marcus_crassus
18.02.05, 18:26
to moj dzis ostatni chyba wpis bo musze skonczyc robote i lece na przyjatko :)))
dziwiles sie w zwiazku z tym co ci napisalem ze tak bluzgam.otoz rozwaz sobie samemu.
co jest gorsze - co jest bardziej obrzydliwe - powiedzenie komus ze jest kupa gowna czy ladnymi slowami sianie nienawisci,klamstw i szydzenie z ludzi.
co jest bardziej godne pogardy??nazwanie kogos pajacem,oszolomem i blaznem czy moze rozpowszechnianie klamstw takich jakie rozpowszechnia stranger - lacznie z podawanymi przez niego linkami.spojrz ile podal klamstw od wczoraj.klamal o stronie pogonowskiego,klamal z podatakami,klamie do upadlego.
w imie swojej chorej nienawisci do Zydow i demokracji (facet za tatusiem ktory byl podobnym oszolomem jak on) nie udaje nawet ze jest zwolennikiem zamordyzmu i autorytaryzmu - ja sadze osobiscie ze totalitaryzmu.
podaje strangera dlatego ze on jest po prostu ostatnim "swiezym" przykladem wiec latwo mi sie do niego odniesc.
przykladowo - ten dzieciak podal ze jerusalem post obrazil Polske - zreszta za "naszym dziennikiem".nie zauwazyl oczywiscie ze wiadomosc o "polskich obozach zaglady" byla informacja nie wlasna ale zamieszczona w serwisie news nawet nie tlumaczona informacja serwisu AFP.
te wszystkie miernoty intelektualne zala sie ze sie ich bluzga.sek w tym ze co wg ciebie jest gorsze-bluzganie czy moze ustawiczne klamstwo z ich strony???
czy wysmianie i wyszydzenie takich kreatur jest czyms zlym???nie w moim mniemaniu.
jako ciekawostke hipokryzji.
lata sobie po tym forum prosta kuchara rachelka.zwykla prosta baba.nie nazwe jej inaczej.intelektualnie taka sama miernota jak stranger.
zali sie ze ja bluzgam i jestem chamski.
rozwaz sobie samemu.co jest bardziej godne pogardy - moje slownictwo czy to ze wyzej wymieniona rachelka sklada sobie serdecznosci z guciem - prymitywem piszacym teksty "dobry zyd to martwy zyd"."lubie skwierczacego w kominku zyda"
dla mnie - znacznie bardziej OK jest powiedziec komus ze sie nim gardzi niz robic cos takiego.posuniete do granic zaklamanie i ukrywanie sie za "parawanem" kultury.
jak to jest kultura to dziekuje bardzo.