Dodaj do ulubionych

do rachelki

23.03.05, 20:45
Wrocilem do mojego starego nicku z jednego powodu. Poniewaz mnie pomawiasz to
prosilbym Cie o udokumentowanie tego. Zadaj prosze sobie ten trud i daj linki
na momenty kiedy jako manny_ramirez Cie po chamsku obrazilem. Tylko nie dawaj
znowu tego "pociumciaj" bo nie tylko sama o wiele gorzej do mnie pisalas
ale jak to jest chamstwo to prawie wszyscy na tym forum sa chamami.

Wiec czekam, a w razie jak sie okaze ze nie uzylem zadnego chamstwa w
stosunku do Ciebie to mam nadzieje ze staniesz na poziomie.

Obserwuj wątek
    • i-love-2-ski Re: do rachelki 23.03.05, 21:03
      staszek221 napisał:

> Wrocilem do mojego starego nicku z jednego powodu. Poniewaz mnie pomawiasz to
      > prosilbym Cie o udokumentowanie tego. Zadaj prosze sobie ten trud i daj linki
      > na momenty kiedy jako manny_ramirez Cie po chamsku obrazilem. Tylko nie dawaj
      > znowu tego "pociumciaj" bo nie tylko sama o wiele gorzej do mnie pisalas
      > ale jak to jest chamstwo to prawie wszyscy na tym forum sa chamami.
      >
      >
      > Wiec czekam, a w razie jak sie okaze ze nie uzylem zadnego chamstwa w
      > stosunku do Ciebie to mam nadzieje ze staniesz na poziomie.
      >

manius jesli ty nie rozumiesz co slowa oznaczaja i jak kto powinien z nieznajoma
      osoba rozmawiac, to daruj sobie. kazdy twoj wpis ma jad w stosunku do mnie,jad
      kogos kto ma silny negatywny stosunek do obcej sobie osoby.wczoraj oskarzales
      mnie o plucie na zolniezy i branie pieniedzy od panstwa,dziasiaj nawet na watku
      zyczen nie mogles sie opanowac and so on... przeczytaj sobie swoje wpisy i nie
      pros mnie o linki,bo mnie to nie interesuje,aby tobie cos dowiesc. poprostu nie
      interesuje mnie wymiana zdania z kims,kto ma tyle jadu,ma chamskie okreslenia
      pod moim kontem nie rozumiejac tego,ze sa chamskie i do tego oskarza mnie o
      zbrodnie,tylko dlatego,ze nie popieram twego prezydenta i jego wojny. rozmawiac
      mozna z kims kto umie drugiego przekonac o swoich pogladach,ale ktory nie ucieka
      sie do tanich chwytow (vide ty i stranger),bo ludzie go denerwuja.pare razy
      napisales,ze to ja sie do ciebie przyczepilam i chwla bogu,ze pisac nie
      bede,wiec powiedz mi dlaczego nagle tak ci zalezy,aby z kims z kim sie zupelnie
      nie zgadzac rozmawiac? masz tu swoja grupe i razem sie bawicie,ja wole do niej
      nie pisac(z malymi wyjatkami) bo nie gustuje w obelgach, to chyba jasne jak
      slonce. a co do owego okreslenia, to skieruj je do zony i zobacz jak
      zareaguje,moze jej sie to bedzie podobalo,mnie nie.
      • staszek221 Re: do rachelki 23.03.05, 21:32
        Jednym slowem zadnych konkretow, tylko pomowienia i nic wiecej

Od ludzi z honorem i na poziomie oczekiwalbym satysfakcji od Ciebie i krystiana
        nie oczekuje nic
        • i-love-2-ski Re: do rachelki 23.03.05, 21:34
          staszek221 napisał:

> Jednym slowem zadnych konkretow, tylko pomowienia i nic wiecej
          >
          > Od ludzi z honorem i na poziomie oczekiwalbym satysfakcji od Ciebie i krystiana
          >
          > nie oczekuje nic
          jednym slowem masz psychiczne problemy . juz ci dawno pislalam,ze nie mam ochoty
          na wymiane slow z toba a wiec przyjmij to raz na zawsze do swojej glowy i
          odpusc,bo to co robisz i jak to robisz jest chore.
          • staszek221 Re: do rachelki 23.03.05, 21:35
            Moje problemy sa moje wlasne, Ciebie obchodzic nie powinny, zreszta sciana
            szybciej zrozumie
      • staszek221 Re: do rachelki 23.03.05, 22:41
        kazdy twoj wpis ma jad w stosunku do mnie,jad
        kogos kto ma silny negatywny stosunek do obcej sobie osoby==
        od co najmniej miesiaca pomawiasz mnie gdzie sie tylko da, kazdy czlowiek ma
        swoje granice, nawet wtedy jednak nie bylem chamski, wklejasz w kolko jeden
        post ktory jest wrecz smieszny w porownaniu do jezyka na przyklad uzywanego
        przez krystiana w stosunku do dany.

i pisac bzdury o swietach przy takim zachowaniu to jest tylko godne pogardy i
        nic wiecej
        • i-love-2-ski Re: do rachelki 23.03.05, 22:46
          staszek221 napisał:

> kazdy twoj wpis ma jad w stosunku do mnie,jad
          > kogos kto ma silny negatywny stosunek do obcej sobie osoby==
          > od co najmniej miesiaca pomawiasz mnie gdzie sie tylko da, kazdy czlowiek ma
          > swoje granice, nawet wtedy jednak nie bylem chamski, wklejasz w kolko jeden
          > post ktory jest wrecz smieszny w porownaniu do jezyka na przyklad uzywanego
          > przez krystiana w stosunku do dany.
          >
          > i pisac bzdury o swietach przy takim zachowaniu to jest tylko godne pogardy i
          > nic wiecej

jezyk jaki uzywaja twoi przyjaciele jak marcus w stosunku do mnie jest zupelnie
          niecenzuralny,szkoda,ze ciebie to nie boli. jesli pamietasz ja wystapilam w
          obronie dany,chociaz z jej strony nic tylko kalumnie pod moim nickiem lataly
          zawsze.dobrze ci radze manius przypomnij sobie swoje slowa i odpusc mojego
          nicka,bo rozmowa z toba to szarpanie nerwow,nie mowiac o fakcie,ze sam obiecales
          w czasie postu pax.przypomij sobie bylo to prawie 40 dni temu,jesli mnie pamiec
          nie myli.
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=21899351&a=21902123
          • dana33 Re: do rachelki 23.03.05, 22:50
            rachelko-szmatelko. pod twoim adresem nie lataly zadne kalumnie. daj link.
            pod twoim adresem zawsze, ciagle i tylko rachelka szmatelka. i tez pisalam, ze
            to nie chamstwo, tylko stwierdzenie faktu. wiec jesli uzylam innych "kalumni",
            to daj link, odswiez moja pamiec...
          • staszek221 Re: do rachelki 23.03.05, 22:55
            primo--marcusa za chamstwo jak sie da zawsze gnebie, jak tego nie widzisz to
            juz nie moj problem
            secundo--Jak ja pamietam to Ty w tamtym poscie ten pax odrzucilas
            tercio--lazisz z pomowami za mna od chwili jak napisalem ze falsz intelektualny
            gorszy od chamstwa, nie wiem jaki powod, mzoe cie sumiennie szarpie ale To TWOJ
            problem nie moj
            cuatro--jak ty sie chcesz w dzicinnade bawic i nicki wylaczac a la krystian
            ktory uwaza wymog KRYTYCZNEGO myslenia za obraze swoja to tez TWOJ problem

Ja juz wiecej udowadniac ze wielbladem nie jestem nie bede
      • negevmc Rachelko 23.03.05, 22:54
        Jesli Ci nie zalezy na manny'ego stosunku do Ciebie to zbadz go wynioslym
        milczeniem a jesli oskarzasz go o chamski i jadowity stosunek do Ciebie
        to przytocz 2-3 przyklady. Chyba to mozesz zrobic!
        Kto jak kto ale manny na tym forum jest niemalze ewenementem
        jesli chodzi o dobre maniery. Pamietam, ze zwrocilem mu uwage na sposob
        odnoszenia sie do strangera i pokornie przeprosil.
        Rozumiem, ze tu nie o strangera chodzi.
        Ponadto wydaje mi sie, ze zdrowo byloby sobie wyjasnic wzajemne zale dac sobie
        ewentualnie po razie i zapomniec :-)
        • staszek221 Re: Rachelko 23.03.05, 22:56
          dzieki
    • perry.perry Re: do rachelki 23.03.05, 21:14
      Panie staszku. O co panu chodzi? Czy jakis problem z "ego". Oczy sie lzawia?
      Dobrze pan wie ze chamstwa panu nie brak. O czym zreszta cale forum tez chyba
      wie. NIE? Jak pan nie wie, to itak tego panu nikt nie moze wytlumaczyc!

Prosze poczytac wlasne posty. I pod nickiem Staszka i manny i innych. Zdaje
      sie ze jest ich tam ostatnio cala masa. Ewentualnie kilkanascie. SZkoda slow!

perry
      • i-love-2-ski Re: do rachelki 23.03.05, 21:27
        perry.perry napisał:

> Panie staszku. O co panu chodzi? Czy jakis problem z "ego". Oczy sie lzawia?
        > Dobrze pan wie ze chamstwa panu nie brak. O czym zreszta cale forum tez chyba
        > wie. NIE? Jak pan nie wie, to itak tego panu nikt nie moze wytlumaczyc!
        >
        > Prosze poczytac wlasne posty. I pod nickiem Staszka i manny i innych. Zdaje
        > sie ze jest ich tam ostatnio cala masa. Ewentualnie kilkanascie. SZkoda slow!
        >
        > perry

perry dziekuje za wstawiennictwo,ale jesli chodzi o tego czlowieka to mnie
        naprawde zdumiewa. ja nie mam nic przeciwko wzajemnemu szczypaniu sie na
        forum,bo to robi kazdy,ale chyba inteligentny czlowiek wie,gdzie granica lezy i
        rzadko ja przekracza. poniewaz nijak nie moglismy ze soba dojsc do porozumienia
        wiec wygasilam jego nick tylko po to,aby obrabial mnie na lewo na prawo co dzien
        w kazdym wpisie. to juz jest chyba troche dziwne,ze chlop niczego nie
        rozumie,oskarza mnie o codzien o zbrodnie a jak ja milcze to go to tez
        denerwuje. po co w takim ukladzie rozmawiac,lepiej chyba rozmawiac z kims kto
        ciebie az tak nie podnieca,dla wlasnego dobra. dzisiaj paru innych na mnie sie
        wyzywalo z tego samego powodu. co tym ludziom dolega? moze nuda. no i na mnie
        czas.pozdr.
      • staszek221 Re: do rachelki 23.03.05, 21:34
        Bo myslalem ze to czlowiek, jednak widze ze sie myle, perry
        jak ktos nie lubi krytycznego myslenia zostaja tylko pomowienia
        strata tylko mego czasu

P.S
        a ty perry tez pokzaz dowody na Swoje oskarzenia:)))
        • perry.perry re p.s. 23.03.05, 21:53
          wystarczy zajrzec na osla lawke

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=21985081
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=21977234
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=21955605&a=21955998
          • i-love-2-ski Re: re p.s. 23.03.05, 22:26
            perry.perry napisał:

> wystarczy zajrzec na osla lawke
            >
            > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=21985081
            > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=21977234
            > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=21955605&a=21955998