, jak sie wabi?
              • kropekuk I JESZCZE BEZCZELNY POLGLOWEK IDZIE W ZAPARTE 17.02.05, 17:39
                en.wikipedia.org/wiki/Kurt_Vonnegut
                search.ebay.co.uk/kurt-vonnegut_W0QQfcdZ2QQfnuZ1QQsacurZ3QQsalicZ3
                www.inthesetimes.com/comments.php?id=38_0_4_0_C
                www.geocities.com/Hollywood/4953/vonn.html
                www.amazon.com/exec/obidos/ASIN/0440180295/102-6856315-3249763
                Widzisz, kretynko, o TYM Kurcie mowa, twoj kumpel z Hitlejugend podobnego
                nazwiska jakos gowno swiat obchodzi a mnie w szczegolnosci.
          • kropekuk No, rachelko, gdzie ci sie to R urodzilo, idiotko? 17.02.05, 17:34
            I jeszcze smiesz jape otwierac, garkotluku? Za szmate i podlogi wycierac,
            kuchto...
            • i-love-2-ski Re: No, rachelko, gdzie ci sie to R urodzilo, idi 17.02.05, 17:39
              kropekuk napisał:

> I jeszcze smiesz jape otwierac, garkotluku? Za szmate i podlogi wycierac,
              > kuchto...

tak purchawko,bo wlasnie u nas dodaje sie mu r,tlumoczku a teraz spadaj do
              krasuli bo zaraz sie nam tu niebezpiecznie podniecisz czytajac te Rzeznie. ciesz
              sie ciesz lunatyczko,tyle twego co sie ucieszysz i tak jestes tak opetana,ze
              jedyne co potrafisz to siedzic przed kompem i sie podniecac. poradzilabym ci cos
              lepszego na samozadowolenie,ale pewne kropa by mnie wyciela, a z drugiej strony
              pewnie nie widzialabys i tak jak to uzyc. pa ksiezniczko czardasza.
              • borrek kropekuk, a teraz spadaj do krasuli 17.02.05, 18:02
                www.worth1000.com/entries/72000/72018LQSp_w.jpg
                • kropekuk Tak sie tuman zlosci, gdy mu sie free nauke daje? 17.02.05, 18:37
                  I innego tumana broni? A moze jeszcze uznacie to - niedouki - za "dialalnosc
                  antypolska"? Hahahaha...Cham chamem jak mowil Zagloba - na chama i Ameryka nie
                  pomoze.
              • kropekuk U was na Greenpoincie, to nawet o nim nie slyszeli 17.02.05, 18:35
                Ciagle, kretynka, w zaparte idzie? Ale ubaw!!!
                • i-love-2-ski Re: U was na Greenpoincie, to nawet o nim nie sly 17.02.05, 18:56
                  kropekuk napisał:

> Ciagle, kretynka, w zaparte idzie? Ale ubaw!!!
                  kiedy ty ostatni raz chlopa widzialas? moze wlasnie o to chodzi gabcia, to
                  frustracja starzejacej przykro i zlosliwie,zapomnianej pannicy przez ciebie
                  przemawia. szkoda,ze nigdy nie bedziesz miala dzieci,nie wiesz co tracisz. komp
                  to nie rodzina,stad twe problemy,frustracje i abnormalne zachowania. smieja sie
                  z ciebie na 2 forumach,a ty jak opetana latasz od rogu do rogu z tymi szmatami
                  pelnymi blota i pachnacymi chlewem .krasul ci zostal,on cie wirtualnie
                  utuli,miej chociaz namiastke czegos zboczencu. bye polski swirusie.
                  • kropekuk Czy myslisz idiotko,ze sex i wiedza sie wykluczaja 17.02.05, 18:58
                    A mnie interesuja kobiety. Nie jestem homo, ty stara lesbijo!
                  • j-k Sluchaj, dziewcze... 17.02.05, 19:00
                    a ona nie slucha....
                    czys Ty q...vo glucha?

(Mickiewicz vel Fredro)

Kytykujesz Crassusa za chamstwo - i slusznie.

A sama co robisz?

- swoja droga uwielbiam damski boks.
                    jak sie kobitki wezma za lby - to radocha patrzec, jak trociny leca...
                    • i-love-2-ski Re: Sluchaj, dziewcze... 17.02.05, 19:57
                      sluchaj no chlopcze. mnie daleko do chamstwa krasuli czy gabci. to raczej ona ma
                      chore fiksacje i to od dawna na moj temat, to i sobie troche od czasu do czasu
                      pogawedzimy. a jesli mnie pamiec nie myli,to ktos o podobnym nicku do twego mial
                      nie odpowiadac na moje posty:)))
                      • marcus_crassus te,kuchara. 17.02.05, 20:00
                        twoja kolezanka (ta od wrodzonej tepoty) jeszcze sie bedzie dlugo zegnala z forum???? mam nadzieje ze napiszesz rownie wiele ciekawych watkow o tym jak o pozegnaniu sie dany.

tylko ze dana zalatwila to w miare szybko.to cos (abe) zas zegna sie i zegna i pozegnac nie moze.

przykleila sie czy co???
                      • j-k nie ma wyjatkow bez regul... 17.02.05, 20:09
                        1. Gdy docinasz komus bez sensu - nie odpowiadam.
                        2. czasem wieczorami - mozna NIEpolitycznie pozartowac..
                        3. A wtedy , gdy czegos nie wiem (np. Twoje ciekawe uwagi o Patriot Act)
                        nie zabieram glosu, lecz ograniczam sie do czytania.

• i-love-2-ski Re: nie ma wyjatkow bez regul... 17.02.05, 20:11
                          j-k napisał:

> 1. Gdy docinasz komus bez sensu - nie odpowiadam.
                          > 2. czasem wieczorami - mozna NIEpolitycznie pozartowac..
                          > 3. A wtedy , gdy czegos nie wiem (np. Twoje ciekawe uwagi o Patriot Act)
                          > nie zabieram glosu, lecz ograniczam sie do czytania.
                          >
                          > ___________________________
                          > harmonia jest celem celow

he,he bujac to my ale nie nas. bujaj sie Fela bo dzisiaj Niedziela,jak to
                          mowiono.Nice try Jasiu,ale nie trudz sie za duzo.
                          • j-k hihi, pamietasz, dziewcze? 17.02.05, 20:15
                            lepiej odpowiadac z Wolnej Stopy, niz z Wolnej Europy?

Europe mamy dzis wolna (quasi...)

A stopa jak?
                            w narcie Ci utknela?
                            Pilnuj Gabryski.
                            A o mnie sie nie martw
                            Gdyz, poniekad, wole ABE - mimo, ze rudym generalnie nie wierze...
                            • i-love-2-ski Re: hihi, pamietasz, dziewcze? 17.02.05, 20:21
                              j-k napisał:

> lepiej odpowiadac z Wolnej Stopy, niz z Wolnej Europy?
                              >
                              > Europe mamy dzis wolna (quasi...)
                              >
                              > A stopa jak?
                              > w narcie Ci utknela?
                              > Pilnuj Gabryski.
                              > A o mnie sie nie martw
                              > Gdyz, poniekad, wole ABE - mimo, ze rudym generalnie nie wierze...

moja stopa w narcie utknac nie moze,gdyzbys wiedzial jak dzialaja nowoczesne
                              wiazania,to bys bzdur nie pisal. gabcia sam sie zajmij,ja ani pol forum w
                              wariatkach nie gustuje. a abe sobie dobrze poradzi bez twojej pomocy, w koncu
                              ciebie na garb wziac to tylko utknac gdzies mozna po drodze jasio, a nie ruszyc
                              do przodu.
                              • j-k Re: hihi, pamietasz, dziewcze? 17.02.05, 20:24
                                oj Rachelcia, zapewniam Cie, ze jakbys ze mna "utknela"
                                - to nie chcialabys z tego "utkniecia" wyjsc...

ale wiesz jak to jest: - wsiech djewoczek nie pierej.biosz, no strjemitsa nada.

bujaj sie.
                                • i-love-2-ski Re: hihi, pamietasz, dziewcze? 17.02.05, 20:28
                                  j-k napisał:

> oj Rachelcia, zapewniam Cie, ze jakbys ze mna "utknela"
                                  > - to nie chcialabys z tego "utkniecia" wyjsc...
                                  >
                                  > ale wiesz jak to jest: - wsiech djewoczek nie pierej.biosz, no strjemitsa nada.
                                  >
                                  > bujaj sie.

ta nie watpie,ze nie zalowalabym moze tylko tego,ze wyszlam z domu za wczesnie.
                                  pozwolisz,ze na tym zwatpieniu zakonczymy ten fascynujacy temat. ty chyba z tych
                                  co mowia " my nie dansjory,my jebajcy".bujaj sie sam jasio, adieu.
    • i-love-2-ski te kraula -wylenialy fagasie 17.02.05, 20:05
      ugryz sie w piete,moze potrafisz,tylko nie zpluj sie potem nam na forum .
    • tornson mućka, ćwok w "4 litery" kopany, znowu fika? 18.02.05, 00:03
      Dawno już mnie tu nie było, by przetrzepać łaciatą skórę. Oj trzeba chyba
      będzie to naprawić. ;o>
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka