Dodaj do ulubionych

do staszka w sprawie kultury forum

18.02.05, 18:26
to moj dzis ostatni chyba wpis bo musze skonczyc robote i lece na przyjatko :)))

dziwiles sie w zwiazku z tym co ci napisalem ze tak bluzgam.otoz rozwaz sobie samemu.

co jest gorsze - co jest bardziej obrzydliwe - powiedzenie komus ze jest kupa gowna czy ladnymi slowami sianie nienawisci,klamstw i szydzenie z ludzi.

co jest bardziej godne pogardy??nazwanie kogos pajacem,oszolomem i blaznem czy moze rozpowszechnianie klamstw takich jakie rozpowszechnia stranger - lacznie z podawanymi przez niego linkami.spojrz ile podal klamstw od wczoraj.klamal o stronie pogonowskiego,klamal z podatakami,klamie do upadlego.

w imie swojej chorej nienawisci do Zydow i demokracji (facet za tatusiem ktory byl podobnym oszolomem jak on) nie udaje nawet ze jest zwolennikiem zamordyzmu i autorytaryzmu - ja sadze osobiscie ze totalitaryzmu.

podaje strangera dlatego ze on jest po prostu ostatnim "swiezym" przykladem wiec latwo mi sie do niego odniesc.

przykladowo - ten dzieciak podal ze jerusalem post obrazil Polske - zreszta za "naszym dziennikiem".nie zauwazyl oczywiscie ze wiadomosc o "polskich obozach zaglady" byla informacja nie wlasna ale zamieszczona w serwisie news nawet nie tlumaczona informacja serwisu AFP.

te wszystkie miernoty intelektualne zala sie ze sie ich bluzga.sek w tym ze co wg ciebie jest gorsze-bluzganie czy moze ustawiczne klamstwo z ich strony???

czy wysmianie i wyszydzenie takich kreatur jest czyms zlym???nie w moim mniemaniu.

jako ciekawostke hipokryzji.

lata sobie po tym forum prosta kuchara rachelka.zwykla prosta baba.nie nazwe jej inaczej.intelektualnie taka sama miernota jak stranger.

zali sie ze ja bluzgam i jestem chamski.

rozwaz sobie samemu.co jest bardziej godne pogardy - moje slownictwo czy to ze wyzej wymieniona rachelka sklada sobie serdecznosci z guciem - prymitywem piszacym teksty "dobry zyd to martwy zyd"."lubie skwierczacego w kominku zyda"

dla mnie - znacznie bardziej OK jest powiedziec komus ze sie nim gardzi niz robic cos takiego.posuniete do granic zaklamanie i ukrywanie sie za "parawanem" kultury.

jak to jest kultura to dziekuje bardzo.
Obserwuj wątek
    • manny_ramirez Sprowadze na siebie odium forum:)) 18.02.05, 18:29
      ale mam to gdzies wiec otwarcie i oficjalnie sie z Toba zgadzam

kulturalne rozpowszechinianie chamstwa i nienawisci jest wielokrotnie gorsze
      niz jakiekolwiek zacietrzewienie czy bluzganie

• kropka Re: do staszka w sprawie kultury forum 18.02.05, 18:29
      No Nie! Marcus piszący o kulturze na forum!
      Spadłam z krzesła! Ratunkuuuuuuuuuu!!!
      • manny_ramirez Spadanie Pani pewnie jeszcze bardziej:))) 18.02.05, 18:31
        jak przeczyta moj wpis
        • ben_shaprut Po jakiemu to było? 18.02.05, 18:31
          • manny_ramirez ok, ok mialo byc spadnie n/t 18.02.05, 18:34
      • i-love-2-ski Re: do staszka w sprawie kultury forum 18.02.05, 18:35
        kropka napisała:

> No Nie! Marcus piszący o kulturze na forum!
        > Spadłam z krzesła! Ratunkuuuuuuuuuu!!!

najciemniej pod latarnia, i zobacz kto mu sekunduje. paru tu chyba biale laski
        trzyma w reku.
        • manny_ramirez DO rachelki 18.02.05, 18:38
          Intelektualne oszustwo to dla mnie gorsze chamstwo niz otwarte bluzganie . Jak
          ktos bluzga to kazdy widzi i moze podjac wnioski jakie chce, jak ktos oszukuje
          i robi wode ludziom z mozgu to potem mamy Hitlerkow i Stalinow. To gorzej niz
          chamstwo to przestepstwo.
          • i-love-2-ski Re: DO rachelki 18.02.05, 18:41
            manny_ramirez napisał:

> Intelektualne oszustwo to dla mnie gorsze chamstwo niz otwarte bluzganie . Jak
            > ktos bluzga to kazdy widzi i moze podjac wnioski jakie chce, jak ktos oszukuje
            > i robi wode ludziom z mozgu to potem mamy Hitlerkow i Stalinow. To gorzej niz
            > chamstwo to przestepstwo.

wlasnie dobrze mowisz manny, intelektualne oszustwo i zaslepienie,jest gorsze
            niz otwarte bluzganie. gorzej jak te dwie cechy ida w parze,wtedy juz na prawde
            nie ma o czym, ani z kim mowic.a jeszcze gorzej jak rozmowca probuje tanie kity
            sprzedac z tym z kim rozmawia,ponizajac go i demonicznie nakazujac posluszenstwo
            bo... stad moja rada dla strangera.
            • manny_ramirez Re: DO rachelki 18.02.05, 18:45
              No tak problem w tym tylko ze wlasnie stranger najwiecej tych intelektualnych
              oszustw tu na forum popelnia
              • i-love-2-ski Re: DO rachelki 18.02.05, 18:47
                manny_ramirez napisał:

> No tak problem w tym tylko ze wlasnie stranger najwiecej tych intelektualnych
                > oszustw tu na forum popelnia

to go odpusc,a nie wciskaj sie w kazdy jego wpis manny.nie jest to powod dla
                ktorego bronisz chamstwa marcusa chyba?
                • manny_ramirez Re: DO rachelki 18.02.05, 18:53
                  napisalem jaki jest powod

czyste chamstwo jest dla mnie mniejszym zlym niz intelektualne oszustwo

jak marcus bluzga i ci sie to nie podoba to nie musisz z nim gadac

ale jak ktos popuszcza ludziom co robia innym wode z mozgu to niech sie potem
                  nie wymaga przeprosin za dzialania tyranow. Bo to dlatego tacy tyrani dochodza
                  do wladzy. Bo sa ludzie ktorzy kupuja intelektualne oszustwo bo nie widza
                  lepiej i sa tacy ktorzy z egoistycznych powodow takiech oszustw nie krytykuja
                  tylko im popuszczaja lub nawet wspieraja
        • schlagbaum Re: do staszka w sprawie kultury forum 18.02.05, 18:43
          i-love-2-ski napisał:

>> paru tu chyba biale laski trzyma w reku.

To jedyna laska, ktora w kontakcie z krasulinskim nie spluwa przez lewe ramie
          wiec nie zaluj mu jej.
          • i-love-2-ski Re: do staszka w sprawie kultury forum 18.02.05, 18:46
            schlagbaum napisał:

> i-love-2-ski napisał:
            >
            > >> paru tu chyba biale laski trzyma w reku.
            >
            > To jedyna laska, ktora w kontakcie z krasulinskim nie spluwa przez lewe ramie
            > wiec nie zaluj mu jej.
            >
            >

no nie wiem moze albino weza trzyma,jak sie tak pieni to nigdy nie wiadomo.
            glupich mi nie zal skoro Pan Bog ich tylu stworzyl musial ich widac kochac.
          • manny_ramirez szlagus 18.02.05, 18:47
            ty wolisz intelektualne oszustwo od bluzgania? hmmmmmm
            • schlagbaum Re: szlagus 18.02.05, 18:56
              manny_ramirez napisał:

> ty wolisz intelektualne oszustwo od bluzgania? hmmmmmm

Wiesz Manius, ktos kto lka nad mydlem a jednoczesnie miesiacami plodzi cos o
              latajacych swiniach izarciem dla szczrow jest malo przekonywujacy.
              Robi na mne raczej wrazenie falszywej i podlej kanalii.
              Jeteli do tego dodasz kupe ordynarnego chamstwa to masz krase jak zywego.

Nie ma slow, ktore moglyby wyrazic pogarde jakiej jest ten smiec warty jest w
              moich oczach wiec milcze.
              • manny_ramirez Re: szlagus 18.02.05, 18:58
                Robi na mne raczej wrazenie falszywej i podlej kanalii--tylko dlatego ze co ,
                ze sie nie zgadza z Twymi pogaldami??

Bo jak ci te szczury i inne rzeczy przeszkadzaja to czemu gucia nie
                przesladujesz???
                • schlagbaum Re: szlagus 18.02.05, 19:01
                  manny_ramirez napisał:

> Robi na mne raczej wrazenie falszywej i podlej kanalii--tylko dlatego ze co ,
                  > ze sie nie zgadza z Twymi pogaldami??

Z jakimi pogladami ?

>
                  > Bo jak ci te szczury i inne rzeczy przeszkadzaja to czemu gucia nie
                  > przesladujesz???

Oni sa siebie warci a nie przesladuje nikogo.
                  • manny_ramirez Nie schlagbaum 18.02.05, 19:07
                    Nie sa sobie rowni
                    marcus obrzuca chamsko blotem konkretne osoby ktore wcale nie musza z nim
                    dyskutowac z nim jak nie chca

gucio pisze ze pewien narod sie pojawila razem z g...., i ze dobre zyd to
                    spalony zyd... jak Ty uwazasz ze to jest porownywalne do nazwania konkretnej
                    osoby nawet k.... to nawet nie ma o czym mowic
                    • schlagbaum Re: Nie schlagbaum 18.02.05, 19:12
                      manny_ramirez napisał:

> Nie sa sobie rowni
                      > marcus obrzuca chamsko blotem konkretne osoby ktore wcale nie musza z nim
                      > dyskutowac z nim jak nie chca
                      >
                      > gucio pisze ze pewien narod sie pojawila razem z g...., i ze dobre zyd to
                      > spalony zyd... jak Ty uwazasz ze to jest porownywalne do nazwania konkretnej
                      > osoby nawet k.... to nawet nie ma o czym mowic

Chlopie !

Ten balwan pisze to samo i to nawet nie o narodzie lezc o wyznawcach okreslonej
                      religii, o ktorej nie ma nawet zielonego pojecia.
                      Nic o tym nie wiesz czy jest to dla ciebie tak obojetne, ze nawet tego nie
                      zauwazasz ?

To bydle nawet w tym celu zalozylo osobne forum.
                      Gucia nigda nie czytam dlatego nie moge sie do jego smarowania ustosunkowywac
                      ale wiem, ze osobnego forum chyba nie zalozyl.
                      • manny_ramirez Ok schlagbaum 18.02.05, 19:16
                        daj mi jeden link gdzie pisze ze muzulmanie urodzeni byli w g.... i ze dobry
                        muzulmanin to martwy muzulmanin.
                        • schlagbaum Re: Ok schlagbaum 18.02.05, 19:18
                          manny_ramirez napisał:

> daj mi jeden link gdzie pisze ze muzulmanie urodzeni byli w g.... i ze dobry
                          > muzulmanin to martwy muzulmanin.

Zartujesz ??

Nie zbieram linkow do bydlecych postow ale wez wyszukiwarke to znajdziesz ich
                          sam dziesiatki. Ja musialbym zrobic to samo a szkoda mi czasu na grzebanie w
                          odchodach.
                          • manny_ramirez Re: Ok schlagbaum 18.02.05, 19:20
                            spojrz w dol

jak myslisz ze ja powiem ze motto "dobry terrorysta to martwy terrorysta" jest
                            zle no to sorki
                            • schlagbaum Re: Ok schlagbaum 18.02.05, 19:23
                              manny_ramirez napisał:

> spojrz w dol
                              >
                              > jak myslisz ze ja powiem ze motto "dobry terrorysta to martwy terrorysta"
                              jest
                              > zle no to sorki

Czesc Manius
                              • manny_ramirez Czesc szlagus 18.02.05, 19:26
                                i zycze przyjemnego zycia w Euroarabii. Tylko za pare dekad nie placz ze Cie
                                ludzie nie ostrzegali albo nie wymagaj od terrorystow przeprosin za krzywdy
                                • marcus_crassus damy sobie rade staszek :))))))) 18.02.05, 19:27
                                  na szczescie w tej europie obok szlagbaumow jest jeszcze sporo "marcusow" ;))))))
                                  damy sobie rade.i bez szlagbaumow :)
                                  • manny_ramirez Dobra a 18.02.05, 19:31
                                    ale powiem Ci szczerze zebys prawde wiedzial ze nie walcze tu w obronie Twego
                                    chamstwa bo mnie tez koli w oczy

ale , i powtarzam sie, lepsze to niz robienie ludziom sieczki z mozgu
                                    po "kulturalnemu"
                                    • marcus_crassus nie chce zebys walczyl w obronie mojego chamstwa 18.02.05, 19:34
                                      chcialem tylko pokazac pewien problem.ze totalna hipokryzja jest mowienie o chamstwie przez klamcow lub przez osoby wymieniajace przyjazne wirtualne usciski z osobnikami pokroju gucia.
                                      • manny_ramirez Re: nie chce zebys walczyl w obronie mojego chams 18.02.05, 19:35
                                        No ztym sie zgadzam jak widzisz
                                        • marcus_crassus zgadzasz sie z "naziolem" ;)))) 18.02.05, 19:36
                                          uwaga - nowa definicja naziola - jestem naziolem bo nie toleruje terrorystow islamskich ;))))))

niezly nazizm :))))
                                  • schlagbaum Re: damy sobie rade staszek :))))))) 18.02.05, 19:33
                                    marcus_crassus napisał:

> na szczescie w tej europie obok szlagbaumow jest jeszcze
                                    sporo "marcusow" ;))))
                                    > ))
                                    > damy sobie rade.i bez szlagbaumow :)
                                    >

To raczej Europa sobie poradzi z wami, naziolami.
                                    • manny_ramirez he, he szlagus 18.02.05, 19:34
                                      stosujesz wobec mnie odpowiedzialnosc zbiorowa? To raczej Europa sobie poradzi
                                      z wami, naziolami= nie dziwo ze gucio ci nie przeszkadza
                                • schlagbaum Re: Czesc szlagus 18.02.05, 19:30
                                  manny_ramirez napisał:

> i zycze przyjemnego zycia w Euroarabii. Tylko za pare dekad nie placz ze Cie
                                  > ludzie nie ostrzegali albo nie wymagaj od terrorystow przeprosin za krzywdy

Jezeli ktos nie rozumie roznicy miedzy wyznawca islamu i terrorysta to jest
                                  sobie sam winny i naszym dzieciom, ktore beda musialy zyc w swiecie polnym
                                  nienawisci.

Teraz musze troche pozarabiac na buleczki.

Bye
                                  • manny_ramirez Re: Czesc szlagus 18.02.05, 19:32
                                    rozumie roznicy miedzy wyznawca islamu i terrorysta= ja rozumiem i chcialbym
                                    abys dal mi link gdzie przeczytales ze marcus tego nie rozumie
                              • manny_ramirez przyklad dla schlagbauma 18.02.05, 19:27
                                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=20747242&a=20759836
                                milej pogawedki zycze
                    • marcus_crassus dokladnie. to chcialem powiedziec 18.02.05, 19:17
                      spojrz maniek na moje pierwsze wpisy na tym forum.zadnego bluzgania.ale prymitywy to prymitywy.i nie nalezy owijac w bawelne.

klamstwo,rasizm etc to cos najbardziej godnego pogardy.a pozniej ci ktorzy wylewaja swoja chora nienawisc chca byc traktowani jak "ludzie"

czy ja sie wypowiadam "dobrze - zbombardowac szczury"???

tak jest.jednak nie mowie o zadnym narodzie ani o zadnej rasie.mowie o ludziach ktorzy sa terrorystami.biegaja z bronia,morduja,wysadzaja sie.

to jest bardzo konkretne wskazanie dalekie od wszelkiego rasizmu i uprzedzen ze wzgledu na rase,religie lub kolor skory.

oceniam tylko ich dzialanie.i dlatego tak moge mowic.

i nie pozdrawiam osob piszacych "fajnie by zagazowac arabusow" bo uwazam to za pozalowania godne.

jesli zdarzylo mi sie kiedys "emocjonalnie" napisac cos co lamie dobre obyczaje (byla taka sytuacja z raz czy dwa i je pamietam czekajac az ktos je przytoczy) to moge spokojnie powiedziec "przepraszam,to co napisalem to glupie"
                      • manny_ramirez na marginesie 18.02.05, 19:19
                        z ciekaowsci

czemu nagla zmiana z maniek na staszek?

wole staszek
                        • marcus_crassus sorry.staszek :))) 18.02.05, 19:24
                          nie wiem.zmeczony jestem :)
                • marcus_crassus do "manka". 18.02.05, 19:08
                  z tymi szczurami walcza POLSCY zolnierze.POLSCY.

nie sadze zeby nazwanie nazistow w kampanii wrzesniowej szczurami bylo czyms zlym.nie sadze rowniez ze radosc z sukcesow i udanych akcji NASZYCH zolnierzy byla czyms zlym.

przepraszam - a moze mnie jako POLAKOWI NIE WYPADA JEST SIE IDENTYFIKOWAC Z LINIA POLITYCZNA MOJEGO PANSTWA?

moze powinienem pisac "bohaterscy obroncy przed okupacja"??????irackie AK.

nie wspomne nawet ze to AK wysadzilo dzis 20 cywilow w meczecie.

jestesmy w POLSCE.NASZ KRAJ NIE JEST KRAJEM POSTRONNYM.JEST KRAJEM ZAANGAZOWANYM

DLATEGO NAPISZE JESZCZE RAZ

BRAWA DLA NASZYCH ZOLNIERZY.TRZYMAJCIE SIE I ZALATWCIE SZCZURY.
                  • marcus_crassus to post w cely wyjasnienia kogo nazywam szczurami 18.02.05, 19:09
                    jesli nie wiesz :)
      • marcus_crassus do kropki - jako moderatorki. 18.02.05, 18:39
        mam do ciebie kropka pytanie.w zwiazku z tym ze mi zarzucilas ze bluzgam na forum...

co uwazasz za gorsze i bardziej godne pogardy - moje "ty zasrany oszolomie"

czy rachelkowe "czesc guciu,pozdrawiam...bla bla bla bla bla" do blazna ktory jeszcze kilka minut temu napisal "fajnie sie robi mydlo z zyda"

udowodnij mi kropka ze to rachelkowe jest lepsze a obiecuje ci ze od dzis nie bede bluzgal.

to jest post w sprawie formalnej wiec mozesz odpowiedziec.
        • i-love-2-ski Re: do kropki - jako moderatorki. 18.02.05, 18:45
          marcus_crassus napisał:

> mam do ciebie kropka pytanie.w zwiazku z tym ze mi zarzucilas ze bluzgam na for
          > um...
          >
          > co uwazasz za gorsze i bardziej godne pogardy - moje "ty zasrany oszolomie"
          >
          > czy rachelkowe "czesc guciu,pozdrawiam...bla bla bla bla bla" do blazna ktory j
          > eszcze kilka minut temu napisal "fajnie sie robi mydlo z zyda"
          >
          > udowodnij mi kropka ze to rachelkowe jest lepsze a obiecuje ci ze od dzis nie b
          > ede bluzgal.
          >
          > to jest post w sprawie formalnej wiec mozesz odpowiedziec.
          >

a co ty bogiem forum jestes,ja nie mam prawa pisac pozdrowien do gucia,jak on ze
          mna kulturalnie rozmawia? wszyscy tu pisza do fredka,arapa i innych watpliwej
          jakosci postaci,a ty sobie akurat mnie wybrales za przyklad? zobacz co ty do abe
          pisales o jej dziecku chociazby,jakim stylem i jezykiem, jeszcze masz czelnosc
          sie czepiac moich wpisow do gucia? z nim rowniez dana,i inni rozmawiali jesli
          jeszcze pamiec cie nie myli to nie jest lamanie regulaminu jesli na cos
          odpowiesz,ty go lamiesz swoim chastwem na co dzien, az dziw bierze,ze cie nie
          kosza czesciej.
          • marcus_crassus po co ze mna gadasz??mialas nie pisac wiecej 18.02.05, 18:47
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=20758308
            badz konsekwentna.

mozesz odpowiadac.masz pelne prawo zrownac sie ze szlamem.tylko potem nie dziw sie jak cie jak szlam traktuja.
            • i-love-2-ski Re: po co ze mna gadasz??mialas nie pisac wiecej 18.02.05, 18:49
              marcus_crassus napisał:

> forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=20758308
              > badz konsekwentna.
              >
              > mozesz odpowiadac.masz pelne prawo zrownac sie ze szlamem.tylko potem nie dziw
              > sie jak cie jak szlam traktuja.
              >

odpowiadam bo mam taka fanaberie, i nie ty bedziesz mi twoim tlustym paluszkiem
              mowic co,kiedy i z kim mecenasie.kapisz
              • marcus_crassus odpowiadac tez mozesz.masz wielki szacunek 18.02.05, 18:51
                do swoich slow.rzucasz je na wiatr.i ty sie dziwisz ze kogos takiego jak ty tak traktuje???

masz prawo zarowno rzucac swoje slowa na wiatr jak i zadawac sie ze szlamem.

powtarzam - potem sie nie dziw skad sie to bierze.

jak sie kobieta ku.. to niech sie nie dziwi ze nazywaja ja ku...ale ma prawo.w niczym jej tego prawa nie odbieram.ale ja mam prawo nazwac rzeczy po imieniu
                • marcus_crassus to wykropkowane to "kurvi" zebys zrozumiala 18.02.05, 18:52

• manny_ramirez Marcus daj juz spokoj 18.02.05, 18:54
                    juz wystarczy. Mozesz to jednak normalnym jezykiem napisac
                    • marcus_crassus normalnym jezykiem 18.02.05, 18:55
                      jak kobieta sie puszcza to nazywamy ja dziwka.lepiej jest???

chodzilo o przedstawienie trafnosci nazewnictwa.nie sie pozniej za te dziwke nie oburza jak sie ja tak nazywa.
        • kropka Re: do Marcusa 18.02.05, 19:23
          każesz mi wybierać między dżumą i cholerą.
          Nic z tego. Wybieram młodość, zdrowie i bogactwo

• marcus_crassus unikasz odpowiedzi.a szkoda. 18.02.05, 19:26

• j-k i ja rowniez, kropa... 18.02.05, 19:29
            a jak dziecie...???
          • stranger.pl Re: do Marcusa 18.02.05, 19:48
            Jak szkoda że mam już... obrączkę:)
    • marcus_crassus ps -cos dla ciebie staszek. 18.02.05, 18:36
      prawica.net/modules.php?name=News&file=article&sid=697
      poszukaj w wolnej chwili na necie cos o tym panu.pomysl tez sobie.co jest bardziej odrazajace (specjalnie jako przyklad drastyczny podaje ksiedza) - nazywanie kupa gowna pseudodyskutanta czy moze prymitywny skrajny antysemityzm ktory sial ten "ksiezulo"

to przyklad w celu abys zrozumial ze slownictwo to tylko pewna "otoczka",pewien "plaszczyk".kwestie kultury i kwestie zachowywania sie z godnoscia to nie slownictwo.to nie nazwanie kogos zasrancem albo prymitywnym sku..1ynem.ze sa rzeczy ktore moga byc ubrane w ladne slowka ale bedace zwyklymi odpadami.

ludzie dziela sie na ludzi i na miernoty wygladajace co prawda jak czlowiek ale zaslugujace w moich oczach na tyle szacunku ile swinskie gowno.

nie bojmy sie tego powiedziec ze sa swinskim gownem.podchodzac do kazdego z szacunkiem nobilitujemy go.uznajemy go za partnera do rozmowy.partnera jakim nie jest.i to jest najwiekszy problem.

swinskie lajno jest swinskim lajnem.nie "interlokutorem"
      • i-love-2-ski Re: ps -cos dla ciebie staszek. 18.02.05, 18:38
        my tez nie boimy sie powiedziec kto jest swinskim gownem,tepakiem,prymitywem i
        lysiejacym fagasem. powielamy tylko twoje marzenia o kulturze slowa i mowieniu
        prawdy.
    • tornson HAHAHAHAHA!!! Marcus to już jest naprawdę aż tak 18.02.05, 18:37
      żałosne, że aż śmieszne, to co ty piszesz. :oD
      Nawet kropka mało z krzesła nie spadła ;oD
    • aaki krasy-nie dorabiaj pseuideologii do swoich 18.02.05, 18:47
      często chamskich wypowiedzi -forumowicze odbierają cie jako zwykłego impertynenta i tyle...
    • j-k I JEDNO I DRUGIE JEST ZLE 18.02.05, 19:26
      i nie zamierzam oceniac, co bardziej...

wiadomo, ze mirmil, goldbaum & consortes robia tu krecia robote,
      bedac, "formalnie", grzeczni...

Ty, Crassus, reagujac spontanicznie, na wiarygodnosci nie tracisz
      - ale na kulturze... TAK.

Doskonale wiem, ze potrafisz tez byc "tylko" zlosliwy
      (jako i ja) ale nie wulgarny.

Zapewniam Cie, ze Tobie i innym - wyjdzie na dobre, gdy sie pohamujemy...
      Oczywiscie znam dobrze zasady "lopatologii stosowanej".
      Ale pamietaj, ze z takiej walki zwyciesko wyjda tylko ADMINI.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka